Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ruzno je od mene sto moram porediti,kako je Panter odigrao sezonu kad je Exum bio plej a kako je odigrao sezonu kad je PJ bio plejA ima malo i do toga da Panter sada igra ono što treba da igra, beka?
Kod nas jadan dok organizuje napad, dok ga protivnici iscepaju i dok prođe 15-20 sekundi napada on dečko ostane bez daha, tad ni Džordan ne daje.
Ukratko, prvo poluvreme, navijanje sačuvaj Bože i sakloni, drugo, verovatno najbolje od početka sezone.
Osim male digresije, zviždanje svom igraču je nešto najciganskije što neko sebi kao navijač može da dopusti, bukvalno sam samo kod njih to viđao, ali izgleda da tviter počinje da rovari i kod naših zaljubljenika u KK.
Utakmica je odlučena krajem 1/4, kada su tri bonus igrača, izražena u Kvisku iz Litvanije najpre osujetile završetak sa +7 ili 8, a zatim i bezobrazno bacile Partizan u minus.
Posle toga se uvlači nervoza, svađa i ne ide ništa kako treba, a protivnik se opusti i lakše pogađa šuteve, ko je trenirao nekad nešto, pa čak i pikao na školskom odmoru to može lako da oseti.
Nilikina? Pa kraljevi, pogodio je najbitniji šut na utakmici za -7, gde je upravo u onu malo čas pomenutu nervozu ubacio celu Barselonu, a onda i Poku dodatno grogirao. I za kraj, nemojte mi, molim vas kako samo kukamo na sudije, pa da, kukam jer mi bukvalno iz oka krade, a ovo je samo vrhunac bezobrazluka.
O ovome pricam celo vece, smaram ljude, smaram sebe...Prosto neverovatno da nisu svirali. Ne znam sta je gore, da profesionalni sudija ne vidi da su ovo koraci, ili da vidi ali odluci da ne svira.
Oprostite, ovaj sam hteo, ne znam kojim čudom kopirah onaj drugi.
Dvojicu sam doveo ja lično, jedno četiri Padišah naš veliki, sigurno se za jedno trojicu ugradio i Zoki, ovo ostalo je doveo Željko. Dajte bre ljudi više...Ko je Željku doveo igrače?
Najbolje bi bilo da veto traje najmanje 24h, ali onda gubi smisaoAjde na trenutak zaboravite prethodne utakmice na kojima realno jeste bilo mnogo toga za zamerku i fokusirajte se na ovo večeras. Znači, pored ovakvog suđenja smo još mi igrali katastrofalno, bez borbe, sve uz očajno navijanje? Stvarno?? Ako stvarno verujete u to i ako smo i pored svega toga izgubili praktično na jednu loptu, pa onda ako podignemo nivo na "nekatastrofalan" i ako suđenje bude iole pristojno, prošetaćemo se do F4. Pored komentarisanja u toku utakmice, možda bi bilo najbolje da veto traje bar 15ak minuta po završetku....
I to da ga izvizdi kriticka, merodavna javnost kad nije odigrao ni blizu toliko lose kao na nekim prethodnim utakmicama.Atmosfera je bila top,drali smo se i na -20
Mitar feneomenalan,mnogo sam srecan sto je igrao ovoliko i 9 index top
Carlic ne moze sam
U principu smo krsic od ekipe tezak,ali idemo dranje u petak jos jace . Podrska
Ko pljuje Zeljka nek se tera u kurac . Podrska makar imali 2-32 do kraja.
Dejvis ,momak je uspeo sto nikome nije ,da ga izvizdi pola hale.
Tenzija se oseca,tesko je ali sad mora podrska
Bukvalno sam sinoć o ovome razmišljao. O tome kako smo, kad je sve izgledalo izgubljeno i rešeno, kad je trener ispucao sve tajmaute, počeli igrati rasterećeno i uspeli se vratiti sa -23Jebeni Pariz ima pet pobeda u nizu. Jel do igrača ili ne? Jel imaju superzvezde u timu? Jebeni skraćeni ograničeni Shorts. Ko bi rekao da bi jedan Tijago Spliter mogao biti dobar trener? Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi. Za to su ti potrebni igrači drugačijeg profila. Naši igrači su sasečeni. Oni bi voleli da se razlete po parketu, šutiraj u ranoj fazi dok se odbrana ne postavi, trči na ofanzivni skok dok protivnik ne zagradi. Čim se otvori pogled ka košu šutiraj bez razmišljanja, kreni u prodor u ranoj fazi napada. Iskoristi brzinu, iskoristi naboj i adrenalin koji ti daje domaća publika. Izvinjavam se što se mešam u struku, ali eto ja mislim da bi naši igrači imali bolje rezultate u takvom sistemu. Zapravo, mislim da bi trebalo da se miksuje, znati kada usporiti tempo, ali definitivno imati periode kada igramo run and gun, haotično, da protivnik ne zna gde se nalazi. Haotično, ali fokusirano, da tačno znamo šta i zašto radimo.
Jebeni Pariz ima pet pobeda u nizu. Jel do igrača ili ne? Jel imaju superzvezde u timu? Jebeni skraćeni ograničeni Shorts. Ko bi rekao da bi jedan Tijago Spliter mogao biti dobar trener? Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi. Za to su ti potrebni igrači drugačijeg profila. Naši igrači su sasečeni. Oni bi voleli da se razlete po parketu, šutiraj u ranoj fazi dok se odbrana ne postavi, trči na ofanzivni skok dok protivnik ne zagradi. Čim se otvori pogled ka košu šutiraj bez razmišljanja, kreni u prodor u ranoj fazi napada. Iskoristi brzinu, iskoristi naboj i adrenalin koji ti daje domaća publika. Izvinjavam se što se mešam u struku, ali eto ja mislim da bi naši igrači imali bolje rezultate u takvom sistemu. Zapravo, mislim da bi trebalo da se miksuje, znati kada usporiti tempo, ali definitivno imati periode kada igramo run and gun, haotično, da protivnik ne zna gde se nalazi. Haotično, ali fokusirano, da tačno znamo šta i zašto radimo.
Sustina je u tome da Hifi nije americki djak.Kakvu košarku oni igraju? Run and Gun. Hifi ispaljuje po deset trojki i više. Šta je suština? Ne možeš da napraviš tim od američkih đaka i očekuješ da će se prilagoditi tvom sistemu igre od pre 10-20 godina da igraju koncentrisano i završavaju napad u poslednjoj sekundi.