Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
280
Reaction score
1.271
Локација
...
Jebiga, sad stigao kuci. Doci na Milano i bodriti ekipu, treba im pomoc. Dejvis za njegove standardne odigrao dobru utakmicu, ali negde ocigledo mora frustracija da se izbaci.

EDIT
ne moze pored zivog govnara iz snsa kapitenu da se zvizdi, jebemu zivot

Mislim ja razumem sve, mozemo mi ovde da pricamo o kosarci do prekosutra, ali placamo sezonsku ko u Medisonu da smo, igrac se usine zbog hladnoce, ne znam jel sam ja lud ili sta

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.108
Reaction score
15.680
Локација
Madagascar
A ima malo i do toga da Panter sada igra ono što treba da igra, beka?
Kod nas jadan dok organizuje napad, dok ga protivnici iscepaju i dok prođe 15-20 sekundi napada on dečko ostane bez daha, tad ni Džordan ne daje.
Ruzno je od mene sto moram porediti,kako je Panter odigrao sezonu kad je Exum bio plej a kako je odigrao sezonu kad je PJ bio plej

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
545
Reaction score
3.662
Локација
Pozega
Pa protiv Virtusa je i igrao odbranu, ukrao loptu i šutirao. Dečko je šutnuo i u Parizu i večeras rezonski, ali nekada uđe a nekada ne. Ono što je definitivno ovolika ljubav prema jednom klubu nikada i nigde nije viđena. Na 2-6 i minus 23 onako pevati svom klubu mogu samo oni koji ga iskreno VOLE.

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
365
Reaction score
1.216
Za mene strani igrac kad nas napusti ne zanima me vise kao lanjski snijeg. Za panterom nisam ludio ni dok je igrao za nas. Hvala mu za ono finale i peti mec kad je preuzeo odgovornost i opravdao platu. Al veceras onaj odgovor il neodgovor na pitanje o Mitru sramotan. Sve smo mu dali ovdje i kao iskusan igrac, zvezda El da kaze svaka cast decku da ga malo pohvali, sigurno bi mu znacilo, on se nesto krevelji

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.267
Reaction score
1.852
Nemoj da se spustamo na ciganski nivo, nije ni meni milo kada nam odlucujuce poene daju nasi bivsi igraci ali jbg, to je profesionalizam, tako se igra posteno, nismo mi ova bagra da imamo milion pobeda u fudbalu bez poraza, da igramo fmp protiv fmp u finalu...

Ono sto se meni ne svidja u igri je taj neki pik koji forsiramo ali nista ne dobijamo iz njega, nikakav visak, lake poene...

Ja nista ne zameram momcima, bore se, grizu, doci ce pobede... Da li ce biti kasno za plej of Evrolige ne znam ali nismo imali ni srece, uz prilicno lose sudjenje... Nadam se da sledecih par utakmica moze da okrene sezonu... Milano se mora dobiti...

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.556
Reaction score
22.891
Локација
U Kinšasi
Željko mora da reguliše ovu nervozu igrača usled problematičnog suđenja. Dule je bio car za takve stvari. Da se igrač raspravlja sa sudijom dok se igra, da isteruje pravdu... to je samo Đorđe Gagić retard uradio par puta. To je bio Duletov posao, on im je jebao mater i balansirao tu celu priču. Ovako, tim se potpuno raspadne na terenu, pogubi živce i za par minuta odosmo u tri kurca.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
322
Reaction score
932
Da li je ova kritika Zeljka zbog njegovog gospodstvenog ponasanja sto ocekujete da ce nakon tehnicke da sudije promijene
kriterijum.To se moze ocekivati u nekim manjim ligama i kod sudija slabijeg rejtinga,ali nama sude ljudi sa tzv.predumisljajem da pomognu ekipi koja je jedan od vlasnika lige.I tu nema promjene kriteriju na sve odluke i u vrijeme kada nama treba sasjeci ritam i uvesti u nervozu.Sudije znaju sta rade,pa ce na - 20 da progledaju neki faul ili korake,kada je to benigno.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.081
Reaction score
29.371
Локација
Beograd
Ukratko, prvo poluvreme, navijanje sačuvaj Bože i sakloni, drugo, verovatno najbolje od početka sezone.
Osim male digresije, zviždanje svom igraču je nešto najciganskije što neko sebi kao navijač može da dopusti, bukvalno sam samo kod njih to viđao, ali izgleda da tviter počinje da rovari i kod naših zaljubljenika u KK.
Utakmica je odlučena krajem 1/4, kada su tri bonus igrača, izražena u Kvisku iz Litvanije najpre osujetile završetak sa +7 ili 8, a zatim i bezobrazno bacile Partizan u minus.
Posle toga se uvlači nervoza, svađa i ne ide ništa kako treba, a protivnik se opusti i lakše pogađa šuteve, ko je trenirao nekad nešto, pa čak i pikao na školskom odmoru to može lako da oseti.
Nilikina? Pa kraljevi, pogodio je najbitniji šut na utakmici za -7, gde je upravo u onu malo čas pomenutu nervozu ubacio celu Barselonu, a onda i Poku dodatno grogirao. I za kraj, nemojte mi, molim vas kako samo kukamo na sudije, pa da, kukam jer mi bukvalno iz oka krade, a ovo je samo vrhunac bezobrazluka.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.081
Reaction score
29.371
Локација
Beograd
Ukratko, prvo poluvreme, navijanje sačuvaj Bože i sakloni, drugo, verovatno najbolje od početka sezone.
Osim male digresije, zviždanje svom igraču je nešto najciganskije što neko sebi kao navijač može da dopusti, bukvalno sam samo kod njih to viđao, ali izgleda da tviter počinje da rovari i kod naših zaljubljenika u KK.
Utakmica je odlučena krajem 1/4, kada su tri bonus igrača, izražena u Kvisku iz Litvanije najpre osujetile završetak sa +7 ili 8, a zatim i bezobrazno bacile Partizan u minus.
Posle toga se uvlači nervoza, svađa i ne ide ništa kako treba, a protivnik se opusti i lakše pogađa šuteve, ko je trenirao nekad nešto, pa čak i pikao na školskom odmoru to može lako da oseti.
Nilikina? Pa kraljevi, pogodio je najbitniji šut na utakmici za -7, gde je upravo u onu malo čas pomenutu nervozu ubacio celu Barselonu, a onda i Poku dodatno grogirao. I za kraj, nemojte mi, molim vas kako samo kukamo na sudije, pa da, kukam jer mi bukvalno iz oka krade, a ovo je samo vrhunac bezobrazluka.

Oprostite, ovaj sam hteo, ne znam kojim čudom kopirah onaj drugi.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.355
Reaction score
24.949

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.037
Reaction score
11.372
Gledam svaki drugi post o Nilikini i njegovu odbranu, a od nju za sada nismo videli nista.
Mozda on pored Goberta, Batuma, Albisija i Yabusela izgleda kao bolji defanzivac nego sto je, dok na parketu sa Brendonom, Bongom, Karlikom i Braunom ne izgleda bas tako mocno.

Ja ovako racunam za sada skor 1-3, a za neki plej in nam treba najmanje 17 pobeda.
Zasto 1-3?
Imamo jedan "brejk" protiv Makabija i 3 poraza kuci, moramo se vaditi negde na strani, dok kod kuce dobiti sto je moguce vise utakmica.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.559
Reaction score
13.472
Ajde na trenutak zaboravite prethodne utakmice na kojima realno jeste bilo mnogo toga za zamerku i fokusirajte se na ovo večeras. Znači, pored ovakvog suđenja smo još mi igrali katastrofalno, bez borbe, sve uz očajno navijanje? Stvarno?? Ako stvarno verujete u to i ako smo i pored svega toga izgubili praktično na jednu loptu, pa onda ako podignemo nivo na "nekatastrofalan" i ako suđenje bude iole pristojno, prošetaćemo se do F4. Pored komentarisanja u toku utakmice, možda bi bilo najbolje da veto traje bar 15ak minuta po završetku....
Najbolje bi bilo da veto traje najmanje 24h, ali onda gubi smisao :D

Izgubili smo snagu dok smo stizali rezultat. Oni na iskustvo i kvalitet pogodili kada je trebalo. Druga cetvrtina ne sme da se ponavlja. Bez obzira na sudjenje.

Atmosfera je bila top,drali smo se i na -20
Mitar feneomenalan,mnogo sam srecan sto je igrao ovoliko i 9 index top
Carlic ne moze sam
U principu smo krsic od ekipe tezak,ali idemo dranje u petak jos jace . Podrska
Ko pljuje Zeljka nek se tera u kurac . Podrska makar imali 2-32 do kraja.
Dejvis ,momak je uspeo sto nikome nije ,da ga izvizdi pola hale.
Tenzija se oseca,tesko je ali sad mora podrska :navijac
I to da ga izvizdi kriticka, merodavna javnost kad nije odigrao ni blizu toliko lose kao na nekim prethodnim utakmicama.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.595
Reaction score
9.529
Ja imam samo jedno pitanje. Vidio sam da pisu neki clanovi da Zeljko treba da uleti u teren ili klupa i da dobijemo tehnicku, kad sudjenje ne valja.
Sta ce se desiti poslije i koji je cilj te tehnicke, sta tacno dobijamo? Pitam kao laik, da se razumijemo.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.744
Reaction score
6.485
Jebeni Pariz ima pet pobeda u nizu. Jel do igrača ili ne? Jel imaju superzvezde u timu? Jebeni skraćeni ograničeni Shorts. Ko bi rekao da bi jedan Tijago Spliter mogao biti dobar trener? Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi. Za to su ti potrebni igrači drugačijeg profila. Naši igrači su sasečeni. Oni bi voleli da se razlete po parketu, šutiraj u ranoj fazi dok se odbrana ne postavi, trči na ofanzivni skok dok protivnik ne zagradi. Čim se otvori pogled ka košu šutiraj bez razmišljanja, kreni u prodor u ranoj fazi napada. Iskoristi brzinu, iskoristi naboj i adrenalin koji ti daje domaća publika. Izvinjavam se što se mešam u struku, ali eto ja mislim da bi naši igrači imali bolje rezultate u takvom sistemu. Zapravo, mislim da bi trebalo da se miksuje, znati kada usporiti tempo, ali definitivno imati periode kada igramo run and gun, haotično, da protivnik ne zna gde se nalazi. Haotično, ali fokusirano, da tačno znamo šta i zašto radimo.
Bukvalno sam sinoć o ovome razmišljao. O tome kako smo, kad je sve izgledalo izgubljeno i rešeno, kad je trener ispucao sve tajmaute, počeli igrati rasterećeno i uspeli se vratiti sa -23

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.863
Reaction score
20.969
Локација
Kipar
Jebeni Pariz ima pet pobeda u nizu. Jel do igrača ili ne? Jel imaju superzvezde u timu? Jebeni skraćeni ograničeni Shorts. Ko bi rekao da bi jedan Tijago Spliter mogao biti dobar trener? Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi. Za to su ti potrebni igrači drugačijeg profila. Naši igrači su sasečeni. Oni bi voleli da se razlete po parketu, šutiraj u ranoj fazi dok se odbrana ne postavi, trči na ofanzivni skok dok protivnik ne zagradi. Čim se otvori pogled ka košu šutiraj bez razmišljanja, kreni u prodor u ranoj fazi napada. Iskoristi brzinu, iskoristi naboj i adrenalin koji ti daje domaća publika. Izvinjavam se što se mešam u struku, ali eto ja mislim da bi naši igrači imali bolje rezultate u takvom sistemu. Zapravo, mislim da bi trebalo da se miksuje, znati kada usporiti tempo, ali definitivno imati periode kada igramo run and gun, haotično, da protivnik ne zna gde se nalazi. Haotično, ali fokusirano, da tačno znamo šta i zašto radimo.

Ima smisla sve sto kazes. Divljina, trci I pucaj cim se ukaze kos u vidnom polju bez razmisljanja. U takvom sistemu je I trener suvisan pa se I tu stedi na plati.
Genijalno. Promeni nik u "Ja_kralj".

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.140
Reaction score
16.833
Локација
underground
Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi.
Sustina je u tome da Hifi nije americki djak.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.600
Reaction score
5.848
Iskreno, sramota me od našeg ponašanja ovih dana. Očigledno sam u manjini, jer sam do sada verovao da se razlikujemo od cigana i njihovog mentaliteta preko brda. Nismo drugačiji. Isto smo... i to ne samo ovde na forumu. Čujem slične izlive fekalija i od ljudi za koje znam da su grobari... Već su krenule priče o vraćanju sezonskih karata, "Željko je kriv za sve," "viče na mlade igrače," "ne sme na Amerikance," i tako dalje... kme, kme, kme.
S druge strane, ovi preko brda imaju skoro pa neograničen budžet već godinama, pa su tek ove sezone počeli da prave neki rezultat (mada ćemo videti šta će biti na kraju). Imao novu ekipu, greške su sastavni deo igre, i ono što je meni najvažnije – borimo se i vidi se da im je stalo. Čak se i govor tela Dejvisa promenio, bori se, cima se, nervira se što mu ne ide... To mora da donese rezultat, ne može drugačije. Najvažnije je da svi dajemo maksimum, mislim i na navijače, oni kojima tim nije ispunio očekivanja bolje da ne dolaze nego što odlaze sa tekme u 3. četvrtini... jebeš takve navijače... i čak da ne napunimo Arenu, da tamo budu oni pravi, koji i kada izgubimo ostaju da podrže tim,,,,
Naš osnovni cilje je da dobijemo licencu, bez Žoca ćemo dobiti samo ono iznad kolena...