Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.145
Reaction score
3.628
Dangubic je postao VD kapiten sticajem okolnosti i nadam se da je to svima jasno. Zagorac ocito nema kapacitet za tu ulogu. Iskreno govoreci, ne znam sta mu vise zamjeram lose poteze na terenu ili vise puta dokazanu karakternu anemiju. Kazu da Dangubic ne pati bar od ovog drugog.
Trifa je mlad, a pri tome je u katastrofalnom stanju.
S druge strane, da li postoji bio koji tim u kom kapiten postaje onaj koji prvi put dodje. To bi izgledalo bas naopako.
Zato se necu zaliti na muku u stomaku kada vidim ovog sa kapitenskom trakom i Zoc ce imati jos glasniju podrsku.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš

sasaqk33

Početnik
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
43
Reaction score
163
A Ledej i Panter su "otpatci iz Armanija", pa dosli kod nas u Evrokup i ABA ligu...

Jos par sedmica, i ZOC ce ovde biti kao Stanoje... "Trener menadzerskih igraca i kombinacija", "radi na gasenju Partizana" i sta sve ne...
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Sigurno vi ne želite više od mene da se Luča vrati kući.

Aktino ga pratim od kako je otišao od nas.

Samo od kako se malo sačuvao povreda, zadnje dve godine, toliko dobro igra da je to nestvarno.

I prosto mi nije realno da to neće i ostali bogataši da vide.

Ledaj i Punter su strašni igrači, i bili su u top 4 u Armaniju.

Ali Lučić. Lučić trenutno u zadnjih 5 minuta utakmice mislim da ima najbolje brojke ikad, od kako se igra evroliga.

Ko ima one softvere za napredne statistike mogao bi možda to i da proveri.

Izvinite za skretanje s teme...
 

Jovan80

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
90
Reaction score
138
Локација
Beograd
vala kad mogu dangubic i zagorac
I sta je uopste poenta ovog tvog pisanija? Sta ako neko ima 2.10? Sta vidis po faci? Bas onako ruzan komentar. I sta fali sto drzi knjigu? Zasto uopste to spominjes? Bolje milion puta da drzi knjigu nego flasu ili starlete. Dangubic igra odlicnu odbranu. Tacno je da i ja zazmurim kad uzme sut i zabranio bih mu da sutira, jer to nije njegov posao. Vratite film na jednu od nasih najuspesnijih sezona. Da se ne lazemo Vranes, nije bio preterano talentovan kosarkas, ali je Dule tacno znao kako da iskoristi njegov raspon ruku. Zar ima neko ko sumnja da Zeljko nece od svakog kosarkasa izvuci najbolje?
Da bi nekog citirao potrebno je da procitas sve upise pre toga da bi shvatio.
Zato necu odgovarati na to i praviti jos veci off nego sto jeste.
Odgovoricu ti samo za vranjesa.
Da,Dule je napravio igraca od njega,od dangubica i zagorca niko nije niti ce.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.712
Локација
Beograd

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Da se ne lažemo kolega pojam realnosti se izgubio povratkom Žoca. Ja i dalje uhvatim sebe da ne verujem kad ga vidim pored aut linije. Ako se on vratio, nije nerealno da npr. sledeće sezone dođu Lučić, Vesterman, Žo i Veseli u paketu :D
Ima u tome istine.

Ali ipak...

On je osvojio sve sto je pozeleo, obezbedio sebi egzistenciju.

Sada može kod nas da se nervira i da mu bude puno srce.

Lučića su povrede omele mnogo u karijeri. Nekako mi je nerezonski da sada kada se najzad oporavio dodje kod nas, jer koliko god mi možemo da ga platimo, to je malo...

Ipak on nije mlad. Još jedan ugovor i to je to...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Jebem vas od 15 odigranih tekmi imamo 2 poraza ukupno. U Evropi teško da ima jedna ekipa sa boljim učinkom od nas. Drknuli nas ganferi-panteri i odmah potop a ovamo ste kao svi većinski "očekivali taj poraz"... Jeste bio OČEKIVAN ali volim NEOČEKIVANO, zato i volim Partizan.

OK, napredak je malo sporiji nego u vreme dok se moglo više trenirati /dok nije počeo i EC/. Imamo ekipu zvanu "zalog za budućnost" i dokazano najboljeg trenera u Evropi za kojeg ne moraš kucati u google da vidiš kakav je /za promenu/, koji usput ima na klupi saradnički tim veći od rostera na parketu. Dobili malo po nosu i čovek nije sedeo skrštenih ruku. Reagovao je i traži reakciju od strane ekipe.

Od momenta kada je Žoc potpisao, ponovo smo postali klub sa TAKMIČARSKOM AMBICIJOM. Pa braćo, gledajte takmičenje i navijajte za pobedu. Možda će da dođe, možda i neće ali takmičimo se! Škripi i pišti taj naš parni valjak ali tera i očigledno je da može biti samo bolji. Imamo doktora košarke na klupi i nema razloga za brigu, on sigurno nije pregovarao sa klubom mesec dana da bismo mi imali bespotrebne glavobolje. Čovek zna šta radi!

Šta god da mi uradimo ove sezone uradićemo NAJVIŠE što je moguće bilo uraditi. Doselekcija je takođe moguća /a imamo manje razloga za brigu od drugih/, NIJE isključio tu mogućnost - videćemo... Ono što je sigurno, jebaće im majku a ono skandiranje im neće oprostiti!

Meni je početkom sezone mirisalo na Petruševa i Pengosa /msm, ako su došli Panter i Ledej mogla su i ova dvojica/. Ne znam da li se uopšte pregovaralo sa njima ali je očiglednoo da nisu tu. Savić je JAVNO izlazio sa izjavom da se centar traži. JBG nema odgovarajućeg za one pare koje nudimo. Sad je Žoc rekao da nismo ni pokušavali da dovedemo nekoga. Iskustvo mi govori da je NAJBOLJE u svemu što mi NEMAMO pojma šta se dešava :D

Treba razumeti /i to je poenta mog upisa/ da u ovoj ekipi ima i "iznuđenih rešenja" te da nisu svi "VOLJNO SELEKTIRANI" od strane Žoca. JBG neko je "morao" da ostane tu od prošle godine. Nekima je možda poklonjeno poverenje u nadi da može isporučiti bar deo onoga što se od njega očekuje. Možda HOĆE a možda i NEĆE to uraditi. Međutim, prostora za bolju igru ima. Ovi što su izostavljeni iz rostera zadnju tekmu nisu drndali đoku već je verovatnije da su imali individualne treninge.

Ubeđen sam da se Žoc neće smiriti dok ne dobije od svakoga ono što želi! Onaj ko to ne bude bio u stanju da uradi, biće pozdravljen, u to nema nikakve sumnje. Znamo šta znači: "nije važno da li igraš 5 sekundi ili 39:55 minuta već je bitno da daš maksimum". Da li je taj "maksimum" dovoljan za postavljeni cilj, ostaje da se vidi...

Ne treba da vam kažem koliko bih bio srećan da osvojimo SVEEEE pod kapom nebeskom, ali meni je sasvim DOVOLJNO boriti se do zadnje kapi znoja i krvi - a to će SIGURNO biti tako. Naš Partizan gleda CELA EVROPA, mi smo ponovo važan faktor evropske košarke. Ovo malo "štucanje valjka" nije nešto što treba da brine. Svaka mašina koja se dugo nije palila mora da "kašlje".

Živeo Partizan, živeo Žoc!
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Ko ne veruje Željku i njegovom izboru, taj nema pojma o životu. Svakog kog je doveo u Partizan je već pokazao da vredi dok oni koji su tu od prošle sezone, nisu nešto pokazali sem Dangube koji se ističe odličnom odbranom.
Željko neće dovesti centra i još jednog pleja na silu, da ih imamo čisto radi reda.

Ako smo ostali na 8 ili 9 igrača, to je mač sa dve oštrice. Manji broj igrača u rosteru doprinosi da od istih igrača nastanu terminatori ali sa druge strane rizikuju se povrede.

Nikom nije palo na pamet da Željko namerno igra sa što manje igrača?

Tim se ne gradi preko noći, ko ne doprinosi timu, mora da se prosledi drugom klubu na kaljenje.

To su trenutno Trifunović i Miletić. Zagorac je dobio žuti karton kod Željka.
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
,Realnost nije stvar na koju se obaziremo' D. V.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
487
Reaction score
1.730
Lucic odlucio utakmicu sinoc protiv zelenih. Mozda ako budemo igrali EL sledece godine nije nemoguce da dodje kod nas. Hajde mi da napunimo halu u subotu u najvaznijoj utakmici do sada i da nosimo momke do vazne pobjede.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.752
Reaction score
14.118
Локација
Madagascar
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.022
Bitna utakmica.
Bio bi red da konačno napadački odigramo dobru utakmicu. Do sada, u nedostatku centra, u odbrani smo manje više korektni.
Napadački, e to već zabrinjava.
Kapiram da se teško može odigrati svaka utakmica na vrhunskom nivou, ali mi se nalazimo u svojevrsnom postu kada su u pitanju dobro odigrane utakmice.
U Laktasima smo dobili uz ogromnu podršku sa tribina, bravo za braću iz srpske, i uz veliku dozu sreće. Sve te sezone kada se prave veliki rezultati, prati i ta neka doza sreće.
Sa Trinkijerijem smo imali ludu sreću protiv Olimpije u Beogradu i trojkom Jareta, plus pobeda u Bolonji... 2013 godine smo prilično srećno dobili cedevitu u Zagrebu, iako smo maltene izgubili tu utakmicu. U Laktasima, ja sam bio ubedjen da kako se sve odvijalo, da je pred nama drugi poraz u sezoni, ali...
Rekoh već, neka to bude i ova sezona.
 

Broz24

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
49
Reaction score
145
Локација
Niš
U sredu vrlo ozbiljan meč protiv ekipe koja je upropastila i Monako i Asvel sa preko 20 razlike, dok su evroligaši igrali u punim sastavima... Čeljava ekipa, nosi ih opasan plej, Kamings, koji u nekim utakmicama ove sezone ima preko 10 asistencija... I nije samo on, ima tu dosta dobrih igrača... Sve u svemu, francuzi nam nikad nisu ležali, pamtim samo pobedu protiv Roana, gubili smo tamo redovno od Orteza, Asvela, Orleana,onaj poraz od Burga u zadnjoj milisekundi prošle sezone... A i ovi su nas nakantali dvaput prošle sezone... Kako bi nam legla pobeda ovde, uhhhh... Retko će ko u Pariz da pobedi, tamo se kupuje karta za gornji dom... Ali nam treba stvarno najbolji mogući meč ove sezone...
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Svi zeljno cekamo utakmicu kad cemo da pocnemo da sipamo trojke sa svih strana. Za pocetak bilo ko osim Pantera, da bi onda Panter poceo da puni, pa da im se i ostali pridruze.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top