Poenta današnjeg žrebanja je - mi smo opet Jugoslavija!

Ovo ranije nije bilo...da nas, "ujke", Slovence i (moguće) Crnogorce tretiraju kao "istu zemlju"...NLB = JUGOSLAVIJA pa vi vidite...
Ne znam ni sam da li žrebom da budemo prezadovoljni, zadovoljni ili više nezadovoljni.
Iz prva dva šešira ekipe po meri (Kaha i Makabi), ali..
to bi još više važilo da je bitno biti 1. ili u 2. u grupi, da recimo samo ta dva mesta donose prolaz dalje. Ovako...
Iz 4. šešira smo mogli i boljeg protivnika izvući. Prokom će se sad (posle uspešne prethodne sezone) dodadtno "napaliti", uložiće još više para, imaće sigurno dobar tim...
Isto važi i za 5. šešir. Žalgiris je tu, po meni, najnezgodniji bio od moguća tri rivala. Nisam ni znao do danas da "ujke" tu ne mogu sa nama...
I na kraju 6. šešir - opet smo mogli i bolje proći. Bolje da smo dobili bilo kog od ona dva "fiksna" rivala (ustvari onog jedinog mogućeg jer Olimpija ne može) nego kvalifikanta. Pogotovo što nam tu može uleteti Himki ili Marusi...
Sve u svemu - grupa povoljna da se ostvari i veoma visok plasman, ali i grupa u kojoj će biti "gužva" za prolaz dalje. Ipak nas očekujem među 4 i plasman u TOP 16. Ali, pre toga da i mi formiramo tim, a i da vidimo kako će ostali timovi u našoj grupi izgledati...