Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Ovo večeras je do trenera. Ne može da ih pusti da igraju kako oni hoće i sa teškim bolom u preponama. Morao je da davi na terenu, a Stojkovića da objesi za prečku za nauk budućim golmanima. Napredak igra presing u 93. minutu,ej!!!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Овај тим има двије добре ставке Сава и Натха, могућност да буде добар ту је Филип, Павловић није више наш. Остаје борба за Европу и да није ово последња шанса да играмо ЛЕ тачно бих пожелио да останемо без Европе да ови коначно пођу из клуба. Пантић, Вулетић понављају како су бољи од Ђуре само у чему то су бољи то ме занима? Или шта боље раде у односу на Остоју? Требали су одавно да пођу.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621
I najmanje sustizanje umora dovodi do toga da curimo na sve strane jer imamo mnogo rupa u selekciji....nije ovo kurcobolja vec fizicki pad usled kratke klupe plus dosta igraca nije sposobno da igra ovo sto strucni stab zamislja... Od pocetka sezone imamo problem sa dve utakmice nedeljno i u finisu polusezone sve je to dostiglo vrhunac. Bolan i uzasan poraz, tesko je gledati optimisticki posle ovoga ali optimizam moramo da nadjemo jer bolji strucni stab od ovog necemo naci, a bolje igrace mozemo.

Ludilo i samoubistvo bi bilo sada dovesti u pitanje ostanak strucnog staba i nadam se da o tome niko ne razmislja. Zimski prelazni rok i drugi deo sezone ce dati odgovore na mnoga pitanja i situacija ce biti daleko jasnija, a do tada uprava treba da podrzi strucni stab svi silama ali ne samo preko medija vec u svakom drugom smislu i da im pomogne da ostvare zamisli jer selekcija je suplja, strucni stab to zna svi to znamo i u zimskom prelaznom roku mora da im se omoguci da popune praznine. Selekcija je problem, nije strucni stab. Kad ovaj strucni stab bude potpuno formirao selekciju tek onda im treba mirne duse nakaciti svaku odgovornost, a do tada moramo biti svesni da dobar deo igraca ne moze da igra u ovom Partizanu.
 
Последња измена:

Blok22

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
34
Reaction score
38
Локација
Humska 1
Davno je receno: "Partizan ili zdravlje izaberite sami"
Mrzim sebe, volim Partizan.
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.673
Reaction score
9.252
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Posle isto kola u sezoni 17/18, bilo je -6 i imali smo proleće u evropi. Trenutno je -11, a sa evropom je završeno. Đukić je imao Pantića na pozajmici, Ožegovića... ovde imamo skupog Asana, sa smešnim učinkom i veselog Sadika. Trenutno igramo bar tri puta bolje nego kod Štitarca, a rezultati su gori. Ne dao Bog da veličam Đukića, a Sava kudim, nego su to jednostavno činjenice. Ostaje nam samo kup, a kup je osvojio i Tomić, sa onom smešnom ekipom, jednom od najslabijih u skorijoj budućnosti.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Znajući istoriju Miloševićevih naglih obrta i donošenja neočekivanih odluka ne bi me začudilo da se jedno jutro probudi i da ostavku.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.686
Reaction score
22.985
Локација
Академија
Savo onomad reče da će učiti iz grešaka i da ih neće ponavljati... danas kada jurimo gol, ubacuje fucking Šćekića... PONOVO
Na klupi sedi Filip Stevanović
Шћекић данас није играо. Стевановић је ушао уместо Тошића. Небитно је.
Био сам поносан на момке када су добро одиграли у оној прошлој утакмици против Мачве која је дошла после оног кошмара у Хагу. Међутим, последице тог кошмара као да су нас стигле тек данас. Опет имамо 2:0 и не можемо то да сачувамо против Напретка. Ок да смање на 2:1, па и да изједначе али да преокрену на 2:3 е то ми није јасно... Већ други пут у седам дана понавља нам се оно проклетство резултата 2:0 као најпаснијег, што каже онај ретар бата Жива. Ако је у Хагу био Милошевић крив и рекао да је он пореметио играче изменама е сада су криви играчи. Ово једноставно не сме да се дешава. Ударити их по џепу, неке послати и на клупу или у Б тим да се мало опамете. Жао ми је што Дулета испратисмо оваквим киксом. Није то заслужио.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
24
Reaction score
31
Локација
krusevac
Ova ekipa kako povede 2:0 izbije sranje..podseticu na utakmicu sa Astanom tamo...
Navijanje za Partizan nije stvar koja podleze logickoj analizi!
 
  • Like
Reactions: BaX

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Totalni amaterizam u svim linijama veceras. Zdjelar i Natho katastrofa kao spona izmedju odbrane i napada, nista nisu presekli i zatvorili. Svaka Zdjelaru cast, dobar je decko, ali nama treba jedan Everton koji ce da stize na sve strane da krpi.

Stojkovic - odbranio neke zicere, mogao bolje kod njihovog drugog gola da odbije mozda onu loptu, ali jak je bio sut, iz blizine, ne zameram mu nista..
Urosevic - prilicno lose u oba smera.
Pavlovic - nikakva koordinacija sa ostatkom tima, ocigledno da ipak ovo sve oko transfera utice na njega..
Ostojic - ne moze odbrambeni igrac cija ekipa primi 3 gola dobiti pohvale, ali imao je par dobrih intervencija, spasao sigurno 1 a mozda i 2 gola za Napredak.
Miletic- nadam se da nije neka teza povreda u pitanju, ali nije ono delovalo dobro. Velika rupa ostala njegovim izlaskom, Lutovac direktan krivac za bar 1 gol...
Zdjelar - bas lose, nista nije zatvorio, duvalo je na sve strane...
Natho - isto vazi za njega kao i za Zdjelara, imao je par standardnih asistencija i dobrih pasova, ali pozadi bas lose.
Suma - jedini koliko toliko raspolozen, mogao i do het trika (doduse prvi gol je cist ofsajd), ali mora i odbrana nesto da uradi a ne da primamo 3 gola od Napretka.
Asano - borben, vraca se skroz pozadi da ispati, ali tanko je to jako napred...
Tosic - katastrofa, sem onog suta i slobodnjaka, i one asistencije Sadiqu koju je ovaj odbio kao od kamena, ocajan.
Sadiq - nadam se da sada shvatate ono sto sam pricao jos letos, Sadiq nije igrac za ekipe sa sampionskim ambicijama. Takvim ekipama je potreban egzekutor, neko ko ce iz 0 sansi da da 1 gol. Svaka njemu cast na kretnji, na dugom koraku, ali sve to pada u vodu kad treba primiti i sutnuti loptu u gol. Da nema Sumu i Natha da mu pakuju sanse kao na traci ne bi bio ni blizu ovog ucinka koji ima. Generalno je zanimljiv igrac, ali pitanje je koliko se moze raditi sa njim na tim nekim osnovnim tehnickim elementima, ipak 22 godine nije bas ni malo, a nas svaka godina bez titule gura sve dublje i dublje u ambis, narocito sad kad nas izbace iz LE.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Шћекић данас није играо. Стевановић је ушао уместо Тошића. Небитно је.
U prenosu je Radule rekao na 2:1 da Scekic ulazi u igru. Odmah zatim je pao gol. Verovatno je Savo onda promenio odluku da Fica udje.
Svejedno, ko god da igra treba im oduzeti plate za ceo mesec. Ovo sto oni rade i kako ih boli kurac za nas klub a mi umiremo je za najvecu osudu.

Жао ми је што Дулета испратисмо оваквим киксом. Није то заслужио.

To je i meni najzalije. 3 boda dodju i prodju, titulu ionako mandovi namestili sa pickoustim ali Veliki Grobar i nas brat Dule ovo nije zasluzio.
 

jeffmantas

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2019
Порука
64
Reaction score
65
Локација
Beograd
Ovakva kurcobolja je zabijanje noza u ledja treneru. Sta je Savo kriv za ovakav jadan pristup igri. Pre 20 i kusur godina si bio sa trenetom na Vi. Danas je drugo vreme. Mamlazi kad hoce da igraju, rasturaju, kad nece, 2:3. Stranci pogotovu. A i do nas je. Ko ce da se uplasi praznih tribina i eventualne glasne kritike ? Trulo u upravi. Teraj dalje.
 
  • Like
Reactions: BaX

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Šta vam je Savo sad kriv? Savo može biti kriv jedino zato što nije ucenio upravu u letnjem prelaznom roku što mu nisu kompletirali ekipu, ovo što on igra sa ovim igračima je maksimum. On na zimu treba jasno i glasno da kaže hoću to to i to.

Pisao sam pred sami kraj prelaznog roka da mi je nerealno ući u sezonu samo sa Sadikom. Ko god je ikad pogledao bar 2 vezane sezone u fudbalu znao je da je ući samo sa jednim špicom ludost i bezobrazluk I pri tome nije igrao nigde standardno i kojem golgeterske sposobnosti nisu primarna vrlina, dakle još veća ludost i još veći bezobrazluk. Kad sam ukazivao na njegove mane i na njegove 1 na 1 situacije bio sam napadan kao da sam ga najstrašnije terao iz kluba. Njegova realizacija nas je koštala do sad 2 utakmice. I dalje mislim ono što sam pričao o njemu da je igrač koji se još brusi ali on pored sebe mora imati još jednog špica!

Ovo je posledica rada uprave, koja nije sposobna omogućiti struki da kompletira prvo prvih 11 a potom i rezerve.
 
  • Like
Reactions: BaX

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Mene boli nemoć koju osećaš u svemu.

Nama se prvenstvo svelo na želju za što boljom igrom , ne da bi osvojili titulu ( jer znamo da nam sve poluge u FSS i drustvu nece to dozvoliti ) već da bi naterali cigane da što vise kradu.

O neslozi medju navijačima da ne pišem jer je to temelj nestabilnog Sporskog dušrva Partizan.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Verujete u coveka koji uporno vrsi beznacajne izmene u nadoknadi vremena u trenucima kad jurimo rezultat...
Covek nece otici dok sve ne padne u vodu, a i kad ode vrtece se oko kluba kao i Ivica Iliev. Kiza Milinkovic je gospodin za sve ove o kojima se pisu hvalospevi.
Najbolje da verujemo Panticu vise nego svojim ocima.

Aksentijevic je bekcina za nase bekove, a ni on nema pojma. Uvek nam kriv neko drugi, to sto mu nasi to dopustaju da se izdrkava nikom nista.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma nije problem što se gubi, problem je što sns vazali ne mogu da izgube utakmicu.Protiv njih se pošteno borio samo Javor i iskreno Napredak.Pogledajte jebeni vozdovac kako je igrao protiv sns vazala a kako protiv nas?!
Pod jedan, mora uprava da ode.Ali ona se smenjuje masom i pritiskom a nas nema na tribinama
Pevanje protiv ,,velikog vodje,, je pod obavezno ali to se ne radi i zato nas jebu sudije, mada je danas čak Napredak oštećen i to treba reći a ne kao sns vazali ćutati.Priznat nam je prvi gol iz ofsajda a pomoćni izgleda ne zna pravila, pošto je ofsajd bio 2m.A ako zna pravila i namerno je to uradio da nas izjednačava sa lopovlukom sns vazala, onda mu treba jebati mater
Uprava mora odma da da ostavku.Na šta to lici da sns vazali 3 sezone osvajaju titulu u oktobru?
Niko se ne buni dok kradu krcunove lopovcine po naredbi vrhuvnog vođe
Jebem vas u usta vazalna
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top