Haris_Brkić
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 29.07.2022
- Порука
- 1.720
- Reaction score
- 13.780
Pirejski cigani dominiraju tu..mislim da se ni za jedan klub ne krade koliko za njih.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ma puno srce kad gledam onakvu odbranu, Žocove doktorate i odvaljivanje protivnika.Ja ne mogu ljuudi vama da dočaran koliko je meni značilo to što smo u petak pobedili... mislim i u četvrtak, ali ovo u petak je bila demonstracija sile!
I ne zanima me generalno koji ćemo biti na kraju... i da ne udjemo u 10, nije tragedija. jeste, biće bedak, ali ova ekipa je baš unikatna, sa svim svojim vrlinama i manama, momci su fantastični! Baš je luda družina!
Resetovao ga Željko posle limenki i ugradio mu novu verziju softvera. Videćemo kakav ova nova ima "Anger management"....a Tajrik (!!!) ide oko pokazuje u fazonu "samo mirna glava"...
Ivča žešći šmekerDve situacije su me do suza nasmelaje:
1. Neka debilna sudijska odluka (mislim da je bila tehnička našoj klupi), svi nešto pene, a Tajrik (!!!) ide oko pokazuje u fazonu "samo mirna glava" hahaha
2. Kod onog faula Bonge (koji nije bio), gledaju sudije, Ivča sedi za zapisničkim stolom pije neku vodu i cinično se smeje u fazonu "koja ste vi govna"... nema trika da je bila samo voda u flašici, a da je onako iskulirao (snimak negde na 1:30:18)
Izgleda ipak fali neki patchResetovao ga Željko posle limenki i ugradio mu novu verziju softvera. Videćemo kakav ova nova ima "Anger management".![]()
Pokazuje razliku u net rejtingu na utakmicama. Dakle ne pokazuje rezultat, nego vise igru i razliku u istoj kad se igra kuci i u gostima.Nisam siguran šta tačno ovo pokazuje? Recimo nije mi jasno kako Baskonija može biti ispred Olimpijakosa koji ima i boji domaći i bolji gostujući teren?