Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Kakve gafove pravi kapiten i igračka legenda Partizana, to je da čovek ne poveruje…

U moru onih koji nisu hteli da idu na vecerasnju utakmicu (razloga bezbroj i svi su pogresni), ja sam otisao upravo zbog Saleta (izmedju ostalog). Nakon nepravde koju mu je nanosio Bata Mirkovic, svesno ignorisuci najboljeg igraca u timu - privilegija je odgledati svaki njegov minut do kraja karijere.

Ako vec pucas, pucaj i u mene jer sam prvi put u zivotu slikao faking sever (i obrisao fotku) da bih procitao sta pise na tom transparentu. Da li ih Sale mrzi, bez obzira na kurtoazne izjave? Bez ikakve dileme... To je dovoljno!

TRENER SAVO MILOŠEVIĆ - Četiri gostovanja, četiri poraza. To je učinak novog trenera Partizana.

Ovo ne zasluzuje u istom postu da se nadje sa tekstom iznad, ali faktografski - pominjani Bata Mirkovic u derbijima koji su nosili neku vrstu tenzije na obe strane je sa ovim istim igracima ostajao neporazen, dok je ovaj nesudjeni predsednik kluba u derbiju koji ciganima ne znaci nista mogao da izgubi 3:0 bez ikakvih problema.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Dali je ovo najgori tim Partizana? Ja koji ga pratim od fljarmurtarija se slažem 100%.
Znaci nije laz. To mi svi ponavljamo ovde svakog dana. Da, moze se nazvati kukolj... Trener, uprava, igrači... Uglavnom sve daleko ispod nivoa Partizana.
I tu se slažem. Saša je ovde poseban - surova istina. Ovde nije problem šta je napisano već ko je napisao. Kao crnci koji se mrste kad ih nazoves nigger, dok se oni međusobno tako zovu.
Ovde najviše boli to sto su protivnici navijači izdvojili kapitena i odali mu poštu dok se naše grupice, u frakcijama, kolju na tribinama oko komada teritorije i nista ih drugo ne zanima.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.909
Reaction score
4.194

ako imate problema sa stolicom, ne mozete da ke*ate... pa eto mozda nekom i koristi
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
756
Reaction score
1.814
Mateus svojevremeno nije bio zadovoljan sa porazom u Madridu od 1:0 i heresenim sa najacim timom verovatno u istoriji Reala u Beogradu a Savo zadovoljan sa porazom od Zvezde koju guraju sudije, njene filijale i ko sve ne tj rece uglavnom zadovoljan sa vecim delom utakmice. Nemem volje da cujem i ostale u klubu a predpostavljam da su i oni zadovoljni.
Po meni cilj Partizana svake sezone mora biti:
- Pobede u derbiju ili makar pozitivan skor te sezone u derbijima
- osvojena titula
-grupna faza evro takmicenja
Tek sve tri stavke predstavljaju uspesnu sezonu za Partizan
 
Последња измена:

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ mrzim_sve

Divan je taj romantizam koji nosiš u sebi, divna je i mržnja prema ciganima, za koju takođe verujem da nosiš u sebi.

Meni smeta što Sale nije, makar kurtoazno, uputio kritiku na omalovažavanje svojih saigrača iz tima (kako cigani napisaše). Samo to.
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.015
Reaction score
632
Šta reći, očekivao sam neku ovakvu krađu, ali čak i ovo je prevazišlo moja 'očekivanja'. Seckanje igre, dva puta nam je prekinuo kontre, nije dopustio prednost, žute nam lagano davao. Igrali smo solidno do penala, koji se svira samo u jsl i svira se samo njima. Elvisu želim da poručim da mu rak pojede kompletan rod i porod, da ostane sam na svetu, da nema sa kim da potroši pare koje je dobio. Možda sam pregrub, al jednostavno, nakupilo se.
Da se vratim temi, gol nas je presekao, brzo je došao drugi, a zamalo i treći... Počeli smo bezmudo da igramo... Penal koji nam je svirao i drugi žuti za Pavlovića je samo dokaz u kakvom blatu mi igramo...
Ne znam .. ne mogu više...
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Još jedan detalj koji mi je zapao, Danilo Pantić. Toliku količinu malodušnosti ja vidio nisam, u duele je ulazio...bolje rečeno nije ulazio, sve i jednu loptu upućenu ka njemu je čekao i naravno nije je dočekao jer su ih ganferi sjekli. Ja ne znam šta se dešava sa tim momkom ali dok su nam takvi na terenu mi derbi dobiti nećemo. Dijametralno suprotan primjer - Saša Zdjelar, svaka čast momak! U kost, oštro, pregazio ih je na sredini, smeće sudijsko mu je sviralo i šta treba i šta ne treba, šteta što se okliznuo pri onom šutu na kraju, da je ono ušlo popišali bi se po njima onako najslađe. Koliko govna još drhte od nas vidilo se na kraju kad je isplivao sav njihov ciganluk manifestovan kroz zadržavanje vremena, valjanje, itd.


Živorade, aj da se ne lažemo ono je bio čist penal, zamisli samo da nama nešto tako nije svirao. Što se tiče tih faula na sredini što je njima tolerisao a nama svirao, slažem se, perfidno navlačenje kao i Mažić. A već sam napisao za onaj udarac u glavu Rikarda gdje je stajao na metar i drugi žuti za Pavlovića, sramota.
 
Последња измена:

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
U mojim ocima su isti i Savo i Bata... za iste poslodavce rade... manite se proseravanja ... Ni da smo dobili ne bi neka sreca bila, samo nasa grobarska sujeta zadovoljena... Realno sudiju treba polomiti, ne sto je sad kao njima poklonio penal. Bio je ali crveni, ali prekrsaji u prvom poluvremenu ... E pa Vucelicu ako si kurcev neki urednik izvoli ... analiza pa neka novinari pisu ...
Jednostavno su nas dobili na nas raspad, koji se realno i morao ocekivati. Lijepo je rekao Zare Lazetic, mi smo iskasapljeni sudijski i medijski tokom cijelog prvenstva, ko se nije bavio sportom ne zna kakav je to pritisak.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
A ko garantuje da će doći nova uprava? Ko će ih otjerati, Jug? Istok? Teško. Savjest? Da je imaju odavno bi bili bivši. I ja se nadam da će otići, ali teško.
 

Laky

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.155
Reaction score
157
Локација
..
Mislio sam da poslje sezona 2005/06 i 2006/07 ne može gore.
I da su to dvije najgore sezone koje pamtim.
To su bile one godine kad nije bilo ni titula ni kupa, kad su nas vodili svakakvi "stručnjaci" s klupe, u derbiju nismo mogli gol da damo, lopovska uprava, Grobari s bojkotom..
To je bilo baš teško za praćenje..

Nakon toga sinulo je sunce iznad Humske ulice, šest fantastičnih godina, mnogo trofeja, dobrih i dragih fudbalera, jako navijanje od Grobara, brojne pobjede u derbijima, igranje LŠ i LE, šta sve već ne..

Onda dođe i ta sezona 2013/14 kad je prekinuti niz, mada smo se i te godine držali dobro i bio je mali bodovni zaostatak na kraju.

U 2014/15 vraćamo se na tron.

A onda 2016. ogromni bodovni zaostatak, neshvatljivo, grozno..

2017. čudesna dupla kruna i sada 2018. i 2019..

Šta napisati za ove dvije posljednje sezone?!
Bodovni brodolom, opet preko 30 i kusur bodova zaostatka, odvratno.
Prosipanje bodova protiv indijanskih ekipa, brojni "iksevi" a s proljeća i porazi, trenerske vrteške.
Upravu boli ona stvar.
Danas kao i da nije bio derbi, nema nikakve euforije..
Miloševiću poraz ne smeta, pakao.
Grobari razjedinjeni. Da žele dobro PFC-u svi bi stali zajedno iza jedne zastave ali su interesi ispred svetinje. Strašno.
Ima li kraja ovoj agoniji i blamiranju našeg kluba?
Mandovi žele što prije treću zvjezdicu a kako nego krađom još iz davne 1946.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
Ovo ne zasluzuje u istom postu da se nadje sa tekstom iznad, ali faktografski - pominjani Bata Mirkovic u derbijima koji su nosili neku vrstu tenzije na obe strane je sa ovim istim igracima ostajao neporazen, dok je ovaj nesudjeni predsednik kluba u derbiju koji ciganima ne znaci nista mogao da izgubi 3:0 bez ikakvih problema.
Ovo sam hteo i ja juče da napišem. Nažalost tako je.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Upravi i bivsem sportskom direktoru, zelim sve najgore u zivotu i da ostanu bez dinara u dzepu pa da im krajnji domet budu rijaliti souovi. Dalje, navijacima sto bi se jebali za dinar i koji se nazivaju slavnim imenom, nekada najjace navijacke grupe u Evropi, njima zelim da se nose u sto pm-a. Savu necu komentarisati, nisam ga nikada volio, iako mi je zemljak. Mnogo ljigav i necastan lik, izuzetak iz tih krajeva. Igracima ne zamjeram nista, nisu se sami dovodili, a uz sve to pogubljeni su. Ciganskim govnima, filijalama, zelim da crknu, nadam se da ce doci dan kada cemo sravniti cmarakanu i doslovce napraviti najvecu septicku jamu na svijetu, pa onda da bude jedna od atrakcija Beograda. Bilo je sezona za zaborav, bilo je i toga da se borimo za opstanak, ali nikada nismo imali gori sastav i goru upravu. Nikada nismo imali manje Partizanovaca u Partizanu!
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Отићи ће ова управа на крају мандата, али ће доћи други са истом мисијом. Уосталом, толико смо уканаљени да и дође најбоља управа, од самога Господа Бога послата, не би нас извукла из ове ситуације; тако да, постало је скоро потпуно небитно и ко ће наследити ову управу...
Смутно време.
Опште безнађе;
с разлогом.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.869
Reaction score
7.851
Ne znam jel NIN ima online...

Predsednikov brat je na naslovnoj strani, a u tekstu skoro sve slike sa utakmica cigana... pored njega covic i kokeza izmedju ostalog...

I onda o cemu mi dalje da pricamo...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top