Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
369
Reaction score
2.976
Локација
Beograd
Konsultant Basketnews za sudije kaže da je bilo najmanje 5 GREŠAKA SUDIJA NA ŠTETU PARTIZANA SAMO U POSLEDNJOJ ČETVRTINI.
Sto znaci da je na celoj tekmi bilo 10+ gresaka na našu štetu. Igraš kući i ljudi ti otimaju iz oka bez da promene facu. Pljačka bez maske najotvorenija. Alo???????
Mi tupimo o budzetima (ja prvi).
Majku li vam jebem da vam ne jebem ja majku lopovsku.
Sve sto zelim je da Žoc 3-5 puta ulazi u teren sa jasnom tendencijom da davi sudije Vujošević style. Mrš bre u picku materinu više.

Прилози

• IMG_1484.jpeg
    IMG_1484.jpeg
    597,5 KB · Прегледа: 59

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.243
Reaction score
9.455
Pa kako to da nije i za Fener out ako je bolestan, a i pretpostavljam da bi klub/Tegeltija/Ostojin mali objavili ako je bio bolestan, ja nisam naleteo..
Druže ne pravi me ludim, 12.5 sekundi do kraja, gubimo 1 razlike i imamo napad posle tajmauta, koji na kraju Lundberg ne koristi, znam o čemu pričam

Pa ko da igra prijatelju kad se karlik povredio? Ife nilikina braun bonga dejvis je bila postava.

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
428
Reaction score
4.057
Локација
Kući.
Sto je najjace, juce sam razmisljao o ovome kad se povela tema, imali smo jebeno kvalitetnu ekipu..

Dante ubedljivo najbolji igrac u EL, Lesor uz Tavaresa najbolji centar, Panter ocigledno (Iako sam pogresio u vezi njega) medju 3 beka, Naneli najbolji suter za 3 u istoriji EL, Papapetru ekstra kvalitetan igrac, Ledej top 5 cetvorki. jevrej rising star, Aleksa koji je ozbiljan igrac, vidimo i to sad, i Smajli sa misicnom masom kao prilicno ozbiljan bekap na centarskim pozicijama.

Kraci roster, ali brutalna ekipa.

Ono sto je trebalo da dobijemo u zamenu za to prosle i ove sezone, je duzi roster, vise kombinacija i odmrniji igraci, ali nazalost sa manjim platama ide i veci rizik da se promasi igrac, pa su nas tako Kaminski i Dozier kostali sezone, a nadam se da Dejvis nece biti slucaj ove sezone.

*Nista ljudi, Nilikina je igrao u utorak da znate. :D
Pa da, i mislim da se slažemo oko istih stvari, zato sam ja i napisao NA POČETKU TE SEZONE... Jer ko može da garantuje da u aprilu sledeće godine neće biti Brown = Punter, Ife/Frank > Aleksa/Jam, Karlik = Dante, Tajrik = Lesor, itd, itd...

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.071
Reaction score
5.712
Локација
Slobodarska Skotska
Pa sad, da je Dante bio ubjedljivo najbolji igrac EL, Lesor najbolji centar, Panter medju 3 najbolja beka, Naneli najboilji suter za 3, Papa ekstra kvalitetan bekap, Ledej top 5 cetvortki, uz sve to ostalo...I uz najboljeg trenera u Evropi... to bi maltene znacilo da smo mi imali najbolji tim i najboljeg trenera u EL te godine. Da je bilo tako, mi bi osvojili EL te godine, a ne bi ispali od Reala. Malo se tu pretjeruje, iako je to bio nesumnjivo odlican tim.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.686
Reaction score
6.091
Локација
Na vještičinoj sisi
Tada su dobro kliknuli, igrali najbolju košarku, a igrači koji su pljuvani i slati u EC, su podigli nivo igre, koji ih je lansirao dalje, a sve zahvaljujući sinergiji Željka i igrača. Inače, na startu sezone niko im nije davao šanse ni za top 8, a ne što drugo.
Sad smo se razmazili, titula i ništa drugo.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Pa sad, da je Dante bio ubjedljivo najbolji igrac EL, Lesor najbolji centar, Panter medju 3 najbolja beka, Naneli najboilji suter za 3, Papa ekstra kvalitetan bekap, Ledej top 5 cetvortki, uz sve to ostalo...I uz najboljeg trenera u Evropi... to bi maltene znacilo da smo mi imali najbolji tim i najboljeg trenera u EL te godine. Da je bilo tako, mi bi osvojili EL te godine, a ne bi ispali od Reala. Malo se tu pretjeruje, iako je to bio nesumnjivo odlican tim.

Pa koliko se secam mi smo Real oducili od kosarke do one tuce.. A oni su imali najjaci roster.. Kao sto rekoh falilo bi nam jos 3 igraca u tom rangu i imali bi najjaci roster.

Lesor i jeste bio drugi posle Vezenkova za Mvpija, prosle sezone je bio najbolji centar. Dante bi i sad bio najbolji igrac, prosto covek kida i u NBA. Naneli ima prosek od skoro 50% za 3 u EL tako da to nije moje uverenje nego cinjenica.

Papa je doktor. Panter ocigledno jeste u top 3 beka, najbolji je igrac barse. Ledej isto u top 5 nema sumnje.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
324
Reaction score
1.489
Локација
Trebinje
Последња измена:

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
322
Reaction score
932
E sada se vec udara na pogresan roster za Monako,neko je previdio da Monako ulazi sa 4 beka.Monako je zatvorena knjiga da vidimo sta mozemo protiv Fenera.Izgubio 2.domaca terena,valjda u nekoj ne bas sjajnoj formi,ovaj dvojac iz Makabija nije se jos najbolje snasao,eto prilike.Neka bude kao one sezone preokret protiv Turaka,pa da u aprilu prikazu taj svoj puni potencijal o kome pricamo.Nadam se da cemo biti u igri do kraja i po sistemu velikih brojeva,zavrsnica bi trebala nama da se okrene.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
500
Reaction score
2.651
Локација
Novi Sad
Жељко је то рекао на конференцији прије утакмице против Монака.
U tom slučaju mi komentar gore nije na mestu, pardoniram

Pa ko da igra prijatelju kad se karlik povredio? Ife nilikina braun bonga dejvis je bila postava.
Vanja bio u solidnom ritmu to veče.
Nilikina nije, a i kroz karijeru je poznat kao igrač izrazito defanzivnih karakteristika…

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.037
Reaction score
11.372
Ko zna kakav cemo Fener imati za protivnika veceras, imaju oni svoje bubice, nekad pozitivne nekad negativne.
Fener je prosle sezone imao 2 poraza kod kuce, a vec sada na pocetku sezone imaju isto toliko + su na jednu loptu dobili Makabi.
Koliko smo mi baksuzan klub ocekujem da nam ubace 15+ trojki i da Marjanovic bude imao double double.
Ruku na srce do sada i Boldvin nije odigrao kako treba, pa veceras mu je prava prilika.
Mirise mi na neki egal mec, a po zakonu velikih brojeva, red je da i mi nesto dobijemo.

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
905
Reaction score
3.576
Priznaću da prvi put u ovih 7 kola, računajući čak i gostovanje u Madridu, pre utakmice ne verujem da možemo da dobijemo. Naravno da to neće sprečiti grickanje noktiju, a nadam se uzimanju kašike nakon utakmice.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.430
Reaction score
6.758
Локација
vezenemam
Šanse da dobijemo večeras manje-više su u rangu šanse da picousti psihopata kur..vučić pobedi na predstojećim preCedničkim izborima u SAD - realne!

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
529
Reaction score
2.882
Локација
Панчево
Pa koliko se secam mi smo Real oducili od kosarke do one tuce.. A oni su imali najjaci roster.. Kao sto rekoh falilo bi nam jos 3 igraca u tom rangu i imali bi najjaci roster.

Lesor i jeste bio drugi posle Vezenkova za Mvpija, prosle sezone je bio najbolji centar. Dante bi i sad bio najbolji igrac, prosto covek kida i u NBA. Naneli ima prosek od skoro 50% za 3 u EL tako da to nije moje uverenje nego cinjenica.

Papa je doktor. Panter ocigledno jeste u top 3 beka, najbolji je igrac barse. Ledej isto u top 5 nema sumnje.
Mi smo Real odučili od košarke i u petoj. Šta se desilo na +16 za nas (ako se dobro sećam), pojma nemam...nisam imao snage da pogledam utakmicu još jednom, a 99 posto naših utakmica sam odgledao dva puta, najmanje.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.243
Reaction score
9.455
U tom slučaju mi komentar gore nije na mestu, pardoniram

Vanja bio u solidnom ritmu to veče.
Nilikina nije, a i kroz karijeru je poznat kao igrač izrazito defanzivnih karakteristika…
Video sam Vanju prekjuce, a i znam ga od ranije...ne bih da ga komentarisem. Nilikina pre te utakmice je sutem za tri resio i bajern i makabi ovaj je promasio. Jbg.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.744
Reaction score
6.485
Mi smo Real odučili od košarke i u petoj. Šta se desilo na +16 za nas (ako se dobro sećam), pojma nemam...nisam imao snage da pogledam utakmicu još jednom, a 99 posto naših utakmica sam odgledao dva puta, najmanje.
Desilo se da 3/4 nismo odigrali disciplinovano do kraja, već smo na +18 (59:41) pogrešno zaključili da je sve gotovo. Kad smo se u 4/4 osvestili, utakmica je već bila u egalu, a nama voda u ušima.