Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.844
Reaction score
1.196
Локација
Ivanjica
Protiv Barse moramo voditi računa i na uticaj sudija . Tako da moramo biti spremniji za još 20% ako mislimo da pobedimo. Ne mislim na sinoćnu utakmicu nego na ona 4 brejka. Eto koliko je teško doći do pobede u Bluagarni ( valjda se tako piše). Po meni onaj model igre kao protiv Armanije će biti pandan kako treba igrati .

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.249
Reaction score
6.684
Jos jedna propustena sansa ako mozemo da kazemo da smo je i imali uopste.
Psi laju vetar nosi

Последња измена:

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.245
Reaction score
43.740
Svaki poraz Partizana boli, u fudbalu, košarci, šahu... nebitno, ali poraz u gostima od lidera EL svakako nije nešto što treba mnogo da nas potrese. Protiv katalonske drolje dati svoj maksimum pa i ako ne bude dovoljno bar nam skor ostaje pozitivan, što će mnogo značiti za poslednjih 5 kola. Tu je sve moguće, od 5-0 do toga da useremo, ali se mi i dalje pitamo za sve.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.245
Reaction score
6.074
Kramer, Sermadini i Marselinjo (14 asistencija, ceo protivnicki tim 13) manje vise rutinski kroz Blaugranu iako rezultat ne govori tako. Barsi je ovo 25. poraz u sezoni, 10. u domacoj ligi. Povredjeni i dalje Veseli, Panter, Laprovitola...Cenim da je Penaroja na korak od otkaza, mislim da je bukvalno prvi sledeci poraz kraj...To nama nije mnogo bitno sta ce i kako ce sa njima ali neka taj prvi sledeci poraz bude u sledecoj utakmici...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.275
Valjda se Panter nece oporaviti do petka.Svakako da imamo sansu,sa njim ili bez njega u Barsi,ali bi zelio da dobro zalijeci tu povredu i preskoci sledeci mec.Eventialna pobjeda protiv Barse sa naredna dva domacinstva bi nas trasirala medju 6. a do kraja bi mogli osigurati plej off bez razigravanja.Sada su vec svaka pobjeda a i poraz mnogo skupi.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
394
Reaction score
1.798
Локација
Trebinje

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.275
Igramo protiv tradicije i tima koji odavno nije imao losiji skor i bori se za nastavak takmicenja.Imaju dobru unutrasnju liniju,posebno na poziciji gdje smo slabiji.Nadam se da cemo iskoristiti nasu prednost na spoljnoj liniji.Sigurno cemo uci sa mnogo vise optimizma nego u predhodnoj utakmici,jer u Pireju nam je manjkalo i agresije i samopouzdanja.Pobjeda bi bila kruna naseg vaskrsnuca posle slabog starta i definisala nam mjesto u doigravanju.Imamo sansu za veliki brejk i lijepu priliku da pobjedom najavimo i plasman za plej off.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Daj boze, ali ja mislim da sigurno gubimo mec sa i bez Pantera.
Cak sto vise ocekujem da budu komletni, jedino Laprovitole bez koji je vec duze u autu.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.239
Reaction score
6.774
Локација
Beograd
Daj boze, ali ja mislim da sigurno gubimo mec sa i bez Pantera.
Cak sto vise ocekujem da budu komletni, jedino Laprovitole bez koji je vec duze u autu.

Ne bi nuzno ni bilo lose za nas da im se vrate Panter i Veseli koji su skroz van ritma, Panter nije igrao mesec dana, Veseli mesec i po, tesko da mogu odmah da budu na nivou koji se od njih ocekuje, a nisu u pitanju igraci uloge vec igraci oko kojih se mnogo toga vrti kad su na terenu, tako da bi se njihovi losi minuti bas osetili na igri Barselone. Ali ja ocekujem da obojica propuste taj mec.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.275
Cini mi se da sjutra igramo bitnu utakmicu.Jel se ceka ishod pa da se raspisemo.Njima ce igrati Panter,koji svakako mnogo znaci,ali i dalje sam optimista.