Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
16.686
Reaction score
36.787
Локација
исток
Poštovana moderacijo, uvaženo članstvo, otvaram temu Evroliga za sezonu 2024/2025.
Danas smo dobili i zvaničnu potvrdu da će naš voljeni Partizan i naredne sezone učestvovati u najelitnijem i najkvalitetnijem evropskom takmičenju.
Zvanično spisak učesnika je sledeći :
PARTIZAN
Alba
Asvel
Armani - Milano
Anadolu Efes
Baskonija
Barselona
Bajern
Fenerbahce
fmp železnik
Olimpijakos
Panathinaikos
Real
Monako
Makabi
Virtus
Zalgiris
Pariz

Novi učesnik je Pariz koji je mesto u EL obezbedio osvajanjem Evrokupa.
Takmičenje napušta Valensija koja se seli u Evrokup.
Usvojen je i kalendar takmičenja koje bi trebalo da počne 3. oktobra.
Raspored bi trebao da izađe naknadno.

Što se tiče F4( fajnal fora) , jedina zvanična informacija je ta da se Barselona odnosno gradsko veće tog grada prijavilo za organizaciju istog,a prema informacijama reč je o legendarnoj dvorani Palau Sant Jordi.
Reč je o dvorani koja je već bila domaćin na nekoliko fajnal - forova(98',03',11'), gde je za sve nas posebno važan onaj iz 1998. na kome je i naš Partizan učestvovao što je bio treći f4 u klupskoj istoriji !
Tada smo u polufinalu izgubili od preskupog i prejakog Kindera koji je predvodio sada već stari lisac Etore Mesina,a za koji je igrao naš sadašnji sportski direktor Zoran Savić.
Puno je simbolike ovde u svemu.
Definitivno grad koji budi neka lepa sećanja, nije još zvanično, ali bi trebalo da bude.
Našem Partizanu puno sreće, da ode na taj f4 i da se sa Željkom vine u visine!!!

Jbt pa njima je država davala bukvalno tih 7 milki dodatnih da ih izjednači s nama...znači nije dozvoljeno da imamo veći budžet od njih...
Setite se Evrokup sezone u kojoj su obe ekipe igrale to takmičenje...gotovo duplo veći budžet su imali...de je tad bila država da da Partizanu da izjednači!? Ruke im se osušile svima u Ciganmali daboga.

I mozda je najbolje da naziv teme bude,
KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SAM SE UDALA.
A nikako PUT ZA BERLIN, VASIONA,... NEBO JE GRANICA,... i slicno.
Da ne opamprcimo (ne daj Boze) kao prosle godine pa da mi navijaci onda ne znamo gde nam je dupe a gde glava!

Gostovanje žgadiji za Aranđelovdan. Kod baš 31. Januara.

I mozda je najbolje da naziv teme bude,
KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SAM SE UDALA.
A nikako PUT ZA BERLIN, VASIONA,... NEBO JE GRANICA,... i slicno.
Da ne opamprcimo (ne daj Boze) kao prosle godine pa da mi navijaci onda ne znamo gde nam je dupe a gde glava!
Bar da je prošlogodišnji naziv teme bio "Put za Berlin".
("Pad Berlina" - u stilu "gotovo je, svršena stvar, f4 je sigurica, samo još da dobijemo te 2 tekme i da osvojimo Berlin")
Ložili nas sa svih strana i onda surprise, surprise...otkud razočarenje, kada se bolje nije moglo..:D

Статус
Затворена за писање одговора.