Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Greska, mnogo manje mana. Nema igrača koji odskače u negativnom smislu i koncepcijski bolje ukomponovano.Stojanče, pre nego sto udarim like za analizu fali mi da zaokruzis svoj post. Vise ili manje mana nego proslogodisnji?
A sta mislite o ovom u zadnjoj sekundi ?Sto rece neko pre par meseci, kad izgubimo utakmicu onda nemamo nijednog od 100 najboljih igraca u el na toj poziciji itd itd.
Imamo kvalitetan tim kom su i najvisi dometi ostvarivi.
Kog biste to igraca iz fmp-a doveli posto cesto cujem preskupi fmp napada tron itd itd. Kalinic i Filip picketina i to je to. Ovde bi taj famozni Kenan koji je pazi f4 igrac bla bla, bio razapet, covek imao dosta partija gde se ili nije video ili ih kanalio.
Imamo i mi bre konja za trku. 2 puta smo ih razvalili u derbijima, samo sto su u abi zaista teskom kradjom oteli pobedu.
Nedovic je u padu isturio nogu i trebao je dobiti tehnicku za toJa bih rekao da ipak nisu, tapnuo je i drugi put i u kretnji pokupio.
A Sterlingov faul je manje glup, nego sto je to delovalo sa tribina.
Bas naprotiv. Cijelu utakmicu su bili bolji, a posljednji minut je bila nasa jedina sansa.Simptomaticno je da nas opet dobijaju u poslednjim sekundama. Imaju neku jebenu crnu magiju ili su svi komplet u du*e pravljeni. Mater im je*em onu odvratnu. Gori tim nas nije dobio na nasem parketu. Ili bolje reci od goreg nismo izgubili
Možda kolega još studira, a nije razmenio skripte sa znamo već kim...Ja cekam trenerski seminar sa prezentacijom.
Steta je da takvo znanje trune u bespucima interneta neiskorisceno.
Ne bi reko. Vise puta smo ih stizali i kad je trebalo da prelomimo, nicim izazvani smo pravili pocetnicke greske. Promasena bacanja, nepokupljene lopte na odbitku, promaseno polaganje, faul u napadu, tehnicka tajrik i slicne glupe sekvence. Oni ne znaju uopste ni kako, ni zasto su pobedili. Nisu se pitali nista. Igrali su lose, a mi jos gore. Bukvalno nam je trebalo 3-4 min koncentracije da se odlepimo, ali ni toliko nismo skupili. Eto, i to je neki kvalitet koji nedostaje, mirna glava pod pritiskom. Zato smo izgubili toliko tesnih zavrsnica. Ovo je bila najvaznija utakmica, koja je mogla da nas podigne u svakom smislu, a oni da potonu gde im je mesto. Jbg, sad ostaje grcevita borba, sta drugo…Bas naprotiv. Cijelu utakmicu su bili bolji, a posljednji minut je bila nasa jedina sansa.
Da je bilo ko drugi osim ovih smrda, cestitao bi im.
Ovaj tim je jedno veliko srce. Bili su toliko nalozeni i podlegli pod pritiskom. Ovaj tim je sjajan i ko zna koje su mu granice sa Zeljkom.
Jedino sto nema je iskustvo igranja velikih utakmica.. Jedino Brendon, ali slabo.
Čuj šta je trebalo da uradimo. Da ih fauliramo na 24 sekunde do kraja. Jer nismo sposobni da odbranimo napad (iako smo im skoro sve napade u posljednjih par minuta odbranili). Onda bi oni pogodili dva slobodna bacanja, i mi bismo imali 24 sekunde za napad. I onda bi na isteku napada pogodili cistu trojku (koje smo šutirali mislim oko 30%) iz izrađene akcije (kakvu nismo ni jednu odigrali na utakmici) i pobijedili. A Željko to nije tako odigrao jer je kukavica. I jer ne razumije da se odluke o tome kako se igra kraj utakmice donose na početku terenerske karijere (tako Trinki i Dule, navodno, uvijek imaju zadnji napad, iako se ja sjećam dosta utakmica u kojima je Dule branio zadnji napad protivnika, jer je "takva bila utakmica"), i ne zavise uopšte od dotadašnjeg toka utakmice. Tako sam ja shvatio tu kritiku.Moglo bi jedno objašnjenje o taktičkoj grešci i šta je trebalo uraditi u završnici, da nešto naučimo.
Čekam.