Na stranu što zvučiš kao Ostoja, u najmanju ruku, na stranu to opšte mesto, ta šuplja floskula kako sportsko dešavanje nije mesto za politiku, ali reći da je isto vikati Labelu u svom stanu i na javnom mestu je dokaz nekih drugih stvari, daleko ozbiljnijih. Što se Njega tiče, naravno da misli u sebi jebite majku ovom što me optužuje za državni udar, a ono što govori je u skladu sa politikom i diplomatijom, normalno, i svakako neće da dozvoli Labelu da ga prejebe. Ključna razlika je što je On na to obavezan (zbog veličine, uloge u klubu, onoga što znači za klub, zbog toga što poseduje socijalnu inteligenciju, i zbog mnogih drugih stvari, ne jer ga je neko prisilio, da ne bude zabune), a ja nisam, i tačka. Ima ona jedna još iz antičkog doba da je čovek zoon politikon, tako li beše, i moje je mišljenje da svi treba da se bavimo politikom (molim te ne tumači ovo na način koji tebi odgovara), a gde ćeš bolje mesto, u našem slučaju i lepše, od Arene? Pozdravljam tvoj optimizam koji pokušavaš da širiš ovde, lepo je imati Dositeja ili Svetog Savu na forumu, ali lična molba je da me (nas) poštediš gandizma i diplomatije u rukavicama prema najvećem govnetu i najvećem izdajniku ovog naroda. Pazi, to čak nema veze ni sa njegovom klupskom obojenošću (iako itekako ima). Isto tako bih zamolio bez, opet, floskula kako je ovo demokratski forum, i kako svako ima pravo i treba da kaže šta želi. U načelu se slažem sa tom utopijom, odnosno želim da verujem u nju, ali isto tako nema potrebe da se dokazuje da su dva i dva četiri, niti da se uopšte sumnja u to. Hvala unapred.