Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

zdremon

Grobar
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
219
Reaction score
888
Локација
Sremska Mitrovica
/Plate u tabeli su bruto, uključuju i troškove na socijalnu zaštitu. Osim za Monako gde bi trebale da budu i neto jer se u Monaku ne plaća porez na plate.

Izvinjavam se za dupli post i off sa teme, prošao mi edit

Последња измена:

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.307
Reaction score
18.327
Локација
underground
Jel ovde uracunat Lojd i Korkmaz koji su dosli posle pocetka sezone ? Sta mislis kolika je njihova plata zbirno?. A ako Partizan ima 15 miliona za igrace tj prosecno 1m za 15 igraca , ja se obesim na Terazijama . Imamo 2-3 igraca sa 1m + , i 4-5, sto igraju za sicu u evroligaskim okvirima. To sto Ostoja laze da bi sebe uzdigao kao sposobnog je druga prica. Kao i sto Coravi laze za cigane ali iz drugog razloga , on umanjuje da bi sebe prikazao kao sposobnijeg, i prikrio 6 m koje je dobio i za toliko ojacao tim ove sezone.

Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.876
Reaction score
21.141
Локација
Kipar
/Plate u tabeli su bruto, uključuju i troškove na socijalnu zaštitu. Osim za Monako gde bi trebale da budu i neto jer se u Monaku ne plaća porez na plate.

Izvinjavam se za dupli post, prošao mi edit

Ok, hajde sad slozi sve brojeve pa nam objasni kako to ti i kolega tvrdite da Monako I Partizan imaju iste "payroll" budzete.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
541
Reaction score
3.429
Локација
Novi Sad
Dajte neki pay roll iz 2010,pa da merimo ciji je bio veci upsss izgleda nas kad smo stigli na sut od finala EL.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.150
Reaction score
6.127
Локација
Slobodarska Skotska
Payroll iz 2010 je takav da ima da oderemo Fenerbahce sutra ko Musa jarca.

(Kolicina mog optimizma je obrnuto proporcionalna vremenu koje je proteklo od moje posljednje kafe, i uopste ne zavisi od bilo kakvih kosarkaskih parametara)

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.356
Локација
Jug
Kako je usrano jutro poslije poraza.

Boli sto smo lako mogli biti na 4:2 a ne na 2:4 i pored toga sto jos nismo uigrani... 'bem ti sudije!!!

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
370
Reaction score
1.742
Локација
Trebinje
Monako ove sezone ima budzet 30 miliona evra. Da neko napise da smo tu negde s Monakom po budzetima je zaista vredjanje inteligencije.
Па шта је 10 мелеона више или мање, без везе. И није нека разлика, немој да смо сад на крај срца...
ав је мртав ладан на државној тв рекао како цз добија 4-5 не мелеона, већ 4-5 пута више од ПАРТИЗАНА(а нас је, те чини ми се 2015. поменуо у контексту да нам је дао 5 тих новчаних јединица)!!!

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.788
Reaction score
5.130
Локација
Beograd
Fenerbahce trenutno igra kao raspustena banda. I sam Jasikevicius je rekao da ga brine sto nisu "zajedno" (nisu tim).
Mi zelimo da nadomestimo ove poraze kuci. Zakljucak se sam namece. Ide sutra pobeda.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
399
Reaction score
1.167
Mislim da imamo snage da se pobijemo sa Fenerom.Samo sada da ne izdivljaju Boldvin,Colsom i Guduric koji su u zadnjim utakmicama ispod prosjeka.A ne bih se posebno cudio,jer to hoce protiv nas.Fener jeste u krizi igre,dosta stvari ne stima,pridoslice nisu usle u sistem Jasikivicijusa na pravi nacin ali individualno imaju kvalitet i ambicije,pa i prognoze, za fajnel foor i to po neutralnim analiticarima.Medjutim i ja se nadam,pored borbe i neizvjesne zavrsnice i da tas predje na nasu stranu.
U vezi ocekivanja,ko od nas ne ocekuje plej off a plej in kao altirnativni plasman.Da li je to realno,ako realnost postoji u kosarci,drugo je pitanje.Ocekivali smo svi pobjedu protiv Baska koju nismo dobili 20 i vise godina u gostima.Protiv Monaka nase sanse u ovom stanju su u najboljem dijelu bile 50/50.Da li ocigledan manjak kvaliteta,ili extra igraca,moze da se nadoknadi vremenom,uigravanjem i radom sa Zeljkom i individualnim napretkom,ostaje da se vidi.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.367
Reaction score
31.398
Локација
Beograd
Atmosfera sinoc je bila sjajna dok nije poceo mars na drinu i to bas kad smo ih stigli.

Osim toga, moze se reci da su uslovi u Pioniru katastrofalni i da Arena, bez obzira na svu romantiku i atmosferu koju Pionir nosi sa sobom, mora biti jedini cilj kad je KK u pitanju.
Hteo sam da vidim da li će još neko da napiše ovo, da nisam jedini koji je to primetio, inače atmosfera odlična i pritisak na teren i sudije sasvim dobar, samo bi ja dodao i onu crno bele ćelije početkom treće, zar je moguće toliko nemanje sluha i ubijanje u pojam tim ritmom. Jednostavno, tome nema mesta kad je jebena utakmica, na jednu loptu, ali avaj...
Nismo ni bolji ni lošiji od očekivanog, imali smo 3 pobede u džepu(Virtus, Baskonija, sinoć) sa čime bi pričali o F4 naveliko ovde, a ekipa, niti je bolja, niti lošija, osim što jebeno frustrira da 20 utakmica na jednu loptu u nizu gubiš, čak je i zakon velikih brojeva protiv nas...

Legenda kaže da je Partizan od '92 dobio utakmicu na jednu loptu...

Prvo poluvreme, tačnije 2/4 skroz stegnuta, bez rešenja u napadu, iako je odbrana sasvim bila na nivou, videlo se da smo posvetili pažnju defanzivnom skoku i da je npr Dejvis tu bio ne dobar, nego odličan. Bonga, Nakić, Ife, generalno su poginuli u skoku,uz standardnog Tajrika.
Marinković... U napadu verovatno najgora utakmica koju sam gledao uživo nekog naseg igrača i ono polaganje, kucanje, šta li je,flešbek Alekse protiv Burse u sekundi(isto se i završilo). Ali je u odbrani stvarno iskvario i više nego dobar, zato je i bio na parketu.
Iz partera se videlo nešto što se ne vidi u prenosu, a to su bezobrazna dosuđivanja bacanja na šutu, van bonusa, što je rezultiralo sa odnosom bacanja u prvom poluvremenu 13:2!!!
Ali sam verovarno najviše izgoreo na nošenje lopte na centru igrališta, gde se sudija pravi blesav, a oni iz tog napada uzimaju 2+1.
Kad smo kod toga, da neko objasni Karliku da jebeno ne dira igrača na prodoru kao slina, ili da ga odvali po ruci da mu ista otpadne, dobiću šlog od toga. Inače na Karliku i Tajriku bezobrazno nisu svirali kontakte, pogotovo na Karliku za tih 2+1, nekoliko puta.
O autima, ne znam, mada sam npr bio ubeđen da je kod jednog Bonga igrao poslednji, a lopta završila kod nas, ali zato koš iz auta i uklozavanje a la Sami Hipija u prvom poluvremenu su izbacili Žoca iz ravnoteže,popizdeo je kao i cela naša klupa, koja je i dobila tehničku za koš iz auta.

I da, pljeskavica nakon utakmice u Good Food-u, back to the roots. :D

Последња измена:

uprkos

Početnik
Учлањен(а)
08.01.2015
Порука
110
Reaction score
285
Не заборавите да у Истанбулу играмо после непуних 45 часова од завршетка прошле утакмице, а Фенербахче је имао и дан одмора више и утакмицу код куће.

Занимљиво је да ћемо и следеће дупло коло играти у среду и у петак против Милана који ће имати дан одмора више.

Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.144
Reaction score
19.157
Kakva neizvesna završnica? Ovo ne bi dobili da se igralo još tri dana, a za tako nešto su se naravno pobrinule sudije... Primamo tri poena iz auta kad se lomi i nikom ništa?! Monako je predobra ekipa da bi ih dobili u takvim uslovima...

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
578
Reaction score
3.164
Локација
Панчево
Payroll budget Monaco: 14,7M e
Payroll budget Partizan: 15M e (izvor Ostoja)

Uporedite slobodno i s Parizom i Asvelom a i s drugima u EL. (Payroll budget)

Ovaj i proslogodisnji tim su pravljeni za jak top 8, uz dobru formu i podrsku navijaca napad na F4. Ovde se i dalje kotiramo kao Duletov Partizan. Koje vredjanje inteligencije su 99% upisa.
Vreme je za malo duzi odmor.
E ako je Ostoja rekao...nego, u kom to univerzumu mi pravimo ekipu za jak top osam?! Prvo, tu su Real, Barsa, Olimpijakos, Fenerbahče, odmah iza njih Efes, Monako, uvek zajebani Makabi, Bajern, Olimpija Milano, Baskonija. Zatim, Evroliga nas prosto ne želi u svim takmičenju, to je valjda jasno kao dan. Zatim, kog našeg igrača misliš da bi neka od top osam ekipa dovela sada, ne računajući Bongu, Ifea, donekle Brauna (mislim da će u sledećim godinama pokazati puno) i Pokua (mlad, talentovan)? Kao glavnog igrača, ili jednog od, ne kao igrača uloge? Stoji da smo ne baš sjajni, ali isto tako stoji da smo prilično nerealni u sopstvenim fantazijama. Ok, fantazije su dodatno podgrejane sezonom kad zamalo ne odnosno na F4. Na kraju, koliko god da sam subjektivan i neinformisan, ne verujem da imamo veće plate od Monaka. Pričam o platama igrača, i vrednosti tima.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.184
Reaction score
5.785
Nije Fener igrao kod kuce u ovom kolu ali ne menja poentu...