Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa sa ova 2 bismo osvojiliKalinic i Filip picketina i to je to.
Logika na nivou da imamo 50% sanse da osvojimo EL, ili cemo osvojiti ili necemo
U prethodna 2 i po minuta pre njihovog poslednjeg napada je rezultat bio 1:0 za nas, u takvoj situaciji je normalno da vise verujes odbrani nego napadu. I odigrali smo odlicnu odbranu, ali je onda Braun doziveo pomracenje uma i desilo se ono sto se desilo. Razloge poraza treba traziti u nekim drugim stvarima, a ne u tome.
Prethodne objave sredina novembra. Gde si druže bio dok smo pobeđivali ovih poslednjih par utakmica? Odjebi od Željka u skokovimaMa tako je.
U svemu i svačemu se može tražiti razlog, samo ne u taktičkoj grešci.
Da je, recimo, Trinkijeri bio na našoj klupi, i onako vodio završnicu utakmice, siguran sam da bi bar 50% komentara na forumu bilo da je ovo trenerov poraz.
Moglo bi jedno objašnjenje o taktičkoj grešci i šta je trebalo uraditi u završnici, da nešto naučimo.Ma tako je.
Da je, recimo, Trinkijeri bio na našoj klupi, i onako vodio završnicu utakmice, siguran sam da bi bar 50% komentara na forumu bilo da je ovo trenerov poraz.
za navijanje i ne treba strucnjak, kop namOvde ima strucnjaka koji mogu da drze razne seminare. Od navijanja do taktike.
Ma tako je.
Stojanče, pre nego sto udarim like za analizu fali mi da zaokruzis svoj post. Vise ili manje mana nego proslogodisnji?Svakako bar meni, ovaj tim generalno ima mnogo mana nego prošlogodišnji.