Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ovo je fudbal, fudbal je druga dimenzija, svi sportovi u Evropi su u odnosu na fudbal mali sportovi...

I da se ne lažemo, da su nam svi klubovi prvaci Evrope, a FK u govnima, ne bi mogli biti u potpunosti srećni. Ja sigurno ne bih bio, fudbal je broj 1 i uvek će biti.

Bio sam jedno vreme preoterećen dešavanjima. Naročito poslednjih godinu dana.
I onda sam ustao jedno jutro i rekao, dosta! Neću da gubim zdravlje zbog nečeg na šta ne mogu da utičem. Grci bi zapalili upravnu zgradu na našem mestu, ali mi smo Srbi, mi volimo da nas jebu i da ćutimo.
Dovoljno sam proučio 67 godina istorije kluba, Partizan nikad nije bio zdrav klub sa poštenim ljudima u upravi koji krv prolivaju da bude bolje, NIKAD! Ni 1966.godine kad je napravljen najveći uspeh u istoriji. Naročito tada, kad je političko stanje bilo "stabilno" klub i tim su se raspali. I šta je bilo posle toga, 5-6 dobrih utakmica u Evropi sa velikanima i to je to. Za 46 godina.

I zašto bi se onda neko sada posle 67 godina nadao nečemu boljem, nečemu većem, nečemu bitnom. Zar nikada nećemo naučiti?
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Брате прочитај прво правила форума, немој да пијеш бан безвезе...
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Nikola_G ne sporim da je fudbal broj jedan i za mene je najvazniji sport, ne sporim da nikada nije bilo idealno u FK Partizan, ali verujem da FK Partizan ne mora da bude Srbija u malom kao sto ni prethodnih godina nije bio ni KK Partizan. Kosarku igraju i Italijani, Spanci, Grci, Rusi i imaju velike budzete, pa je opet jedan tim iz drzave koja nema privredu imao sut za finale. Nije ni u KK sve idealno, ali su jednim radom uspeli da doguraju do samog vrha Evrope. Komsinica nasa draga je u kosarci bila Srbija u malom, ali mi nismo. Isto tako moze i FK da izadje iz ovog mulja i da igra svake godine LS ili LE.

Razumem da si razocaran, ali ja se nadam da ce doci neko, mozda i privatizacijom, ko ce biti pametan i dovesti profesionalne upravljace, strucnjake za finansije, marketing, a ne da jedino grubor zna da posalje mail :D Moguce je ozbiljnim radom napraviti neki pristojan klub. Samo zamisli da smo na ove prihode imali ozbiljnog sponzora i podrsku sportskom delu. Ne znam kakva su tvoja ocekivanja i sta to bitno ocekujes. Necemo sigurno doziveti da budemo u vrhu Evrope, ali ja necu zbog toga odustati od Partizana. Meni je uzivanje da gledam Partizan i protiv BSK Borce, sa uzivanjem danas gledam legendu Sasu Ilica, Vukica, Lamina Diaru, malog Markovica, Ninkovica i Aksentijevica i raduje me svaka titula, pobeda u derbiju ili ucesce u Evropi. Meni je to dovoljno veliko i dovoljno bitno da ostanem uz Partizan i da ovde "mlatim praznu slamu". Uzivaj u takvim stvarima i ne dozvoli da gubis zdravlje zbog primitivaca na celu kluba (sto je priznajem ponekad nemoguce). Sto se tice djure i njemu slicnih, uvek cu im smetati i nece me smoriti, ako Bogicevic pokusa nesto slicno, neka se pripremi, Pucisti znaju da budu neugodni :D KGB, CIA, MI6 i MOSSAD su mala maca.
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Овај Боги му дође као дух из чаробне лампе, само треба да се појави Аладин и да је протрља.....или не дај Боже, да се појави огладнели члан управе и помеша ја са буреком.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Volio bih da vidim vjestinu bilo koga na celu kluba,kojom bi izvadio FK Partizan iz sponzorskog pula SPS-DS...koga god.
A do tada...trla baba lan.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Pa Đurina politika nas polako ali sigurno vadi iz tog pula. Ako ne daj Bože ostane, minusčina će nas izuzeti iz mnogo čega pa i iz sponzorstva.
 

ywanho_bg

Banned
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
8
Reaction score
0
Pre svega zelim da pozdravim celokupno drustvo na forumu i da kazem da mi je drago sto cu nadalje ucestvovati sa vama u piskaranju na ovoj i ostalim temama.
A evo i mog prvog posta. :D

KLonferencija.jpg

Djuric: Gospodo novinari, zelim da vas obavestim da podnosim ostavku na mesto predsednika FK Partizan.
Jovicic: Cekaj bre Djuro, bar burek da pojedem...
Ruzic: Izvinjavam se u ime naseg predsednika, on ipak ne zna sta prica.
Vukadinovic: Alo bre, mutavi, sta pricas to. Pa vidis da smo uzeli samo ovo malo para. Nije jos dobar trenutak za to. Treba da uzmemo pare za Markovica, Ninkovica, Aksentijevica i ostale. Sto trcis pred rudu.
Babic: Hahahaha. Ovo je smesno. Pa ja ovakve gluposti sa svojih 1256 godina jos nisam cuo.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Добродошао, и за почетак смањи резолуцију слика, погледај мало како форум функционише.
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Kolega, jer ovaj deo znaci da ipak ima nade da ce nas gdin Bogicevic preuzeti? Nada umire poslednja.

Ja nemam nikakvu informaciju, samo se nadam i navijam trenutno za bilo koga ko je sposoban da skloni djuru i njegove poslovne partnere iz kluba. Za pocetak je dovoljno odstraniti rak iz naseg kluba, zaustaviti sistematsko unistavanje, to je prioritet.

Sto puta smo prezvakali tu temu, necemo opet, ali nije dobro imati stav da se nista nece promeniti, da ce sve ostati isto i ne vredi nam nista. Ja koliko pamtim ovakvu skupinu olosa nismo imali na celu kluba i siguran sam da je nemoguce ponovo okupiti ovakav "tim" ljudi. Sto se tice zelje Heysel66, to je i moja zelja, mada ja mislim da je to nemoguce sve dok smo drzavni klub i po mom misljenju uspeh je minimizirati uticaj politike na nase poslovanje tj. spustiti ga na najmanju mogucu meru, ako je moguce da ne finansiramo kampanje i rad pojedinih stranaka, nego da to rade Aerodrom, Telekom ili EPS.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.031
Локација
Uvek uz Partizan
Šampion kreće u ponedeljak5. 06. 2012. - 15:10



Fudbaleri petostrukog uzastopnog Šampiona odmah po završetku minule sezone dobili su voljno i otišli na odmor, ali dosta njih je otišlo na ’reprezentativne akcije’ po raznim selekcijama (seniori, U-21, U-19…) i to u nekoliko zemalja. Obzirom da pripreme za novu sezonu počinju već 11. juna, i laicima je jasno da za većinu iz šampionskog sastava nije bilo ni dana odmora. Pošto kvalifikacije za Ligu šampiona počinju već 17/18. jula, novi šef struke crno-belih zakazao je ’prozivku’ za naredni ponedeljak.
Plan rada predviđa dve faze priprema – prvi deo biće odrađen na Tari (hotel Omorika) u periodu od 14.6. – 26.6.2012. da bi se posle povratka u Beograd i dana odmora, krenulo put Slovenije na Pohorje (hotel Arena od 28.6.-11.7.2012.).
Obe destinacije su uveliko poznate crno-belima, jer su običavali i ranije da na njima sprovode pripreme.

Pretposlednjeg dana na Tari (25.6.) cela ekspedicija biće pored kompjuterskih monitora na žrebu u Nionu, koji će doneti prvog protivnika crno-belima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Prva faza na Tari, kao i uvek, biće ispunjena uglavnom sadržajima koji imaju za svrhu fizičku pripremu, dok se u Sloveniji pored ’završnih radova’ planira i odigravanje nekoliko trening mečeva.

Ugovoreno je 5 trening utakmica, a protivnici su:
- 30.6.2012. NK Aluminij iz Kidričeva (igra se u Kidričevu od 18.00h);
- 1.7.2012. SC Wiener Neudstadt (Austrija) – (igra se u Dravogradu od 17.00h);
- 4.7.2012. FC Zarja Lugansk (Ukrajina) – (mesto i termin biće određeni uskoro)
- 7.7.2012. SK Puntigamer Sturm Graz (Austrija) – (igra se u Gracu na UPC Areni od 17.30h)
- 10.7.2012. FK Lokomotiva iz Moskve (mesto će biti poznato uskoro, a meč počinje u 18.00h)

Šef struke Vladimir Vermezović formirao je i novi stručni štab u kome se pored njega nalaze pomoćnici Zvonko Varga i Aleksandar Rogić. Za fizičku pripremu biće zadužen Miša Filipović, a golmane će trenirati Darko Belojević. Sekretar stručnog štaba ostao je nepromenjen – Ljubiša Ranković.


Izvor: zvanicni sajt.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
koliko mi se cini spisak protivnika koji se pojavio pre jedno 3-4nedelje je bio znatno drugaciji od ovog...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.313
Reaction score
3.942
Локација
Kobasicarija "Venac".
bice tu jos izmena tipa "samo tri dana pred odigravanje utakmice, moskovljani su obavestili partizan da nisu u mogucnosti da izadju na megdan. crno-beli uzurbano traze novog sparing partnera..."

nece biti prvi put. uzgred, stize li ac milan u kolovozu?:D
 

nidzapa

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
422
Reaction score
33
Локација
Pancevo
A zar nismo trebali da igramo protiv Plzena? I jos nekih... Secam se ko juce teksta. kada je objavljeno ko ce nam biti protivnici, i da smo rekli kako konacno imamo prave protivnike, a sad vidim tu i neke levate...koji lome noge.:banghead Pu pu daleko bilo...
 

Peki

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
179
Reaction score
0
Локација
Svajcarska
S26 otkriva: Ramadani donosi pare Đuriću

Kako se bliži početak priprema za narednu sezonu sve se glasnije u Humskoj priča o zaostalim ratama, neisplaćenim premijama, potencijalnim štrajkovima,... Jasno je da u klupskoj kasi nema para, da se još nisu prodali igrači "kojima je vreme" i da za predsednika Dragana Đurića i saradnike kreću "paklene nedelje"...
Ipak,izgleda da će, kratkotrajno rešenje i bonacu u Partizan doneti najtajnovitiji menadžer u regionu Fali Ramadani. Agent koji pod svojim skutima drži "pola" Partizana i ima kaparisane talente u "Zemunelu" rešio je da finansijskom injekcijom pomogne klubu da prebrodi turbolentan početak sezone. U tajnim razgovorima sa predsednikom Đurićem, dogovoreno je da Ramadani pozajmi crno-belima oko 1.250.000 evra, sa kojim bi se "zakrpile" finansijske rupe u igračkom kadru i smirila radna zajednica.
Pozajmica je bezkamatna ali je sigurno da će posle "prijateljske" pomoći Ramadani imati još bolju poziciju kada se budu odabirali super talentovani klinci iz Humske. Nezvanično, se šuška da će Fali Ramadani i saradnici za "dobročiniteljski gest" dobiti 50 procenta od jednog "skupog" igrača(Ostojić) i da su već bacili "šape" na dva talentovana omladinca...

http://sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=1&name=Domaći fudbal

Ova bagra ce nas potpuno unistiti... bezkamatna pozajmica... a dobija 50% prava na Ostojica :banghead
 

ywanho_bg

Banned
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
8
Reaction score
0
Hahaha, beskamatna pozajmica. Ocigledno je, bar meni, da ce Partizan morati da mu vrati te pare + da da pola Ostojica i ne samo njega. Ovo je iz dana u dan sve smesnije i smesnije i nadam se brzom kraju ove tragikomicne licnosti u liku i delu predsednika naseg kluba.
 

gravedigger

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
808
Reaction score
85
Još ako mu daju tih 50%, onda je on sigurni starter i nema ništa od drugog tute.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top