Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.368
Reaction score
10.232
Локација
okupirana Srbija
Koliko kapiram, samo je osmina na jednu utakmicu
Sve posle grupne faze su na jednu utakmicu, čak i finalna. :D

Finalisti idu u EL.

ec-format-teams.png
 

black_white

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
81
Reaction score
197
Локација
Mesec
Mene plasi iskreno ova eliminaciona faza na jednu utakmicu i to dosta. Kako stvari stoje, korona ce nas sjebati sto se tice navijaca i utakmica, mozda eventualno nesto na otvaranju, posle toga sanse su gotovo nepostojece, jer najavljuju drugi talas koji vec polako pocinje...
Tokom sezone ce se organizovati i tri velika dogadjaja u areni, a definitivno najveci je svetsko prvenstvo u atletici. Tad ce sezona biti zauzeta minimum 2 meseca, sto je jebeno po nas kad se pre toga doda i ovaj drugi talas korone.

Koliko vidim bice opet selidbe iz Hale sportova u Pionir i ponekad eventualno u arenu. Na jednu utakmicu je sve moguce, pogotovo u okolnostima kakve nas ocekuju tokom sezone. Najveca prednost bi nam bili navijaci i igranje u areni cele sezone, da se igraci naviknu na jedan domaci teren, ali to je gotovo pa neizvodljivo. Druga stvar, po meni je EK sledece sezone itekako jaci nego prosle godine. Ima tu jakih ekipa sa kojima cemo se bas onako muski boriti.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.115
Reaction score
32.355
Локација
vaginamandibularia
Osecam da su ovi iz Huventuda odusevljeni sto ce moci da ugoste coveka koji im je doneo evropsku titulu. Nadam se da ce da nas zaobicu povrede, korona i da ce Zoc da iskoreni letargiju iz pojedinih starosedeoca. Tu pre sveta mislim na onog sto ga moj otac zove s razlogom zakurac.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Kada sam video sistem tamkičenja uopšte mi nije bilo svejedno.

Na jednu utakmicu svašta može da se desi.
Naročito ako zbog korone publika ne bude dozvoljena, a vrv neće, barem u nekom periodu.

Ako bude dozvoljena, onda nam sistem ide malo na ruku, jer mi ako budemo prvi u grupi, onda bukvalno svaku utakmicu igramo kod kuće, sto donosi više mečeva (čitaj više para timu), a i ako kapacitet bude pun, biće to popriličan pritisak na sudije, možda i arena postane "neosvojiva tvrđava" :D
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Retko glup sistem takmičenja. 18 kola za zauzimanje pozicija, a onda ne smeš da imaš slab dan. Sreća pa narednih 5 godina sigurno ne igramo ovo takmičenje.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Mene nista ne plasi. Od kada je otisao Dule, sem ono malo sa Trinkijem, ja sam se plasio odnosno umirao svake sezone,. Sada sam braco miran jer znam ko je na klupi naseg Partizana. Sa verom u Žoca i Grobarstinu za slavu Partizana!!!!
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
416
Reaction score
2.733
Локација
Beograd
Ma imam osećaj da ako dođe do novog talasa ovog sranja... puštaće na neke događaje samo vakcinisane... pa možda i na tekme... jbg NBA to radi od starta takmičenja, imam osećaj da će to EL kopirati, a za ABA cirkus je svašta moguće.
 

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
63
Reaction score
336
Локација
Beograd
Mene takmičenje ne brine.
Brine me onaj koji je dozvolio da se u prostorijama Partizana upari beli nameštaj sa crvenim trakastim zavesama, te mu ovom prilikom jebem sve po spisku mrtvo cigansko.
Isto sam pomislio kada sam video crvene zavese.
Dajte promenite boju zavesa, molim vas,ne slaže se ta crvena boja uz Zoca i Savića...
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.653
Reaction score
2.758
Локација
Humska ulica
Meni je sistem takmicenja okej.Ovo sa po 10 timova je top prica jedino su zasrali sto ne ide po 4 iz grupe (tuca bi bila za prolaz) i da se na ispadanje igra na dve pobede. Da iz EL imaju malo mozga napravili bi isto i u tom takmicenju samo po recimo 12 timova ...
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
624
Reaction score
3.780
Ne znam, meni je sistem idiotski. Ne postoji svrha ovog sistema osim da se odigra veći broj utakmica. Koja je svrha da ispadnu 4 od 20 ekipa posle 18 utakmica? Najbolje nijedna da ne ispadne. I u NBA moraš da se boriš za plej of. Jasno je da na silu pokušavaju da povećaju prihode, kao i u drugim evropskim sportovima gde se polako "amerikanizujemo". A moguće i da hoće da daju priliku slabijim ekipama iz platežnijih društava da malo duže igraju...
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Ne znam, meni je sistem idiotski. Ne postoji svrha ovog sistema osim da se odigra veći broj utakmica. Koja je svrha da ispadnu 4 od 20 ekipa posle 18 utakmica?

Novi trener, nova ekipa, pa da imamo vremena za uigravanje do ozbiljnih utakmica. Misli vucic na sve.

Ozbiljno, rijetko glup sistem, ali nam ove godine odgovara. Po zakonu velikih brojeva, moralo se konacno desiti i nesto sto nama ide na ruku..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top