Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Marija

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
687
Reaction score
5
Локација
Tamo gde si ti
Опроштај у великом стилу летећег Чеха:respect

Јан Весели је одиграо беспрекорну утакмицу у Истанбулу. Док је летео преко играча Ефес Пилсена сигурно није размишљао о томе да му је ово последњи евролигашки меч у дресу клуба који га је винуо у небеса.
- Да ли је последња у Евролиги не знам, али сада размишљам само о утакмицама које су испред мене. Ово није мој последњи меч у Партизану. Даћу све од себе да до краја сезоне покажем да ми је било место у црно-белом дресу – каже суперталентовани Чех.

Весели тврди да не размишља о НБА драфту:
- Мислим само на своју игру и како да оставим што дубљи траг у Партизану.
О почасној победи у Топ 16 фази, најбољи млади играч Европе је причао са задовољством:
- Хтели смо да оставимо добар утисак на крају Евролиге. Жељу смо испунили. Мислим да смо подигли форму и да је сада најважније да наставимо са добром игром. Желимо трофеје у НЛБ лиги и домаћем такмичењу.
Весели је меч са Ефес Пилсеном завршио са 23 индексна поена.
- Одиграли смо добру утакмицу, од почетка кренули јако. Предност од десетак поена коју смо тада стекли држали смо до краја. Јесте да смо направили доста грешака, али смо изгурали исти ритам до краја. Заиста сам срећан због победе.


Mondo.rs
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top