Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Zar nije sledeća u nedelju?SREDA- PODRSKA EKIPI I TRENERU!!!
Dal sam realan ili nisam, neke stvari se previse ponavljaju. Svi smo ovde presli preko prosle sezone olako, i dali podrsku, i evo opet se iste greske ponavljajuRealan grobar
Pazi ovako ni Zeljko ne voli Partizan vise od mene
Zar nije sledeća u nedelju?
Ja od njega ni ne očekujem da rešava već ga gledam više kao defanzivca. Poene sam očekivao od Vanje, Brauna, Vašingtona...Nilikinu još iz NBA prati reputacija da uvek zasere kad je bitno.
Ma nije morao Nilikina da pogodi, nego sudija da ne svira faul na Šorcu. Nemojte kriviti Nilikinu.E to je to. Pravo u centar. Trunke zahvalnosti, trunke bezuslovne ljubavi. A samo zamisli da je večeras Ntilikina pogodio ovde bi bila euforija. Sram te bilo.
Sram za kritiku? Ajde da pljujem, psujem i da razumem, ali cega tacno da me bude sramota? Od kad je postalo problem da se neke stvari ukazu koje ne valjaju vec nekoliko sezona?E to je to. Pravo u centar. Trunke zahvalnosti, trunke bezuslovne ljubavi. A samo zamisli da je večeras Ntilikina pogodio ovde bi bila euforija. Sram te bilo.
Upravo tako. U ovako neizvesnoj evroligi gde je skoro svaka utakmica na jedan dva poseda takve kriminalne sudijske odluke na kraju presudjuju. Cist faul nad Lundbergom uz dva kontakta protiv Virtusa ne sude, a onda dosude ovakvo sranje u Parizu... Tu je razlika izmedju pobede i poraza.Ma nije morao Nilikina da pogodi, nego sudija da ne svira faul na Šorcu. Nemojte kriviti Nilikinu.
Kad je on uopšte na parketu bio u nba kad je bitno? U njujorku plej of nije video u dalasu je već izgubio minutažuNilikinu još iz NBA prati reputacija da uvek zasere kad je bitno.
Dal sam realan ili nisam, neke stvari se previse ponavljaju. Svi smo ovde presli preko prosle sezone olako, i dali podrsku, i evo opet se iste greske ponavljaju
Ja sam idiot, neka mi neko objasni kako na 2 minuta do kraja posle tajm auta, nakon što smo ih stigli, imamo 70:69, momentum i posed, mi ubacujemo loptu sa naše polovine, Pariz vrši očigledan pritisak i šalje 3 igrača u srce našeg reketa, a mi imamo samo dvojicu - Tajrika i Ifea. Željko gestikulira ovim ostalima da ostanu na drugoj polovini i gleda kako prolazi 5 sekundi, Vanja je uslovljen da izvede aut i naravno nema kome da je da nego li protivničkom igraču, i tek onda stižu Karlik i Nilikina.
10 puta vraćam taj momenat i pokušavam da shvatim šta je tu bila zamisao. Dvojica jure Ifea, Tajrik sa onim njegovim nonšalantnim stavom čeka da Ife primi loptu, ovi ostali skroz na drugoj polovini bleje. I to posle tajm auta. Jebote krv.