Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.614
Reaction score
3.004
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Poraz kao poraz boli ali nije tragican. Mnogo vaznije utakmice sa direktnim konkurentima nam dolaze i na to se treba skoncentrisati. Zna to i Zeljko zato nije bio na ovoj utakmici preterano srcan i zestok kraj aut linije. Krivo mi je sto ciganski poraz od sinoc nismo ispratili pobedom ali bice prilike i za to.
Idemo dalje, sto rece Trinki pre dve god nakon poraza od nas "samo mirno".

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
337
Reaction score
1.231
Barca skoro pa mec sezone za nas iy mnogo razloga. Ako ih dobijemo sa 9+ razlike bezimo im dve pobede, a s obzirom da imaju laksu raspored to ce biti sansa da zavrsimo ispred njih. Da ne pominjem samopouzdanje koliko bi nam znacilo za finis sezone. Nadam se da ce Nilikina biti spreman

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Da dobijes Barselonu u Blaugranu, moras biti dvostruko boljsi.

Tamo se tek svaki treci cetvrti udarac svira kao faul.

Rekao bih cak da je ekipa Barselone cvrsca nego li Olimpijakosova.

Metu, Fal, Anderson, Parker, Satoranski, Para ozbiljna su to tela.

Isak

Isak Neinsajder
Учлањен(а)
26.09.2019
Порука
70
Reaction score
582
Локација
Iza sedam gora i sedam mora
Ogroman hendikep je izostanak Bonge , ogroman.
Odbranu koju igra Nilikina i možemo nadoknaditi , all Bongu nikako ne možemo.
Krater je na 4 jer Poku i Majk su očigledno fail i nijesu za ovaj nivo (ja sam od Majka očekivao mnogo više i bio sam ubijeđen da će biti veliko pojačanje) i čim nema Bonge da krpi to onda izgleda ovako

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.404
Reaction score
10.706
Nego ako neko moze da izvuce isecak kad Karlik baca vildozu po cevape i daje onaj kos sa posta, negde na pocetku....

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.277
Reaction score
18.285
Локација
Yaoundé
J*bo me bog blesavi kad sam uopšte i gledao utakmicu!

Otkako pamtim, uz retke izuzetke, uvek je tamo sve nekako naopako išlo, pa tako i večeras. Počev od toga da smo ponovo bili nekompletni, preko onih ogavnih njuški poput klempavog Papana i onih govana na tribinama za koje je vrhunac navijanja urlanje "o-o-o-o-ubaci ime kluba" , ne računajući uvrede (najogavnije stvari sam video kod njih, ogavnije nego kod komšinice), do naših bivših igrača koji se baš tamo nekako fino uklope :puke: i do toga da je skoro svaka lopta koja je mogla da izađe iz obruča na kraju i ispadala... I opet sam se nadao i seo da gledam :banghead:

Hiljadu puta smo ovde pisali o španskim ciganima, ali to su gospoda spram ovih večeras...

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
560
Reaction score
3.054
Локација
Novi Sad
Koliko si glup i ograničen na skali od 0 do pljuješ Najdžela Vilijamsa Gosa..
Jebote, bukvalno na prste jedne ruke mogu da se nabroje korektniji i prizemniji igrači od njega.
Bez ikakave mrlje dok je igrao za nas, surov profesionalac.. Takođe kasnije kad je igrao protiv, bez ikakvog busanja, provociranja (za razliku od nekih), prepun respekta kad god govori o nama…i dođe teleća glava da ga pljuje, jer zamisli, dao nam je koš..

IMG_5841.jpeg

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.474
Reaction score
5.242
Konacno jedan laksi poraz cak i od grckih cigana. Nas los sut i mekana odbrana su glavni razlozi.
Istina, koncepcijski su bili neuporedivo bolji. Back-door, preuzimanja, kretnja lopte i igraca. Nekako su se pokazali bolje pripremljeni. I ovo nema veze sa trenerima, vec kvalitetom igraca koji je neupitan.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.239
Reaction score
6.774
Локација
Beograd
Pa oni su bili na 73% jer su nam sve bezali iza ledja i davali zicere.

To nije do nas, nego do njih. Oni su najbolji napad Evrolige, a ta utrcavanja su im glavni stub igre u napadu, pogotovo kada je na terenu Vezenkov koji je samo na racun toga i suta spolja MVP kandidat. Gotovo je nemoguce to braniti.

Rekao bih cak da je ekipa Barselone cvrsca nego li Olimpijakosova.

Metu, Fal, Anderson, Parker, Satoranski, Para ozbiljna su to tela.

Na unutrasnjim pozicijama su stvarno jaki i mocni atletski, ali spolja to nije slucaj, a i ne bih rekao da svi igraci igraju tako cvrsto kao sto bi mogli ako gledamo samo fizicke predispozicije. Moze sa njima da se igra cak i tamo, pogotovo ako im ne budu igrali Panter i Veseli.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Sve sto si napisao se slazem.

Mada oni su ekipa koja igra znacajnije bolje i cvrsce kod kuce nego li na strani.

Da nam dodju u sastavu od sinoc protiv Albe u Areni, dobili bi ih dvocifrenom razlikom, ovako u Blaugranu bice hrkljus, jer oni u tom sastavu ne mogu da igraju sa nama na poen vise.

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
4.032
Reaction score
5.506
Локација
Ndžamena
Koliko si glup i ograničen na skali od 0 do pljuješ Najdžela Vilijamsa Gosa..
Jebote, bukvalno na prste jedne ruke mogu da se nabroje korektniji i prizemniji igrači od njega.
Bez ikakave mrlje dok je igrao za nas, surov profesionalac.. Takođe kasnije kad je igrao protiv, bez ikakvog busanja, provociranja (za razliku od nekih), prepun respekta kad god govori o nama…i dođe teleća glava da ga pljuje, jer zamisli, dao nam je koš..

Погледајте прилог 30638

Teleće glave po TW pljuju željka i nazivaju ga turčinom jer je, kako kažu, sujetan i tvrdoglav i nije vršio doselekciju.
Baš zato su "realni grobari" veći kancer i od gurbeta i treba ih preventivno tući svaki dan u glavu. Kurcem.

---------------

Što se tiče utakmice, poraz kao poraz. Ni prvi, ni poslednji.
A sad, jebaćemo prvo jedne, a onda i druge španske ciganšture!