Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Bruka i sramota izvesti ovakav sastav u Pazaru sa ljudima koji su glavom vec otisli iz kluba(Kojic, Grbic) i staviti jednu legendu i kapitena da prezivljava traume sa ovim neznalicama...ubijati Zivku samopouzdanje jer je ispred njega "bedem" Ostojic-Cirkovic koji ne mohgu ni u sali zajedno da igraju samo uz iskusnog i dobrog stopera(gde je Dornelas pa treba mu utakmica da se uigra posle povrede)....Milinkovicu bruko jedna nije ti ovo Vozdovac ili OFK Partizan ima obavezu da svaku utakmicu pobedi zapamti to a ne da se sprda se nekim poluinvalidima i decom.

Daj Boze da nas ovo ne kosta, ovako se navlaci losa karma, rusi niz dobrih rezultata, samopouzdanje, ma sve i onda te i Bog napenali.Skrca covek tri boda prednosti nad onom zgadijom koja je u nokdaunu i ne trepnu, vraca ih u zivot, kakvo polovljenje bodova kakvi kurci palci igra se na pobede i sto vise bodova prednosti plus prvo mesto jer ti dolaze glavni rivali u jednokruznom sistemu.....

Ovo danas je jedna velika bruka, toliko!

Ako ispadnemo ne daj Boze u sredu treba ga najuriti govnjivom motkom i dovesti Veljka ali od toga nista jer se ucepio u bulju debeloj Vazuri i licni je trener po Milijinom zaduzenju onom kosatiom gmazu jebo ga on, obojica mars iz kluba!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ne serite preterano.

Ovo je najbolja utakmica da navijačima pokaže zašto Grbić nije u osamnaest, zašto je Trujić pedaliran iz Partizana. Za Kojića je već jedino kriv Rašović i njegov loš rad.

Bar za sada, Partizan igra najbolji fudbal sa najgorim igračima u ovom veku.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.449
Najveci utisak danas nije poraz, nije druga postava, nije Kojic, nije Ninkovic, nisu stoperi nego SUDIJSKA KRADJA koja je preokrenula tok utakmice !! Dva penala za pazarce od toga jedan NEREGULARAN + NEDOSUDJEN PENAL za Partizan....o tome treba da pisete najvise dragi mracioci :D pa tek posle o svemu ostalom....sa druge strane ciganima je sudija bio 200% naklonjen, a nisu ni iz penala mogli gol da daju. Slobodno neka pocnu medijsku hajku zbog naseg poraza sami ce sebi da zabiju autogol....
Jebte se mracioci sad sam jos nestrpljviji da dodje sreda samo da sto pre vidite da niste u pravu, a bice i vama drago :D
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.569
Reaction score
770
Локација
Niksic
Nevjerovatni ste!
A šta bi bilo da je neko govedo uklizalo, recimo, Andriji danas? Ili da je neki od jedina dva stopera koja imamo razbio glavu u nekom bezazlenom duelu?
Evo ja cu ti reci sta bi bilo (iako mislim da je trener pretjerao sa kombinovanjem danas): isti ovi sto ga danas pljuju jer je izveo drugi tim pljuvali bi ga zato sto je izveo prvotimca koji se povrijedio pred utakmicu sezone.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
dobro neki daju za pravo a neki ne ovo sto je uradi nas trener danas,a ja bih da pitam zasto su mu danas igrali Sale Kapiten i a na golu bio Zivkovic ,zar oni nisu mogli da se povrede zasto broj deset nije podelio minutazu sa kapitenom!!!
ne razumem!!:confused
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Mi se tu svađamo, a komšije bi lagano odložili utakmicu i odigrali je u oktobru. Zato su oni tu gde jesu, a mi smo to što jesmo.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.377
Reaction score
3.856
Локација
127.0.0.1
Dobro, malo sam iznenadjen ovim potezom. Cuvati kljucne igrace od povrede je svakako ispravno. Utakmica protiv Steaue donosi milione, jebes NP, ali nisam bas ocekivao skroz rezervni sastav. Nadao sam se makar SB10 pa da ga neko izlomi da ga ne gledam u sredu. :buhaha Sta je tu je, nije strasan poraz, nije ni velik. Verovatno je moglo dosta bolje, pogotovo sa prvim timom, ali bice dana za megdana. Treba biti takticar sad, samo dok udjemo u neke grupe. Posle toga svakako ne mozemo proci dalje pa cemo sve ovo da poravnamo po ovim srpskim njivama. Opusteno samo. :wink:

Usput, gostovanje u NP je jedno od najtezih a mi sa kompletno rezervnim sastavom izgubimo 3:2, a realno smo mogli i do neresenog. Nije tako strasno.

P.S. Kakvo je to pljuvanje nasih igraca? Zaboravljate Kojicev gol u derbiju ili Grbicev lob? Sram vas bilo.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.172
Reaction score
2.370
Ja bih razumeo da je odmarano 3-4 igraca iz prve postave, ali ovo je po meni skandal. To sam mojim poimanjem sporta nema nikakve veze. Pritom, uopste ne verujem da su tu cista posla, ali dobro, to je samo moja paranoja...
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
300
Reaction score
353
Pratim Partizan od '89. godine, ali nikada se ovoliko nisam razočarao. (Da, jedino još posle nameštenog revanša protiv Makabi Petah Tikve.) Bilo je teških poraza, ogromnih neuspeha, ali ništa se ne može meriti sa tim kad ideš svesno protiv sebe, obesmisliš svoje postojanje, ono što radiš i za šta se boriš, kad ubiješ smisao sporta kao takmičenja, nadmetanja. Ovo danas u Novom Pazaru je bilo upravo to. Kao da je u pitanju jedan revijalan, prijateljski meč, rezultatski potpuno nebitan, pa smo ga igrali tako što smo odmarali DESET igrača, od kojih izgleda niko nije bio ni na klupi! Kao bajagi zbog Evrope... I mi se, kao, borimo za titulu? Tako što smo svesno bacili tri boda, odlučili da nam nisu neophodna četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala već posle prva tri kola i to u sezoni u kojoj se bodovni saldo pred plej-of deli sa dva. Tako što smo u vodu bacili dva kiksa cigana, koja bi nam omogućila da mirnije uđemo u nastavak prvenstva i steknemo ogromnu psihološku prednost u odnosu na njih. Pa, jel treba nama ta titula ili ne treba, majku mu jebem?! Ko je taj idiot koji sme tako da se zajebava sa domaćim prvenstvom? Šta ako nas ova neozbiljnost bude koštala trofeja? Pre dve godine smo imali i 6 bodova prednosti, pa smo ostali bez titule, zna se i zbog čega. Nema zezanja sa njima, bre! Opet ih vraćamo u život! Nema nikakvog opravdanja za takvu neozbiljnost. Jedino ako nekome nije bitna titula (ako ima takvih, neka se deklarišu odmah) ili ako je eventualno neka "viša sila" tako odlučila. Ko zna, ništa nije nemoguće. (Kad se samo setim kako sam se radovao kiksu cigana sinoć i u nedelju, protiv Metalca... Za čije babe zdravlje?) Jebala vas Evropa, majku vam jebem! Odmarajte tri, četiri igrača, a ne deset! Odmarajte ih protiv Spartaka na JNA, a ne u Novom Pazaru, gde nikad nismo pobedili! Sve nas je krenulo ove sezone. Imali smo idealnu situaciju. Odličnu igru, odličnu atmosferu. Sve je bilo u našim rukama. I mi se posrali po tome. Jel moguće, ljudi?! Ovo je definitivno utakmica posle koje neke stvari gube smisao, utakmica koja ubija želju za odlaskom na stadion i koja može da pokvari dobru atmosferu koja se stvorila oko kluba. DABOGDA ISPALI PROTIV STEAUE, MAJKU VAM JEBEM! Jeste da ovo kažem u afektu, ali mene stadion na toj utakmici neće videti. A koliko juče sam se pošteno iscimao da obezbedim kartu... E, kako se preko noći, bez potrebe, stvari promene. Ali, jebi ga, posle ovoga danas nema smisla pozivati navijače da dođu na stadion. Da idem posle da opet jurim prednost na tabeli, da se borim za titulu? Kad vi kažete da je bitno, da treba podediti, onda hajde da navijamo, a kad odlučite da je nebitno, onda nema veze što prosipamo bodove. Neće moći, drugovi moji. Ubili ste smisao takmičenja. Pljunuli ste na sebe, Partizan i sve nas koji ga volimo. Nema apsolutno nikakvog opravdanja. Skandal! Upravo tako. Skandal. Kao ružan san.

(Sve sam rekao u afektu, ali to ne znači da se ne radi o istini.)
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
@Jagodinac

e ovo za #10 se slazem u potpunosti, a jos da se povredio , pa ovo bi bio najbolji poraz u blizoj istoriji.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Sta serete bre jesmo igrali kod Stanoja sreda=nedelja, Lola igrao polukomiran sa splavova i nije se toliko primecivalo, nikad mu na pamet nije palo da izvede treci tim,(ovo je treci tim) i da se zajebava i sa ugledom kluba i da vraca cigane u zivot.

Ako ne mogu da igraju profesiuonalni fudbal sreda subota na pocetku sezone umorni, od cega ste umorni jebo vas Bog, kad ce da ga igraju kad udjemo daj Boze u grupe pa cigani zatvore 10 vezanih i prestignu nas i obezbede prvu pol poziciju?

Samo lud covek moze da pravda ovo sto je ovaj uradio, titula je prioritet uvek, zbog nje i igramo dva kola do grupa, jok nego cemo da riljamo od prvog kola kvalifikacija za Le, ajde bre idiotizam cist!

Ja razumem Andriju odmoriti pola je tima ali od cega Saponjic odmara da igra ono drvo, otkud Grbic odjednom, ko nam je zadnji vezni duvaju promaje zvizdi na sve strane, sto stoperi ne odigrase da se jos uigraju tek dve imaju zajednicke ma zlo i naopako?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
"Mracioci"?

Ne radi se ovde o mracenju, ne trubite. Pisemo o realnim stvarima i kako jeste, da li ste vi svesni kakvu ligu igramo i sta sve moze da se desi u njoj? Svako ima svoje misljenje i svacije postujem ali postujem i svoje. Opet kazem, nije se smelo ovoliko zajebavati sa sastavom i promeniti citavu prvu postavu... To sta bi bilo kad bi bilo u smislu toga da nam se povredio neki igrac pa to veze sa vezom nema i to niko ne moze da predvidi kad moze da se desi... Po meni nema opravdanja za ovaj danasnji poraz, ne zbog poraza kao poraza vec zbog trenerove fantazije sa promenom kompletne prve postave sem golmana... glavni krivac i odgovoran za ovaj poraz plus sto ne iskoristismo kiks govana bez obzira sto je tek 3.kolo... ali ajde, idemo dalje i cekamo sredu sad pa da ne budemo "mracioci" vise.
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Aj sto kenjate po Kizi,nego ga preteraste sa Askovskim...
Decka su poslali u Pazar da se dokaze,i eto, dokazao im se.
Nije on kriv sto je odbrana Partizana danas izgledala katastrofalno,te bi i igrac slabijih kvaliteta dosao do izrazaja protiv nje.

Potez trenera - ako prodjemo Rumune,niko se na Pazar nece vise osvrtati.
U ovako nakaradno osmisljenom sistemu takmicenja deset bodova prednosti nam ne osigurava titulu.
Nadam se samo da nas ovo odmaranje nece izbaksuzirati u sredu.
Ogresio se o Saleta,to jedino boli...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
@Sale SK
ako kazes da pratis Partizan toliko dugo, sto podrazumeva i da kapiras kakav nam je bodovni saldo u Evropi kako klupski tako i nacionalni i ako uzmes u obzir rezultat iz Bukuresta i ako kapiras kakva je sansa da se obezbedi grupa i 8 utakmica I 5 MILONA EVRA i bodovi za neredne sezone i status nosioca a sa druge strane nam preti status Malteskog predstavnika ako ne igramo grupe i jos me pitas sto je utakmica DECENIJE :pop
Ne masi mi tim krstovima i popovima,ide mi na nerve.
Pratim dugo Partizan,imam 40+.I opet ti kazem-Ovo nije nikakva "Utakmica Decenije",jer TAKVE utakmice imamo SVAKE GODINE.Zasto je ova sa Steauom bitnija od proslegodisnje,pretproslegodisnje....itd.
Niko ne spori da je bitna utakmica u sredu,ali da ovaj "trener" dozvoli sebi takav luksuz da 10 igraca ostavi u Beogradu-e to nisam video,niti cu ikad videti.Partizan ovakvog trenera-pacera.luzera sigurno nije imao.I od sta li ih odmara da mi je znati,kad ih je vec odmarao u 1 i 2 kolu.Njima trebaju utakmice,a ne odmor i izlezavanje.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
814
Reaction score
2.767
Da li je moguce da jednu prostu matematicku stvar toliko ljudi tumaci ne samo pogresno, vec cak potpuno suprotno od ispravnog!?

Utuvite u glavu, od sada pa do pocetka plejofa - To sto ce se bodovi prepoloviti je RAZLOG VISE a na RAZLOG MANJE da se napravi sto veca razlika!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top