Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
444
Reaction score
527
Ja znam da mi sad od toga koristi nemamo, ali me interesuje da li klub preduzima ikakve korake nakon ovakvih sudijskih horora.
Da li se zalju zvanicne zalbe evroligi, trazi kaznjavanje pdredjenih sudija itd.
Ja nikad ne zelim da verujem da neko namerno sudi protiv i uvek se mpze diskutovati ako je npr stvar sudijskog kriterijuma öko faulova i sl, ali ovo sinoc su jbt bile toliko ociglednr stvari i sudijski propusti. Dato im je minimum 10ak poena i nekoliko poseda viska.

Druga stvar ako neko möze da mi objasni, kako je moguce da kod naseg drugog Challenge se na usporenom snimku kamerom koja je blizu terena jasno vidi da Tajrik nije igrao zadnji loptom, vec igrac Monaka, a obda kod gledanja snimka oni uopste ne gledjau tu kameru vec gledaju fakticki sa vrha dvorane gde se uopste ne vidi kako treba.
Pa jbt ako nasi ljudi rade za zapisnickim pa sto mu odnah ne pokaze snimak koji je najjasniji. A i zasto ove budale od sudija ne traze jasniji snimak..

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.192
Reaction score
8.952
Onaj prvi celendz kad je otisla u aut ne mogu da se setim ko je tacno igrao ja sam iz coska corav video da je igrac monaka igrao poslednji ali sudija koji stoji tu na pola metra nije. I tako nam uzme celendz koji je bio upesan. Taj crni sudija zalizani nas je useravao najvise, ni jednu loptu koja se odbijala u aut da je bilo 50/50 cija je nisu sudili za nas. Svaka je bila njihova. O ostalom sve ste rekli ja bih samo dodao i da kriterijum kontakta za faul nisu bili isti. Nasi ulazi ka kosu nije svirano dosta toga dok njih cim pipnes faul. Pa ona nosena u prvom poluvremenu mislim da su nam posle toga dali trojku...ma katastrofa. Opet vratili smo se iz -16 i bila je borba do kraja. Ova ekipa jos nikom nije "skinula" gace kao neke druge sto rade. I to hocu da vidim, da se bore do kraja a pobede moraju doci.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
291
Reaction score
1.350
Локација
Trebinje
bice to sve ok.

samo malo da se uigra ekipa.

ovi momci imaju ozbiljan potencijal.
Провјерно "вјеран" навијач ПАРТИЗАНА, јавне се кратко само након пораза, наравно, не да да подршку, већ да подјебава!!!
Модерација сајта према њему поступа као судије у ЕЛ према нашем КЛУБУ!!!

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.705
Reaction score
2.710
Dva poraza koji su trebali da budu pobede i to na domacem terenu gde partizan treba biti najaci i nepodedljiv. Bojim se da ce ovo skupo da nas kosta na kraju da je tek pocetak lige i to stoi ali bice zajebano do aprila neki igraci su totalno podbacili na pocetak, valjda ce ovo za neko vreme bolje da izgleda.

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
708
Reaction score
4.461
Ne mozemo da pobegnemo od nase megalomanije... Niko ne zna gde cemo zavrsiti, ali ja znam da Zoc itekako zna kako se gradi tim i kako se crta put do uspeha. Da bi tim naucio da pobedi u velikim utakmicama mora prvo da nauci gde su mu slabe, a gde jake tacke iz poraza. Nema malih utakmica u EL. Treba vremena. Ako se ne varam Zoc je dobio sinoc prvu tehnicku u EL od povratka u Partizan! Takvo smo sudjenje imali. Diletantni nedostojni ABA lige, a ne ovog nivoa. Dva slobodna za celo prvo poluvreme. Postoji vidljiva trema kod nasih igraca, izuzev Nakica. Leci ce, jaka je ovo ekipa.

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.261
Reaction score
1.768
Dva bacanja za nas u prvom poluvremenu, da je coki predsednik Evrolige ni bismo to doziveli... Ne znam, nekako mi se cini da sudije ne zele uopste da "pomognu", samo gledaju da nas uniste... Ja i kad mi igramo na strani nemam problem sa tim kad domacina malo sudije "poguraju", sa ponekom odlukom jer ipak je svaki domacin - domacin, tudja kuca ali ovo juce sve sto je bilo 50-50 oni su pokazali lopta za njih a na nasu stetu... Posebno je zanimljiv ovaj drugi celendz sto smo trazili, gde se vidi iz jednog snimka sport kluba, da lopta nije izasla od Tajrika, sudije sa zapisnickim gledaju neki zamagljeni snimak gde se ne vidi lepo a ne uzimaju ovaj drugi kadar i kao ostaju pri odluci da je lopta za Monako...:buhaha

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.967
Reaction score
15.501
Локација
underground
Sudije se dokazuju i pokusavaju da dizu sebi rejting tako sto hoce da pokazu da ne popustaju pod pritiskom publike. A jedini vruci teren gde to mogu da dokazu je nas.
Sve tzv nicije lopte su dosudile za njih a tzv domacinsko sudjenje je podrazumevalo uvek suprotno.
Ipak neverovatno mi je da ljudi za zapisnickim stolom ne kazu da postoji bolji ugao kod auta Tajrika koji smo svi videli , a oni gledaju ugao iz kojeg se ne vidi.
Pa jbm mu mater nema sansi da sam ja bio u toj situaciji za stolom i da bih precutao

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
954
Reaction score
5.190
Локација
Slobodarska Skotska
Realni neto budzet Monaka je nesumnjivo veci nego nas. Poenta je u tome da razlika nije ni blizu toliko enormna kao u Duletovo vrijeme, kad je vecina Evrolige imala 5 do 10 puta veci budzet. Pa i vise. Sad, ako je Monako sa nesto vecim budzetom nego mi, bez Zeljka i bez najbolje publike u Evropi, uspio da sastavi tim gdje je svih njihovih 12 igraca bolje od svih nasih 12, onda je, jebes li ga, kod nas neko nesto zasro. I ove i prosle sezone.

Porazi nisu problem, bice ih jos dosta nesumnjivo, ono sto baca u depresiju je potpuno ista situacija u zadnje 3-4 minute rezultatski neizvjesne utakmice kao citave prosle sezone, gdje mi pojma nemamo sta uraditi sa loptom, niko se ne krece, niko ne probija, vodimo loptu tamo negdje oko trojke i uzimamo divlje suteve, koje po pravilu promasujemo. A u istom razdoblju, kos primamo iz apsolutno svake situacije.

Eto, lament zavrsen, sutra taj jebeni Fenerbahce. Ako su ih cigansture pobijedile usred Konstantinopolja, onda ne bi trebalo ni nas unaprijed otpisati.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.365
Reaction score
6.346
Локација
vezenemam
Чак и поред оваквог Вање, мене очи и душа боле гледајући шта ради Брендон Дејвис на терену :pop
Човјека нигдје нема, у одбрани излеће и преузима у првим секундама, нити има жељу да се врати на свог играча нити покушава, код сваког њиховог промашаја он је на "скоку" изван линије за три поена :confused-smiley-013:

Браво Марио :clap
Mene, iskreno, više boli to što nam je taj čovek zamenik kapitena. Mada i Zagorac nam je bio kapiten, tako da jo to verovatno cenim pogrešno.

Kad je Dejvis potpisivan ovde se pisalo da nam je to jedini (skoro pa) elitni EL igrač, doduše malo stariji, ali svakako igrač oko koga će se graditi igra.
Za sada deluje da je igrač oko koga će se razgrađivati naša igra, ubedljivo najveće razočarenje, spram projektovane uloge (?) i očekivanja navijača.

Rekao bih čak da nije na mestu nazivati njega Kaminskim2.0, jer Kaminski je ipak doprinosio mnogo više u napadu od "zamenika". Pri tome je Kamiski bio debitant u EL, dok je Dejvis EL veteran. Kaminski je bivao i "hlađen"/klupiran/van 12 i slično, što sumnjam da će se ovome događati...sem ako ga ne uhvate prehlade, virusi i akutni neizdrživi bol u kurcu, koji samo sandra afrika može da ublaži.

Vezano za utakmicu i aktuelni EL trenutak - sve čestitke ekipi na borbenosti. Porazi nikako ne prijaju, ali kako mnogi već napisaše, dok god ne skidamo gaće protivnicima, i dok se borimo do kraja, samo podrška! A sudijama i EL, mamicu vam smrdljivu i pokvarenu, pljuc!

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.729
Reaction score
4.774
Локација
Beograd
Dovoljno je da imas eto toliko jaci budzet da mozes da priustis da pored svih ostalih igraca imas jednu klasu tipa Dzejms za 3m evra.
Eto to fali nama. Jedan klasni igrac. Tada bi mi bili kao Monako ili Fener itd.

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
45
Reaction score
132
Локација
Beograd
Monako je ekipa koja igra na isti nacin kod kuce i na strani.Cak smatram da im vise odgovara i ovakva kosarkaska atmosfera,jer je kuci nemaju.Oni mogu u gostima svakoga da pobijede,ali kada imaju los dan i crne minute da izgube lagano i od Pariza.Nisno mi veceras bili favoriti,posebno posle onog Virtusa,kojeg smatram da je jedino kiks do sada.Ovo ostalo je skoro pa sve i okviru realnosti i vec vidjenog.Svakako da ce ova ekipa igrati bolje vremenom,ali izgleda da kvalitetno i nije bas za velike domete.Posebno nedostaje jedan extra igrac a sve ekipe koje prtenduju na poziciju 6.ih imaju.
Veceras je nervoza nastala namjernim faulom Tajrika,koji je nervozu zadrzao do kraja.2/4 je bila zaista ocajna sledeca odlicna,ali smo se energetski istrosili a nismo uspjeli da udjemo u pozitivan rezultat.U zadnjoj smo dosli skoro do egala,ali opet je falilo da prelomimo_Ova ekipa nema,ili jos nema,onaj momentum da kada se stigne rezultat i poved bar jedan kos da sigurno prelama utakmicu.Mada je to i zbog individualnog kvaliteta igraca Monaka.Nista, idemo dalje,ekipa ce rasti e sada do koje pozicije to je enigma,jer treba jos kvaliteta,jer pitanje je da li ce taj kvalitet nadomjestiti i Dejvis,Majk ,Vasingthon,pa i Vanja i ufanzivnoj igri.
Dobro i sta ocekujes ako ti je virtus jedini kiks? Kakve rezultate? Ako su ti očekivanja 12-15 mesto onda se slazem, imali smo 1 kiks, ali ako hipoteticki s porazom od fenera i skorom od 2-5 očekujes da je za sada dobro, onda su tvoja očekivanja mizerna ili sam ja imao prevelika očekivanja. I te kako sam ocekivao 4-3 u prvih 7 kola, i siguran sam da to nikhe bilo nemoguće, e sad... postavlja se dosta pitanja

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
589
Reaction score
3.490
Локација
Trstenik
"Elitni igrač"...šta to znači? Jedino mi pada na pamet veliko ime pa da na poklon od sudija dobija slobodna bacanja. Kao Ljulj na primer, to može biti korisno. Međutim, kada igraš za Partizan, izgleda da to ne važi...

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.365
Reaction score
6.346
Локација
vezenemam
"elitni el igrač" znači da igrač (može da) pravi značajnu pozitivnu razliku na el nivou.
kao što je bio prošlogodišnji kapiten npr., bez obzira što nije imao "elitni" tretman kod sudija, dapače.:D

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.401
Reaction score
16.128
Локација
U pizdi materini
Dovoljno je da imas eto toliko jaci budzet da mozes da priustis da pored svih ostalih igraca imas jednu klasu tipa Dzejms za 3m evra.
Eto to fali nama. Jedan klasni igrac. Tada bi mi bili kao Monako ili Fener itd.
Imali smo Panteru pa opet ništa, ne može on sam a imamo očigledan primer kod nas i u putabarsi kakve partije ima. Naravno da je Džejms kod nas normalno da bi bili jači ali ako nemaš ostatak ekipe na nekom EL nivou da to isprate onda džaba sve.

Ovde se greške ne praštaju jer nema kanta ekipa sem ove dve tri koje se smatraju 'slabim' tipa Asvel, Alba ali i oni organizacijski fejluju i imaju taj luzerski mentalitet a budžetski su tu negde Asvel verovatno i jači od dobrog dela EL.

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
900
Reaction score
875
Svaka čast momcima kako nisu svi dobili po tehničku za onu lakrdiju sudijskih govana. Neverovatno da smo se vratili na jednu loptu do pobede.

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
59
Reaction score
182
Локација
Novi Sad
Posle svega, mogu reci da mi je zao sto rezultat ne dozvoljava da vidimo neke dobre stvari koje su se desile sinoc.
Bilo je gresaka, ali je bilo i dobrih stvari. Na prvom mestu mislim da smo dosta dobro iskontrolisali skok, i bili cak i bolji u tom segmentu.(Monako mislim da je prvi po off. skokovima)
Takodje mislim da je u drugom poluvremenu odbrana bila bas na visokom nivou. Iako Vanja trpi dosta kritika, Zeljko ga je drzao u igri zbog pozrtvovanja u odbrani, pogledajte kako je odigrao defanzivno, mislim da dere i laktove i kolena pokusavajuci da isparira svima.
Bonga, samo cu reci svaka cast, kao i za Maria. Pokua treba cekati.
S druge strane, Carlic i Iffe su odradili sjajan posao, uzimajuci u obzir sudijski kriterijum gde nista nisu svirali Monaku, gde su njih dvojica prebijeni.
Davis, iako ide bas na zivce njegova odbrana, samo cu reci da Vanja nije promasio ono polaganje/zakucavanje svi bi pricali o sjajnoj ukradenoj lopti James-u. Ali, svakako mora da pokaze malo vise zelje, tu se slazem.
Ovakvom igrom bi dobili Virtus lagano.
Ali sta bi bilo kad bi bilo, jbg to je kosarka...jedna skok, promasen ili pogodjen sut.... koliko je prelepa, toliko je i prokleta.
Idemo dalje, sledeca stanica Turska!