Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.573
Reaction score
8.505
Локација
Novi Sad
Ko nije psovao danas igrace tokom prenosa taj grobar nije :shal
Pobeda je pobeda al nemoj da žmirimo na gomilu idiotluka večeras. Ako znamo da slavimo i hvalimo igraca nakon razvaljivanja grka, onda treba i ovo sagledati veceras i reci da smo bas podbacili.
Pise se pobeda.
Iz narednih 4 izaci sa 3/1 i vratili smo se totalno u borbu za to 8 mesto.

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
325
Reaction score
1.476
Локација
...
@ZliGli Sta znaci 3/5 ? Kakve su to proizvoljne brojke? Koja utakmica gde upada?

Sto rece zli Talijan, lazni porazi (pobede) , sad mozemo da kazemo da smo upisali i jedno i drugo ove godine.

Washingon iz dobrih dvostremnih minuta, iz trojke u trojku sve veci pad , tu je vec prva klupa bila. On generalno moze dosta vise, kad se prilagodi skroz na evropsku kosarku i sa povratkom Ifea ( manje lopte u rukama ) . Problem je sto se vraca i Nakic i treba se za nekog opredeliti, mnogo igraca spolja i treba izabrati u koga ulagati

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.573
Reaction score
8.505
Локација
Novi Sad
@ZliGli Sta znaci 3/5 ? Kakve su to proizvoljne brojke? Koja utakmica gde upada?

Sto rece zli Talijan, lazni porazi (pobede) , sad mozemo da kazemo da smo upisali i jedno i drugo ove godine.

Washingon iz dobrih dvostremnih minuta, iz trojke u trojku sve veci pad , tu je vec prva klupa bila. On generalno moze dosta vise, kad se prilagodi skroz na evropsku kosarku i sa povratkom Ifea ( manje lopte u rukama ) . Problem je sto se vraca i Nakic i treba se za nekog opredeliti, mnogo igraca spolja i treba izabrati u koga ulagati
Znaci da bi 3 od 5 izgubili da nije igrao C.Jones . Voleo bih da manje zavisimo od jednog igraca ako je moguce. To je moj utisak.
Moguce da gresim ali covek kida i samo neka nastavi ALI mooora jos neko jer da je dobio 5.licnu.... tu je Brown sa poenima kao i Tajrik. Washington dao pa prosuo, sreca pa izvukosmo.

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
374
Reaction score
1.334
Neka jaka farmaceutska kompanija da ljuljne 5 6 milki u kk, i da blago nama otvori butik al samo sa bedendinima i bromazepamima, naravno sa popustom za grobare, pa bog da vidi i njih i nas.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.729
Reaction score
21.186
Локација
underground
Kao sto nije realna bila utakmica protiv Pao , jer ne mozemo tako stalno odigrati, tako nije ni realna ova ili neke ranije.
Utakmicu po utakmicu , a ne upisivati sve poraze do kraja kad izgubimo ili upisivati vec 5 pobeda unapred do kraja godine kad odigramo dobro.
Svaka utakmica je prica za sebe a ovako dobijena je zlata vredna.
Samo se nadam da ovaj bol u grudima sto trenutno osecam nije infarkt.

hedonizam

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
236
Reaction score
1.670
Локација
Krusevac
Da se ispise 200 stranica o Karliku malo je. Uz duzno postovanje prema svima, pre sve Lundbergu od kog mnogo ocekujemo nadalje, Karlik je udarna palica ove ekipe, rep i glava.
Kakav jebeni cale, 8 profi utakmica i sam igra u Juznom Sudanu, e sad ce profi da nas odvede na f4.

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
994
Reaction score
4.628
Ako vam nekad neko u budućnosti zatraži da opišete KK Partizan i život njegovih navijača, samo mu pustite poslednji minut efektivne igre sa ove utakmice.

Kod "normalnog" kluba, nakon koša za pobedu na 1.7 sekundi do kraja, tu je kraj utakmice - Navijači slave, protivnička ekipa baca frljoku koja ne stiže ni blizu table i utakmica se rutinski završava.

Kad Partizan da trojku na 1.7 sekundi do kraja, naša prva pomisao (utemeljena iskustvom) je da je pogodio prerano i da nas čekaju još minimum tri napada do kraja utakmice. Nakon toga, naravno, sledi 10 minuta haosa koji kulminira time da dva igrača pokušavaju da promaše slobodno bacanje i ni jedan ni drugi ne uspevaju u tome.

Dobro smo mi (bar zvanično) i normalni... :D

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
5.212
Reaction score
24.758
Локација
Beograd
Da se ispise 200 stranica o Karliku malo je. Uz duzno postovanje prema svima, pre sve Lundbergu od kog mnogo ocekujemo nadalje, Karlik je udarna palica ove ekipe, rep i glava.
Kakav jebeni cale, 8 profi utakmica i sam igra u Juznom Sudanu, e sad ce profi da nas odvede na f4.
U jbt, ja zaboravio na Ifea skroz.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
390
Reaction score
1.130
Локација
Ruma
Po meni očekivano Wašington poleteo, videlo se to odmah nakon one 3 trojke. Ipak ga dugo nije hteo šut, pa ovo izletanje donekle i razumem. Doduše on je i takav tip igrača, voli da ima loptu, da u neku ruku divlja, ali videlo se u prethodnim utakmicama da može da se predodredi timu. Tako da sve je na Željku, tj da ga sklanja sa terena kada proradi adrenalin u njemu. Kako neko kaže ne treba da iznenadi ako bude i klupiran, mada mislim da još nije došlo do toga. Plus kada se oporavi i Lungerg biće dodatno lakše rasporediti minute. Što se tiče Dejvisa jbg, mislim da ćemo da se stresiramo sa njim cele sezone, čovek vidi i dalje sebe iz najboljih dana, a nije da nije igrao nekada kvalitetno. Danas već telo to ne prati i onda kada vidi da ne može, napravi isforsiranu glupost. Zato mora Kopriva da igra više, da se izmedju njih dvojice rasporede minuti. Što danas malac nije igrao to je pitanje, možda zbog Albinog stila igre, ipak forsiraju brzu košarku, sa niskom postavom. Kontam da je Željko procenio da on to ne može ispratiti, s tim da ni Dejvis nije ne znam koliko pokretljiv, doduše tobož je iskusniji. Sve u svemu bitna je pobeda, ostalo će se verujem nadograditi.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
502
Reaction score
4.380
Локација
Beograd
Veceras se videlo koliko fali Ife, samo jedan ball handler protiv ovih divljaka je malo (Nilikina i Wash ušli u njihov haos). Odluke Brendona Dejvisa sa tolikim iskustvom su nadrealne.
Energija ekipa je bila kao da smo već upisali pobedu sto negde i razumem u odredjenoj meri. Sa druge strane oni rasterećeni kao na terminu i opet čovek koji nije dao trojku u sezoni pogadja od table na isteku napada….
Teraj dalje!

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
583
Reaction score
1.685
Znaci da bi 3 od 5 izgubili da nije igrao C.Jones . Voleo bih da manje zavisimo od jednog igraca ako je moguce. To je moj utisak.
Moguce da gresim ali covek kida i samo neka nastavi ALI mooora jos neko jer da je dobio 5.licnu.... tu je Brown sa poenima kao i Tajrik. Washington dao pa prosuo, sreca pa izvukosmo.
Sasvim je normalno u danasnjoj kosarci,ali i uopste da jedan igrac pravi razliku.Sve jace ekipe imaju takvog igraca,bez kojeg ne bi pobijedile neke utakmice.Kod Panatanaikosa je Nan napravio razliku i donio titulu,bez obzira na doprinos Lesora i ostalih.Kod Fenera ,Olimpijakosa Reala i svi imaju ppojedinca bez kojeg su da kazem malo drugacija ekipa.Partizan je imao Pantera,sada Karlika a Zeljko trazi timsku igru,odnosno da svi imaju svoju ulogu.Konacno je rekao da je Karlik taj koji odlucuje a ko ne shvata to je vec druga stvar.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.594
Reaction score
19.861
Локација
Храм фудбала
У наредној очекујем у стартној петорци Ајзеу и Вашингтона. Јер Жељко ради све контра од онога што ми очекујемо :D

Да је пораз вјероватно би критиковао све редом, овако може то доста опуштеније.
Три тројке на почетку :clap намјешта је мајстор лагано. Да је укуцао оно био би потез кола :kokice
Дејвис направи глупост, али се реванширао оном њиховом јаднику који је погодио обруч, али уђе лопта невјероватно.

Сви смо знали да ће ова бити тешка после свега и што пар колега рекоше далеко значајнија је оваква побједа са свим нашим идиотлуцима у нападу и генерално катастрофалној одбрани него да смо их одерали стока разликом.
Али зато Асвелу не би био у кожи :navijac

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
606
Reaction score
1.823
Локација
Banja Luka
Ono na 41:46 kad skoro odbranišmo njihov napad i ostade im 0,6 sec, ....i naravno, popijemo trojku. Pa na kraju tog 2. poluvremena opet njima ostaje nekoliko sekundi i opet im dovoljno...e to je ono što me ubija, a što je svevremenska konstanta KKP. Neki dan neki momak napisa ovde kako se to promijenilo i kako sad mi trpamo na kraju četvrtina. Nažalost, mnogo je to rjeđe nego što primamo.
Reće Željko:
"Bile su neke neverovatne situacije, kada smo reagovali vrlo neiskusno. Imamo neke mlade igrače, moramo ovo da iskoristimo kao lekciju."
Ako naučimo lekciju, ova pobjeda će biti još veća.
Svakako, velike čestitke i zahvalnost za sreću koju osjećamo.
A Karlik je ono što nam je bio Bo svojevremeno. Ništa manje. Fenomenalan! I ako bude,nekad zakazao, a nadam se da neće, ima veliki kredit za podršku.

Статус
Затворена за писање одговора.