Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Euroleague 2025/26

Pobeda Penjaroje i doktora Kalatesa!

Fantastičan "resource managment" Penjaroje u drugom produžetku!

I fantastični Nik Kalates, doktor ove igre! IGRAČ ŠAMPIONSKOG PEDIGREA!

Karlik ostavio sve na terenu!
Braun da nema svoju minus fazu nikad van NBA ne bi izašao..

OOPKO!

Činiti uslugu i to 2 puta ljudima koji su nam oterali najboljeg trenera u istoriji Evropske kosarke i naterali da ne igramo plej in je potpuna katastrofa,bas me zanima dali ce govnjiva uprava pustiti govna crvene boje,Katastrofa

AAAAAA PA NEMA STAJANJAAAAAAA TO BREEEEE!!!!! Bensedini ponovo u modi , jbg steta sto nema jos 10 kola do kraja gazi bre do kraja sve bravoo breeee!!!!!!!

Imam nekog posla , nisam mogao da gledam,samo sam video rezultat .
bravo ludaci

Činiti uslugu i to 2 puta ljudima koji su nam oterali najboljeg trenera u istoriji Evropske kosarke i naterali da ne igramo plej in je potpuna katastrofa
Potpuna katastrofa sto smo pobijedili? Treba da navijamo protiv svog kluba zato sto nasa pobjeda mozda pomaze govnima pored?

Eto, ja bas volim sto nismo jebeni cigani kao oni, i sto grizemo i igramo za sebe, a njih ko jebe. I sto bi oni ovo izgubili 40 razlike, a mi smo dobili. I sto smo veci klub u svakom pogledu od prigradskih provincijalaca.

Bravo celo na klupi, bravo celo na terenu, bravo Karlik! Bravo Sterling! Bravo svima na terenu i na klupi.

Idemo dalje!

Potpuna katastrofa sto smo pobijedili? Treba da navijamo protiv svog kluba zato sto nasa pobjeda mozda pomaze govnima pored?

Eto, ja bas volim sto nismo jebeni cigani kao oni, i sto grizemo i igramo za sebe, a njih ko jebe. I sto bi oni ovo izgubili 40 razlike, a mi smo dobili. I sto smo veci klub u svakom pogledu od prigradskih provincijalaca.

Bravo celo na klupi, bravo celo na terenu, bravo Karlik! Bravo Sterling! Bravo svima na terenu i na klupi.

Idemo dalje!
videcemo u derbiju bas me zanima dal ce da ih dobijemo ili ce se skloniti,toliko

Za sve dijabole koji prizeljkuju da Partizan ikada izgubi, mislim na nase navijace, komentator sa Euroleague.tv je objasnio: AIN'T NO PRIDE LIKE PARTIZAN PRIDE.

A o tome sto igramo sa 6-7 igraca u rotaciji 2 produzetka i 4/4, znaci 20 minuta, dok se odredjen broj glupaka lozio na OOPKO price da nam je budzet 35% veci nego prosle sezone, ne bih trosio reci. I da nam je drzava kao nesto omogucila, a prodato 16,000 sezonskih nikada paprenije, dok mi koji ne verujemo u toliki budzet i pomoc drzave smo slepi pored ociju. Jadno.

Da dobijemo svaku sledecu.

Какав меч :clap
Какав Аријан, страшан Аријан :respect
Браво и за Пењароју и клупирање Милтона, каже коментатор играо само 4. минуте, али какве, имао грешке у свим правцима.

Стерлинг и Карлик :kokice