Каква сподоба!!!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Каква сподоба!!!
Znaci da bi 3 od 5 izgubili da nije igrao C.Jones . Voleo bih da manje zavisimo od jednog igraca ako je moguce. To je moj utisak.@ZliGli Sta znaci 3/5 ? Kakve su to proizvoljne brojke? Koja utakmica gde upada?
Sto rece zli Talijan, lazni porazi (pobede) , sad mozemo da kazemo da smo upisali i jedno i drugo ove godine.
Washingon iz dobrih dvostremnih minuta, iz trojke u trojku sve veci pad , tu je vec prva klupa bila. On generalno moze dosta vise, kad se prilagodi skroz na evropsku kosarku i sa povratkom Ifea ( manje lopte u rukama ) . Problem je sto se vraca i Nakic i treba se za nekog opredeliti, mnogo igraca spolja i treba izabrati u koga ulagati
U jbt, ja zaboravio na Ifea skroz.Da se ispise 200 stranica o Karliku malo je. Uz duzno postovanje prema svima, pre sve Lundbergu od kog mnogo ocekujemo nadalje, Karlik je udarna palica ove ekipe, rep i glava.
Kakav jebeni cale, 8 profi utakmica i sam igra u Juznom Sudanu, e sad ce profi da nas odvede na f4.
Sasvim je normalno u danasnjoj kosarci,ali i uopste da jedan igrac pravi razliku.Sve jace ekipe imaju takvog igraca,bez kojeg ne bi pobijedile neke utakmice.Kod Panatanaikosa je Nan napravio razliku i donio titulu,bez obzira na doprinos Lesora i ostalih.Kod Fenera ,Olimpijakosa Reala i svi imaju ppojedinca bez kojeg su da kazem malo drugacija ekipa.Partizan je imao Pantera,sada Karlika a Zeljko trazi timsku igru,odnosno da svi imaju svoju ulogu.Konacno je rekao da je Karlik taj koji odlucuje a ko ne shvata to je vec druga stvar.Znaci da bi 3 od 5 izgubili da nije igrao C.Jones . Voleo bih da manje zavisimo od jednog igraca ako je moguce. To je moj utisak.
Moguce da gresim ali covek kida i samo neka nastavi ALI mooora jos neko jer da je dobio 5.licnu.... tu je Brown sa poenima kao i Tajrik. Washington dao pa prosuo, sreca pa izvukosmo.