Atmosfera sinoc je bila sjajna dok nije poceo mars na drinu i to bas kad smo ih stigli.
Osim toga, moze se reci da su uslovi u Pioniru katastrofalni i da Arena, bez obzira na svu romantiku i atmosferu koju Pionir nosi sa sobom, mora biti jedini cilj kad je KK u pitanju.
Hteo sam da vidim da li će još neko da napiše ovo, da nisam jedini koji je to primetio, inače atmosfera odlična i pritisak na teren i sudije sasvim dobar, samo bi ja dodao i onu crno bele ćelije početkom treće, zar je moguće toliko nemanje sluha i ubijanje u pojam tim ritmom. Jednostavno, tome nema mesta kad je jebena utakmica, na jednu loptu, ali avaj...
Nismo ni bolji ni lošiji od očekivanog, imali smo 3 pobede u džepu(Virtus, Baskonija, sinoć) sa čime bi pričali o F4 naveliko ovde, a ekipa, niti je bolja, niti lošija, osim što jebeno frustrira da 20 utakmica na jednu loptu u nizu gubiš, čak je i zakon velikih brojeva protiv nas...
Legenda kaže da je Partizan od '92 dobio utakmicu na jednu loptu...
Prvo poluvreme, tačnije 2/4 skroz stegnuta, bez rešenja u napadu, iako je odbrana sasvim bila na nivou, videlo se da smo posvetili pažnju defanzivnom skoku i da je npr Dejvis tu bio ne dobar, nego odličan. Bonga, Nakić, Ife, generalno su poginuli u skoku,uz standardnog Tajrika.
Marinković... U napadu verovatno najgora utakmica koju sam gledao uživo nekog naseg igrača i ono polaganje, kucanje, šta li je,flešbek Alekse protiv Burse u sekundi(isto se i završilo). Ali je u odbrani stvarno iskvario i više nego dobar, zato je i bio na parketu.
Iz partera se videlo nešto što se ne vidi u prenosu, a to su bezobrazna dosuđivanja bacanja na šutu, van bonusa, što je rezultiralo sa odnosom bacanja u prvom poluvremenu 13:2!!!
Ali sam verovarno najviše izgoreo na nošenje lopte na centru igrališta, gde se sudija pravi blesav, a oni iz tog napada uzimaju 2+1.
Kad smo kod toga, da neko objasni Karliku da jebeno ne dira igrača na prodoru kao slina, ili da ga odvali po ruci da mu ista otpadne, dobiću šlog od toga. Inače na Karliku i Tajriku bezobrazno nisu svirali kontakte, pogotovo na Karliku za tih 2+1, nekoliko puta.
O autima, ne znam, mada sam npr bio ubeđen da je kod jednog Bonga igrao poslednji, a lopta završila kod nas, ali zato koš iz auta i uklozavanje a la Sami Hipija u prvom poluvremenu su izbacili Žoca iz ravnoteže,popizdeo je kao i cela naša klupa, koja je i dobila tehničku za koš iz auta.
I da, pljeskavica nakon utakmice u Good Food-u, back to the roots.