Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Iskreno nisam ocekivao ovako hrabro i agresivno izdanje od Partizana. Potajno sam se nadao pobedi ili pozitivnom rezultatu sad da l sam imao sumnju zbog nase lose igre zbog cigana koji su usli u ls ne znam al drago mi je da sam pogresio. Drago mi je sto su svi al svi igrali energicno agresivno pogotovo me iznenadio Jankovic koliko je lopti presekao i koliko samo zalim bas kad je presekao sto nije dao gol ili sto nije pao bio bi penal sto posto. Panticeva precka, Rikardo kako nije zakacio ono u padu u 5m ne znam zasluzili smo pobedu iskreno od 2 gola razlike sigurno. A cigani ne da nisu zasluzili remi vec nisu zasluzili ni gol da smo dali 3 komada. Eto kaze Miloje kako smo mi bili bolji prvo a Zvezda drugo pa treneru reci mi ti koju je sansu imala Zvezda dobru dobru sem suta glavom i blaga rec kontroverznim golom. Onda briljira i dalje stara izjava kako bi samo var povecao greske i kako bi se to kod nas svakih 5 min pregledalo. Smucilo mi se sve u ovoj zemlji, drugovi cigani kazu da smaram da ne gledam sport da mesam jebenu politiku u sport pa ne mesam ja politiku vec se ona mesa i unistava moj voljeni klub u svim sportovima. Boli me uvo nek dobijem opomenu sto sam skrenuo na vise tema nemam gde ovo napisati pisaju po nama unistili su nam tribinu svuda je sns bagra od tribina do uprave. Igracima za ovaj danasnji pristup kapa dole, ovako da igraju protiv svakog niko ni rec im ne bi rekao. Ostavili su srce al ja ne mogu i dalje doci sebi kako nismo resili dali gol. Nije fer, jednostavno bolji smo bili ovaj remi je kao poraz. Stojkovicu puna podrska. Dzabe sto nismo isti, ova dva boda mozda bas odluce titulu.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Odigrali smo muski ali ne samo muski nego kvalitetno to mi je vaznije.

Dobili smo napokon pojacanje - Scekica. Imao sam velike sumnje prema njemu kao mnogi ovdje ali ako ovako nastavi nemamo o cemu da pricamo.

Nemamo roster i to je danas pomoglo jer ista ekipa igra i uigrava, pogotovo naprijed zato smo i mogli dati 3-5 komada.

Kad je Ricardo naprijed krenuo trojica pred njim cekao sam kao i uvijek da izgubi loptu. Govno kanadsko je izgledao kao kepec kad je prohujala pored usiju.

Zdjelar opet po meni najslabiji, kad je dobio zuti strepio sam sta ce jos da napravi. Scekicu treba sada dati kreativnog pored njega, ali ne Kicu, on ne moze.

Mislim da nije presla liniju cijelim obimom ali vratice se ovo i nama i njima. Hvala ti boze sto nisam cigan, oni dzaba idu u crkvu.

Siguran sam da cemo se na zimu pojacati, to je kljuc za titulu imamo jos 2 derbija zato sam prije utakmice ponavljao da nam i X igra radi podjele podova.

Mnogi pricaju o fizickoj spremi tima - ne slazem se.
Odigrali smo u viskom ritmu sve osim mozda 15 ak i minuta. Trcali su svi i stvorili mnogo viska, dobili u prvom poluvremenu sve duele. Pa ni Liverpul ne moze bolje, ni Juve ni Real, ko moze da igra 90 minuta u istom ritmu. NIKO.

Ono najvaznije na kraju, danas je Bata Mirkovic postao trener!!!

Napred Partizan !!!!
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Liga sampinjona, liga sampinjona...
Kakva ekipa, kakva timcina, izdominirali ste cigani, al na nasem kurcu.
Jos bre para, nek cekaju penzioneri, sipaj sve u kurvu. Marini, Benovi, Boacovi, jaoooo kako cete da zavrsite kao drugi.
Trenercino svaka cest, zgaziste nas drugo poluvreme. Kako ste samo jaki, ajmo Kuriri, Informeri, Bliczeevi, daj jos malo o prvom, drugom, trecem timu vuciceve kurve.
Umalo da poverujem da nesto znate i da dominirate, dominirao vas Bata sve glogovim kolcem.
Cigani, klosari, pijete i duvate na ulici, pusicete kurac svima, kada dodju Grobari.
Pa gde ste sad, koji moj kurac, Istok, Zapad?!
Este li kuci, kuco?

PARTIZANE, bravo,bravo..crno beli, bravo bravo...
Hvala Zorane Mirkovicu, kako si nalozio igrace, hvala kako lete i Pantic i Jankovic i drugari po terenu.
Mileticu, Scekicu, gazite kurvu dok ne svane!
Sad se vratite u1:0 mod, pobedite Radnicki, ma sve do kraja. Docice opet drolja na red. Zatvarecemo opet ono govno od stadiona Mitra Mirica!!!

P.s. nadam se da si pojeo neki presan pirinac i da ces umreti u mukama i sepsi govno jedno psihoticno.
Srednji prst za goste sa tuznijeg i ruznijeg dela brda, a jos veci za svu nasu "realnu" grobariju.

Liga sampinjona, liga sampinjona, nananana...

nusknvP
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Odlicnu smo odlicnu utakmicu, ali ostaje zal za pobedom.
Svaka cast najpre Bati, a onda i igracima.
Odusevio me je potezom da Jankovica uvuce u sredinu.
Jankovic, Rikardo, Scekic, Pantic odlicno!! Zdjelar je u prvom bio nesto slabiji i par gresaka u drugom, ali nije ovo uopste bila njegova losa partija.
Valiente koliko je dobar u pas igri, bez nervoze, smireno, ali mu fizikalije ipak nisu jaca strana.
Jedino mislim da je Zakaric mogao da bude malo bolji, pre svega sa loptom u nogama, nekoliko puta je mogao cudo da nam napravi sa nekoliko dodira vise. Ali zato u odbrani vrlo korektan.
Malo nam je falilo danas, verujem Bati.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Kad igracima kazes da nemas sta da im zamjeris a oni iz goreg u gore svaku utakmicu to je sabotaza kluba. Tek sada mi je potpuno jasno da je on bio saboter i peta kolona. Ivica Iliev je licno kriv sto je onoliko ostao, insistirao je na drugoj sezoni. Da je Bata odradio prelazni rok i pripreme ne bi smo zaostajali ni boda danas.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.295
Локација
Kej Republika
Nikako da se smirim. Ne znam gde teram. Prebili ih i nadigrali. Ponizili. Falio je drugi gol da se lepo zatvori tekma.

Krali su, kradu i krasce! To im je u biti. To im je gen. I ponose se time. E zato nisam oni. Nisam moralna ameba. Seme im se zatrlo, lopovsko.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
E da i ja kazem nesto malo opsirnije. Gledao sam live na poslu, tj na svirci, telefon na klavijaturi, sviraj i prati koliko mozes. Upravo sad sam odgledao na miru cijeli meč.

Janković, koliko moze samo kada ustane na pravu nogu, voljni momenat je presudan kod njega. Rikardo je zvijer od napadača, da imamo još jednog kao on...
Pantićev šut, kakva bi to golčina bila, ali definitivno falilo nam je sreće. Bili smo bolji, u svim segmentima. Bata, ako mu je ovo bio ispit, položio ga je itekako. Pročitao je ovog ciganskog Kenta, pritiskali smo ih, agresivno i jako i urodilo je plodom.

Na njihov gol nemam komentar, vratiće im se sve, polako. Njihov prevarant od trenera, em je dao onakvu izjavu, em je pokazao pravo cigansko lice. Kao da je pošao na vašar u Šabac, a u evropi kravata, nivo. Vrariće ti se sve ološu ciganski!

Batici neizmijerno hvala, ovo je Partizan, borba, borba! I za kraj da kažem, možda mu je trebalo vremena da se adaptira, ali Šćekić je odigrao odlično, svaka čast dečko!

Samo još više treba voleti Partizan!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ima nas više koje je sramota ove države, što ovoj državi uopšte i pripadamo na bilo koji način...

Od sledeće nedelje to više neće biti moj problem. Odričem se srpskog državljanstva. Ne želim da budem deo tog ćumeza. OK, ne živim tamo, ali od sledeće nedelje ni formalno neću biti državljanin te prelepe zemlje, ali u isto vreme i nakaradne države pod vođstvom vrhovnog govneta, pardon kancelara! Crko majci!

O samoj utakmici nema smisla. Odučili smo "srpske galaktikose" od fudbala.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Kada jedna država prestane da brine o svojim gradjanima, ma gde oni bili, bez obzira na njihovu boju kože ili dresa, kada pravda prestane da bude postulat u njenom uredjenju, kada lični interes pojedinca postane važniji od ustava i zakona, tu počinje sunovrat i otpor. Što je naš Duško napisao, svaki kraj je novi početak, kako se država lako odrekla našeg Partizana, tako se i mi možemo odreći naše države. Nismo jednaki i što je još važnije, nismo isti. Mi imamo dve leve kopačke, mi nemamo silu ali imamo magiju, nama ne trebaju crveni pasoši, ta boja ne postoji u crno belom spektru, Mitar Mirić je naš, nazovite stadion po aci lukasu ili aci pederu, nama je dovoljno što imamo Partizan, jebe nam se za vaš trofej prvaka kvazi države, i onako ako nam se zainati, uzećemo ga kao sa Markom ili ćemo tražiti treći penal od Mažića kome su zabranili da sudi, nije dovoljno dva penala, tri penala hoću ja, neću jedan, neću dva.
Meni je braćo danas srce bilo ispunjeno, gledajući kako one njihove bukve dva pasa ne mogu da povežu, kako smo im uzimali loptu, a metar su ispred, kako su se odbijali od nas ko deca u luna parku, u meso bre, mogu da imaju više para ali želje nikada. Bati samo zameram što je na konferenciji reko da veruje sudijama ali i da veruje svome golmanu. Bato, zajebi kurtoaziju, sa gospodom gospodski, sa stokom samo u glavu, zato Stojketu skidam kapu, kao nekada Dule, nedajte se pasijim sinovima, ničija nije gorela do zore, ćutnja je isto što i odobravanje.
Izjava naše uprave kod pantića nakon utakmice je takodje diskutabilna jer sumnjam da će biti praćena bilo kakvom akcijom, a ona je neminovna jer moramo zaštititi našeg golmana koji je od večeras narodni neprijatelj broj jedan. Evo i narodni poslanici se oglašavaju, pljuju golmana svoje zemlje, nije ni čudo, sa velikim uvažavanjem prema romskoj populaciji, ipak su oni samo cigani!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.313
Reaction score
3.943
Локација
Kobasicarija "Venac".
stojke vec moze polako da pakuje kofere. kada je zbog jednog benignog odgovora na neslanu firerovu salu, pera grbic skrajnut u drugi plan, a nedugo zatim i prodat, mozemo samo zamisliti sta se sprema nasem golmanu. suludo je nadati se da ce ga uprava fk partizan zastititi. mozda debeli profan napise nesto, ali reda radi i bez efekta.
sporni gol
kako da znam da li je regularan, kad ne postoji snimak koji to potvrdjuje? bez cipa u lopti koji sudiji daje znak ovakve stvari se ne mogu resiti. ovde var tesko moze da pomogne. zato ozbiljne sudije u ozbiljnim ligama nakon slicnih situacija pokazuju da se utakmica nastavi. naravno, srbija je daleko od bilo cega ozbiljnog, ako ne racunamo par ekipnih sportova i jednog tenisera. to nam najbolje pokazuje trener cigalaktikosa(alal plajvaz na imenu,ko god ga osmislio). bez da trepne kaze da je cist k'o suza. kakav ogavan folirant!
kastrirace te batica!
jarni se izvukao, ti neces!!!
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Bravo momci tako se igra za Partizan razmontirali smo cigane skroz,Batica se usrao u zivotu onom njihovom kvazi treneru,napusi se kurca Miloje za ono cist gol ti si kao video govedo jedno sa klupe govna ciganska smrdite i to mnogo!!!
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
ZAHTEVATI vec danas od smrdljive arene da dostavi izvestaj postavljenih kamera, da se posalje u klub onaj snimak sa radnickog, koji pokazuje da kamera u ravni linije postoji. ZAHTEVATI da se izbaci klip sporne situacije, bez ikakvog kompromisa.
Ako to ne uradimo za bolje i nismo od ovog skandala od sinoc.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.174
Reaction score
18.427
Локација
U Kinšasi
Ali ova merenja na slici i dokazi da je lopta presla liniju... i sve to objavljuje stampa, zvanicna glasila jednog kluba... stvarno cigani daju novi doprinos nauci.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC

Ovako se takve stvari riješavaju u zemljama gdje su pravda i poštenje na petom mjestu. Ostaje žal što mi nemamo nekoga takvog. A poslije se iščuđavaju kada žena ubije čovjeka na ulici u sred bijelog dana...

Sve čestitke igračima na prikazanom, detalje je suvišno komentarisati u ovakvim situacijama. Popišali smo im se na Ligu šampiona!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.247
Reaction score
2.899
Danas traziti SNIMAK od svih 9-10 kamera koje su bile na derbiju...znam da to nista nece da pomogne,ali eto...u Srbiji se za gora sranja ne odgovarA,a ovo je u ovakvoj ligi i zemlji nebitna stvar ...
I posle neko kad me pita kako u evropi mogu da navijam protiv srpskog kluba(citaj kurve) ...more mars u picku materinu!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top