Van Der Berg
Grobarčina
Turci ne znaju sta im se sprema veceras. Ocekujem laganu pobjedu od 9 razlike.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
:идем у клаџу и играм на фенер без обзира на хендикеп:Turci ne znaju sta im se sprema veceras. Ocekujem laganu pobjedu od 9 razlike.
Pa kako to da nije i za Fener out ako je bolestan, a i pretpostavljam da bi klub/Tegeltija/Ostojin mali objavili ako je bio bolestan, ja nisam naleteo..
Druže ne pravi me ludim, 12.5 sekundi do kraja, gubimo 1 razlike i imamo napad posle tajmauta, koji na kraju Lundberg ne koristi, znam o čemu pričam
Budi pazljiv, rekao sam da OCEKUJEM pobjedu, ne da PROGNOZIRAM pobjedu.:идем у клаџу и играм на фенер без обзира на хендикеп:
Pa da, i mislim da se slažemo oko istih stvari, zato sam ja i napisao NA POČETKU TE SEZONE... Jer ko može da garantuje da u aprilu sledeće godine neće biti Brown = Punter, Ife/Frank > Aleksa/Jam, Karlik = Dante, Tajrik = Lesor, itd, itd...Sto je najjace, juce sam razmisljao o ovome kad se povela tema, imali smo jebeno kvalitetnu ekipu..
Dante ubedljivo najbolji igrac u EL, Lesor uz Tavaresa najbolji centar, Panter ocigledno (Iako sam pogresio u vezi njega) medju 3 beka, Naneli najbolji suter za 3 u istoriji EL, Papapetru ekstra kvalitetan igrac, Ledej top 5 cetvorki. jevrej rising star, Aleksa koji je ozbiljan igrac, vidimo i to sad, i Smajli sa misicnom masom kao prilicno ozbiljan bekap na centarskim pozicijama.
Kraci roster, ali brutalna ekipa.
Ono sto je trebalo da dobijemo u zamenu za to prosle i ove sezone, je duzi roster, vise kombinacija i odmrniji igraci, ali nazalost sa manjim platama ide i veci rizik da se promasi igrac, pa su nas tako Kaminski i Dozier kostali sezone, a nadam se da Dejvis nece biti slucaj ove sezone.
*Nista ljudi, Nilikina je igrao u utorak da znate.
Pa sad, da je Dante bio ubjedljivo najbolji igrac EL, Lesor najbolji centar, Panter medju 3 najbolja beka, Naneli najboilji suter za 3, Papa ekstra kvalitetan bekap, Ledej top 5 cetvortki, uz sve to ostalo...I uz najboljeg trenera u Evropi... to bi maltene znacilo da smo mi imali najbolji tim i najboljeg trenera u EL te godine. Da je bilo tako, mi bi osvojili EL te godine, a ne bi ispali od Reala. Malo se tu pretjeruje, iako je to bio nesumnjivo odlican tim.
Жељко је то рекао на конференцији прије утакмице против Монака.Pa kako to da nije i za Fener out ako je bolestan, a i pretpostavljam da bi klub/Tegeltija/Ostojin mali objavili ako je bio bolestan, ja nisam naleteo..
U tom slučaju mi komentar gore nije na mestu, pardoniramЖељко је то рекао на конференцији прије утакмице против Монака.
Vanja bio u solidnom ritmu to veče.Dobra i loša vest za Partizan Mozzart Bet: Karlik ipak spreman, Nilikina bolestan | Mozzart Sport
Poraz od Virtusa u dramatičnoj završnici pred krcatom Arenom nije samo dodatno podigao među košarkašima Partizan Mozzart Beta obavezu moranja pred nov...www.mozzartsport.com
Pa ko da igra prijatelju kad se karlik povredio? Ife nilikina braun bonga dejvis je bila postava.
Mi smo Real odučili od košarke i u petoj. Šta se desilo na +16 za nas (ako se dobro sećam), pojma nemam...nisam imao snage da pogledam utakmicu još jednom, a 99 posto naših utakmica sam odgledao dva puta, najmanje.Pa koliko se secam mi smo Real oducili od kosarke do one tuce.. A oni su imali najjaci roster.. Kao sto rekoh falilo bi nam jos 3 igraca u tom rangu i imali bi najjaci roster.
Lesor i jeste bio drugi posle Vezenkova za Mvpija, prosle sezone je bio najbolji centar. Dante bi i sad bio najbolji igrac, prosto covek kida i u NBA. Naneli ima prosek od skoro 50% za 3 u EL tako da to nije moje uverenje nego cinjenica.
Papa je doktor. Panter ocigledno jeste u top 3 beka, najbolji je igrac barse. Ledej isto u top 5 nema sumnje.
Video sam Vanju prekjuce, a i znam ga od ranije...ne bih da ga komentarisem. Nilikina pre te utakmice je sutem za tri resio i bajern i makabi ovaj je promasio. Jbg.U tom slučaju mi komentar gore nije na mestu, pardoniram
Vanja bio u solidnom ritmu to veče.
Nilikina nije, a i kroz karijeru je poznat kao igrač izrazito defanzivnih karakteristika…
Desilo se da 3/4 nismo odigrali disciplinovano do kraja, već smo na +18 (59:41) pogrešno zaključili da je sve gotovo. Kad smo se u 4/4 osvestili, utakmica je već bila u egalu, a nama voda u ušima.Mi smo Real odučili od košarke i u petoj. Šta se desilo na +16 za nas (ako se dobro sećam), pojma nemam...nisam imao snage da pogledam utakmicu još jednom, a 99 posto naših utakmica sam odgledao dva puta, najmanje.