Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
54
Reaction score
143
Локација
Beograd
Cini mi se da sjutra igramo bitnu utakmicu.Jel se ceka ishod pa da se raspisemo.Njima ce igrati Panter,koji svakako mnogo znaci,ali i dalje sam optimista.
Ako je sve istina, da je tek odradio prvi trenning, onda im on moze biti i kobntraproduktivan... Isto optimista, samo da ne polude sa sutem za 3,sve ostalo mislim da ide na nasu stranu.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.275
Nismo favoriti ali oni ne pobjedjuju uvijek.Gledam vise na trenutnu formu i cinjenicu da im glavni plej,koji nam je uvijek pravio problem ne igra,Veseli takodje,Panter izlazi iz povrede i pitanje je koliko ce igrati i pruziti.Mislim da je i Zeljko sa onom izjavom optimista i da ce to pozitivno djelovati na igrace.Gledajuci Barsu ove cijele sezone kvaliteta imamo da prekinemo tradiciju.

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.665
Reaction score
4.352

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.566
Reaction score
3.765
Локација
u srcu šesnaesterca
Sa igrom kao protiv ciganjiakosa, nemamo sta da trazimo. Mnogo agresivnije i mnogo koncetrisanije moramo. Tajrik, a narocito Sterling moraju da se vrate sa pauze. I jos bar dva igraca moraju da iskoce, nadam se Ifeu i Pokuu dostojno da zameni Bongu. Karlik racunam da ce da isporuci svoje. Nilkina da uhapsi Pantera. Nek mu pokazu kako su ga tukli svi odreda prosle sezone kod nas. Statisticki gledano, moramo kad tad dobiti Barselonu. Nek bude sad kad je najbitnije.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.170
Reaction score
6.230
Локација
Slobodarska Skotska
Dakle, sad kad su i Gurbeti i Pariz izgubili, ako mi sutra pobijedimo dolazimo na 6to mjesto, i igramo sljedece dvije kod kuce sa relativno podnosljivim protivnicima? Pa to je prekrasno!

Ima li ko da zivi blizu Barselone, da sipa kakav otrov u hranu onim ciganima sa kojima igramo?

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
595
Reaction score
1.338
Teleće glave po TW pljuju željka i nazivaju ga turčinom jer je, kako kažu, sujetan i tvrdoglav i nije vršio doselekciju.
Baš zato su "realni grobari" veći kancer i od gurbeta i treba ih preventivno tući svaki dan u glavu. Kurcem.

---------------

Što se tiče utakmice, poraz kao poraz. Ni prvi, ni poslednji.
A sad, jebaćemo prvo jedne, a onda i druge španske ciganšture!
Lik ima 4 lajka i ti ga stavis da ga vide svi.

Internet ratovi na nivou hit shita.

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
4.032
Reaction score
5.506
Локација
Ndžamena
Što onda barem ti ne okrenu drugi obraz, umjesto da se trigeruješ?
Pretpostavljam da bi nešto promijenilo da ima 10000 lajkova, mahom ciganskih i od "realnih grobara"?

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.245
Reaction score
43.740
Jedna jedina pobeda tamo pre 38 godina, a poslednja uopšte sa njima ona legendarna u Pioniru 2009/10. Sve se crta za Duletovu teoriju velikih brojeva.

Da ih prebijemo i dobijemo na neku prevaru, pa neka kmeči katalonska kurva zajedno sa svojim bratom pederom iz Madrida.