Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Niko ovde od nas koji kritikuju ovaj sraman potez ne govori da nije trebalo odmoriti igrace, ali ovo nije odmaranje igraca , ovo je sprdacina sa klubom pa i sa takmicenjem u kome nastupas.U Engleskoj recimo zasedaju komisije za ferplej da vide da li neko odmara previse igeraca, ovaj vasar kad bi videli pa poumirali bi od smeha ili bi se krstili.

Eto ja sam mogao da igram umesto Kojica tu sam blizu u Uzicu Kizo zvrcni da zaigram:banghead

A ovi sto pricaju bajke o nekim milionima i dugorocnim planovima sa SNS bandom u upravi su tek smesni, pa oni ne planiraju dalje od jednog dana, ne bi me cudilo da je premijer zvrcnuo a Kizi ukazano da opet zakuva sampionat i ublazi "vanrednu sednicu" grofovije u nedelju i muda u procepu dr Terzica, nemojte se cuditi zivite u Srbiji sve je ovde moguce.

Jure oni Evropu eto sta kukamo liga nije bitna:banghead Ko im brani da jure Evropu ali gde se u bilo kojoj ligi ovako sprda i sto rece neko obesmisljava srz sporta, gde nam je zadnji vezni, odmaramo Jevtovica gde je rezervni od SNS vizionara koji prave "evropski Partizan" ali mi eto slepi pa ne vidimo viziju?

Ne vidim drugi razlog zaista a ubih se da dokucim zasto neko sam sebi puca u nogu, rusi odlican momentum, niz dobrih rezultata(da smo nereseno odigrali sto nije bilo moguce sa onim vasarom) sem premijerovog nocnog intimnog poziva Vazuri(taj bi kevu svoju karao da naredi mesija) potpuno ludilo i kockanje u trenutku kad je sve na nasoj vodenici.Videcemo u sredu kazem daj Boze da sve bude dobro jer ako ne bude ovaj Pazar ce da dolije ulje na vatru?!
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
opusteno steaua sa drugim timom trenutno vodi u gostima 0-1.mada je njihov trener poveo par prvotimaca da sede na klupi.

nema opravdanja za ovaj kiks.. ovde je sramno sto za isti nikada niko nece odgovarati. sto neko napisa, nas trener je toliko usao u dupe babovicu i sns bagri da izgubi 3 derbija sa po 5-0 ne bi popio korpu.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.355
Reaction score
2.997
Локација
Tamo gde su Grobari
Наравно да немаш шта да објасниш, кад не умеш и не знаш.
Много си зелен синко, много, али полако, само читај и као што кажеш пусти колеге нека објашњавају, што се тебе тиче све је јасно, и кад будеш дупло старији слаба вајда од тебе.

Druze, to sto vama treba sve da se nacrta nije moj problem. Ja se inace slazem sa tobom ali ovaj put ne. Jednostavno previse mracite, ovo nije vise izdrzljivo. Neki posle 3. kola napisu da je titula izgubljena i onda se cudite kada neko napise da se ne sere?
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.413
Reaction score
3.318
Локација
Krcunija
Btw, oštećeni smo danas od strane sudije i to debelo.
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
A ovi sto pricaju bajke o nekim milionima i dugorocnim planovima sa SNS bandom u upravi su tek smesni,

Prijatelju, pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene, kunem ti se da se meni SNS dramoser demagoski cirkus gadi da ne mogu da ti opisem. Nebitna je stranka i politika, nama su u upravi bili i izredjali se svi sa vlasti na nama i ciji smo mi? Ali ostalo je nesto, a to su treneri koji rade sa klincima i Teleoptik, to je nesto sto nas izdvaja od drugih. Ako unapredimo ono sto imamo, mi smo svemirsku (citat pred sk grupe g Babica) godinu ispred ostalih u vremenima koja dolaze.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Pogotovo su zasedale kad je MC uzeo prvu titulu.

Ko traži bezgrešno ponašanje Partizana u istoj ligi sa ciganima, treba da ide na lečenje.

O cemu ti to , koga boli kurac za cigane pucali smo u svoju zdravu nogu upravo njih zakacivsi za aparate a vec zakoracili u grob i to radimo stalno ko po komandi, mnogo "slucajnosti" uvek da se oni vrate u zivot?

@natam vatam
Nije na tebe uopsteno na sve koji tvrde da ta bagra ima neku viziju a ovo u Pazaru je genijalan potez koji eto mi slepci ne vidimo dok neki vide tu viziju, smejurija!

Da je ovo normalna zemlja i normalna liga pa i da odmoris igrace ali ovo je mafijaski brlog , svesniu ste gde zivite, u sezoni kad treba da ih preteknemo sa titulama i sahranimo ovako prosuti tri boda, koje picke materine ja drhtim i Bogovi donose pravdu da hrabre Nislije odole u leglu zla da mi ovaj sa podocnjacima kida dzigerice, nek se tera u pm, ogadio mi je i Steauu u sredu!
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.344
Reaction score
1.298
Ovo danas moze da spere samo nas prolazak rumuna i dolazak dva jaka pojacanja sa kojima cemo se prosetati ovom nasom ligom.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Сад само да се све лепо исплати.

Mi se tu svađamo, a komšije bi lagano odložili utakmicu i odigrali je u oktobru. Zato su oni tu gde jesu, a mi smo to što jesmo.

Стварно, како не паде на памет оним генијалцима из управе да случајно покушају да узмемо и јаре и паре?!


Не бих ништа коментарисао, чак ни суђење. Потпуна бесмислица и шизофренија са тим клубом и тим градом. На терену Павловићи, Костићи, Стевановићи, Радивојевићи, а на трибинама навијачи Фенера, певају на српском прерађене гробарске песме са мрзитељским текстовима и шовинистичким заносом који се не примећује пошто је гостујућим навијачима забрањено да путују по својој земљи.
На судију(е) не вреди овде кукати, тај рад се практично подразумева, а кад већ наша управа не налази за сходно да се тиме бави, онда једино можемо да будемо три пута бољи од сваког, а то не може под руку са комбинованим саставима.
Најбоље је преспавати ову причу и пробудити се лепо у среду увече па да видимо од ког смо материјала стварно направљени.
Најозбиљније сад чекам да се јаве из колектора и оштрим саопштењем протестују против Партизановог играња са омладинцима у Пазару, чиме је очигледно погуран њихов директни конкурент за четврто место.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Niko ovde od nas koji kritikuju ovaj sraman potez ne govori da nije trebalo odmoriti igrace, ali ovo nije odmaranje igraca , ovo je sprdacina sa klubom pa i sa takmicenjem u kome nastupas.

Bas tako.Trebao je odmoriti 4-5-6 igraca,ali ovo danas je bila klasicna zajebancija.Odmara "trener" 10 igraca koje je ionako odmarao u 1 i2 kolu?Niko nije ni na klupi za Ne daj Boze.Pa uigravaj tim,nemas sta da odmaras kad se nisu ni umoprili,3 kolo je,a ti ih samo odmaras.Uigraj neku akciju....
Imao je Partizan u svojoj istoriji mnogo bitnih meceva,ali ovo sto se desilo danas-mu se nije desilo nikad od 1945.Dovoljan razlog da ovaj spakuje kofere u sredu,nebitno sta ce uraditi.nema ovaj srce,ovaj je jajara,a takve ljude niko ne voli.NJemu je bitniji on sam od Partizana.Odigrali bi danas....i imali bi 4 dana odmora....Ali ne,vrsni poznavalac fdbala igra bez 10 igraca.
Umesto da raspolozeno idemo na sredu,ovaj retard je napravio da se raspravljamo po Forumima,po familijama(kod mene kuci recimo),poklonio ciganima 3 boda....I posle dodje neki klinja i kaze da mi ne vidimo "siru sliku".:))Ma ajde..
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
'Alo šmekeri:

Vulićević je za poštedu - ne treba objašnjavati.
Petrović je za poštedu - jedini senior na levom beku.
Dornelas je za poštedu - povreda lože na pripremama.
Balažic je za poštedu - povreda pred Gruzijce.
Jevtović je za poštedu - odigrao sve utakmice.
Brašanac je za poštedu - da ne bi umro na terenu.
Žile je za poštedu - nije prošao pripreme.
Abubakar je za poštedu - povreda lože.
Božinov je za poštedu - povreda lože.
Babović je za poštedu - zaštićeni debil sa rezervisanim mestom u ekipi.

Nema ekipe na svetu koja sa priprema izlazi igrajući šest takmičarskih utakmica za dvadeset dana.

Koji vam je kurac?
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
174
Reaction score
7
Локација
Велика Србија
А до сада заиста нисмо могли ни да претпоставимо који то играчи нису за Партизан?
Тек сада смо видели њихове врлине и мане, (не)залагање?

Не могу да схватим да неки од вас пишу као да се малтене ништа није десило, испаде да имамо 14 бодова испред Звезде а после овога пораза 11, "кога јебе, велика је залиха" :buhaha
Да ли је могуће да сте већ заборавили меч на Врачару и резултат 2:6?!
Да ли је могуће да сте већ заборавили оно што се синоћ дешавало у Рајковој рупи?!
И нема везе ово данас, ма какви, све је у реду?! :puke
Курац је све у реду.
Демонстрирали су већ шта ће да раде, боли их кита, они намештају да дају 6 комада за полувреме, јебе им се ко ће шта да каже.

Шта нам то гарантује да ћемо да избацимо Румуне?!
Па наши се већ пичкарају у аутобусу, могу мислити шта је Сале све изговорио Нинковићу кад му је јебо матер у преносу, сигурно се враћају за Београд у "до јаја" атмосфери.
Овај пораз ништа не гарантује за среду, само смо засрали и то дебело.
Имаћемо сада 4 дана циганске медијске машинерије, јебаће нам мајку.
Ништа ово не ваља.
Сјајно си ово написао то је суштина онога зашто морали смо ово да добијемо да их гурнемо у канал а неда их враћамо у живот.
Онај ко каже да је Сале матор нек се запита шта је његов млаћи заменик капитена урадио досад. И трчи и бори се и даје сјајне лопте није он крив што је Којић посвађан са ногама. Саша Лукић је опет био добар.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
@LazarP

Ma i Vazura je za postedu umorio se na pripremama jeduci skembice, i Vucela je za postedu mnogo je radio :D

Svi su za postedu, jel ovo dom penzionera ili profi FK?

Sto ne kupise smekeri zadnjeg veznog, ni taj Jevtovic nije klasican a ni ekstra zadnji vezni nego Brasanac juri ko manijak i zatvara i njega i ovog cupavog sto je isto "za postedu" to jest mi smo za postedu od njega i njegovih bravura!

10 profesionalnih fudbalera koji zaradjuju ogromne pare koje mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo, svi "za postedu" u mesecu avgustu, pa serem se u profesionalce takve mada to su price i bajke ovaj sa podocnjacima se danas sprdao s nama.Ima li koga na klupi od tih za postedu da uskoci ako nije frka petnestak minuta mozda mnogo trazimo ili Kiza vizionar nije predvideo negativan rezultat sa trecim timom?
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246
Ne kontam sta ste se primili toliko. Ovo je takticki odradjeno, izgubili smo ceo bod i po, manje nego da smo igrali nereseno sa nekim prosle godine. Rezulati nasih konkurenata dali su nam mogucnost da to uradimo, a razlog cemo nadam se videti u sredu. Mi smo za ovu ligu Bajern, prosetacemo se kako nismo odavno.

Sta smo danas pozitivno videli. Po meni to da Sale moze 90 minuta na Babovicevom mestu i da Lukic moze mnogo toga.

Da se Ostojicu, Kojicu i nazalost Ninkovicu mozemo zahvaliti.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Koja je razlika trener je krpa uprave , ne sme da prdne i slusa svako naredjenje iste?

@Only you

Nista licno ali kad cujem izgubili smo 1, 5 bod kosa mi se na glavi digne, kao ko ga jebe to je samo 1, 5 bod, vi ne kontate najbolje ovaj sistem takmicenja, skontacete kad nas ovi prestignu i za taj "1,5 bod" pa zasednu na celo karavana a treca u kolektoru pa kad zapistoljaju iz tunela

Ako se bodovi polove to ne znaci da ih treba prosipati na sve strane vec dapace svaki bod marljivo skupljati!
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
814
Reaction score
2.767
Logicki, racionalno, ovaj potez ima smisla.Ali....

Iako po prirodi ne verujem u te stvari, imam neki iracionalni strah da nam se ovo u sredu moze obiti o glavu, da li nekim maleroznim stativama ili jos simptomaticnije ranom povredom nekoga od ovih koji su danas bili na postedi....A ne znam ni kako ce Zivko odreagovati na ovo bez obzira sto nije nista kriv, golman je golman a tri gola su tri gola....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top