Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Nisam gledao zadnjih 15 minuta , jednostavno sam otisao u dvoriste i setao. Sve im jebem smrdljivo koja su to govna koja igraju 90 posto rekreativnih utakmica(ozbiljnije se igraju neke humanitarne ), kurac na bicikli , isforsirani galaktikosi, koji veze sa vezom nemaju, opet uspese na kradju na silu da se docepaju boda i sada nece do ko zna kada odigrati ni nereseno.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Bato i momci svaka cast, vi ste heroji, a cigani i ciganske sudije neka crknu, mi cemo biti sampioni.
Ovo samo moze biti u zemlji ciganskog pickoustog firera, crkli svi da ostatak zemlje pocne da zivi normalno i da igra fudbal normalno, bez sudijskih kradja, jer ovo vise nema smisla.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Sramota.Sudijska bruka.Kako li je video dali je prosla gol-liniju ili nije ,djubre odvratno.Ali ipak,sami smo krivi.Ovu raspalu kurvu smo morali da zgazimo,da joj damo bar 3 gola.Deo krivice mozda ide i ka Mirkovicu,ali protiv sudije nije mogao ni on.Titula je otisla,kao i sve naredne dok u Srbiji vlada ova kuga.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top