Haris_Brkić
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 29.07.2022
- Порука
- 1.565
- Reaction score
- 12.400
To si u pravu..kako sezona odmice sut nam je sve kriminalniji.
Sterling jedini izuzetak.
Sterling jedini izuzetak.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Cisto igracki, ono sto nas ceka u Milanu je duplo teze od onoga sto nas je cekalo sinoc...E sad, to sto Armani nema tu sampionsku auru kao PAO, niti imaju tako vruc domaci teren, a nema ni boljeg trenera trenutno....to je drugo. A i bice nas opet 1000+ tamo (kad smo vec kod toga, zasto nije bilo nasih u Atini?)Ako izuzmemo povredjenog Lessorta , Milano ima jace igrace na poziciju 3,4,5, znaci Silds, znaci Zek bratina, znaci zovi popa pickice.
Ekipa koja je u stanju da igra najbolju odbranu u Evroligu.
I da, Mediolanum je puno tezi teren, nego OAKA.
Nije ovaj Milano ekipa od prethodnih nekoliko sezona, kad su startovali u maniru Albe, ove sezone imaju kontinuitet i kvalitet.
Promena taktike u pogledu narativa neka da očekivane rezultateAsvel 50/50, u Milanu nemamo nikakvu sansu.
:изгубили 5 текми кући:Mi smo do sada pokazali da smo domaćinska ekipa
Da. Sto ne menja moju tezu da kada smo kompletni možemo da dobijemo bilo koga (Pao, Oly, Fener…) i dobićemo sve do kraja kući pa i Real…. Na strani mislim da možemo da dobijemo samo Bayern (pod uslovom da bude par hiljada naših navijača) i možda Asvel i to je skroz ok. Ništa manje neću voleti i podrzavati klub i da izgubimo sve do kraja.:изгубили 5 текми кући:
ahahhahaha bukvalno
Vanja i Ife stabilni šuteri?Najajace oruzje svih Zocovih timova je taj protok lopte i dobar procenat u ubacenih trojki dvojki i td....
E mi smo u tim statistickim segmentima 10 11 tim EL ove godine. Proslih smo bili znatno bolji.
Da bi mi koncepijski ranjavali protivnika ti procenti mora da budu znatno veci shodno izgradjenim pozicijama.
Mi od "Stabilnih" sutera imamo Vanju, Ifea koji su povredjeni bili, Vasingtona koji lose sutira 26%, Bongu koji je u padu, Carlika i Nilikinu koji nisu suteri ubice i Brauna koji je trenutno jedini stabilan suter.
Mislim da smo kod kuće po skoru isti kao i u generalnom skoru neki 12,13,14.Da. Sto ne menja moju tezu da kada smo kompletni možemo da dobijemo bilo koga (Pao, Oly, Fener…) i dobićemo sve do kraja kući pa i Real…. Na strani mislim da možemo da dobijemo samo Bayern (pod uslovom da bude par hiljada naših navijača) i možda Asvel i to je skroz ok. Ništa manje neću voleti i podrzavati klub i da izgubimo sve do kraja.
Potpuno se slažemo, ali ovaj citirani deo je ključan.... Ne sećam se da smo odigrali 3 tekme kompletni ove sezone.. To je možda i osnovni razlog što nedostaje stalnost uloga svakog pojedinačnog igrača unutar tima.kada smo kompletni