Kakvu smo priliku propustili, neverovatno. Mnogo je bilo glupih poraza u prethodnih par godina ali ovaj se izdvaja i to bas bas. Nudili su nam se celu utakmicu, a mi smo svaku sansu propustili. To koliko smo lopti bez veze izgubili, koliko smo skokova ispustili, bar jedno 20 poena smo im poklonili. Jos sudijska prckanja po malo, Dzonsov nepostojeći faul, pa tehnicka koju uopste nije morao da mu da jer je vec skoro bio seo na klupu, pa onaj potez laktom slinavog smrada nad Dejvisom koji nije okaraktetisan kao faul... Neverovatno je da svaka utakmica koja nam moze doneti mnogo mi je useremo. Videla se nervoza od pocetka utakmice. Iskusno su nas ostavljali 1 na 1 da ih napadamo i onda se skupe na obrucu, i epilog je ili blokada ili promasaj. Umesto da je dodavanje islo napolje, gde smo uspeli par puta da ih kaznimo, mi smo se zaletali i bacali sansu za sansom. Previse bacenih izolacija. Velika steta. Nista, idemo tezim putem kao i uvek.
Sto se atmosfere tice, kao da nismo bili na istoj utakmici, po meni daleko najbolja atmosfera ove godine. Grmelo je u momentima, preteška utakmica i za gledanje, i za igranje i za navijanje. Na nivou 400 tu kod mene znatno vise ljudi je navijalo nego inace. Sad citam sve, i vidim da je vecina bas razočarana, ne znam, meni je bilo odlicno, mislim da ljudi preteruju ali ok, svako ima svoje misljenje.
Steta sto je danas fudbal u vreme blokada mostova, jbg, mnogi od nas ce biti na mostovima, nadam se da nece poseta biti totalni debakl.