Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
579
Reaction score
3.175
Локација
Панчево
Врло занимљиво гледиште. Сигурно би те тако посматрали и у фирми где си запослен, или у школи, не знам који си узраст па ми не замери. Или да једно 2 сата по кући урлаш "вучићу педеру." Колеге и укућани би те сигурно посматрали као озбиљног борца против диктатора, или би можда ипак помислили да си тотални прсо? Било шта у претераним количинама врло често испадне контра продуктивно.
Не замери, не односи се ово само на тебе већ и на многе друге који тако размишљају углавном кад иду на утакмице док у осталим аспектима живота имају неке друге приоритете. Свака борба има своје ратиште па тако и морамо бирати где водимо те битке. Само име које си изабрао себи овде каже да изузетно цениш Обрадовића, а и он инсистира да се на првом месту подржава Партизан а све друго на утакмицама је мање важно, па ето, ако моје речи не сматраш за исправне послушај онда Њега :)
Na stranu što zvučiš kao Ostoja, u najmanju ruku, na stranu to opšte mesto, ta šuplja floskula kako sportsko dešavanje nije mesto za politiku, ali reći da je isto vikati Labelu u svom stanu i na javnom mestu je dokaz nekih drugih stvari, daleko ozbiljnijih. Što se Njega tiče, naravno da misli u sebi jebite majku ovom što me optužuje za državni udar, a ono što govori je u skladu sa politikom i diplomatijom, normalno, i svakako neće da dozvoli Labelu da ga prejebe. Ključna razlika je što je On na to obavezan (zbog veličine, uloge u klubu, onoga što znači za klub, zbog toga što poseduje socijalnu inteligenciju, i zbog mnogih drugih stvari, ne jer ga je neko prisilio, da ne bude zabune), a ja nisam, i tačka. Ima ona jedna još iz antičkog doba da je čovek zoon politikon, tako li beše, i moje je mišljenje da svi treba da se bavimo politikom (molim te ne tumači ovo na način koji tebi odgovara), a gde ćeš bolje mesto, u našem slučaju i lepše, od Arene? Pozdravljam tvoj optimizam koji pokušavaš da širiš ovde, lepo je imati Dositeja ili Svetog Savu na forumu, ali lična molba je da me (nas) poštediš gandizma i diplomatije u rukavicama prema najvećem govnetu i najvećem izdajniku ovog naroda. Pazi, to čak nema veze ni sa njegovom klupskom obojenošću (iako itekako ima). Isto tako bih zamolio bez, opet, floskula kako je ovo demokratski forum, i kako svako ima pravo i treba da kaže šta želi. U načelu se slažem sa tom utopijom, odnosno želim da verujem u nju, ali isto tako nema potrebe da se dokazuje da su dva i dva četiri, niti da se uopšte sumnja u to. Hvala unapred.

!Rastko!

Grobar
Учлањен(а)
29.01.2007
Порука
517
Reaction score
704
Локација
NBG
Nisam pristalica vredjanja pedera na utakmicama u Euroleague-i, vise puta je Zeljko spominjao da ce se sve gledati kada se bude pricalo o licenci, vise je puta spominjao bez vredjanja, samo fer i sportski, a Euroleague-a nas je vec kaznila za prozivanje pedera. Imate mnoga mesta gde mozete da ga prozivate, milsim da ne treba da odmazemo klubu (ovde mislim samo na licencu).

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.647
Reaction score
13.933
Увек и свуда. Ми смо креирали тај буџет 80 посто, могу мало да одваде од тога :D а лиценца ће доћи свакако, ако опстанемо.

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
288
Reaction score
838
Локација
Vojvodina
Da li ima neka svežija i proverenija informacija o zdravstvenom stanju i ko se vraća u tim iz "stacionara"?

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
124
Reaction score
568
Локација
Diznilend

Na stranu što zvučiš kao Ostoja, u najmanju ruku, na stranu to opšte mesto, ta šuplja floskula kako sportsko dešavanje nije mesto za politiku, ali reći da je isto vikati Labelu u svom stanu i na javnom mestu je dokaz nekih drugih stvari, daleko ozbiljnijih. Što se Njega tiče, naravno da misli u sebi jebite majku ovom što me optužuje za državni udar, a ono što govori je u skladu sa politikom i diplomatijom, normalno, i svakako neće da dozvoli Labelu da ga prejebe. Ključna razlika je što je On na to obavezan (zbog veličine, uloge u klubu, onoga što znači za klub, zbog toga što poseduje socijalnu inteligenciju, i zbog mnogih drugih stvari, ne jer ga je neko prisilio, da ne bude zabune), a ja nisam, i tačka. Ima ona jedna još iz antičkog doba da je čovek zoon politikon, tako li beše, i moje je mišljenje da svi treba da se bavimo politikom (molim te ne tumači ovo na način koji tebi odgovara), a gde ćeš bolje mesto, u našem slučaju i lepše, od Arene? Pozdravljam tvoj optimizam koji pokušavaš da širiš ovde, lepo je imati Dositeja ili Svetog Savu na forumu, ali lična molba je da me (nas) poštediš gandizma i diplomatije u rukavicama prema najvećem govnetu i najvećem izdajniku ovog naroda. Pazi, to čak nema veze ni sa njegovom klupskom obojenošću (iako itekako ima). Isto tako bih zamolio bez, opet, floskula kako je ovo demokratski forum, i kako svako ima pravo i treba da kaže šta želi. U načelu se slažem sa tom utopijom, odnosno želim da verujem u nju, ali isto tako nema potrebe da se dokazuje da su dva i dva četiri, niti da se uopšte sumnja u to. Hvala unapred.
Прво, није фолскула за спортске приредбе јер нигде ниједан режим није смењен нити је нека револуција почела на утакмицама у историји човечанства. Нигде нисам рекао, нити помислио да се не треба бавити политиком али мени је на утакмицама Партизана приоритет Партизан као што ми је на пример у вези протеста приоритет подршка и заштита како моје тако и остале деце. Оптимизам који покушавам да ширим (на твоје унижавања великих Срба историјских личности јер мене покушаваш поредити са њима се нећу обазирати, то је твоје виђење да таква два просветитеља изједначаваш са неким навијачем) покушаваш да сравниш на ниво да ја ето не желим да се борим против диктатора што је твоје право, као што је моје право да кажем да је то нонсенс у рангу политичких ботова. Нисам те видео да се оглашаваш кад појединци овде унижавају победе Партизана иако тврдиш да си свестан у каквом окружењу ради клуб. Твоје право, твој образ. Демократију овог форума не желим да оцењујем али изгледа ми да би теби пријало да постови попут мојих буду цензурисани а људи који тако пишу и мисле одстрањени, што је опет твоје право и твој образ. Нисам знао да имаш способност да читаш Жељкове мисли и његову дозволи да их јавно пласирао, али опет твоје право и твој образ.
На крају, утопија за навијаче Партизана у Србији је немогућа јер и кад коначно тренутна гамад са власти оде на сметлиште историје неће доћи други који ће спорт третирати онако како треба а не да посматраче гледају као гласачку машинерију.
Што се мене тиче, сви политичари у Србији су говна, нико од њих не жели добро народу а камоли Партизану, сви они гледају само своја дупета и то ће тако остати још дуго времена. Баш зато навијачи Партизана треба на првом месту да буду навијачи Партизана кад су на утакмицама. Партизан је довољно казни и зулума истрпео због навијача који не знају да поштују клуб па гађају судије и противнике, узвикују којекакве глупости, не само политичке већ су ту увреде и на расном и националном нивоу па ви тако и наставите да волите клуб. Кад Обрадовић буде сам престао да инсистира на неким стварима онда можемо да причамо о неком прополитичком колективном вређању, до тада свако ко својим понашањем штети клубу, како финансијски због плаћања казни тако и рушећи му углед другим глупостима за мене није навијач Партизана. Ја ћу и сутра стајати са својим ћеркама и подржавати студенте, ја ћу у среду опет у хали подржавати Партизана а други како год хоће, свако ради у складу са својим интелектом.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.431
Reaction score
4.939
Sahranar
Imao si dobrih i zanimljivih upisa, ali sada si potpuno zasrao. Zao mi je sto ti to nece reci neko drugi pa moram ja.
Da si duze ovde znao bi da nema svrhe afirmisati ignore sa psihom. Sa ludakom nema kompromisa jer on nije ni glup ni mudar.. To je potpuno drugacija valorizacija.

Ludaka moras razotkriti i jedino sto pali sa njim je provokacija da bi ga njegov sindrom potpuno obuzeo. Tada ce i njegovi saradnici osjetiti da je van balansa pa ce gledati da se izmaknu iz njegove sjene.
I molim te zapamti da ovakvog bolesnika nije bilo skoro na nasim prostorima. Ne treba ga porediti cak ni sa njegovim stranackim kolegama koji su ipak samo gnjide.

Slazem se samo da vucicu pederu nije navijanje pa ne treba dugo. Samo treba cesto i u vise navrata.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
124
Reaction score
568
Локација
Diznilend
Полако, момци, 1 по 1. Нећу дозволити да ми се протурају ствари које нисам ни помислио а камоли написао или изрекао. Као што свуда браним клуб од СНС ботова тако га браним и од опозиције коју изгледа ви овде заступате. Као што већ неколико пута напоменух, тиранина треба "поменути" али Партизан је приоритет кад су утакмице у питању. Одлутасмо далеко од теме а угушићемо остале чланове пишући о гамади и персони којој је место иза решетака на дуги низ година уместо о Партизану. Немам ја проблем нити се плашим и такве врсте дискусије, може да се направи део форума за то али и овде треба да буде приоритет Партизан а не за и против било које политичке опције. Отворен сам ја и за сваку врсту разговора, уколико администрација отвори такву тему негде можемо наставити, или можете да ми пишете и приватне поруке. Ја вас нећу ставити на игнор само ће вам требати много јаки аргументи да ме убедите да утакмице вољеног клуба треба да се користе у прополитичком смислу. А што се тиче Жељка, његових мисли и ставова, верујем да ће их он сам изнети кад и ако то буде требало, нема потребе да било ко покушава да говори у његово име, макар не без његовог одобрења. Као што је јасно исказао подршку студентима, као што је јасно показао став према клубу тако ће бити за све остало, и сигурно му не треба помоћ у том погледу.
Пријатан и успешан дан свима.

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
903
Reaction score
4.267
Локација
#вчћпдр

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
869
Reaction score
7.577
Локација
Nis
Idemo dalje...

Sve ove "jeftinije" postavite pre utakmice Partizana, a one skuplje pre utakmice čerge. Nemojte slučajno da vam padne na pamet da objavite plate igrača PAO npr. pre naše utakmice, ili recimo Makabija pre utakmice cigana
Ne videh nigde da je neko pisao da nama vise od meseca dana ne igra najplaceniji igrac. Da je takva situacija za protivnicki tim itekako bi pisali i govorili da igramo protiv oslabljenog rivala. Duvajte ga:angry-smiley-002:

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
579
Reaction score
3.175
Локација
Панчево
Прво, није фолскула за спортске приредбе јер нигде ниједан режим није смењен нити је нека револуција почела на утакмицама у историји човечанства. Нигде нисам рекао, нити помислио да се не треба бавити политиком али мени је на утакмицама Партизана приоритет Партизан као што ми је на пример у вези протеста приоритет подршка и заштита како моје тако и остале деце. Оптимизам који покушавам да ширим (на твоје унижавања великих Срба историјских личности јер мене покушаваш поредити са њима се нећу обазирати, то је твоје виђење да таква два просветитеља изједначаваш са неким навијачем) покушаваш да сравниш на ниво да ја ето не желим да се борим против диктатора што је твоје право, као што је моје право да кажем да је то нонсенс у рангу политичких ботова. Нисам те видео да се оглашаваш кад појединци овде унижавају победе Партизана иако тврдиш да си свестан у каквом окружењу ради клуб. Твоје право, твој образ. Демократију овог форума не желим да оцењујем али изгледа ми да би теби пријало да постови попут мојих буду цензурисани а људи који тако пишу и мисле одстрањени, што је опет твоје право и твој образ. Нисам знао да имаш способност да читаш Жељкове мисли и његову дозволи да их јавно пласирао, али опет твоје право и твој образ.
На крају, утопија за навијаче Партизана у Србији је немогућа јер и кад коначно тренутна гамад са власти оде на сметлиште историје неће доћи други који ће спорт третирати онако како треба а не да посматраче гледају као гласачку машинерију.
Што се мене тиче, сви политичари у Србији су говна, нико од њих не жели добро народу а камоли Партизану, сви они гледају само своја дупета и то ће тако остати још дуго времена. Баш зато навијачи Партизана треба на првом месту да буду навијачи Партизана кад су на утакмицама. Партизан је довољно казни и зулума истрпео због навијача који не знају да поштују клуб па гађају судије и противнике, узвикују којекакве глупости, не само политичке већ су ту увреде и на расном и националном нивоу па ви тако и наставите да волите клуб. Кад Обрадовић буде сам престао да инсистира на неким стварима онда можемо да причамо о неком прополитичком колективном вређању, до тада свако ко својим понашањем штети клубу, како финансијски због плаћања казни тако и рушећи му углед другим глупостима за мене није навијач Партизана. Ја ћу и сутра стајати са својим ћеркама и подржавати студенте, ја ћу у среду опет у хали подржавати Партизана а други како год хоће, свако ради у складу са својим интелектом.
Ti baš imaš problem sa razumevanjem pročitanog. Ne unižavam velike Srbe, naprotiv, to je bila kritika na tvoj račun. Forum je takav kakav je, i takvog ga volim, i zaista nam ne treba neko ko će lepim sastavima da širi optimizam, kao u osnovnoj. Pa nismo debili. Dakle, kritika je na račun tvog metoda, i populizma, kao i patetike. Kao što ne volim pesimizam, tako ne volim ni toksični optimizam. Moje mišljenje, naravno. Još jedna stvar koju moram da crtam, nisam rekao da te treba odstraniti (niti bih koga odstranio), već kažem da demokratija nije izgovor za pisanje koječega. Takođe, drži se onoga što kažeš, ne skači sebi u usta. Niko nije rekao da se na stadionima menja vlast, već da sportske priredbe jesu idealno mesto za iskazivanje stava. A odličan su lakmus papir za oslušnuti kako društvo diše. U vezi sa intelektom, reći ću ovo: treba biti posebna sorta pa verovati da nas Evroliga kažnjava zbog vređanja prava homoseksualaca. Jer uzvik Včć pdr blage veze nema sa tim. Uostalom, ta ista Evropa licemerno podržava pomenutu spodobu koju Evroliga štiti, jer su mu navodno ugrožena homoseskualna prava. I da li stvarno misliš da nećemo dobiti licencu jer vičemo da je peder?! Zatim, ne uvlači u priču rasu i naciju, jer nije o tome reč, pomenuo to nisam. Reč je konkretno o tome što vičemo Padišahu da je peder, ne jer vređamo crnce i recimo Nemce, ili koju već naciju. A politički botovi (i svaki drugi) govore kako su svi isti, i nema za koga da se glasa (lično znam poštene političare, nećeš verovati), i kako ne treba skandirati na sportskim dešavanjima, jer to nije pravo mesto, i klub trpi. A klub, konkretno košarkaški, je mnogo više trpeo dok je žvalonju branila banda sa juga. Nismo igrali Evroligu, sad je igramo (hvala Željko), pa to proceni šta je veće trpljenje. Druge stvari da ne pominjem. I ne, nemam sposobnost da čitam Željkove misli, ali smem u život da se opkladim da ne misli ništa dobro o ovome koga sam već previše puta pomenuo,to je valjda jasno kao dan, tako da me zaobiđi sa tom patetikom i pasivnom agresijom. Znam odlično o čemu govorim, ne jer sam uvek u pravu, nego jer je ovaj put više nego očigledno, da ne kažem, previše lako. Svi političari nepošteni, ali zato ti držiš govore iste kao političar (bilo koji).

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
439
Reaction score
3.812
Локација
Beograd
Denzel Vasington se vratio na trening, ne znam koliko je realno da bude sutra u rosteru, ali znacice nam jako u ostatku sezone.
Bilo bi mnogo dobro da Denzel bude na klupi i odigra 4-8 minuta ako je uopšte u stanju. Treba se juriti sutra sa ovim ludacima. Denzel da odmeni Karlika u par defanzivnih sekvenci mislim da bi značilo jer može da igra dobru odbranu protiv Shorts-a…
Nadam se da Zoc čita forum gde da propusti ovo blago od saveta….

antoneello

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
345
Reaction score
295
Sutra bih voleo da dodju i da postave ovo sto su smislili,jer tada ce krenuti reakcija cele hale,tako da......ako ne postave,pitanje da li ce se cuti o pederu pat puta,ovako koncert je zagarantovan.