Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
437
Reaction score
2.295
Sad nam ni Zeljko ne valja. Najtrofejniji trener u istoriji Evrolige. Najkompetentniji moguci covjek za Partizan nam ne valja.
Losa igra, definitivno energije bez.
I dalje se ne usudjujem da pridikujem covjeku koji zivi kosarku svaki dan vec 50 godina.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Gledao od trece cetvrtine , kad sam video da za 6 minuta oni nisu napravili ni jedan faul sve mi je bilo jasno .

Mi emotivno ispraznjeni , plus vise nego domacinsko sudjenje .

Ali teraj dalje . Bolje sad da izgubimo nego kasnije.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
394
Reaction score
1.455
Ne mogu sa shvatim koliko promenljivo igramo iz utakmice u utakmicu.
Variramo od revolveraške NBA ekipe i Evroligaške stabilne do toga da ne možemo ništa da pogodimo i normalnu odbranu da postavimo.
Preuzimanja su rak-rana ove ekipe i svaka ekipa koja malo zna da odigra pik en rol nas lako natrpa i tako i spolja da ne znamo gde smo već na poluvremenu.
U jednom trenutku bilo je 14-0 u drugoj četvrtini, to se ozbiljnim ekipama baš retko dešava.
Bojim se da Željku ne pukne film i da ne digne ruke jer škripi nam na mnogo strana.
Mislim da je najbolji opis da smo trapava ekipa, života mi, lopte im ispadaju iz ruku!
A u kurac!
Na kraju treće četvrtine sam ugasio tv, valja sačuvati živce jer do kraja sezone ima da mi sprže i to malo što imam i oni i FK.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Hvala Čanak što nisi išao na 40 razlike, a mogao si, lagano. A ako je ovo ekipa za instant osvajanje trofeja a ne ekipa koju bi trebalo istrpiti par godina onda ste se gospodo jako zajebali. Napad nam se svodi na prevedi loptu - dodaj Panteru - pa Panter šta uradi. Može on dati svaku i 30 - 40 poena, ali Partizan nema ništa od toga. Može i pored njega neko da se istakne ali i to su po pravilu trenuci inspiracije, jer mi timsku igru nemamo, apsolutno, nula. Dovoljno je da nas neko stisne sa odbranom i mi izgledamo kao srednjoškolska ekipa. Nema više smisla ni komentarisati iz utakmice u utakmicu iste stvari. Sa vremenom smo sve gori i gori.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Jebote, lakse malo, od kad smo postali cigani kao navijaci? Potpuno emotivno praznjenje u nedelju, jaka, evroligaska utakmica sa prljavim protivnicima, pa let odmah sutra u Litvaniju, gde smo uvek tesko prolazili, plus domacinsko sudjenje. Malo perspektive nije na odmet, umesto sto ovde glumite Popovice, Vujosevice i Dzeksone
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Sad nam ni Zeljko ne valja. Najtrofejniji trener u istoriji Evrolige. Najkompetentniji moguci covjek za Partizan nam ne valja.
Losa igra, definitivno energije bez.
I dalje se ne usudjujem da pridikujem covjeku koji zivi kosarku svaki dan vec 50 godina.
Usudi se ...niko nije rekao da ne valja i svako zasluzuje kritiku ako postoji realan razlog za to...cele sezone ima problem sa postavkom tima,neki igraci nemaju poverenje gde je madar u zadnjih par meseci,nekada pravi nerezonske izmene ..nazalost ne zna da ukompunuje ovaj tim koji ima potencijala da gazi sve pre sobom ali trener ne zna da ih napravi da budu tim kakav treba.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
А живот ти јебем шта смо ми гледали, а тек шта су момци на терену и поред њега радили.
Пјешке за БГ и то да једни друге носе на леђима.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.537
Reaction score
787
Daj, neopravdavajte ovu bruku.
Sramota samo takva.
Ekipa je razularena banda.

Čuj ispražnjeni.
Pa kako će da igraju 2 utakmice u 48 sati u play-offu????!!!!

Sve što imam napisaću na drugoj temi.
Ono što nisam stigao da napišem posle derbija, a i tad me je bilo sramota ponašanja našeg tima.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.408
Reaction score
4.553
Rekao sam pre dva meseca da nešto debelo nije kako treba i da ove sezone nećemo ništa osvojiti. Nadao sam se da strašno grešim, verovao onima koji su pisali da ćemo biti pravi kad bude najpotrebnije. Nema od toga ništa. Stvarno ne znam gde je problem, trener, igrači, selekcija, loša vođenja utakmica. Šta god da je, ova sezona je propala... ako se ne desi neko čudo nad čudima.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.384
Reaction score
2.351
Локација
Novi Beograd
Kao što nije trebalo upadati u euforiju posle pobede nad ciganima, tako ne treba sada ni bedačiti se preterano.

Evidentno je da je selekcija potpuno promašena i to ne treba više da se prećutkuje. Par igrača, ni u snu, ne mogu da odgovore zahtevima koje pred njih stavlja Željko, i tu počinje, a i završava sva priča.

Ja bih se pozdravio sa 6-7 igrača, bez da se ljubimo. Kuruc, Ledej, Mur, Dangubić, Zagorac,...

Još jedna godina koju su pojeli skakavci. Jebem li te Vučiću Aleksandre.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.087
Локација
Beograd
Prvo me je iznerviralo što je našim igračima neko ,,uturio,, u ruke one ,,stop the war,, papire - prvo nismo mi taj rat započeli, nemamo i ne želimo da imamo veze s njim, ne možemo da ga zaustavimo, otišli smo tamo da igramo utakmicu, ne da vodimo politiku i zaustavljamo ratove, i drugo - ne bih se ja tako nervirao, da je isti princip upotrebljavan kada su NAS BOMBARDOVALI!

Ali ne, kad NATO seje smrt svuda po svetu (pa i kada je to radio ovde kod nas), onda je to samo obično ,,širenje demokratije i ljudskih prava,, - i niko neće izbacivati njihove klubove i sportske saveze iz međunarodnih takmičenja, ili zvanično držati u rukama te ,,stop the war,, papire...

I kad sam već počeo da se nerviram zbog politike kojoj nije mesto u sportu, onda su me dodatno ,,dotukli,, ovi naši koji ne mogu da daju koš...koliko ono beše...4,5,6,7 minuta?
Svejedno, ali bilo je...

Razumem, potrošli se protiv ,,cigana,, - ali nisu baš svi igrali protiv ,,cigana,, toliko da bi bili umorni...zašto ostalima svaka lopta ispada iz ruke, ulaze u aut, pogrešno dodaju, ne mogu da pogode, Željko jeste najbolji evropski trener, ali i dalje imam utisak da su ovi naši igrači često nekako ,,ukočeni,, baš zbog toga što stalno misle šta im je ono beše rekao najbolji evropski trener pre akcije i šta će im reći posle akcije kada je zajebu...
Najbolje su igrali onih par minuta na kraju kada je Željko najmanje govorio...

Ili su previše stegnuti, ili nisu dovoljno talentovani, ili nemaju energiju za svaku utakmicu, ili ne razumeju Željka, ili on ne razume njih...ali osnovni razlog našeg ubedljivog poraza shvatio sam na kraju utakmice, kada je hrvatski komentator nabrajao ko nam sve nije bio u timu...

Ljudi, mi smo ovo izgubili ovako kako smo izgubili zato jer nam je u ovoj geostrategiji na severu Evrope falio jedan - Krejzi Kure!
Možda bi ovo bio pravi meč za njega?
A možda i ne bi.
Nikad nećemo saznati. :icon-rolleyes:
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Прави професионалец не бира утакмице и игра са пуну енергију, ово је брука и срамота од игре. Нама нису потребни салонски играчи него ратници. Треба их ударити по џебу превише су размажени. За 2 сата на оно срање од игре губиш 2 године живота го ти је гробарски живот, нека иде све у П. М.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top