Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.755
Reaction score
8.154
Ovo je jedan od najrazornijih poraza u ove 4 godine iako ne donosi nikakav ni trofej niti bilo kakvu konacno povoljnu situaciju. Cim se ljudi ne javljaju ni da "pljuju"/kritikuju/mrace, sve je jasno...

Idemo dalje...Bolonja i Monako su blizu...

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
188
Reaction score
2.347
Локација
Kosovska Gracanica
Poraz rezultatski ne znači toliko jer smo i dalje itekako u igri za play in, poraz više boli zbog te neke simbolike i društvene paralele u državi, gde bi ova pobeda da se desila bila mnogo više od pobede u derbiju, već bi bila pobeda slobode, pobeda ugnjetavanih, pobeda PRAVDE, ili što bi pokojni Korać rekao: "Pobeda prirode nad farmacijom". Zbog toga, verujem, da nama navijačima pada teže nego inače, ali kao što rekoh, na 50% pobeda, 10 kola pre kraja, svi bismo to potpisali na 2-8 i zato je sada ključ onaj "next game mentality" i da se ovo sve zaboravi što pre, biće još bitaka sa njima ove sezone, možda još i važnije.
Jedino što zameram Željku ove sezone je ta doselekcija na poziciji 4 koja nam je hronični problem i u napadu i u odbrani ove sezone. Prva opcija na 4 nam je Majk, koji se povredio na prvom treningu i samim tim propustio pripreme, ujedno i jedini deo u sezoni kada ekipa ima vremena za trening i postavljanje osnovnih principa u napadu/odbrani... nije ni čudo što od njega imamo premali doprinos (pričam generalno na nivou sezone, ne za sinoć). Druga opcija nam je Poku koji je tu pre svega kao zaštita obruča, koji tek u budućnosti nekoj treba da pokaže svoj potencijal, a sinoć ni on nije igrao, i odmah problem sa skokom koji nam ionako škripi. Zbog toga mislim da mi je neverovatno da nismo hteli doselekciju na poziciji 4, a mislim da smo u Evroligi jedina ekipa (možda još eventualno Pariz) koja nije napravila ni jednu doselekciju od starta sezone.
Idemo dalje, ne mogu da dočekam duplo kolo!

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
760
Reaction score
4.428
Локација
Novi Sad
I boli me kurac koji su cigani na tabeli, ajde da mi udjemo gore pa neka naidju na nas.
Bitno je da budemo ispred u njih u EL jer ako nas ne daj Boze dobiju u finalu ABA, necemo imati argument "pogledajte tabelu EL" u dzepu.
Ali inace da, i ja sam za to neka budu i prvi pa da naidju na nas kao 8. mesto.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.258
Reaction score
3.381
Ovaj poraz cu dodati na listu gde je 100. derbi, Artmedija, kup u rupi 1993... Osecaj kad sam se probudio je takav da sam pozeleo da se nisam ni probudio.

Ogromnu srecu imaju cigani, ogromnu. Ne mislim samo juce, nego inace, svaki put kad je bitno. Zato i sam spadam u grupu onih koji bi odmah potpisali da mi zavrsimo kao poslednji, samo da oni opet ne odu u top 10. A sva je prilika da ce i u top 6, jer lako nakon naredne 3 utakmice mogu na 17-10.

grb

Početnik
Учлањен(а)
08.11.2007
Порука
140
Reaction score
267
Kakvu smo priliku propustili, neverovatno. Mnogo je bilo glupih poraza u prethodnih par godina ali ovaj se izdvaja i to bas bas. Nudili su nam se celu utakmicu, a mi smo svaku sansu propustili. To koliko smo lopti bez veze izgubili, koliko smo skokova ispustili, bar jedno 20 poena smo im poklonili. Jos sudijska prckanja po malo, Dzonsov nepostojeći faul, pa tehnicka koju uopste nije morao da mu da jer je vec skoro bio seo na klupu, pa onaj potez laktom slinavog smrada nad Dejvisom koji nije okaraktetisan kao faul... Neverovatno je da svaka utakmica koja nam moze doneti mnogo mi je useremo. Videla se nervoza od pocetka utakmice. Iskusno su nas ostavljali 1 na 1 da ih napadamo i onda se skupe na obrucu, i epilog je ili blokada ili promasaj. Umesto da je dodavanje islo napolje, gde smo uspeli par puta da ih kaznimo, mi smo se zaletali i bacali sansu za sansom. Previse bacenih izolacija. Velika steta. Nista, idemo tezim putem kao i uvek.

Sto se atmosfere tice, kao da nismo bili na istoj utakmici, po meni daleko najbolja atmosfera ove godine. Grmelo je u momentima, preteška utakmica i za gledanje, i za igranje i za navijanje. Na nivou 400 tu kod mene znatno vise ljudi je navijalo nego inace. Sad citam sve, i vidim da je vecina bas razočarana, ne znam, meni je bilo odlicno, mislim da ljudi preteruju ali ok, svako ima svoje misljenje.

Steta sto je danas fudbal u vreme blokada mostova, jbg, mnogi od nas ce biti na mostovima, nadam se da nece poseta biti totalni debakl.

Bankar

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2012
Порука
315
Reaction score
611
Zasrali smo nekako sami, iako sudije nisu uvek bile na nivou. Zadnji napad morao bolje da se odigra, pogotovo pametnije.
Nekako nam domaci teren ove sezone nije to sto je bio, sinoc su igraci bili previse nervozni a cigani na kraju srecom dobili…

Teraj dalje, sve je jos otvoreno u ovoj EL!

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
913
Reaction score
4.983
Локација
Панчево

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.721
Reaction score
4.965
Kakav idiotski poraz, još ne mogu da dođem sebi od dolivanja posle.
mirisalo mi je na poraz i pre tekme... previse smo bili nekako opusteni i nasmejani na treningu pre utakmice. Inace presudilo je glupa tehnicka i 4. licna Tajrika i samim tim smo izgubili skok u odbrani, gde su nas razmontirali... jbg teraj dalje... sudjenje nije bilo domacinsko ali nije razlog poraza, ni blizu
Dok sam se bavio sportom (ne košarkom, ali svkako), svaki put kada bi ceo tim bio raspoložen na treningu pred utakmicu i u kakoćemolakoćemo raspoloženju, dočekala bi nas nikad teža drždanabijem utakmica i sve nešto jedva, nebitno da li je pobeda ili poraz. E tako sam se sinoć osećao od samog početka utakmice. Ne znam da li je Jug, da li su sudije, da li je 1000 cigana, da li je masnokosi, da li je izostanak Pokua i Vanje, ludi brat Tajrik, izgovor za ljudsko biće koje se kurči posle utakmice...

Šta god da je, izgubili smo, idemo dalje. Sad moramo da grizemo za 7/8 mesto. Koliko bih voleo krug sa govnima na kraju i njihovo kukanje na format EL, ne mogu da vam opišem.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.928
Reaction score
9.826
Локација
Slobodarska Skotska
Cigani su sinoc pokazali ko su. Nedovic se kurci nista nije uradio cijelu sezonu, sinoc ga usralo da dobije ova slobodna. Nula igrac.
Istinabog, tu pogan vrijedjamo non stop na utakmicama, spominjemo mu zenu i otvoreno ga mrzimo, tako da ne mozemo ocekivati da on nas voli i da se ne kurci kad mu dopustimo da nas urnise. Ne kazem da govno ne treba vrijedjati, daleko bilo, treba i vise. Zato me najvise od svega jede taj njegov smug izraz lica kad je pogadjao ta slobodna na kraju, a prije toga nije govno pogodio. Niti bi pogodio taj zadnji sut da se nije ukazao Sterling da padne na njega.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.602
Reaction score
3.045
Локација
Подгорица
Синоћ како смо ушли на утакмицу наслућивао је какав је крај а поготово после глупости Тајрика. И они су били нервозни али ми три пута више а нисам видио разлога за то. Калинић гријеши или неко други, ми промашимо зицер ово десило много, онда погријеше па им ми онда поклонимо поене таква грешка је била на самом крају. Једноставно када је требало да окренемо ми направимо озбиљну грешку. Ћерај даље, прво да видимо за ту 10 позицију па остало ако се пружи шанса.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.289
Reaction score
16.611
Svako ko je hteo normalnu komunikaciju samnom od sinoc, je bio neopravdano napusen, toliko se lose ponasam kad Partizan izgubi, pre svega u gradskom derbiju, da je Alba ili Asvel manje ce da boli, pa cak i prokleta ljubljansko hrvatska Cedevita Ljubljana.

Mora da izadjemo jaci iz ovoga, podrska najvecem treneru Zocu maksimalna, juce neke odluke mi nisu bile najjasnije, ali ko sam ja da ucim doktora kosarke.

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.483
Reaction score
5.386
Локација
Zemun
Jel se ti to brate izvinjavas? :)
Ma svi smo bili takvi sinoc, ja nisam imao snage nista ni da napisem...
Ajde da se vrate Vanja, Nilikina i Poku, da nas zaobidju vise te povrede, virusi, da se posibamo sa svima jos ovih 10 kola, pa polako u play off! Napred Partizan!

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
2.015
Reaction score
5.252
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Jedno raduje mi imamo puno rezerve jos,, a oni to nemaju. Polako samo braćo...Sto se tice tribine ja sam bio blizu picketina pa se dobro culo. A sto se tice nase slabo momci prate desavanje na utakmici. Zna se ko je bio majstor za to ali nisu svi dobrodosli na Partizanove utakmice...smajlikojipovraca

Jones

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
246
Reaction score
1.292
Локација
Stari Košutnjak
Kme kme kme, a u picku materinu vise....
Dobili nas pod obrucima, bili mirniji od nas i to je to... Siguran sam da nisu jaci od nas. Imamo 12:12, i to je ok skor s obzirom na pocetak EL. Sad se lomi sezona u el, nasa pozicija nije losa, ono sto nas sve najvise boli je pozicija cigana...al ko ih jebe....trebamo da gledamo sebe....

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.188
Reaction score
3.286
Локација
BGD
Da li samo ja ne kapiram koja je uloga Ifea Lindberga u Partizanu?

Čini mi se da je njegova uloga totalno promašena, čovek u napadu od kad je došao ništa ne doprinosi a sećam ga se iz Virtusa i iz utakmice Srbija-Danska da je ozbiljan protagonista.

Stvarno ne znam šta se dešava sa njim...

Статус
Затворена за писање одговора.