Парни ваљак
ex Vlad
Ti bas volis OsetkovskogAli komentator koji kaže u jednom trenutku : dobar Osetkovski ne naseda na fintu Poajera ...
Cele sezone nije podigao ruku pri šutu a kamo li da je konkurisao nekim skokom za blokadu.
Smehotresna utakmica

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Ti bas volis OsetkovskogAli komentator koji kaže u jednom trenutku : dobar Osetkovski ne naseda na fintu Poajera ...
Cele sezone nije podigao ruku pri šutu a kamo li da je konkurisao nekim skokom za blokadu.
Smehotresna utakmica

Pročitah Silvijin post na temi o Duletu o beloj ruži.. Bilo bi lepo sutra zasuti teren ružama, u Generalovu čast!
Nemam još potvrdu, i rastegnućete me za ovo ne bude li tako.. ali Željko ozbiljno razmišlja da se sa celom svojom porodicom i kumovima pojavi sutra na svojim mestima Duletu u čast.. jedina kočnica mu je želja da ne skreće pažnju.. Samo toliko mogu reći za sada..
Takođe, imam kartu više za nivo 400, javite se ko želi.Pozdrav, imam kartu viška za večeras pa ako bi neko išao neka mi se javi privatno.
Ako potvrdiš ovo doleteću iz Čačka prvi put od utakmice sa FeneromPročitah Silvijin post na temi o Duletu o beloj ruži.. Bilo bi lepo sutra zasuti teren ružama, u Generalovu čast!
Nemam još potvrdu, i rastegnućete me za ovo ne bude li tako.. ali Željko ozbiljno razmišlja da se sa celom svojom porodicom i kumovima pojavi sutra na svojim mestima Duletu u čast.. jedina kočnica mu je želja da ne skreće pažnju.. Samo toliko mogu reći za sada..
Cepa konstantno.Jel se to meni čini na EuroleagueTV ili muzika cepa u Areni?!