Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
394
Reaction score
1.799
Локација
Trebinje
Питање је било упућено колеги Лазарусу, како је могуће да је заборавио Стерлинга Брауна који је и вечерас имао партију испод свих нивоа (у поентерском смислу).
Кад се и он прикључи бићемо ПАРНИ ВАЉАК!!!

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.254
Reaction score
43.798
Ekipa i dalje kurcu ne valja, Željka je vreme pregazilo, a pobedili su samo zato što sam ja preduzeo sve neophodne mere... U 19:59 pogasio osigurače u stanu, isekao glavni strujni kabl, ugasio telefon i za svaki slučaj ga potopio u kacu sa kupusom u podrumu. I onda ostao 3 sata u mraku u tom istom podrumu.

Jebi Željko glupe cigane! :D

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.439
Reaction score
13.177
Bratko uzivaj malo na pobedata jebem mu misa, mani sad kalkulacije odmah posle seksa :D
Samo nekoliko strana unazad sam napisao da odmaram glavu 7 dana do Olimpijakosa....nije proslo ni saat vremena ja sam se uhvatio digitrona i kalkulacije, jbg takvu glavu nosim :D

Jos ovo i idem na spavanje braco moja

Laku noc moja mala FABRIKO, dzaba sve, al ja sam na te' naviko......

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.718
Reaction score
14.316
Sačekaće govedo Mekintajer potvrdu još koji mesec... Ono žensko :poop: s mikrofonom je tu, samo ne sme da se oglasi, posr'o joj se bogotac ove igre posred one odvratne kromanjonske face...
izgleda je kasnila :D Na kraju ulete i rece onaj PR ,,ajde i ti, Rado''. Ona onako u sedanju postavi isto pitanje kao Rajko. Ubise treneropulosa, 4 puta isto pitanje u nijansama :D

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
407
Reaction score
1.558
Napisem pre meca samo bez forsiranja trojki samo ulaz i probijanje ovih njihovih patuljaka i mi krecemo 11 minuta 18 trojki... Ja mislim to bi GS u najboljim danima nisu ispalili. I onda ulazi Karlik i radi ono sto treba u unistava ih na ulaz. Manje vise savrsena utakmica, zalicili smo na ozbiljnu ekipu, kontrola skoka, ja mislim nikad manje izgubljenih lopti, borba, cvrstina, branjenje pika, i pre svega koncentracija. Ovako da smo igrali one meceve na jednu loptu ne da bi dobili nego ne bi dosli ni u situaciju da mozemo da izgubimo, bilo bi 10 plus svaka

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.163
Reaction score
2.326
Локација
Topèidera lepša strana
Na Arandjelov dan. Odbrana, skok u odbrani, agresivan na skoku u napadu, to je sve, nema razloga da to nije standard i konstanta, ma kakvi god da su skilovi i individualne sposobnosti...Organizacija napada i sut sta Bog da, s tim niko nema problem obzirom na sve.

Pohvale za Majka, kvalitetan, fokusiran, agresivan u obe faze, nevezano za poenterski ucinak. Konstantnost je bitna. Poeni su samo nagrada.
Pohvala i za Tajrika, istresao se na kurvama i sad je mirniji, fokusiran u odbrani reketa i ofanzivnom skoku. Takve predispozicije mora da koristi. Vrlo dobar u reketu. Na stabilnoj i cvrstoj unutrasnjoj igri i maksimalnom fokusu se temeljio svaki uspeh KKP.

Da ne cekamo do sledeceg Arandjelovdana na ovakav pristup mecu. Cekalo se predugo...