Borac NBGD
Grobarčina
Krenuo na neku egzibiciju pa ostao kratak , posle samo par napad nije kucao samo je spustio u obruc 
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Cenim da ti kucas kako pozelis pa sa razlogom dajes sebi za pravo da nazivas jadnim kosarkasa Partizana koji je sinoc ginuo boreci se za pobedu.Krenuo sa zakuca iza leđa pa zamalo nije kičmu slomio, jadan
A ako si iz Bosne, onda čitavo djetinjstvo slušaš to "jadan", pa ti se ureže u mozak i govoriš ga i gdje treba i gdje ne treba. Da ne idem dalje u off, ne bi ja dao našeg Tajrika ni za deset Tavaresa, pa taman svaki put promašivo reverse dunk.
Milina ga je gledati, ne znas sta da ocekujes, ali je bar uvek kosarkaski. Ne u smislu timske igre, uci covek znacenje pojma jos uvek
nego individualno, napadacki.Nasa ocekivanja su uvijek visoka,najvisa ili najveca.Ali ne to zbog ulaganja drzave,zbog drzavnih sponzora i medija,zbog Ostoje i njegovog budzeta.To je zbog jednog covjeka sa klupe i pravih grobara koji sa njim ocekuju najvise.Da nema toga u ovim uslovima,mirno bi gledali utakmicu ,bez pritiska,bez posebnih emicija jer kosarka je samo sport,koji u nekim zivotnim prioritetima spada u relaksaciju.E zbog ova dva cinioca, ponavljam u ovim uslovima,kosarka je nama u samom vrhu prioriteta pa su nasi dozivljaji pobjeda i poraza izrazito jaki.Visok plasman znaci borba do kraja,ako ta borba bude jaka i konstantna,odredice nasu poziciju.Sta znaci visok plasman?
Ako mislis na prva 6, za to nemamo apsolutno nikakvi sansi.
PLEJ-IN moze puno da donese, a opet moze i da bude samo pusta nada.
Nemoj to iz bosne brateDrago mi je da se taj uticaj proširio i na SrbijuA ako si iz Bosne, onda čitavo djetinjstvo slušaš to "jadan", pa ti se ureže u mozak i govoriš ga i gdje treba i gdje ne treba. Da ne idem dalje u off, ne bi ja dao našeg Tajrika ni za deset Tavaresa, pa taman svaki put promašivo reverse dunk.