Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2025/26

Статус
Затворена за писање одговора.
Komentatori na ELTV su inače vrlo odmjereni ali ni oni nisu mogli da ne primijete očiglednu krađu. I kod petog faula Tajrika a pogotovo kod Parkera. Uz dodatak da se prije toga puštala tvrđa igra, pa recimo nije sviran faul nad Braunu kad su ga izgurali sa terena.

Ovo je čisto da znamo šta nas čeka u ostatku EL.

Nije isto igrati u kls i na pripremama, kad nema ko da te menja pa igras 30+ min i mozes da teras po svom.
Mislim da mu Zeljko ne zamera promasene zicere i otvorenu trojku, ali strašno zamera davpjenje lopte i suteve preko ruke/u ranoj fazi napada.
Početak ove sezone igra isto kao veci deo prošle - samo gleda kos.

On igra ono što ne treba da igra rezervnog pleja, sa tom pozicijom zajednicko ima samo visinu.
Dok ne stigne rezervni plej ili tu ulogu možda ne preuzme Milton to se neće popraviti
U napadackom smislu treba ga koristiti kao jednosmerno oružje, ulazi, drive and kick i distanca.

Primetio sam da Željko provodi dosta vremena u komunikaciji sa njim kako je počela sezona i da budem iskren očekivao sam da vidim iskorak u njegovoj ugri...za sada ništa.

Статус
Затворена за писање одговора.