Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa imamo 45 bekova ne znam za koje pare mislite da oni igraju.Kada bi postojao All STAR meč u Eurolegue i hipotetički imali dve ekipe sa po 10 igrača ( svaka pozicija po 2 igrača u ekipi) mi u to sam siguran ne bi imali predstavnika. Toliko o budžetima i F4 ekipi. Pojedinci su baš preterali sa lupetanjima i bolesnim ambicijama. Ja uživam u svakom trenutku, KK Partizan je na nekom svom istorijskom maksimumu kada je organizacija i " hajp " oko njega u pitanju, FK se budi i daj BOŽE kreće u oporavak. Samo ga treba voleti sve više i više.
Hahaha, ne vredi uopšte diskutovati.Nas budzet za plate je debelo ispod 10 mil ove godine.
Ovo je sustina , nemamo top 50 igraca u timu. Nijedan nas igrac na bilo kojoj poziciji nije po plati u top 8 igraca evrolige na toj pozicijiVec sam pistao da na tri razlicita kosarkasa portala nemamo ni jednog igraca iz TOP50 EL. Nas budzet za plate je debelo ispod 10 mil ove godine. Kontam da je odatle otislo za porez, pa ove sezone nema bolje. Sledece verovatno mozemo ocekivati znatno jaci i skuplji tim
Ja nigde nisam pominjao ko i za koliko novca igra iz razloga što nemam nikakve pouzdane informacije. Mi igramo najače Evropsko klupsko takmičenje i normalno je da imamo i igrače takvog kvaliteta. Ali neigramo samo mi nego još 17 ekipa i svi imaju slične ili veće ambicije od nas. Ugovori igrača ne samo u košarci već i u ostalim sportovima svaka godine beleže rast, tako da se možemo složiti oko toga da su i ugovori domaćih igrača znatno veći nego u Duletovo vreme.Pa imamo 45 bekova ne znam za koje pare mislite da oni igraju.
Ove godine imamo 15 igrača od kojih svako može da igra ne znam odakle vam ideja da je ovo neki jeftin tim. Nemamo zvezde klasične kao prošle godine ali to ne znaci da je igracki budžet laz.
Problem je sto ljudi i dalje žive u Duletovom vremenu pa misle da i domaći igrači igraju za 100 k
Mene ovo samozavaravanje podseća na ono kad su cigani sami sebe ubedjivali da kvinsi miler igra za neku crkavicu
Kaže mi drugar večeras koji je bio na utakmici da je bilo neverovatno toplo.Hteo sam da vidim da li će još neko da napiše ovo, da nisam jedini koji je to primetio, inače atmosfera odlična i pritisak na teren i sudije sasvim dobar, samo bi ja dodao i onu crno bele ćelije početkom treće, zar je moguće toliko nemanje sluha i ubijanje u pojam tim ritmom. Jednostavno, tome nema mesta kad je jebena utakmica, na jednu loptu, ali avaj...
Nismo ni bolji ni lošiji od očekivanog, imali smo 3 pobede u džepu(Virtus, Baskonija, sinoć) sa čime bi pričali o F4 naveliko ovde, a ekipa, niti je bolja, niti lošija, osim što jebeno frustrira da 20 utakmica na jednu loptu u nizu gubiš, čak je i zakon velikih brojeva protiv nas...
Legenda kaže da je Partizan od '92 dobio utakmicu na jednu loptu...
Prvo poluvreme, tačnije 2/4 skroz stegnuta, bez rešenja u napadu, iako je odbrana sasvim bila na nivou, videlo se da smo posvetili pažnju defanzivnom skoku i da je npr Dejvis tu bio ne dobar, nego odličan. Bonga, Nakić, Ife, generalno su poginuli u skoku,uz standardnog Tajrika.
Marinković... U napadu verovatno najgora utakmica koju sam gledao uživo nekog naseg igrača i ono polaganje, kucanje, šta li je,flešbek Alekse protiv Burse u sekundi(isto se i završilo). Ali je u odbrani stvarno iskvario i više nego dobar, zato je i bio na parketu.
Iz partera se videlo nešto što se ne vidi u prenosu, a to su bezobrazna dosuđivanja bacanja na šutu, van bonusa, što je rezultiralo sa odnosom bacanja u prvom poluvremenu 13:2!!!
Ali sam verovarno najviše izgoreo na nošenje lopte na centru igrališta, gde se sudija pravi blesav, a oni iz tog napada uzimaju 2+1.
Kad smo kod toga, da neko objasni Karliku da jebeno ne dira igrača na prodoru kao slina, ili da ga odvali po ruci da mu ista otpadne, dobiću šlog od toga. Inače na Karliku i Tajriku bezobrazno nisu svirali kontakte, pogotovo na Karliku za tih 2+1, nekoliko puta.
O autima, ne znam, mada sam npr bio ubeđen da je kod jednog Bonga igrao poslednji, a lopta završila kod nas, ali zato koš iz auta i uklozavanje a la Sami Hipija u prvom poluvremenu su izbacili Žoca iz ravnoteže,popizdeo je kao i cela naša klupa, koja je i dobila tehničku za koš iz auta.
I da, pljeskavica nakon utakmice u Good Food-u, back to the roots.![]()
Pa trebalo bi da budemo favoriti i sa manjim budzetom kod kuce, jer imamo najboljeg trenera u Evropi, i navijace i teren koji nema niko.Samo je upitno sto mi mislimo da smo favoriti protiv Monaka, Baskonie i slicnih. 50/50, uz bolju formu, koji procenat gore/dole.
Pa, ako verujes limaru da nas tim ove sezone kosta 15 mil, znaci da je prosek plate 1 mil. Lakic, Nakic, Mitar, Poku, Balsa, treca petorka za 5 mil… ili mislis da Lundberg ima vecu platu od Pantera u Barsi, jedno 3 mil?Jeste limar laže, Željko ga očito pokriva, igrači kod nas dolaze da igraju za semenke i kikiriki, a B.Dejvis pride i plaća neku siću samo da bi imao to zadovoljstvo da igra za KKP što mu je bio dečački san. Kapiten naravno igra za dž. Za trenutak pomislih da je ovo forum mutirane kučke, vrlo sličan narativ.
Vrlo je verovatno da imamo (bar) 6-7 igrača sa platama od po 1+ milion jura neto. Ako sumnjate, vaše pravo...spavajte, sanjajte.
Pri tome kakve veze imaju plate igrača sa ol-star izborom? Tu bi se igrači birali po neto-platama, a ne formi/učinku/popularnosti? Dostižemo nove visine iz dana u dan, bar nam mašte ne nedostaje
Duletov KKP je prošlost, kako se to često ovde naglašava, ovo je Željkov KKP i tu smo daleko od sirotinje, u najmanju ruku zlatna sredina što se tiče plata igrača i celokupnog budžeta.
p.s.
Komentar da je "budžet za plate veći, jer odatle idu pare za porez" - no comment, stvarno.
Evroliga sigurno dozvoljava ćokijevske excel tabele sa finansijama i budžetima klubova učesnika.
Jbt šta smo mi postali...