Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.346
Reaction score
7.198
Локација
100 кураца
Tribina nije adresa na koju treba da se istresate sad, vec žvalonja psihotični! Doneta je racionalna odluka shodno suludosti da se prekosutra od dana tragedije proglasi dan žalosti. Kop ne navija, ostatak hale radi onako kako zeli i misli i to je to.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
126
Reaction score
582
Локација
Diznilend
Ti baš imaš problem sa razumevanjem pročitanog. Ne unižavam velike Srbe, naprotiv, to je bila kritika na tvoj račun. Forum je takav kakav je, i takvog ga volim, i zaista nam ne treba neko ko će lepim sastavima da širi optimizam, kao u osnovnoj. Pa nismo debili. Dakle, kritika je na račun tvog metoda, i populizma, kao i patetike. Kao što ne volim pesimizam, tako ne volim ni toksični optimizam. Moje mišljenje, naravno. Još jedna stvar koju moram da crtam, nisam rekao da te treba odstraniti (niti bih koga odstranio), već kažem da demokratija nije izgovor za pisanje koječega. Takođe, drži se onoga što kažeš, ne skači sebi u usta. Niko nije rekao da se na stadionima menja vlast, već da sportske priredbe jesu idealno mesto za iskazivanje stava. A odličan su lakmus papir za oslušnuti kako društvo diše. U vezi sa intelektom, reći ću ovo: treba biti posebna sorta pa verovati da nas Evroliga kažnjava zbog vređanja prava homoseksualaca. Jer uzvik Včć pdr blage veze nema sa tim. Uostalom, ta ista Evropa licemerno podržava pomenutu spodobu koju Evroliga štiti, jer su mu navodno ugrožena homoseskualna prava. I da li stvarno misliš da nećemo dobiti licencu jer vičemo da je peder?! Zatim, ne uvlači u priču rasu i naciju, jer nije o tome reč, pomenuo to nisam. Reč je konkretno o tome što vičemo Padišahu da je peder, ne jer vređamo crnce i recimo Nemce, ili koju već naciju. A politički botovi (i svaki drugi) govore kako su svi isti, i nema za koga da se glasa (lično znam poštene političare, nećeš verovati), i kako ne treba skandirati na sportskim dešavanjima, jer to nije pravo mesto, i klub trpi. A klub, konkretno košarkaški, je mnogo više trpeo dok je žvalonju branila banda sa juga. Nismo igrali Evroligu, sad je igramo (hvala Željko), pa to proceni šta je veće trpljenje. Druge stvari da ne pominjem. I ne, nemam sposobnost da čitam Željkove misli, ali smem u život da se opkladim da ne misli ništa dobro o ovome koga sam već previše puta pomenuo,to je valjda jasno kao dan, tako da me zaobiđi sa tom patetikom i pasivnom agresijom. Znam odlično o čemu govorim, ne jer sam uvek u pravu, nego jer je ovaj put više nego očigledno, da ne kažem, previše lako. Svi političari nepošteni, ali zato ti držiš govore iste kao političar (bilo koji).
Значи ништа оптимизам и подршка, ништа похвале, само негатива и мржња према жвалавом. Разумео, стараћу се да те разочарам што више у том погледу.

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.608
Reaction score
13.247
Локација
Beograd
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
580
Reaction score
3.179
Локација
Панчево
Значи ништа оптимизам и подршка, ништа похвале, само негатива и мржња према жвалавом. Разумео, стараћу се да те разочарам што више у том погледу.
Ne. Uvek sam za optimizam, onaj realni. Važno da si napisao da si razumeo, a opet nisi. Slučajno, ili namerno, iskreno, ne zanima me. Nisam, dakle, protiv optimizma, već načina na koji ga ti, kao, širiš. Kao neki lajf kouč. Sve je lepo, sve je super , dve ćemo da pobedimo. Kao kad si mali, pa se pobiješ, a učiteljica ti, uz puno epiteta, priča o lepoti drugarstva, i ono čuveno nemojte deco da se bijete, vi ste drugari. A svakako se bavi posledicom, a ne uzrokom. I nema šta ti da gledaš u vezi sa mnom, nebitan sam ti, tako da piči ti svoje, ja ću svoje. Samo nemoj sad opet neke gandizme tipa kako su ti svi ljudi bitni, i sve ih voliš, ionako me već radi nervoza u vezi sa sutrašnjom utakmicom.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
716
Reaction score
1.084
Локација
Beograd
Nisam video da te zvanicno objavljeno ali nazalost ocekujem da budemo glupi i zaseremo sve zbog mrtve atmosvere
Ako se organizovani ne budu culi sigurno ce i ostatak hale vise cutati
I umesto da grmi od pocetka i da se u startu odlepimo vec vidim kako ih jurimo sve vreme zbog aba liga atmosvere

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
407
Reaction score
1.185
Zasto se crta poraz.U ovakvom hodu ekipe.Zbog cega pesimizam.Partizan je sada haci od Pariza za 10-15 razlike,bilo organizovanog ili obicnog navijanja.Sadasnja forma Karlika,Tajrika,Ifea i posebno Brauna uz doprinos ostalih skoro garantuje pobjedu.Razimijem nervozu i ljutnju zbog cijelog dogadjaja i najave tribine,ali pobjeda se ne dovodi u pitanju.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
126
Reaction score
582
Локација
Diznilend
Privatizovanje teme, provociranje članova
Ne. Uvek sam za optimizam, onaj realni. Važno da si napisao da si razumeo, a opet nisi. Slučajno, ili namerno, iskreno, ne zanima me. Nisam, dakle, protiv optimizma, već načina na koji ga ti, kao, širiš. Kao neki lajf kouč. Sve je lepo, sve je super , dve ćemo da pobedimo. Kao kad si mali, pa se pobiješ, a učiteljica ti, uz puno epiteta, priča o lepoti drugarstva, i ono čuveno nemojte deco da se bijete, vi ste drugari. A svakako se bavi posledicom, a ne uzrokom. I nema šta ti da gledaš u vezi sa mnom, nebitan sam ti, tako da piči ti svoje, ja ću svoje. Samo nemoj sad opet neke gandizme tipa kako su ti svi ljudi bitni, i sve ih voliš, ionako me već radi nervoza u vezi sa sutrašnjom utakmicom.
Ја јако добро разумем написано али ти изгледа не знаш шта си написао. Можда си биполарна личност, можда имаш неки други психички поремећај, заиста не желим да нагађам нити ме занима, није у мом стручном домену, а искрено ти желим здравље или да оздравиш уколико је потребно. Уколико ти се не свиђају моји уписи слободно их заобиђи јер ће увек бити пуни подршке и оптимизма. Добили смо две у гостима, верујем да ћемо ако поновимо игру и наредне две као домаћини да усеремо противнике. Ако то теби смета онда слободно навијај за њих, нико ту не брани. Само немој да своје циганисање скриваш под плаштом никаквог, па чак ни реалног, Гробарства, јер говно чак иако га упакујеш у суво злато је и даље говно. Жао ми је што морам овако да се изражавам али ти другачији речник или не прихваташ или не разумеш. Сасвим сам ти довољно времена и уписа посветио, сад можеш да пишеш шта год хоћеш, ја ћу се понети достојанствено покушавајући да се угледам на Жељка па нећу више да се спуштам у твоје блато као што се он не спушта у вучићево или човићево.

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
174
Reaction score
1.168
Локација
NI
Znam da je nezdravo ali ceo dan gledan raspored,

U najgorem slucaju zavrsavamo 18-16, ne vidim nas na losijem skoru, i vrlo realnih 19-15.

Nek bude sto biti ne moze, izvinite za glupe kalkulacije, euforija nezapamcena, ovaj tim mi je drazi od prethodnih 10 iz nekog razloga.

Najbitnije je duplo kolko na strane, Virtus i Monako koji ide posle derbija. Posle derbija smo na 13-11 niko ne moze da me ubedi u suprotno a i ako pokusa razmislicu za koga navija.

Bolonja domaci teren ali virtus nam ne lezi, mada nam ni milano strokavi nije lezao, jedna pobeda tu i 19 15 je realna prica.

U poslednjem kolu dobijam koliko nam treba da igramo protiv reala u nokaut fazi, ostalo se samo crta.

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
946
Reaction score
4.070
Zasto se crta poraz.U ovakvom hodu ekipe.Zbog cega pesimizam.Partizan je sada haci od Pariza za 10-15 razlike,bilo organizovanog ili obicnog navijanja.Sadasnja forma Karlika,Tajrika,Ifea i posebno Brauna uz doprinos ostalih skoro garantuje pobjedu.Razimijem nervozu i ljutnju zbog cijelog dogadjaja i najave tribine,ali pobjeda se ne dovodi u pitanju.

Eh zašto...zašto je bio covid, zašto smo jedini gostovali u Tel Avivu, zašto se spektakl protiv Reala tragedijom pretvorio u pozorište, zašto.... Na tu "tradiciju" sam mislio, neverovatno je da ništa ne može da nas preskoči. Ali nisam pesimista, ponavljam da ćemo pobediti. Ovaj tim ima Tajrike Džonse a ne Frenke Kaminske.