Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Nije u redu da vecina svaljuje krivicu na Avramovica. Covek je dao svoj maksimum,borio se mozda i vise od ostalih... Nesto je dobro uradio, u nekim momentima nas je ukanalio,ali je covek bar imao petlju da preuzme odgovornost za razliku od nekih. Bilo kako bilo ovo je jedan od tezih poraza u novijoj istoriji...Alimpijevicev cas kosarke Zeljku...
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
362
Reaction score
2.095
Локација
Trstenik
Zašto se pljuje Avramović kad je Panter najviše podbacio juče? Jeste promašio zakucavanje, ali se posle toga iskupio onim polaganjem. I da je zakucao (ili položio loptu) pre toga, kakva je utakmica bila, ne bi nam ni to garantovalo pobedu.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.568
Reaction score
5.170
Mogao je i morao je. To je i uradio kada je bilo nereseno, a odigrana je akcija Panter 1:1 i sut preko ruke sa 8 metara (u tom trenutku procenat 14:3). Svaki drugi napad nam se zasnivao na igri 1 na 1, to su cinjenice. Zasto je morao da zove tajm, pa zadnjih 45 sekundi se ja molim da nam ne uzmu loptu pri samom izvodjenju ispod kosa, jer je svaki put bio jebeni porodjaj. Sto je na kraju i prelomilo utakmicu. Isto kao cigani 2 puta za 5 sekundi sto su nam uradili. I na 3 razlike je mogao faul da se pravi. Ovi sutiraju 60% trojke i ti ih pustis da ti daju trojku za nereseno. Ne verujem da je trener zvao faul, a da igraci nisu pravili.

Bezveze je kriviti Madara i Aleksu, pruzili su momci odlicne partije. Nema ovde mesta upiranju prstom u igrace, odigrali su borbenu i dobru utakmicu.

Znaci cist Zeljkov previd. Imamo 3 razlike i napad 10ak sekundi do kraja. I umesto tajm aut i lopta sa strane mi izvodimo loptu ispod naseg kosa i desava se faul u napadu posle koga primamo trojku. Lako je da ja sad pametujem nesto ali eto analiziramo.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Znaci cist Zeljkov previd. Imamo 3 razlike i napad 10ak sekundi do kraja. I umesto tajm aut i lopta sa strane mi izvodimo loptu ispod naseg kosa i desava se faul u napadu posle koga primamo trojku. Lako je da ja sad pametujem nesto ali eto analiziramo.

Lopta ispod koša je bila i donekle logičan izbor da bi se sa loptom "bežalo od faula odbrane" i tako potrošilo vreme. Taj faul u napadu nije bio planiran jbg...
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.597
Локација
Kipar

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Коначно кући после тродневног гостовања у БГ, па да напишем коју.
Прво још једном да јебем све по списку сваком члану управе ФК, који је могао, а није помјерио утакмицу на неки ранији термин.

Боли пораз маму му јебем, боли како не би болио.
Али сам увјерен у свјетлу будућност овога тима, са одређеним ситним корекцијама, руже су и то ће показати.
Искрено нисам вјеровао у освајање ЕК, али сам вјеровао да пролазимо турке и потурице (ЦЕО).
Треба овоме тиму још много заједничких тренинга и утакмица да покажу сав раскош и потенцијал и да крену у освајања.

Ево сад се кренуло са тим премлад тим, да смо искуснији било би престар тим, да имамо више странаца а и овако смо принуђени да их имамо већи број било би није то тај Партизан, да имамо већи број домаћих било би покупили домаће балване и хоће нешто освојити, јбг Србија.
А Жељко и екипа око њега су покушали наћи неку средину, дио квалитета одмах и сад, много потенцијала и попуна домаћим кадром (већином изнуђена рјешења).
Тим ће у овом периоду до завршнице Абе имати прилику да се додатно уигра и спреми.
Тако да очекујем још бољи Партизан и да свакако нисмо без шанси.

Љубав је наша све јача и јача!!!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.026
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
Naravno, sada ćemo preko noći, za 30-40 dana postići šta nismo za 8-9 meseci - postaćemo tim.
Pre će biti da čemo kada krene aba plej-of shvatiti da nam to nije prioritet, kao što nije bio ni Ek, pa ćemo svu energiju usmeriti na završnicu ćoki-lige. E, tu će tek, Panter&co da grizu, taman toliko da budemo dostojini protivnici. (polu)šala.

Ovaj potaz jeste katastrofa, da nije ne bi ni Željko dao onakvu izjavu.
Ovogodišnji Ek projekat završen je neslavno. Jbg, dešava se. Treba izvući pouke, ali stvarne, a ne floskularne.
Za sledeću godnu, koje god takmičenje da igramo, zadržati okosnicu od 6-7 igrača (svi mladi, plus Mur eventualno), videti da li se može priključiti neko od klinaca iz Dunava, dati šansu Treju Drekselu da se dokaže na pripremama, dovesti 1-2 domaća igrača, i dva stranca koji bi se uklopili u sistem. Onda možemo govoriti "ako su ruže procvetaće" i slične poštapalice. Ovo što sad imamo, igrači koji nose igru (ili su bar projektovani da to rade) procvetali su odavno, ali ne u ruže koje nama trebaju.
Na Željku je ogromna odgovornost i pritisak. Ne sumnjam u njegovu želju, volju i znanje, i verujem da će "ruže" zaista na kraju i procvetati, i da ćemo se vratiti tamo gde pripadamo...Ali, da je grešio, i da će grešiti, to je sigurno. I ovaj najteži ovogodišnji poraz je njegov, i samo njegov.
I nisam siguran koji likovi su toksičniji - ovi što (bukvalno) pljuju pojedine igrače, ili ovi što "brane" Željka od "pljuvanja" navijača Partizana.

Ajmo dalje.
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Ljudi, koliko god Željko bio veliki trener, poraz je isključivo njegova krivica i ničija druga.

Setimo se samo odbrane kod Duška Vujoševića protiv Barselone i onda one od sinoć kod Željka u poslednjim sekundama meča, nebo i zemlja!

1. Celu sezonu mi imamo problem da izvedemo loptu kada kreće napad ispod našeg koša, ko izvrši pritisak, mi se useremo i jedva izvedemo a evo to se sinoć desilo opet.
2. Po ko zna koji put, Željko drži jednu petorku na teren, drugi na klupi se hlade a kad uđu, normalno da će da greše i eto odmah ih Željko izbaci.
Kod Duleta su svi igrači igrali, bilo je sve u milimetar. Kod Duleta kad ne ide, znao je da promeni celu petorku da nadje način da zaustavi protivnika.
3. Loš odabir akcije za poslednji napad, umesto da se ide na koš i polaganje, Panter gadja sa 8 metara.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Sve navedeno je živa istina, ali razumem da je to ljudima teška pilula za gutanje, da je i Željko samo čovek i da može da pogreši kao i svi... Samo stavka pod 3, to nije akcija, to je silovanje – Panter uzme loptu i zafrljači preko ruke sa 9 metara, kakva je to akcija? A to se dešava u svakoj neizvesnoj završnici ove sezone. Cela hala zna da ako treba da se rešava lopta ide Panteru da baci sa 8-9 metara pa šta bude. Bukvalno nemamo drugu opciju, ono je smešno... A zašto?
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.492
Reaction score
21.566
Локација
Beograd
Iskreno, impozantan mi je broj ponavljanja i upoređivanja Duleta i Željka, a igra se u deset leta, isto toliko puta promenila. Apelujem, molim vas, prestanite.
Dovoljno sam star da se setim šta je sve sa tribina vikano i kako je isti Dule teran, pa tek nakon 2006/2007 zaista sve kliknulo (hvala Daniloviću), a mi hoćemo nakon 7 meseci isti sistem i kapiranje od igrača koji su se prvi put sreli i koji su na 23.5 prosek.
Neuspeh jeste, to treba jasno i glasno reći, kao i da svako ko je par puta pogledao ovaj sport, se vidi da ekipa ima strahovit potencijal.
Ajmo mi...
 

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
229
Reaction score
1.113
Локација
Beograd
Sinoc izlazeci iz Arene, jedan stariji covek mi je postavio pitanje: "Da li je po tebi Obradovic dobar trener?", na sta sam mu ja odgovorio da naravno da jeste i to najbolji za Partizan. Na sta sam dobio povratan odgovor da glasam za SNS i da su i Zeljko i svi iz KKP za SNS. Kao i recenice poput toga da je Zeljko rupa od trenera, a da je Trinkijeri trenercina. Ponekad se stvarno razocaran u pojedine navijace Partizane i podsete me na one preko puta, jer su to najveci licemeri. Ne opravdavam greske Obradovica i uvek cu reci kad vidim da je pogresio i nemam apsolutno nikakav problem sa tim, ali mislim da je nepotrebno postavljati pitanja poput toga dal je Obradovic dobar trener za KKP, i da u ovom trenutku niko ne bi bio bolji trener Partizana od Zeljka.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.750
Reaction score
9.500
Nema to veze sa navijacima, nego sa nasim vecinskim mentalitetom kao naroda, zbog kog smo tu gde jesmo.
Ako nam neko kaze nesto kriticki, odmah je najgori na svetu. Misljenje o tom istom coveku nam se menja od najgoreg do najboljeg na dnevnoj bazi, od dogadjaja do dogadjaja.

Kada slucajno ide dobro, najjaci smo u Svemiru. Ako se desi neki kiks, svi su najgori. itd.

Ne znam kako bih nazvao taj fenomen.
 

Sale Kapiten

Početnik
Учлањен(а)
13.07.2021
Порука
15
Reaction score
5
Локација
Beograd
Da je bilo ko drugi na trenerskom mestu umesto Obradovica, vredjali bi ste ga gore od Babovica, Jojica i Vazure zajedno...

To je meni vece licemerstvo nego bilo sta, hvala Zeljku na svemu.. I sad ja treba sto je Zeljko na klupi da cutim sto sa 2 igraca sa proslogodisnjeg F4 ne moze Bursu koja je 10 u Turskoj ligi da pobedi ? Pevano je i Duletu ''svinjo debela''

Ja samo kazem da ne moze da bude izuzet od kritike pa i da je bog otac, ne pricam o ostavci ne daj boze nego samo kritika koju je zasluzio
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
806
Reaction score
3.803
Ovo je trebala da bude samo jedna od utakmica na putu ka finalu EC, na koju bi posle izvesnog vremena vecina i zaboravila. Pretvorila se u horor i onakvu velikog Zeljka Obradovica sa konferencije, koga je tesko bas tesko gledati.

Ako ti se takva velicina vrati, sanjas da si na loptu u utakmici sa Barsom a ne sa Bursom (uz svo postovanje). Ali bice i ta Barsa, nadam se vrlo uskor.

Izuzetno tezak poraz jer nas je zauvek udaljio od velikih snova i velikih uspomena ove sezone a to je da Zeljko donese evropski trofej u Beograd posle 30 godina.

Idemo dalje...
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.597
Локација
Kipar
Nema to veze sa navijacima, nego sa nasim vecinskim mentalitetom kao naroda, zbog kog smo tu gde jesmo.
Ako nam neko kaze nesto kriticki, odmah je najgori na svetu. Misljenje o tom istom coveku nam se menja od najgoreg do najboljeg na dnevnoj bazi, od dogadjaja do dogadjaja.

Kada slucajno ide dobro, najjaci smo u Svemiru. Ako se desi neki kiks, svi su najgori. itd.

Ne znam kako bih nazvao taj fenomen.

Relativizovanje necijeg uspeha I spremnost da se analizira bilo sta bez da se poseduje ikakvo znanje o subjektu je poznata osobina naseg naroda. Iz toga valjda I proizilazi lako padanje u euforiju I jos lakse provlacenje kroz blato.
 

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
278
Reaction score
1.653
Локација
Beograd
Kao i sve u životu usponi i padovi. Samo da nešto naučimo svi iz ovoga. Sećam se da sam posle gubitka titule 1993 pomislio propade košarka, pa ne treba gledati više. A kad se ponovilo 1994 onda sam i bio ubeđen u to. A onda se opet okrene krug pa sve bude dobro
Od tada bilo poraza, a i biće ih još, ali bilo I velikih uspeha.
Tako da samo glavu gore i što reče Željko u filmu, ta povezanost navijača sa KKP je nešto posebno.
Nemojte sada to kvariti, na kraju sezone se svode računi. Da li treba promena u igračkom kadru, pa to neko drugi treba da radi, a mi ono što znamo najbolje...da volimo Partizan.

Još štošta se može pisati ali valjda je dovoljno.
Napred Partizan!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top