Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Euroleague 2025/26

Rezultat nebitan potrosnja velika, evroliga za nas ove godine je proslost treba se okrenuti ABA i gostovanje u Ljubljani.

Karlik nas kanali već dve utakmice zaredom. Ukupno 4 blokade i mizeran učinak za dva i tri poena. Odbranu ne pipa, preko njega smo primili u dve utakmice preko 30-40 čistih poena.
Bruno isto, sa njim na terenu smo bili bušni kroz reket a u skoku nije postojao. Za onaj potez Džekirija i njegov 4ti faul protiv Budućnosti ne bi ga zadržavao za sledeću sezonu.
Svakako, ovde se vidi želja Penjaroje da aktivira Miltona ali nažalost dečko nije za jaku košarku i čvrste odbrane, premekan je i ne previše zainteresovan.

Odlazak Generala, pozdrav Dule!
Neka večno odjekuje DULE VUJOŠEVIĆ ŠALALALALAAA...

Pročitah Silvijin post na temi o Duletu o beloj ruži.. Bilo bi lepo sutra zasuti teren ružama, u Generalovu čast!

Nemam još potvrdu, i rastegnućete me za ovo ne bude li tako.. ali Željko ozbiljno razmišlja da se sa celom svojom porodicom i kumovima pojavi sutra na svojim mestima Duletu u čast.. jedina kočnica mu je želja da ne skreće pažnju.. Samo toliko mogu reći za sada..

Pročitah Silvijin post na temi o Duletu o beloj ruži.. Bilo bi lepo sutra zasuti teren ružama, u Generalovu čast!

Nemam još potvrdu, i rastegnućete me za ovo ne bude li tako.. ali Željko ozbiljno razmišlja da se sa celom svojom porodicom i kumovima pojavi sutra na svojim mestima Duletu u čast.. jedina kočnica mu je želja da ne skreće pažnju.. Samo toliko mogu reći za sada..

Iskreno sam pomislio da ce mozda doci...

Ako potvrdiš ovo doleteću iz Čačka prvi put od utakmice sa Fenerom

@manager23 nemam još potvrdu, verovatno je neću ni imati.. samo taj komentar jednog od kumova da su ozbiljno diskutovali o kolektivnom dolasku zbog Duleta i da je Željkov komentar bio da ga ozbiljno vuče da dođe i bude prisutan, ali se plaši da bi onda narušio nešto što treba biti posvećeno Duletu. Željko je već uputio saučešće Duletovom sinu i ženi..

Edit: hvala @Silvija Mizdrak na pp i citatu u temi karte, našao sam 3 za ove moje - idemo u punom sastavu Generalu u čast!

Večeras igramo jednu od rezultatski najnebitnijih utakmica u istoriji našeg Kluba. 100:00? Nebitno. 0:100? Takođe.
Niko večeras ne dolazi zbog rezultata.

Ipak, puna Arena večeras sigurno neće moći da ostavi ravnodušnim igrače koji možda i nisu svesni kakvo je ovo veče.

Plakaće se. Navijaće se. Plakaće se i navijaće se. Glasno.

I naš General će večeras poslednji put doneti pobedu svojoj armiji. Hvala mu za svaku do sada.

Ne sjecam se da je General nekad za neku utakmicu rekao da je rezultatski nebitna. Takodje sam siguran da nikada ne bi ni pomislio da pusti neku utakmicu ili da kaze igracima da se ne trude da bi zajebao gurbete. To rate mali klubovi. Kao sto su oni. Mi smo Partizan i mi treba svaku utakmicu da igramo maximalno na pobjedu. A pogotovo ovu, posvecenu jednom od dva nasa najveca sina. Kako sto rece nedavno EL komentator, opet da ponovimo - Ain't no pride like Partizan pride!