Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.985
Reaction score
30.370
Локација
ante portas
Poštovana moderacijo, uvaženo članstvo, otvaram temu Evroliga za sezonu 2024/2025.
Danas smo dobili i zvaničnu potvrdu da će naš voljeni Partizan i naredne sezone učestvovati u najelitnijem i najkvalitetnijem evropskom takmičenju.
Zvanično spisak učesnika je sledeći :
PARTIZAN
Alba
Asvel
Armani - Milano
Anadolu Efes
Baskonija
Barselona
Bajern
Fenerbahce
fmp železnik
Olimpijakos
Panathinaikos
Real
Monako
Makabi
Virtus
Zalgiris
Pariz

Novi učesnik je Pariz koji je mesto u EL obezbedio osvajanjem Evrokupa.
Takmičenje napušta Valensija koja se seli u Evrokup.
Usvojen je i kalendar takmičenja koje bi trebalo da počne 3. oktobra.
Raspored bi trebao da izađe naknadno.

Što se tiče F4( fajnal fora) , jedina zvanična informacija je ta da se Barselona odnosno gradsko veće tog grada prijavilo za organizaciju istog,a prema informacijama reč je o legendarnoj dvorani Palau Sant Jordi.
Reč je o dvorani koja je već bila domaćin na nekoliko fajnal - forova(98',03',11'), gde je za sve nas posebno važan onaj iz 1998. na kome je i naš Partizan učestvovao što je bio treći f4 u klupskoj istoriji !
Tada smo u polufinalu izgubili od preskupog i prejakog Kindera koji je predvodio sada već stari lisac Etore Mesina,a za koji je igrao naš sadašnji sportski direktor Zoran Savić.
Puno je simbolike ovde u svemu.
Definitivno grad koji budi neka lepa sećanja, nije još zvanično, ali bi trebalo da bude.
Našem Partizanu puno sreće, da ode na taj f4 i da se sa Željkom vine u visine!!!

Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
575
Reaction score
4.097
Локација
Beograd
Jbt pa njima je država davala bukvalno tih 7 milki dodatnih da ih izjednači s nama...znači nije dozvoljeno da imamo veći budžet od njih...
Setite se Evrokup sezone u kojoj su obe ekipe igrale to takmičenje...gotovo duplo veći budžet su imali...de je tad bila država da da Partizanu da izjednači!? Ruke im se osušile svima u Ciganmali daboga.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.648
Reaction score
11.108
Локација
NbG
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
237
Reaction score
1.778
Локација
Po
I mozda je najbolje da naziv teme bude,
KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SAM SE UDALA.
A nikako PUT ZA BERLIN, VASIONA,... NEBO JE GRANICA,... i slicno.
Da ne opamprcimo (ne daj Boze) kao prosle godine pa da mi navijaci onda ne znamo gde nam je dupe a gde glava!

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.798
Reaction score
34.393
Локација
Beograd
Gostovanje žgadiji za Aranđelovdan. Kod baš 31. Januara.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.496
Reaction score
7.095
Локација
vezenemam
I mozda je najbolje da naziv teme bude,
KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SAM SE UDALA.
A nikako PUT ZA BERLIN, VASIONA,... NEBO JE GRANICA,... i slicno.
Da ne opamprcimo (ne daj Boze) kao prosle godine pa da mi navijaci onda ne znamo gde nam je dupe a gde glava!
Bar da je prošlogodišnji naziv teme bio "Put za Berlin".
("Pad Berlina" - u stilu "gotovo je, svršena stvar, f4 je sigurica, samo još da dobijemo te 2 tekme i da osvojimo Berlin")
Ložili nas sa svih strana i onda surprise, surprise...otkud razočarenje, kada se bolje nije moglo..:D

Статус
Затворена за писање одговора.