Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.469
Reaction score
33.290
Локација
Beograd
Ja sam gledao samo poslednjih par minuta na Jutjubu, ali me je naš poraz toliko ubedačio da mi neće biti nidočega dok ih ne pobedimo prvi sledeći put!

Ne znam da li su naši igrači svesni da među našim navijačima ima i ovakvih kao ja: meni je pobeda nad onim nepomenicima važnija nego bilo koja druga pobeda ili osvajanje bilo kog trofeja!

Prvo njih satrti, onda sve drugo!
Ako nema ovog prvog, jebo sve ostalo...

Razumem ja sve okolnosti, ali...pobeda nad njima je život i pravda, poraz od njih...teško razočarenje i veliki bedak...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
407
Reaction score
1.185
Gledajuci stanje na tabeli pobjeda protiv Virtusa nam je jedina opcija da bi ozbiljno opstali u trci za doigravanje.Nadam se da smo protiv cigana potrosili taj nas crni momentum za ovaj dio evroligaske sezone.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
236
Reaction score
1.414
Локација
Jug
Ima jos 10 kola ljudi, svako kolo donosi neka iznenadjenja tako da se do zadnjeg nece nista sigurno znati.

Bili

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
63
Reaction score
160
Локација
Beograd
Jbt 10 kola 3 pobede nas dele od 5,6 mesta a neki pricaju o borbi za plej in
Pariz, bajern, zalgiris i vrv efes ga duvaju.
Mi ostali kako se poredjamo gore

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.093
Reaction score
8.209
Bajern da ga duva? Ne znam bas. Igraju sa nama i ciganima u Minhenu. Ja se nadam da će oni u top 5 pre govana pre nego sto će da ispadnu.
Za nas su utakmice u Minhenu i Kaunasu kao plus 1 da dodaju. Mora se pobediti jedna od sledeće dve i Minhen ili Kaunas.

malicovek

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
286
Reaction score
2.732
Локација
Beograd
Ja sam morao da iskuliram od Partizana, košarke (a i života) jedno 5 dana i tek sad dolazim sebi. Iako sam unapred pretpostavio rasplet situacije (svaki put kad sam toliko iščekivao utakmicu smo na kraju izduvali: Augsburg i Bursa od nekih skorijih) ovo me je neverovatno dotuklo. Pre svega što se napravio vašar oko cele utakmice i što je to na kraju i presudilo, da je bila normalna utakmica kao i svaka do sad, mi bismo glat dobili. Ovako smo od prve sekunde upali u nervozu, svi su igrali 30% slabije i nismo izgledali kao ekipa iz dosadašnjeg dela EL. Ono što me je najviše razočaralo je što su one Karaičićeve reči sa početka sezone 'mi pripremamo igrače na sve' ipak budalaština jer ti dozvoliš jednom igraču da ono uradi u verovatno najbitnijoj utakmici sezone (isključivo zbog rezultata). Da, ne krivim tu Tajrika, već stručni štab. Opet ti se ponavlja Panter i Ljulj i zbog toga gubiš utakmicu.
Takođe sam mišljenja da je ovo najgore pripremljena utakmica u EL do sada.

EL je skoro 70% gotova i otprilike se znaju ekipe koje će ići u PO i koje će se boriti za Plej-in. Još uvek je rano, ali teško ćemo iznad 9. ili 10. pozicije. Sa skorom 6-4 do kraja bi trebalo da dođemo do tog 9. ili 10. mesta. Raspored nam je katastrofa i deluje mi kao da je 3-7 trenutno realnije.

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
946
Reaction score
4.070
Bez kazni od strane EL za događanja na gradskom derbiju. Iznenađujuće, ali verovatno između ostalog predstavlja i neku vrstu prećutnog priznanja da smo pokradeni.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.789
Reaction score
5.133
Локација
Beograd
Jbt 10 kola 3 pobede nas dele od 5,6 mesta a neki pricaju o borbi za plej in
Pariz, bajern, zalgiris i vrv efes ga duvaju.
Mi ostali kako se poredjamo gore
Bajern ima lak raspored do kraja. Velike sanse imaju za plejof, a plej in im je skoro izvestan.
Pariz, Milano i Real imaju los raspored. Sa dvoje vec imamo bolji medjusoban. To su nase sanse.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.575
Reaction score
10.523
Локација
NbG
Samo da ne bude poslednje kolo sa Realom presudno za naš i njihov plasman. Mogu misliti kakvo suđenje možemo da očekujemo u takvom scenariju...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
407
Reaction score
1.185
Cinjenica da ima jos 10 kola,takodje i da na papiru imamo skoro najtezi raspored.Nadajmo se opet nekom nizu pobjeda,recimo 7:3 ali i ostali konkurenti imaju svoju nadu i laksi raspored.Problem je sto su Barsa i Real samo u plej in zoni,mada ovogodisnja izdanja im i prilice takvim pozicijama.Bajern je ozbiljna ekipa ,dobar raspored,domacinstvo protiv nas i u bodovnoj prednosti.Po meni,mislim da se mi sa vecerasnjom pobjedom moramo odbraniti od Efesa,Zalgirisa i napasti Olimpiju i Pariz za doigravanje.Ostali,uzimajuci u obzir i ove Spance su skoro stabilni ako ne budemo napravili neke iznenadjuce brejkove tipa Monaka,Barse i Olimpijakosa.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.187
Reaction score
5.796
Pre pocetka sezone ovu poziciju i skor 12-12 nakon 24 kola niko ne bi prihvatio, niti bi bio zadovoljan. Ipak nakon 2-8, ovaj skor posmatramo iz mnogo drugacije perspektive i skor je koji pokazuje da se ekipa izdigla iznad izuzetne teske situacije i da je u stanju da prebrodi teske trenutke. Poraz od gurbeta je takav jedan trenutak i stavlja nas u poziciju da nam je donji deo plej-ina neki prvi objektivni cilj za sada. Da li ce se to promeniti, videcemo nakon ovog duplog kola. Licno smatram da je Bajern trenutno i po skoru i po rasporedu mnogo blizi TOP4 nego nekoj nasoj prici. Postoji medjusobni duel ali postoji i gomila drugih teskih utakmica, oni su trenutno pokazali vise od nas i tu su gde jesu. Jako je bitno veceras da Olimpijakos dobije u Parizu, da nam i oni budu koliko toliko na horizontu. Naravno, najbitnije je da mi dobijemo...

jucaantonello31

Početnik
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
117
Reaction score
563
Локација
Užice
Takodje, jos nisam dosao sebi. Bas mi je tesko palo sve ono u petak.
Jbg braco tanka je linija od osvajamo i koji je datum Abu Dabi.
Ima jos 10 kola do kraja, nadam se i verujem da ce se ekipa vratiti na igru iz

Izvinjavam se na duplom postu, nesto se izbagovalo.
Hteo sam reci da ako vratimo igru iz duplog kola pre tekme sa romima nema brige, raspored i svi mogu da ga puse.
Ako ne, od mene oodrska svakako do kraja pa kako bude.
Srecno veceras!