strong_nis
Grobar
Nema ovde mnogo matematike,ova ekipa ili ce da pokaze dali nesto zna ili ne,mora da dobiju Asvel i eventualno MIlano,o pobedama nad zvezdom i ostalima kod kuce da ne pricamo
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ne znam za Španca, ali meni u oči još od starta EL nekim svojim odlukama upada onaj Estonac Perandi, ili kako li se već zove.Još jedan cirkus u reziji španskog govneta od sudije...
svaka kalkulacija se po meni svodi na naredne dve. Iskreno mislim da nam 1-1 ne zavrsava veliki posao narocito ako puknemo od Milana. Sa 2-0 napokon idemo na 50% pobeda poraza, bolji međusobni od asvela i juriš na gornji deo tabele... Ne znam kako, ali naredne dve moramo dobiti, ko je laksi ko tezi, totalno nebitno, sa obe ekipe se moze igrati, obe nas mogu odvaliti, obe mozemo dobiti... Bog neka pomogne...Dosta toga, makar privremeno, pa bilo to i samo samopouzdanje za dalje, moze da donese ovo duplo kolo.
Armani i Lion imaju iste meceve kod kuce (Albu i nas) i idu sa istim ciljem - da se dignu i da udave Partizan istovremeno. Osim njih, Pariz, Barselona, Real, FMP, Bajern, Baskonija imaju 2 meca kod kuce i svi mogu dosta da dobiju sa 2 pobede...Pariz da spreci verovatno i trajni sunovrat, Real i Barselona da odu u sam vrh (gde im je objektivno i mesto), FMP moze u petak da bude i treci na tabeli ako ne daj Boze pobedi obe. Panatinaikos i Olimpijakos idu u Spaniju na duplo gostovanje. Monako duplo gostovanje, Efes duplo gostovanje i za nas je jako bitno da se oni tu ne razlete sa 2 pobede. Pogotovo to vazi za Bajern.
Jedino ce biti jasno ako obe izgubimoNakon duplog kola ce mnogo stvari biti jasnije, koliko god rano bilo.