Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
583
Reaction score
2.133
Zeljko Obradovic-kralj kosarke. Porasli smo kao tim. To se cekalo. Ali Karlik sta radi i kako igra...magija. Odmah produziti ugovor coveku,zacementirati ga i ne pustati ga da ode dokle god mu se bude igralo.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
394
Reaction score
1.799
Локација
Trebinje
Наравно да ме радује овакво издање Партизана, али перфектан допринос Вање (коначно без иједне грешке) и одличан учинак Балше, е то ми даје посебну арому овој побједи!
Било је битно да Стерлинг да свој допринос,писао о сам о томе јер је Ифе био повријеђен и дао га је за укупно 30 минута на паркету.
Још једна др дисертација Жоца иако је имао свега 40 сати да припреми утакмицу!!!
А простора за напредак колико ти воља!!!

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.358
Reaction score
3.833
Ja ne zameram ovim nasim DRUGARIMA ,grobarima koji su pisali ovde lose za Zeljka,
Koji nisu verovali…svi mi gresimo,ali svi ovde imamo jedno zajednicko-svi MI volimo PaRTiZaN!
Bravo Najveci,bravo Partizane!
Idemo dalje!

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.162
Reaction score
5.939
Локација
Beograd
Bonga je ono što je Želimir tražio od početka drugog mandata (Kuruks, Papapetru, Ponitka), 3+D krilo koje može da se spusti na 4 bez problema.
Neverovatno kako je danas stranu pomoći držao, nijedan rol Lesora nije mogao da prođe kao ni pas Slukasa u ćošak, probija u napadu, pogađa u visokim procentima iz ćoška.

Razbili smo ih. Sumnjam da ćemo Karlika zadržati duže od jedne sezone, leteće NBA ponude ovde bez problema. Neverovatan igrač.

Dobili smo i Vašingtona, pri čemu smo ovo igrali bez Lundberga i Pokuševskog.
Kako je lepo kad Vanja digne s 9 metara i ubode.

Igramo rekreativno, jel? :shal

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.665
Reaction score
4.352
Ali kakav masterclass odbrane, i jos vise kakav voljni momenat kod igraca i egzekucija zamisljenog na terenu.

Rastite momci, samo rastite... a tek nam jos nisu porasli ni Majk, ni Vasington, nije "legao" Dejvis, a i te kako ima prostora i za Tajrika... a Poku ni za rotaciju... imamo gde da probijamo na gore.

Samo neka melje!

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
454
Reaction score
1.288
Fenomenalno.Navijaci razbili....igraci,svi koji su izasli na parket da igraju,srce i zelja kao Avala...Doktor zvani Zeljko klupirao Atamana od kraja druge cetvrtine...Kako ljudi koji protiv njega govore,rumeni star,preslo ga vrijeme,vice na igrace,procitali ga,mogu jednostavno da pogledaju sebe posle ovih kosarkaskih disertacija.

Anonymous

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
267
Reaction score
1.827
Kakav flešbek na utakmicu sa Realom iz regularnog dijela one sezone. Pogotovo nakon alej upa J&J i ludila Arene i svih igrača. Momci su kliknuli, momci napokon vjeruju sebi, momci vjeruju Žocu. Kako je Žoc odreagovao na pas Duejna za trojku Sterlinga, ono što je Panteru usadio nekad. Samo nastavite raditi i vjerovati u sebe, jedni u druge, u Žoca, a mi ćemo u sve vas. Atmosfera kao Pionir u najbolje vrijeme. Ponosan sam! Volim Partizan!

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.826
Reaction score
10.544
Локација
"preko bare"
Ja još ne vjerujem da smo ih ovako odvalili. Sjećam li se nakon kada smo posljednji put ovako gledali utakmicu, skoro bez nerviranja. Pogotovo na kraju i to protiv ovakve ekipe.

Ono što me posebno raduje je doprinos i bitne partije velikog broja igrača. Jedna postava odigra odlično i napravi razliku i kada očekujem pad, ovi novi što su ušli odigraju još bolje i poprave rezultat. Mislim da je to najveća snaga ove ekipe.

I ono što je najbitnije, rastemo i popravlja mi se iz utakmice u utakmicu. Vidjećemo dokle će nas to odvesti.

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.561
Reaction score
8.370
Локација
Novi Sad
Moze li ovaj nas dvogodisnji projekat prerasti u jednogodisnji..??.pitam zbog komsinice .. :shal

Inace valja pohvaliti i za nijansu slabije od junaka pobede, dali su bitan doprinos ipak timskoj pobedi: Majk, Kopriva, Wosh, Dejvis.

I podsetiti se koliko su pojedinci kukali na potpis Jonesa iz Kine.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.489
Reaction score
19.033
Локација
Храм фудбала
Partizan je i kad se treseš i strepiš na +18..
Два минута до краја, ми у кафани живи нисмо, страх неки јебени.
Дјелује ми да смо коначно скинули малер оном Вањином у задњем нападу ПП.

Гази, мељи и не дај да стане!