Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
301
Reaction score
1.057
Najajace oruzje svih Zocovih timova je taj protok lopte i dobar procenat u ubacenih trojki dvojki i td....
E mi smo u tim statistickim segmentima 10 11 tim EL ove godine. Proslih smo bili znatno bolji.
Da bi mi koncepijski ranjavali protivnika ti procenti mora da budu znatno veci shodno izgradjenim pozicijama.
Mi od "Stabilnih" sutera imamo Vanju, Ifea koji su povredjeni bili, Vasingtona koji lose sutira 26%, Bongu koji je u padu, Carlika i Nilikinu koji nisu suteri ubice i Brauna koji je trenutno jedini stabilan suter.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.187
Reaction score
12.177
Ako izuzmemo povredjenog Lessorta , Milano ima jace igrace na poziciju 3,4,5, znaci Silds, znaci Zek bratina, znaci zovi popa pickice.

Ekipa koja je u stanju da igra najbolju odbranu u Evroligu.

I da, Mediolanum je puno tezi teren, nego OAKA.

Nije ovaj Milano ekipa od prethodnih nekoliko sezona, kad su startovali u maniru Albe, ove sezone imaju kontinuitet i kvalitet.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.412
Reaction score
4.825
Jedini koji je napravio razliku u sinocnjoj utakmici je Nan i donekle onaj Turcin Osman. Svi ostali su tu negdje.
Druga stvar je jos bitnija. Neko je pomenuo Atamana i boks nakon utakmice u BG. Tacno to je i uradio, rekao igracima da grizu ko blesavi.. To sve vidjelo kroz start na polaganju kada je pocelo nase odljepljivanje na pocetku. Steta sto je Bonga kul i stalozen lik pa nije vratio istom mjerom. Sa onakvom facom mogao bi kao Rodman proci.
Jbg. Zeljko to ne dozvoljava i tako je kako je.

Sut je zakazao na pocetku i to je prvo sto nas je zadesilo. Njihova bliska odbrana je sprijecila spustanja lopte. Vraceni pasovi takodje nismo ubacili i posljedicno nismo imali sta da trazimo.
Takodje, maksimalno su iskoristili mismatch na udvajanjima.

Znaci jedna kompletno losa partija. A ako su nam obe cetvorke povrijedjene na duze, onda smo bas donji.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.153
Reaction score
5.479
Ako izuzmemo povredjenog Lessorta , Milano ima jace igrace na poziciju 3,4,5, znaci Silds, znaci Zek bratina, znaci zovi popa pickice.

Ekipa koja je u stanju da igra najbolju odbranu u Evroligu.

I da, Mediolanum je puno tezi teren, nego OAKA.

Nije ovaj Milano ekipa od prethodnih nekoliko sezona, kad su startovali u maniru Albe, ove sezone imaju kontinuitet i kvalitet.
Cisto igracki, ono sto nas ceka u Milanu je duplo teze od onoga sto nas je cekalo sinoc...E sad, to sto Armani nema tu sampionsku auru kao PAO, niti imaju tako vruc domaci teren, a nema ni boljeg trenera trenutno....to je drugo. A i bice nas opet 1000+ tamo (kad smo vec kod toga, zasto nije bilo nasih u Atini?)

Nema braco vise ni analiza ni lupanja glavom...Jednom smo izbaceni iz voza, vratili smo se u njega...Opet smo na stanici, voz je krenuo, moramo uci i njega sledece nedelje...

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.207
Reaction score
63.085
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ne znam kakva je situacija s povredama, ali ako je Karlikovo zakucavanje za klupu taktičko to su potezi koji sada prave top 8 ekipu od ove. Kao vaspitavanje Nanelija pre par sezona. Sada je vreme da se odbrana igra na el nivou a ne da se Paou koji ima dva i po igrača spolja razigra cela spoljašnja linija za 5 minuta igre.
Doduše Sterling je tu bio za zrno bolji od Karlika ništa više jer on može da preuzme nekog i kad pusti blok, ali juče je izgleda(ako nije povreda) vaspitnu dobio Karlik sto bi trebalo da bude za nauk celoj ekipi.
U ovom delu sezone nema više puštanja svakog bloka na preuzimanje i mismeč pogotovo za igrace koji mogu da brane samo svoju poziciju nego borba kroz svaki blok.
Utakmica ko utakmica vrhunski spremljena od strane Atamana prejako domacinsko sudjenje, ali opet nije bilo toliko tragično ko sto je predstavljeno mi smo imali šansu krajem treće to kad smo promašili krenulo je nizbrdo.
Ali isto tako mislim da je vreme da se prestane s kuknjavom o povredama. Evo Pao igra bez par ponajboljih igrača pa su živi.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
647
Reaction score
4.019
Локација
Trstenik
Pa opšte je poznato, ako je ekipa u formi onda se pobeđuje i bez 3-4 igrača. Zato se pravi roster od 16 igrača. Povrede služe samo za alibi.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
382
Reaction score
1.128
Asvel dobio Efesa i ceka nas sa dodatnim samopouzdanjem.Nama se naredna utakmica crta kao utakmica sezone u EL.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
413
Reaction score
3.522
Локација
Beograd
Pariz i Bayern ispadaju iz top 10. Za ta dva mesta se borimo mi, efes, zalgiris, asvel. I to sam vam rešio…
Nama je utakmica sezone za sada asvel u koju oni ulaze kao favoriti protiv nas. Mi smo do sada pokazali da smo domaćinska ekipa, kući smo u stanju da dobijemo bilo koga. Na strani smo “mjau” na žalost. Mi jednostavno bez navijača nismo ista ekipa. Svaka tekma na strani bez prisustva naših navijača je lagano izgubljena. U Parizu smo imali navijače i bili u egalu, protiv FMP imali navijače dobili. Sve ostalo manje više lagano izgubljeno….

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
413
Reaction score
3.522
Локација
Beograd
:изгубили 5 текми кући:
Da. Sto ne menja moju tezu da kada smo kompletni možemo da dobijemo bilo koga (Pao, Oly, Fener…) i dobićemo sve do kraja kući pa i Real…. Na strani mislim da možemo da dobijemo samo Bayern (pod uslovom da bude par hiljada naših navijača) i možda Asvel i to je skroz ok. Ništa manje neću voleti i podrzavati klub i da izgubimo sve do kraja.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
490
Reaction score
1.399
Локација
Banja Luka
Najajace oruzje svih Zocovih timova je taj protok lopte i dobar procenat u ubacenih trojki dvojki i td....
E mi smo u tim statistickim segmentima 10 11 tim EL ove godine. Proslih smo bili znatno bolji.
Da bi mi koncepijski ranjavali protivnika ti procenti mora da budu znatno veci shodno izgradjenim pozicijama.
Mi od "Stabilnih" sutera imamo Vanju, Ifea koji su povredjeni bili, Vasingtona koji lose sutira 26%, Bongu koji je u padu, Carlika i Nilikinu koji nisu suteri ubice i Brauna koji je trenutno jedini stabilan suter.
Vanja i Ife stabilni šuteri?
Ma, daj, nasmija me.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.207
Reaction score
63.085
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Da. Sto ne menja moju tezu da kada smo kompletni možemo da dobijemo bilo koga (Pao, Oly, Fener…) i dobićemo sve do kraja kući pa i Real…. Na strani mislim da možemo da dobijemo samo Bayern (pod uslovom da bude par hiljada naših navijača) i možda Asvel i to je skroz ok. Ništa manje neću voleti i podrzavati klub i da izgubimo sve do kraja.
Mislim da smo kod kuće po skoru isti kao i u generalnom skoru neki 12,13,14.
Taj domaći teren je pukao ove godine.
Mislim ne znam kako stvarno “u booj krenite junaciiii sviii”

bistro_NANA

Početnik
Учлањен(а)
09.08.2009
Порука
94
Reaction score
633
Potpuno se slažemo, ali ovaj citirani deo je ključan.... Ne sećam se da smo odigrali 3 tekme kompletni ove sezone.. To je možda i osnovni razlog što nedostaje stalnost uloga svakog pojedinačnog igrača unutar tima.

Lundberg je meni bio oličenje stabilnosti u oba pravca, pa onda povreda... Pokuševski sjajne partije, pre njega Nakić pa povreda. Nije pitanje samo izlazak iz pojedinačne forme usled povrede već izlasci iz uloge u timu, odnosno timskog automatizma jer nema kontinuiteta uloga koje igraju. I onda svaki od njih menja uloge, spram trenutnih okolnosti i izostanaka. I tako sve u krug.

EDIT: Koga ćemo da dobijemo, od koga da izgubimo - da li kući ili na strani to ne može niko da predvidi. Da jebe rak raka, ne možemo znati ko kada dobija ili gubi čak ni na nivou pretpostavke gledajući sve timove a ne samo nas...