Питање је било упућено колеги Лазарусу, како је могуће да је заборавио Стерлинга Брауна који је и вечерас имао партију испод свих нивоа (у поентерском смислу).A Стерлинг!?
Кад се и он прикључи бићемо ПАРНИ ВАЉАК!!!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Питање је било упућено колеги Лазарусу, како је могуће да је заборавио Стерлинга Брауна који је и вечерас имао партију испод свих нивоа (у поентерском смислу).A Стерлинг!?
Samo nekoliko strana unazad sam napisao da odmaram glavu 7 dana do Olimpijakosa....nije proslo ni saat vremena ja sam se uhvatio digitrona i kalkulacije, jbg takvu glavu nosimBratko uzivaj malo na pobedata jebem mu misa, mani sad kalkulacije odmah posle seksa![]()
Ne kukaj nam Djede Niko,Imam vrlo neugodne dane iza sebe, sa tendencijom da se tako i nastavi... Možete pretpostaviti koliko ova pobeda znači za mene...
izgleda je kasnilaSačekaće govedo Mekintajer potvrdu još koji mesec... Ono ženskos mikrofonom je tu, samo ne sme da se oglasi, posr'o joj se bogotac ove igre posred one odvratne kromanjonske face...