Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
553
Reaction score
3.283
Gledam rezultate i ziv nisam sta nam odgovara

Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
544
Reaction score
3.878
Локација
Beograd
Jbt već šest poraza kao domaćini imamo, mi ko da domaći teren nemamo ... pravimo najbolju atmosferu, ali i pomalo vašarsku, koja ne prati rezultat, a retko i dešavanja na terenu...podrška timu odlična, ali nekakav pritisak veći na protivnike retko da postoji, nema neprijateljske atmosfere ni mržnje koju sam voleo. :) ok ima donekle kad dođu cigani i pirejski cigani, panata, real i toeto.
Jbneno dolaze protivnici da "uživaju u atmosferi" i baš ne mogu da se pomirim sa ovim.
Šteta što neće sutra dozvoliti našim navijačima da organizovano uđu, jer stara garda rasuta po Evropi su ludaci koji su napravili pakao Pionira pa i atmosfera bude nabijena gorepomenutom atmosfrrom linča i mržnje.

Šteta što spoljna linija ovoliko dugo igra bez Vanje i Nilikine, baš bi bilo dobro da se vrate pre pauze, jer se bojim novih povreda zbog potrošnje i tereta koji nosi nekoliko igrača. Ova ekipa je sastavljana da igra na energiju i da gine na terenu a ti izvori energije nisu nepresušni i ova pomoć ovog dvojca je preko potrebna za poslednju trećinu sezone.

Momci su uspeli od 2-8 da dođu na 12-12, tako da ne sumnjam da mogu. Sutra im svu sreću želim, da budu bolji i ako mogu pobede. Ali pre svega da se pogine u odbrani i da se bori za svaku loptu.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.091
Reaction score
8.209
Razlika je samo sto je fener 2. i može tako da izgubi u gostima protiv prvaka Evrope. A mi smo 11 i plus smo cigane lansirali u top 5 do kraja El.
Mi ako održimo ovaj nivo idemo dalje. Veći je problem sto smo govnima da li uragan u ledja ka vrhu tabele.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
677
Reaction score
4.254
Локација
Trstenik
Što se domaćeg terena tiče, mi kao da nesvesno propuštamo činjenicu da dobra atmosfera može da motiviše kako naše, tako i protivničke igrače. A osim toga, u mnogim stvarima može uticati čak i štetno po naš tim u smislu većeg pritiska na igrače, bremena uloge favorita koja se nameće zbog navijača. Još je tim neiskusan, većina igraju prvi put pred ovakvim navijačima, pa se desi da uđe voda u uši, osećaj razočarenja i slično. Prednost domaćeg terena se u stvarnosti ostvaruje kroz pritisak na sudije na svim instancama.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
319
Reaction score
917
Локација
Ruma
Precenjuje se malo taj domaći teren, mislim znači to svakako, ali nije ta naša atmosfera više tolika nepoznanica za veći broj košarkaša koji se već dugo vrte u Evropi. Mnogi su to iskusili, da kažem navikli se, još pritom dobar deo njih uživa u takvom ambijentu, pa i odigraju još bolje. Da ne pričam o tome da umemo i da ih dočekamo "domaćinski", tu mislim na one koji pozitivno pričaju o našem klubu. Tu se možda i preteruje, jer lično sam od onih koji smatra da aplauz zaslužuje samo neko koje nosio dres našeg voljenog kluba. Ali to je već neka druga tema. Sve u svemu presudjuje kvalitet, uigranost tima, sudije (nažalost), pa i ta sreća, koja je za nas magareća. Pošto smo imali tuce povreda i ostalih zdravstvenih problema, što nas je dodatno spotaklo. Videćemo sada ovo duplo kolo, pa posle šta će biti nakon kupa i reprezentativnih prozora. Posle toga bi eto trebali da budemo kompletni, nadam se da ćemo imati snage da izvučemo željene rezultate, a to neće uopšte biti lako, jer liga je baš ujednačeno i konkurentna, svi će da grizu. Na nama je samo da ih podržimo, pa šta bude, biće.

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
761
Reaction score
5.843
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Stariji se sećaju kako je bilo teško doći do karte za Pionir ili Halu Sportova pa je bilo teško i da nas neko bije tamo, sve što se krvlju zaradi krvlju se i brani. Neka druga vremena su to bila, ideš na utakmicu, nemaš pojma ko je dobio konjske boginje ili istego mišić, hala puna dva sata pre meča, dim od cigareta i baklji može da se seče nožem, celu tekmu si na prednjim prstima, urlaš ko životinja, u pravom smislu rat. Bilo je manje utakmica na domaćem terenu pa samim tim i nisu smeli da ih gube. Danas imaju 17 utakmica u Areni. Zadnje dve godine 12-5, ove 7-6, za mene je to poražavajuće ali nek pobede oni sve na strani pa ću im oprostiti ove loše igre na domaćem terenu. Ajde prvo da dobijemo ovaj raspali Virtus, zadnje tri su nas dobili na koš razlike, sutra očekujem 15 za nas.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.150
Reaction score
6.128
Локација
Slobodarska Skotska
Domaći teren i atmosfera bi bili ogromna prednost da se ta atmosfera svodi na zviždanje i ometanje protivničke ekipe. Kod nas se (makar tako izgleda na TVu) svodi 95% na pjevanje pjesama, koje velika većina našeg tima ne razumije, i 5% na ometanje protivnika. I to uglavnom samo na početku i na kraju utakmice. A zašto bi slušanje pjesama koje ne razumiju, a i ako ih razumiju ne znače im mnogo jer su juče došli u Partizan, više motivisalo naše igrače nego protivnika? Ja imam utisak da je većini ljudi tamo više stalo do postavljanja rekorda po posjeti i onda čitanja o tome po portalima, i do toga da se negdje priča kako se cijelu utakmicu pjevalo, a da je pomoć ekipi u drugom planu - kao, biće dobro i bez toga.

S druge strane, svako ko dođe na utakmicu, pa bio on i Instagram fenser influenser, doprinosi finansijskoj stabilnosti kluba i tome da klub dođe na nivo na koji mi želimo. Možda i više nego da dođe samo tih 7000 "pravih". Tako da nema mjesta lamentu. Samo se ne treba lažno busati da imamo najbolje navijanje u Evropi.