Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Golub_Grobar

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
283
Reaction score
241
Ma gadite mi se više bre! Vi navijači Partizana? Ovako nas bre ni ciganšture ne bi pljuvale! Sve manje pišem i dolazim ovde, jer me svaki put podsetite koliko smo pukli kao navijački pokret! Vi, da baš vi, gori ste bre od uprave a o Savi i igračima da ne pričam! Ili pljujete ili naričate! Duša mi plače kad vidim ko sve sebe naziva Grobarom! Ne zaslužujete vi Partizan!
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
opet ce klinci da ispastaju zbog stranaca!!! e da nam je sad Vlahovic umesto ove dvojice!!!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Što se mene tiče igra manje više nije bila sporna. Bilo je postojala je za razliku od prethodnih par sezona. Konačno i u veznom redu imamo 2 igrača koji mogu da odigraju napred i stanu na loptu.
Natho je fizički nespreman ali čista klasa, lopte mu imaju oči.
Mislim da se ne mora biti ekspert da se vidi da nema ko da da gol bukvalno. I pri tome ne mislim da nam fali neki “razbijač” nego igrač iz tipa portugala tehnički obučen, dobre tehnike šuta, koji zna s obe noge, samo da je snalažljiv u 16 da zna da iskoristi završni pas.
Savi što se tiče igre s te strane nemam šta da zameram ( kiksevi se događaju jbg), i smatram da i on ma koliko neiskusan bio zna bolje fudbal od svih nas zajedno.
Opet moram primetiti da ima neke čudne odluke u toku utakmice i drastična neprilagođavanja, kao da vodi utakmicu kako mu je rečeno pre utakmice ( ne bukvalno).
Ako Asano centrira levom tri puta, pokušava besuzpešno da pretrči igrača uz aut liniju više puta, a po gol je bezopasan sa šutem, logično je da se zapitaš da li bi trebalo da pređe desno gde bi ako ništa ulazio bez problema u poslednjih 30 metara. Ista priča s Brežančićem, ovakve domaće utakmice vape za njim.
Šta nam je donela izmena Sadik ozegovic, na stranu sto potonjeg ne mogu ocima da gledam. Nek je i umoran i onako blesav korisniji je od igrača manje. To je šablonska izmena koju smo videli na svakom meču maltene. Šablon je dobar ako si barsa, ne za nas.
Dokle bi čekali Sumu? Da se igra 3 dana ne bi mogao ništa, možda je loš dan, da ne ulazim u dubinu problema, ali mučili smo se i mi i on.
Ja znam zašto on nije zamenjen.
Jer Natho nije bio na klupi, a Lazar nije mogao protiv ovih. Da se zameni šablonski kao svaki put ove sezone sa igračem koji može da pokrije istu poziciju.
Pa ne ide to tako, mora se malo iskočiti, iskombinovati, zameniti 2 pozicije pri izmeni, istumbaš, imaš plan B. Rizikuješ. Makar stavio Stojkovića na cb probaj nešto. Tošić na am, asano desno filip levo. Nebitno banalizujem, JSL volovi vole šablon kad se brane jer svakog minuta im je lakše ne moraju da razmišljaju. Znaju da će Suma da se okrene ka golu da proba pas do 10 metara na brzinu u prostor, da će Bambi u levo da dribla, da će Asano probati samo da pretrči igrača. Da će ozegović pasti ko cigan...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.575
Normalno je da se kiksne.
Problem je sto postoji tim u ligi kojem ne smes da uzmes bod.

Jel smem da kazem da je Asano najveci promasaj u istoriji kluba. Nema tu privikavanja. Kad neko ne zna, ne zna. On ne moze da protrci beka srema, oce mancestera. Paz da nece. Forsirati Ficu da bar vratimo taj Asanov milion.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Još samo kada bi nam dotični bio najveći problem, da ne kažem jedini, pa da se udaramo u dupe od sreće. Meni lično juče i nije bio toliko loš, ali to je možda i zato što je bilo mnogo većih rupa u našem timu pa mu etalon nije baš sjajan.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.129
Reaction score
14.276
Локација
Brdo Banovo
Jedini kancer ove ekipe i timova par godina unazad nije niko do UPRAVA KLUBA!!!

Kakav Sadik, Suma, Smiljanic..(dodati sledece prezime) pa nisu oni sami resili da dodju na Jna vec ih ovi doveli posle istrazivanja i "pracenja".

Momci koji su tu silom prilika, da se zbiju koliko je moguce i da nastave borbu za jebene bodove. Cetiri u minusu i sta, katastrofa? Buhuu, bas smo "verni navijaci Beogradskog Partizana".
Mozda su pojedinci ocekivali sve pobede do kraja, pa je ovo sad neki sok?

Krusevac- realno stanje bod u gostima
sinoc Jna - kiks
Nista vise, nista manje. Greska Save mozda sto nije uveo u igru Ficu ili malog Pavlovica. Mozda probao sa novim mitskim igracem u spicu koji nije Djilas?
To je to, on kao trener vise izbora nema, hteli mi to da vidimo ili ne... Dobio je neka pojacanja, probava sa njima sta moze.

Pa Partizan u zivotu odrzavaju brat celavi i Ostojic. Kapa dole obojici, na zivcima i trudu oko naseg kluba. Za mene, najsvetlije tacke naseg sivog tima.
Da nam je neko pre dve sezone rekao da cemo da drhtimo oko Ostojinog mesta u startnih 11... za zamene koje su stigle azurnoscu UPRAVE, Bojan je Mladen Krstajic iz najboljih dana. Tako da, to nam je sto nam je. Mozete da ih podrzite a i ne morate. Nije da smo se do sada ubili podrskom.

Tbra Ognjen nije kancer, kancer je onaj koji ga je doveo i garantovao za njega. Ognjen vatreni je samo ciganska picka. U rangu simpaticnosti level Koroman ili neki od njihovih Zuleta. Toliko i koristan.

Samo se pljuje po dve tri grupice Grobara koji su rastrkani po stadionu i njihovom ponasanju, a sta imamo na mirnijem delu stadiona ili na forumu?
Zemljak se iscudjuje oko keltskog krsta, al kad Partizan odigra 1-1 sa Tsc, Tvs, Tss onda mu na rame skoci rasisticki djavolcic koji otkriva tananu crnacku vezu izmedju Sadika i Sume.

Avangardno, nema sta.

Isto koliko je Asano posle Malatije bio nindja, samuraj i marketing prilika za fk Partizan a od juce jebeni japanac koji nista ne zna.

Takodje avangarda .

Stigao Natho pre 10dana i odjednom je jedini fudbaler i znalac u ekipi, nema covek s kim da igra. To ce da traje jos dve nedelje i onda ima da se tera u Cerkeziju( jel postoji to?).

Kao i prethodno, avangarda, videce se i to uskoro.
Ja cu ovaj spisak fudbalera da podrzim, Miletica, Ostojica, Urosevica, svakog ko daje sve od sebe. Cak i kad ne ide.
Podrzacu ih i sledece nedelje a posebno protiv rezimske kurve.

Do tad, UPRAVA NAPOLJE!!!
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Vraćanje Ožegovića sa pozajmice , te ostanak Sume , te dovođenje Sadika iz Rome i računanje na njega kao prvog špica Partizana sve su to potezi koji nesumnjivo ukazuju na ponovo oživelog i vaskrslog sportskog nam direktora u ostavci I.Ilieva.


To je njegovo "vizionarstvo" zbog kojeg Partizan ponovo i iznova u par početnih kola ostaje bez šansi za titulu.
Nema sreće dok je on tu.

Ovo sve ide i Savi na dušu.
Imao je dovoljno vremena da vidi i zaključi da sa ovakvom navalom u domaćoj ligi nema šta da traži.
Laici sa foruma su to videli, nemoguće da struka nije.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Nisam hteo sinoc nista da pisem,bolje hladne glave. Igrali smo odlican fudbal,stvorili mnogo cistih sansi,komotno je moglo/trebalo 4:1 za nas da bude,ali jbg nije.
I krivo mi je do jaja,znam sta znaci kiks u ovoj lakrdiji od lige gde se boris protiv usrane sns vetrenjace koja ne kiksa nigde,ali ne zato sto je toliko dobra nego zato sto nije dozvoljeno drugim timovima da uzmu bodove protiv njih.
Dok se ne oformi nesto nalik ovoj medju-drzavnoj ligi u basketu,ili dok ne odu ovi pederi(sto se nece desiti jos dugo dugo),nase sanse da uzmemo titulu su ravne cudu. Postoje naravno,ali moramo da pobedimo svaku utakmicu i da se uzdamo u ovih par ekipa koji imaju muda da se suprostave frankenstajnu.
Kunem vam se radije bih gledao Partizan kako igra madjarsku ligu ili cak crnogorsku nego ovo sada sranje sto igramo,a ostavio bih sprsku ligu ovim “velikim i nepobedivim srbima” pa nek prisiju sebi koliko hoce titula.
Stanje u nasem fudbalu je sramno,jadno i tuzno,gadi mi se,pocela je i reprezentacija da mi se gadi,sve sto sam voleo su mi zgadili. Ali Partizan nece nikada!
Suma nije juce bio na nivou,ali je imao par odlicnih poteza,za onaj potez gde je uklizao i oduzeo loptu a potom izbacio Sadika u gol sansu je trebao da ima upisanu asistenciju. Ali jbg,Sadik... a videli ste i sta moze taj Sadik,fenomenalan gol,za spice! Ali sta vredi kada ciste situacije ne resava,barem ne jos. Trebao je da igra do kraja,bio je dobar juce,jer zamenu nemamo,Ozegovic je sramota za Partizan. Velika. Da smo doveli tog spica koji ume da da gol juce bi smo pobedili. To nam je falilo,neko ko ume da je tapne u mrezu. Sve smo imali osim toga.
Asano je odlican bio,ali nedorecen,morao je da da gol iz one sanse.
Fali nam par utakmica da zgazimo boraniju sa 4/5 golova razlike,da ga daju opet i Sadik i Asano i jos neki,kada nabijemo samopouzdanje daleko lakse cemo resavati utakmice.
I ako postoji sansa da se Ozegovic otera iz kluba iste sekunde,daj coveku papire pa nek ide gde hoce,forsiraj Gigica kao zamenu do sledeceg prelaznog roka ili jos bolje vec danas reaguj i dovedi nekog slobodnog napadaca sa pijace. Nije da ih nema dobrih.
Samo da nastavimo da igramo ovako dobro i da povezemo par laksih pobeda i mozda cemo imati sansu za neku borbu za titulu. Zelim da verujem u to.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Sada ce vjerovatno biti reakcija, ali cinjenica je da je Savo trener pocetnik i amater.

Da, ima neku viziju. Da, daje sve od sebe, bori se, zeli da Partizan igra moderan i napadacki fudbal.

Sve su to cinjenice, ali i ova da u nekom iole normalnom sistemu njemu ne bi smio Partizan da bude prvi klub.
Nijednu mladju selekciju nije vodio, nijedan jsl klub, rpku.

Nije problem u njemu, nego generalno kazem. Gdje su sada Tomic, Mirkovic, pa cak i treneri sa iskustvom poput Vermezovica i Djukica?

Partizan je imao tu vrstu pogotka sa Obradovicem u kosarci ( u nekim drugim vremenima) i Jokanovica u FKP koga su mucki otjerali i to je to.

Partizan nazalost nema tu vrstu prednosti da ceka i na duze staze u fudbalu planira.
Npr, u Madjatskoj Marko Nikolic osvoji titulu, pa izgubi titulu ali udje u LE.
Evo sad ispao u julu iz Evrope, ali je tu i dalje.
Drugacije je u normalnim sredinama
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pozdrav svima na forumu od novajlije koji godinama čita vaše postove.Mnogo se napada Suma.Jeste grešio, ali je uvek imao dva igrača oko sebe.Kada je spojio Sadika sa golom, tu je trebao Sadik da odigra dupli pas ali on to ne zna.Igrač karakteristika Tawambe je neophodan.Takav profil špica, koji bi sačuvao loptu, odigrao povratnu Sumi, Natku a ovi izbacili krila.To je taj romb kojem i sad težimo u igri.Ja bih na krilima Fiću i Lutovca, Asana na špica, iza Suma, a u vezi Natko i Zdjelar(Šćekić) uz opciju da prva zamena bude Lazar mali, koji je prgav, fudbalski bezobrazan i već dovoljno snažan da igra za prvi tim Partizana.
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
593
Reaction score
137
Dosta sansi juce, dosta pasova dobrih. Ali kada se dodje da se zavrsi I odigra taj poslednji pas spicu, mi to nemamo. Ja bi licno probao Asana na spicu pa da vidimo kako ide. Za ove jace ekipe svakako nam treba brz igrac a ne velik.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.021
Svi koji su optimisti po pitanju titule, nek jos jednom procitaju ili poslusaju sta je nas trener izjavio.
Inace da, i dalje se radujemo svakom uspehu, i dalje tugujemo u neuspehu. Linija izmedju tuge i besa kod navijaca je tanka.

U cetiri utakmice domace lige dve pobede i dva remija, i treba da budemo zadovoljni!?
Jel su nam to standardi drastično opali, ili nam je liga drastično ojacala?!
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
810
Reaction score
2.660
Локација
.
Tesko na ove sezone bez napadaca.Savu ne treba pljuvati nije on kriv sto sadik masi tri zicera po tekmi. Klub se raspada frakcije se prepucavaju ko je koju tucu dobio...
 

ZHOO

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
231
Reaction score
580
Локација
Bijeljina
Sadik nije spic razbijač nego mulja, uostalom takav je i go dao. Sve akcije su išle preko krila i Pavlovića. Sredina nije uradila gotovo ništa ofanzivno. Suma me je nervirao kao i Vatreni koji je uh, u najmanju ruku dekoncentrisan. (dovesti dva pitbula da trče pored njega na treningu dok je u napadu i šutira loptu i ako padne pustiti da mu odgrizu po mudo)
Sveukupna situacija: olakšanje nakon ulaska u LE i treba biti svjestan da se mora boriti za bodove ludački, nismo u guli kao oni kad smo mi cvjetali, a mogli bismo biti. Pojedinci kao Ostoja, Pavlović, Ćelavi, Urošević, Fićko igraju srcem i mudima i održavaju nas u životu. Savo kako znaš i umiješ sad dok je odmor objašnjavaj mrsomudima Sumi i Sadiku, fajterima Zdjelaru, Šćekiću, Vatrenom (jer je osto) i ostalima Asanu, Lutovcu koje su njihove uloge u timu. Šta da radi kad napada a šta kad se brani, kako da reaguje kad ga udari protivnik, da se ne iznervira, usmjeri energiju na postizanje gola a ne na budalaštine jer od toga živi to mu donosi hljeb i skupocjene namaze.
Od govana valja pitu praviti kaže stara, a mi nemamo puno govana u timu...

uh al sam se iznerviro
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.018
Reaction score
3.172
Локација
GG 1978
Pored mnogo toga što nemamo a to su najpre jedinstvo na tribini i kritična masa koja je uvek uz Partizan ,onda uprava koja će raditi samo isključivo u interesu kluba ( kad smo je imali ? ) , nemamo medije , nemamo dosta toga..

Neverovatno je i koliko nemamo sportske sreće da počinjem da sumnjam da nam je neko navukao kakvu crnu magiju na klub.

Ali losu karmu ti navlače i potezi kad odlučiš da dovedeš igrača koji svojim ponašanjem ne pripadaju crno beloj strani Topčidera.
Nisu problem promašene šanse već sebičnost i cigansko padanje.

Glavu gore , trenirati još jače , okaditi stadion i pobediti cigane i Mančester .
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top