Precenjuje se malo taj domaći teren, mislim znači to svakako, ali nije ta naša atmosfera više tolika nepoznanica za veći broj košarkaša koji se već dugo vrte u Evropi. Mnogi su to iskusili, da kažem navikli se, još pritom dobar deo njih uživa u takvom ambijentu, pa i odigraju još bolje. Da ne pričam o tome da umemo i da ih dočekamo "domaćinski", tu mislim na one koji pozitivno pričaju o našem klubu. Tu se možda i preteruje, jer lično sam od onih koji smatra da aplauz zaslužuje samo neko koje nosio dres našeg voljenog kluba. Ali to je već neka druga tema. Sve u svemu presudjuje kvalitet, uigranost tima, sudije (nažalost), pa i ta sreća, koja je za nas magareća. Pošto smo imali tuce povreda i ostalih zdravstvenih problema, što nas je dodatno spotaklo. Videćemo sada ovo duplo kolo, pa posle šta će biti nakon kupa i reprezentativnih prozora. Posle toga bi eto trebali da budemo kompletni, nadam se da ćemo imati snage da izvučemo željene rezultate, a to neće uopšte biti lako, jer liga je baš ujednačeno i konkurentna, svi će da grizu. Na nama je samo da ih podržimo, pa šta bude, biće.