Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Njihovi niski botovi su jednom nogom ispali iz lige ali izvrsice samoubistvo zbog starijih beogradskih botova stubova srbstva opusteo!Nista nije prece od toga da Petokraka pobedi pa ni sopstveni prvoligaski zivot, Vucic ce telefonirati botovima u Nis da se sklone!

Pogledajte raspored njihov i nas u prva 4 kola, normalno je da kiksnu bar dva puta ali botovi to nece dozvoliti , mi treba usima da se pokrijemo i mi smo njihovi botovi!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Kapiram da postoje neki kontakti izmđu naših trenera u toku utakmice, ne verujem da je Varga većinu odluka donosio samostalno.

Opet koliko god pisali o nedostacima u ofanzivnom delu, ja ne mogu da se opasuljim da nam Voždovac da tri komada tek tako. Ovi što misle da bi sa Dankom dali četiri, neka se sete kako smo im letos kod njih dali tri komada, uz kakve sve muke i na kakav način.

Juče sam komentarisao na nostalgiji kako smo mi čudan klub i kako smo pre više od 20 godina izgubili na našem stadionu sa 3-0 od ekipe koja je ubedljivo ispala te sezone, tako nam i ove komšije iz Braće Jerković munuše tri komada, jedina uteha da su i ciganima uzeli bod jesenas, samo što im je tada bilo dovoljno dva gola.

Dobro zapazanje.
Taj Vozdovac je bio 10x slabiji od jucerasnjeg.
Ali i taj Partizan je bio u nokautu posle Ludogoreca.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Nikolić: Dozvolili smo luksuz da primimo tri gola, Varga: Ovo nije bilo na nivou Partizana

RENER crno-belih Marko Nikolić nije bio zadovoljan igrom u defanzivi:

- Razočarani smo. Dozvoli smo sebi luksuz da primimo tri gola u Humskoj. Iako smo dobro ušli u utakmicu i kontrolisali je primili smo neoprezno pogodak. I drugi deo smo počeli kako treba, poveli a onda se dogodio neshvatljiv pad. Nema predaje, predstoji nam borba da zadržimo ovu poziciju.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...i-gola-Varga-Ovo-nije-bilo-na-nivou-Partizana
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Varga: Razočaran sam...
Fudbaleri Partizana razočarali su na startu prolećnog dela sezone odigravši samo nerešeno protiv Voždovca (3:3) čime su pružili priliku najvećem rivalu i aktuelnom prvaku Zvezdi da smanji zaostatak na tabeli na četiri boda.

Crno-bele je protiv gradskog rivala vodio pomoćni trener Zvonko Varga, jer je Marko Nikolić pod suspenzijom od tri meča - i bio je razočaran epilogom duela u Humskoj.

- Dobra utakmica, ali ne i za nas - bili su prvi utisci Varge posle vrlo uzbudljive utakmice.

Varga je zamerio igračima iz odbrane na nekim nerezonskim greškama i indolenciji.

- Neverovatno, neodogovorno i lako smo primali golove. Ne sme Partizan da prima tri gola kod kuće. Nismo ovo očekivali, mislio sam da će to biti mnogo bolje. Imali smo inicijativu, vodili dva puta, ali je posle krenulo loše... Naš drugi gol kao da nas je prevario, prepustili smo kontre protivniku i dozvolili mu dva gola. Ne sme to da nam se dešava. Razočaran sam, sledeću utakmicu moramo mnogo bolje da odigramo
Sportal

-----------------------
Mislim da treba da se zabrani blic i na fudbalskim temama..
Jos jedan u nizu sramnih naslova..

Partizanovo dete: Mogli smo da pobedimo, treći gol crno-belih je baš sumnjiv
Mogli su velikim slovima PARTIZANOVO DETE da jos vise dobije na znacaju.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Кривица за два изгубљена бода иде пре свега квислинзима у западној ложи. Овако стручно осакатити тим, то стварно треба умети.

Тачно се данас видело колико нам фали агресија и дрскост напред, о квалитету који су доносили Лазовић и Шкулетић тек да не причамо.

Не бих никога посебно критиковао, све сте рекли. Игра није била толико лоша, Нинковић, Дринчић, Бандаловски и Брашанац најзапаженији, али када се приме онаква три гола, џабе сва прича, то се не може надокнадити.

О узалудности довођења и боравка сподобе са бројем 10 можда најбоље говори акција када је узео лопту и уместо да упосли играча испред себе, како бисмо освојили простор и направили контру, он прави пируету и бива фаулиран.

Давање капитенске траке Бабовићу је велика срамота, па макар то била и одлука Николића, који иначе има моју подршку. Срамота је да се трака није нашла на руци ниједног од играча који су изнели полусезону иза нас, а међу њима и Партизанове деце, ако је баш то аргумент.

И за крај - колико би нам ваљао Одита у овој ситуацији. Колико би нам ваљао играч типа Џугурдића, којег смо се лако одрекли као и многих пре њега. Али ко му је крив кад му менаџер није Рамадани а ни тата му није власник Викторија групе...

Идемо даље, до нових нервирања, која ће нам свакако обезбедити свињар и његови ментори. Похвале за исток и запад који су од старта утакмице кренули да прозивају квислиншко зло.

Apsolutno se NE SLAŽEM sa tobom oko Babovića.
Juče je igrao sasvim dobro, imao jako tačan i siguran pas, ozbiljan pristup i odgovornost. Pirueta koji pominješ je apsolutno fudbalski poztez u datom trenutku, jer je situacija bila takva da je protivnički igrač u mis meču i u najgorem slučaju je primoran da te ruši i dobije karton. Pasom u takvoj situaciji kada ti je igrač već u krilu rizikuješ da izgubiš loptu i otvoriš protivkontru, jer je dosta naših otišlo napred. Da ga ovaj nije rušio, onda bi smo imali dupli višak jer bi i Babović bio ispred, a što je još bitnije lopta je u nogama pas igrača u kontri.
Da ne vređam Kojića, nije dečko kriv što je u Partizanu, on JESTE razlog našeg poraza ! Tj, lepo si rekao uprava koja je omogućila da nam Kojić vodi napad.
Pohvalio bih, iznad svih Bandalovskog, pa onda Volkova i Babovića kao najbolje igrače jučerašnjeg susreta.
Užasno se preterujete oko Babovića (Za Andriju Živkovića je trenutno Johan Krojf ), njegovo vaspitanje i ponašanje mu nikada ne bi smelo dati za pravo da bude kapiten, legenda, ljubimac...Ali kakvi sve igraju/treniraju u Partizanu, Babun ima sva prava ovog sveta da im lupa šamare, pljuje, prdi po njima.
Nije ovo smak sveta, ne treba očajavati.
Utakmica nije odigrana sa dovoljno vatre, a obzirom na Kojića i odličnu predstavu pijanog Milinkovića (dobar trener), prošli smo kako smo prošli.
Varga nije kadar da pobedi sa Partizanom ni u našoj ligi.
Ozbiljno razmotriti situaciju da Kljajić stane na gol.
Kojića ipak ne bih menjao, jer osim njega imamo još samo Šaponjića koji je naravno 7 klasa bolji, ali moramo rasporediti to što imamo. Ako bi Šaponjić počinjao Kojića bi totalno izubili, dok bi se malom možda podigao rep što svakako nije dobro. Tako je kako je, tu nemamo mnogo izbora, soim da pažljivo doziramo i miksujemo njih dvojicu koliko možemo.

Sve ostalo si dobro rekao Crno beli .
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Titulu mozemo uzeti samo ako saponjic postane licno kleo i ako bude igrao 85min po mecu. Ali posto kojic mora da se istrpi crno nam se pise..

I da je nikolic bio na klupi mi 3 boda ne bi uzeli,ne razumem pljuvanje varge..
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.967
Локација
ante portas
Ja bi pokusao Grbu u srce napada.
Ili to ili Saponjic.
Drugog izbora nema.
Mali Saponja i Kapiten da izvuku kojim cudom sezonu.Jedina nada.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Očekujem kec u Nišu, pa da ostane neka nada i na JNA se skupi neka masa u sledećem kolu.

Sad sam gledao SOS reportažu, mnogo glupo smo izgubili. Drugi i treći gol Voždovca su skandal.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Mogli bi probati sa Kljajicem.
Babovic je bezopasan po boku a AKO MORA da igra onda je bolje da igra na mestu Brasanca,oduzece isti broj lopti.
Andriji odgovara samo desni bok.
Ninkovic mora odmah iza napadaca,ima dobar sut,resava solidno 1na 1 sa golmanom.
Saponjic umesto Kojica.Bolje da igra igrac koji sazreva nego onaj koji dokazano ne zna.

Sve u svemu,veliki sam pesimista,mucicemo se protiv svake ekipe.
Cergari ne moraju sve da zatvore,samo nekoliko tezih utakmica.

Govnari iz uprave,postavljeni od strane umobolnika,su nas osakatili.

Zeko,da li si srecan ?

Petardice i Ciricu,jos ste tu ???
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ја не знам стварно како неко очекује кикс цигана против Ниша?

добијају они то лагано 0:1, 0:2....Ми смо кикснули а они то морају једноставно да добију, склониће им се та багра ако буде потребе...

Нека нам Бог помогне у нападу са Којићем и Шапоњићем..како ли ће то изгледати против неког бункера у гостима,Гробари...Јуче се Вожд отворио зато смо и створили онолико шанси..има да нам све живце почупају..

Нека ме демантују играчи слободно..
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.309
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Na moju veliku zalost moram da se ne slozim s vecinom oko babovica.
Onako iskreno mislim da je smece od coveka, smece od saigraca, smece od igraca i rak za nasu svlacionicu, ali opet teska srca kazem da je za nasu ligu i vise nego dobar igrac ( samo sto mene ne zanimaju igraci koji su dobri za domacu ligu) jer ima loptu i moze da zalepi loptu za levu. Milijas je s tim osobinama ovde izgledao kao Pirlo. Siguran sam da je u napadu bio Skuletic da bi neka od onih lopti bila iskoriscena i da bi posle pao gol.
Ne treba zaboraviti da iako je vecina foruma u nekom transu da je Lazovic drzao pisu kod svakog gola Skuletica, on dobar deo golova u nasoj ligi dao posle nekih dugih pasova gde je otresao stopere u duelu. Mislim da imamo napadaca koji zna da se zagradi i nesto posle da uradi,da bi te lopte babovica bile mnogo korisnije.
Inace davanje kapitenske trake njemu je sramota veka i veliki minus Nikolicu sto se mene tice.
Imas Drincica, Lukaca pa i Brasanca, ne da dajes ovom traku na prvoj utakmici.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Složio bih se sa ljudima koji brane Babovićevu igru. Po meni je on bio među boljima juče, nisam primetio poseban problem u njegovoj igri.
Problem je što Kojić ne deluje ni kao amater...ono što je on odigrao juče mogao je da odigra i Ostojić. Osim toga, Ćirković je bio skandalozan, Živković takođe veoma loš. Ostali su bili manje-više korektni.

Takođe se slažem da Babović nikako nije zaslužio traku, ali i to otkriva još jedan problem, a to je da mi nemamo nijednog igrača sa liderskim karakteristikama. Od igrača koji su juče bili na terenu ja mislim da je traka najpre trebalo da se nađe na ruci Branka Ilića.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Očekujem kec u Nišu, pa da ostane neka nada i na JNA se skupi neka masa u sledećem kolu.

Sad sam gledao SOS reportažu, mnogo glupo smo izgubili. Drugi i treći gol Voždovca su skandal.

Skandal je i njihov prvi gol, ali ruku na srce i nas treci. Imali smo srecu da onaj igrac nije izbacio u aut ili vratio golmanu i sto je mali Saponjic ispratio do kraja i vrsio pritisak na njega.
A najveci skandal je sansa koju je vitez Koja promasio na 2:1.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Hvala, ali sacekao bih Stylea.
On je argumentovano kritikovao Rasovica, nije potezao neoborive argumente poput strasti u igri, teleceg pogleda trenera i okasionesa.

Nisi pratio na casu, post od sinoc, mada to nije bila kritika, ne zelim da kritikujem posle prvog kola

Kao sto si rekao uz dozvolu strucnog staba, nisam imao nameru ovo da pisem, ali ovo je Markova izgubljena 2 boda, naravno da mu ne zameram, ali da nazovemo stvari svojim imenom.

Svi znamo ko je prvi i osnovni krivac, ali sezona je pocela i sad imamo to sto imamo, Marko je taj koji je odlucio da igra ovako ofanzivno i nazalost odbrana je zakazala, Cirkovic je zakazao, 2 puta smo vodili ne moze nikako napad biti kriv za izgubljena 2 boda, kao ni Babovic.

Sto se tice Rasovica, ima Marko bolji tim, ali ne zelim da se vracam ni na tu temu, ali da razjasnimo od mene nije bilo kritikovanja Djembe,(kao sto vi sad podsecate gde je Djemba, mogao bi i ja da pitam, koga vodi Vuk Rasovic sad, ali to je neukusno zar ne?) vec zasto Djemba igra, to je pravo pitanje.

Apropo toga da zatvorim pricu i o Babovicu i tu se iskljucujem iz svake diskusije, jer smesno je ovo sto pisete, samo sto niste rekli i da je Babovic kriv sto Kojic promasi onaj zicer jer je bio na travi ispred njega i verovatno mu svojom dugom i masnom kosom poremetio koncentraciju(zanimljivo kako u toj situaciji niste primetili, posto vam ne promice kako je Babovic upropastio sve ostale igrace, da je tad zakucao u dva stopera u skok duel i odradio veliki deo posla da lopta uopste dodje do Kojica).

Ako dodje do toga da kritikujem, necu kritikovati Cirkovica ili Babovica ili Kojica, vec Marka, apsolutno isti kriterijum kao kod Vuka ne boj se.

I kad kazem kritikujem, da opet ne odemo u drugu krajnost, pricamo o igri, ne o glavnom uzroku problema.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Vuk Rasovic je sportski direktor FK Dinamo Minsk.
Prvobitni dogovor je bio da bude trener, no izgleda da se Belorusima svideo u intermecu dok je jesenas vodio mladi tim, pa je dobio ponudu za direktora mladjih selekcija/ sportskog direktora/ sefa strucnog staba.
Cisto da ostane zabelezeno kada si pokusao da poentiras.

Drago mi je da si pronasao asistenciju sb#10 juce.
A jesi li racunao da se sapleo kod prvog gola, pa jeopta dosla do Ninkovica?
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Најгрђе од свега је што ми, такорећи, највише зависимо од истог тог Бабовића. У овој екипи он је играч од кога се очекује да разиграва екипу и буде покретач свих акција. На залагање немам примедби. Штавише, јуче је био међу најбољима на терену и поделио неколицину добрих лопти. Дакле, све у свему, није то било лоше.
Но, мене брине нешто друго. Брине ме то што ће за утакмицу, две, доћи његова препотентност и саможивост до изражаја, па ће у ситуацији кад нам буде много важно, направити потез више, зарадити црвени или неку другу глупост. Он је играч који поседује одређени квалитет (што Стојанче рече, бар за нашу лигу), али врло често заборавља на екипу и ставља себе испред ње па самим тим екипа никад не зна шта да од њега очекује. Осим тога, највише плаши управо чињеница да се од њега много очекује у овој екипи, а то је и више него довољно да све његове мане испливају на површину, јер је момак умислио да му је неко оставио ту лопту и дао задатак да сам реши све.
Проблем капитенске траке и овација са југа су нека друга, већ позната прича. И једно и друго показују докле је овај клуб стигао. Мада, не треба сметнути с' ума да и Марку на душу иде та лакрдија са капитенском траком. Каква иронија и ругање у лице навијачима. Да једна будалетина, која је клуб коштала много, чија је каријера пуна хватања за међуможје и других идиотлука, буде испред једног Дринчића, рецимо.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.881
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Stojanče

Milijaš je Pirlo za Babovića, to se slažem.

Kada je jesenas Nikolić uspostavio 4-2-3-1 najvažnija dobit je bila u garantovanih petnaestak minuta lomljenja protivnika po poluvremenu, što je donosilo bodove. Takođe, iako smo napadali, mnogo golova smo postigli iz tranzicije, a tako ih nismo primali.

Svi razlozi na stranu, Babović je previše spor i sa loptom i bez nje da bi igrao u trkačkoj ekipi. Spor prijem i pas mu ne dozvoljavaju da igra na ozbiljnom takmičarskom nivou. Momak je igrač za vreme od pre pedeset godina i nije iznenađenje što nam je igra sa njim katastrofalna.
 
Последња измена:

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Partizan, kakav god da ima sastav i protivnika, na svom terenu mora da pobedjuje. Mozda odsustvo vecine navijackih grupa, zbog kosarke, je doprinelo losem rezultatu, a i Nikolic nije bio na klupi, sto je deo zavere, protiv crno-belih.
Promene u predsednistvu, tokom zime su izgleda vise politicke prirode, nego sportske, tako je i uvek, kod FK Partizan, ne treba se obazirati na to mnogo. Dok neko od njih ne kaze da je ciganski sluga, verujmo da bar malo vole Partizan. I da se moze do titule i bez dvojice prodatih napadaca. I sa Babovicem, koji je solidno odradio pripreme. Treba ispostovati tradiciju, da uvek kad smo jesenji prvaci, budemo i sampioni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top