Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
305
Reaction score
1.194
Локација
Tamo_negde
Nema ovde mnogo matematike,ova ekipa ili ce da pokaze dali nesto zna ili ne,mora da dobiju Asvel i eventualno MIlano,o pobedama nad zvezdom i ostalima kod kuce da ne pricamo

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
382
Reaction score
1.128
Sada su nam svi igraci potrebni,mada sa Vanjom izgleda da je neizvjestan prikljucak ekipi.Valjalo bi bar da bude spreman za sledece utakmice posle ovog duplog kola.Skoro svi neki nasi potencijalni konkurenti su izgubili ovo kolo,pa je jedino to dobro,ako moze biti,posle sinocnjeg poraza.Moramo dici igru na mnogo veci nivo,jer do sada smo bili u minus pobjeda a ocigledno ce biti premalo da u narednih 14 kola uzmemo polovinu.Braca Jons moraju da vrate formu,Bonga bar priblizno pocetnoj ofanzivnoj igri,Vasinghton da radi ono sto mu je najbolje islo a i nase 4.ke da se jace ukljuce.Raspored tezak,suprotno prosloj sezoni kada smo ocekivali lagani rasplet za nastavak takmicenja pa smo ostali ispod crte.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
531
Reaction score
3.348
Локација
Novi Sad
Asvel se mora dobiti,sto zbog toga sto ce nam se u slucaju poraza opasno pribliziti,sto zbog toga sto ce argument pogledajte tabelu EL izgubiti smisao.
Pardon nece nam se Asvel pribliziti nego ce nas obici jbt imaju 9 pobeda sad vidim :D

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.695
Reaction score
5.146
Jbmliga, posteno kazem da nisam optimista, par puta sam tako izmalerisao protivnike. Dok se tim upoznao, dok su igraci upamtili imena jedni drugima, vec smo imali dva teska kiksa kuci, pre svega Virtus.
Sreca sto Zeljko ima drugu filozofiju, pa se nece predati.
Ali mi da racunamo na sigurnu pobedu u gostima, da pretimo bilo kome, sa ovakvim skorom, posebno kod kuce ...jbg, ne ide.
Smanjiti ocekivanja,pojacati terapiju,i cekati da demantujem sam sebe, win-win situacija.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.147
Reaction score
17.426
Локација
Yaoundé
Još jedan cirkus u reziji španskog govneta od sudije...
Ne znam za Španca, ali meni u oči još od starta EL nekim svojim odlukama upada onaj Estonac Perandi, ili kako li se već zove.

Mada to ne menja činjenicu da smo loše odigrali...

I sve vas molim, preklinjem... Nemojte pred utakmice pisati one pseudomotivacione postove tipa "ja verujem". Nisam sujeveran, ali na putu sam da postanem...

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.153
Reaction score
5.479
Dosta toga, makar privremeno, pa bilo to i samo samopouzdanje za dalje, moze da donese ovo duplo kolo.
Armani i Lion imaju iste meceve kod kuce (Albu i nas) i idu sa istim ciljem - da se dignu i da udave Partizan istovremeno. Osim njih, Pariz, Barselona, Real, FMP, Bajern, Baskonija imaju 2 meca kod kuce i svi mogu dosta da dobiju sa 2 pobede...Pariz da spreci verovatno i trajni sunovrat, Real i Barselona da odu u sam vrh (gde im je objektivno i mesto), FMP moze u petak da bude i treci na tabeli ako ne daj Boze pobedi obe. Panatinaikos i Olimpijakos idu u Spaniju na duplo gostovanje. Monako duplo gostovanje, Efes duplo gostovanje i za nas je jako bitno da se oni tu ne razlete sa 2 pobede. Pogotovo to vazi za Bajern.

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
49
Reaction score
140
Локација
Beograd
Dosta toga, makar privremeno, pa bilo to i samo samopouzdanje za dalje, moze da donese ovo duplo kolo.
Armani i Lion imaju iste meceve kod kuce (Albu i nas) i idu sa istim ciljem - da se dignu i da udave Partizan istovremeno. Osim njih, Pariz, Barselona, Real, FMP, Bajern, Baskonija imaju 2 meca kod kuce i svi mogu dosta da dobiju sa 2 pobede...Pariz da spreci verovatno i trajni sunovrat, Real i Barselona da odu u sam vrh (gde im je objektivno i mesto), FMP moze u petak da bude i treci na tabeli ako ne daj Boze pobedi obe. Panatinaikos i Olimpijakos idu u Spaniju na duplo gostovanje. Monako duplo gostovanje, Efes duplo gostovanje i za nas je jako bitno da se oni tu ne razlete sa 2 pobede. Pogotovo to vazi za Bajern.
svaka kalkulacija se po meni svodi na naredne dve. Iskreno mislim da nam 1-1 ne zavrsava veliki posao narocito ako puknemo od Milana. Sa 2-0 napokon idemo na 50% pobeda poraza, bolji međusobni od asvela i juriš na gornji deo tabele... Ne znam kako, ali naredne dve moramo dobiti, ko je laksi ko tezi, totalno nebitno, sa obe ekipe se moze igrati, obe nas mogu odvaliti, obe mozemo dobiti... Bog neka pomogne...

Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
532
Reaction score
3.704
Локација
Beograd
Alo bre ljudi...polako, tekma po tekma... kao da smo izgubili od bilo koga a ne evropskog prvaka.

Što se tice domaćih utakmica i nekakvog domaćeg terena, već sam pisao i ostajem pri svom stavu, mi više nemamo pravi domaći teren...tribina mora da prekine sa ovim forama sa fudbala pevanjem pesmica bez obzira na rezultat( to može kad vodiš 15, ne kad se lomi tekma), da ne spominjem kako se prekidala pesma i zviždalo i urlalo nekada(pa to su upravo radile vođe sa juga, nije to sad meni palo na pamet). Znači, nema pesmica dok je napad protivnika kad se lomi, ostali ne moraju da prate, jer već prave pritisak svaku tekmu i to su najvećma činili oni koji su na nivou 400...znači sve u korist rezultata. Pa jebote pre 20 godina se prekidala pesma, zviždalo, ukalo i urlalo pa se nastavljalo de se stalo i to je upravo radila tribina i bilo je nešto najbolje što je tribina davala aigračima i bilo je jebeno kul. I ponavljam niko ne može da utiče na rezultat kao organizovani navijači, ali iz nekog razloga je nekakva predstava samih sebe i o sebi u prednosti u odnosu na teren. Ponavljam najveći vankošarkaški uticaj na rezultat u košarci mogu da imaju organizovani navijači Partizana pa tri mesta prazno, želim im da iskoriste taj svoj potencijal u potpunosti, a mi imamo samo da ih pratimo.

I dalje ne mogu da prežalim Virtus i Asvel... a poraz od Panatinaikosa je očekivan i već arhiviran. Borac pa onda napad na kotrljajuće "r" žabare i žabare.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.121
Reaction score
42.976
Ja ne vidim taj Milano kao nepobediv. I dalje smatram da od nas sve zavisi. Oni su recimo dobili u gostima Asvel i razvalili Makabi, a izgubili poslednje dve u Milanu protiv ciganijakosa i Bajerna. Može da se igra sa njima, ali fokus mora da bude na 100% 40 minuta.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
647
Reaction score
4.019
Локација
Trstenik
Ma niko nije nepobediv, ali biće izuzetno teško, u obe utakmice, kako ovo tako i sledeće duplo kolo gde imamo gostovanja u Bolonji i Monaku. Potrebna je top forma, izuzetna koncentracija, korektno suđenje i malo sreće, i svaka pobeda smatraće se velikim podvigom.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.637
Reaction score
6.216
ovaj tim sa pristupom kao sa ciganima u prvoj moze da dobije svakoga... sa pristupom od od 09.01. gubimo i od borca...

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
462
Reaction score
4.210
Локација
Beograd
Sve se sleglo posle Pao poraza i mogu polako zaključci da se izvode. Prvi je da poslednje 2 sezone nama šut ne ide kad je najpotrebnije. To nije do pripreme, organizacije napada, nego samo da trenutne sposobnosti igrača. Drugi zaključak je da nijedan igrač ove sezone nije promašaj. Ako mislite da jeste onda recite koga biste se najlakše odrekli?
Treći zaključak je da nas trenutno stanje na tabeli najviše boli zbog fmpa. To je naš stari problem, a u globalu problem na nivou države. Umjesto fokusa na sebe, mi gledamo u tuđe dvorište. Kao posledica je ozlojeđenost i razmišljanje o tome kako je drugom bolje.
Ja bih samo volio da mi do kraja sezone punimo Arenu bez obzira na rezultat. Slažem se da nam pobjede u gostima trebaju, a opet šta je tu je. Igramo Evroligu i pokušavamo koliko je moguće da budemo konkurentni. Kalkulacije nam sad padaju na pamet i nije lijepa slika. Kad smo se mi osvrtali na realnost? Je l jedva čekamo svaku sledeću utakmicu? Dok god se tako osjećamo trebalo bi da je dovoljno...

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.412
Reaction score
4.825
Ima jos mnogo da se igra. Sve ukazuje da ce opet biti na jednu utakmicu i sa istim konkurentima.
Za pocetak nam treba jedan dobar mec i pobjeda u gostima. Asvel je odlicna prilika za to jer smo bolji od njih. Pariz izduvava i moramo ono govedo Tijago roknuti. A jesu se ponadali :)

Zalgiris takodje losiji od ocekivanja a tu je i Bajern.
Samo utakmicu po utakmicu jer nisam siguran ni u Baskoniji na nasem terenu a kamoli fmp.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.361
Reaction score
3.223
Локација
Iz Majemija.
Nama treba još ovoliko pobeda da se umuvamo među deset ekipa. Meni to uopšte ne zvuči nerealno.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
382
Reaction score
1.128
Da li se zna stanje povreda Bonge,Pokusevskog i Ntilikine ??