Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
Jel moze neko da objasni kako smo domacini do kraja ako stignemo naravno, kad je Gran Canaria bila prva u svojoj grupi sa vise osvojenih bodova?
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
994
Reaction score
3.676
Локација
Vidimo se sutra u Areni. Godišnjica veze sa devojkom, poklon samo jedan dolazi u obzir - pobeda Partizana.

I ona se složila, nakon mojih ubeđenja, da je to savršen poklon za godišnjicu. :D
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Od Huventuda smo mi ovde napravili bauka bez razloga jer imamo tu neku naviku da idemo iz krajnosti u krajnost. Vise puta sam pominjao da nece stici do kraja i da se ne mogu smatrati favoritima. Kao i da ne shvatam da neko moze da pozeli Ulm i Bursu pre Venecije.
Mi sutra igramo ozbiljnu utakmicu koja nam je pitanje zivota i smrti i kojom mozemo da useremo sezonu. Bursa je bogat klub sa kvalitetnim igracima i igra u top ligi, tu se takodje vidi koliko idemo u krajnost, suprotno onoj o Huventudu. Ozbiljnost mora da bude maksimalna, individualni ispadi i gluposti svedeni na minimum jer imamo mlade igrace sklone tome.

Onda cemo pricati sta dalje, mada bih se mnogo vise obradovao da ispadne Gran Kanarija jer kako god to zvucalo, mi protiv njih u gostima nismo favoritiu toj eventualnoj utakmici... Sad je tu Bursa koja nije dosla da skine gace, misliti samo o tome.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.145
Reaction score
3.628
Od ovih turaka smo bolji bar 20 razlike.. i to na poluvremenu. Oni nisu slabi, vec smo mi u dobrom ritmu i sve nam ide na ruku. Trener koji ih dobro poznaje, Ameri koje pale velike utakmice, grobarska atmosfera, dobra forma 'radne' sekcije tima. Ne znam sta se moze desiti pa da izgubimo.

Sto se tice Huventuda, po meni je bio favorit za EK. Na nasu srecu su ispali jer ih je izdao 3P sut u ovoj utakmici.
Ovo se moze najprije moze pripisati opterecenju koji nosi nokaut sistem na jednu utakmicu.

U ovom trenutku svako pominjanje mutiranih hrvatoslovenaca je kontraproduktivno. Za sada oni ne postoje.

vucicu psihopato, ostoja psihopatin pederu.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
207
Reaction score
1.294
Ne ocekujem laku utakmicu, pre svega zbog toga sto smo favoriti "na papiru" i zato sto se igra samo jedna utakmica, ali svakako ocekujem pobedu.
Bila bi velika stvar da se Bursi "noge odseku" zbog atmosfere, k'o Makabiju onomad na prvoj utakmici... Znaci, da ih mi, sa tribina, "nacnemo", a igraci dovrse, tada ce da bude 20+
 
Последња измена:

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.472
Reaction score
4.922
Локација
Boka
Očekujem pobjedu ali isto tako ocekujem da izbije neka tuca medju onom stokom jer ne moze ni jedna utakmica kad je puna arena da prodje mirno.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Najpre da prođe večerašnja utakmica pa da onda krenemo u rušenje neke vrste loše tradicije. Prvo odvaliti COL mutanta po cenu svega na svetu, napraviti im PAKAO i to onaj nesnošljivi kakav samo mi znamo napraviti. Posle toga i Žoc da skine "prokletstvo" igranja u BG-u. Najpre, dobijao ga je Partizan sa DV i izbacivao ga iz EL sa Panatinaikosom. Zatim, ono odvratno EP 2005 godine, pa onda i ona sezona EL čiji se F4 igrao u BG-u.

Nije možda dobar trenutak za pominjati sve ovo ali ipak... Treba jakooo skupiti muda i dobijati tekmu po tekmu. Ovi konjušari su baš zajeban protivnik Partizanu. I zapravo, sada je jakooo dobro što imamo ekipu bez "recidiva" u glavi, ove momke zabole šta je i kako je bilo. Važno je samo da se svaka tekma odigra sa 200% snage i sve će biti dobro.

Huventud kakav god da je, nije sigurno lošija ekipa od ULMA. Dakle, igrali su protiv slabije ekipe od sebe, na domaćem parketu koji neguje dobru atmosveru, veliki su klub, nekadašnji šampion EL, finalista... Imaju i ime i tradiciju. Gledao sam celu tekmu na TV-u, a opet mi i dalje nije jasno kako su uspeli ono da izgube. Odvalio ih Ulm koji je u nedelju igrao 2 produžetka i tesno izgubio. Ovde nema racionalnog objašnjenja osim da su se USRALI ko grlice. Da odigraju još 10 tekmi uzastopnih sa Ulmom mislim da bi ih sve dobili.

Na kraju, ovo je sport. Nema ekipe koja se reda radi plasirala dalje, pa je sad spremna unapred da se spakuje zato što "nema ambicije" da osvoji EC. Takmičenje ne igraju samo 4 ekipe koje pretenduju na titulu, već igra mnogo više njih i niko neće unapred da se preda. Veoma zajeban sistem u kome nema druge tekme. Igraš, pobediš ili izgubiš - nije važno da li si nominalno bolji ili lošiji.

Kao što već jednom napisah: Treba ove momke ubediti da su NAJBOLJA ekipa u EC-u i istovremeno ne dozvoliti da ikoga potcene. Biće ovo sve pakleno teško. Ako GK kiksne, vratiće nam se deo izgubljen koronom, kada smo na parketu zaslužili domaći teren do kraja. Ako dobijemo večeras, pa potom COL, vratićemo neke stare dugove /veoma pamćene i bolne/. A onda još dve tekme za sve novce...

Virtus je po meni još jedan od ozbiljnih favorita i veoma su zajebani za dobiti. Ali polako, videćemo ko će tu sve da preživi do kraja. Naš je posao da Partizan preživi a ostali neka se poređaju kako im je volja :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top