najgori
Grobarčina
Карличе личе!!!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Potpuna katastrofa sto smo pobijedili? Treba da navijamo protiv svog kluba zato sto nasa pobjeda mozda pomaze govnima pored?Činiti uslugu i to 2 puta ljudima koji su nam oterali najboljeg trenera u istoriji Evropske kosarke i naterali da ne igramo plej in je potpuna katastrofa
videcemo u derbiju bas me zanima dal ce da ih dobijemo ili ce se skloniti,tolikoPotpuna katastrofa sto smo pobijedili? Treba da navijamo protiv svog kluba zato sto nasa pobjeda mozda pomaze govnima pored?
Eto, ja bas volim sto nismo jebeni cigani kao oni, i sto grizemo i igramo za sebe, a njih ko jebe. I sto bi oni ovo izgubili 40 razlike, a mi smo dobili. I sto smo veci klub u svakom pogledu od prigradskih provincijalaca.
Bravo celo na klupi, bravo celo na terenu, bravo Karlik! Bravo Sterling! Bravo svima na terenu i na klupi.
Idemo dalje!

Уопште не сумњам да ће се склонити... Баш бих се изненадио да буде другачије.videcemo u derbiju bas me zanima dal ce da ih dobijemo ili ce se skloniti,toliko