Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Da se igralo protiv bilo koje druge ekipe pa i da poverujem da su sudije retardirane ali s obzirom da smo igrali protiv ruskih cigana nema sanse da je ovo slucajno. Bili smo odlicni dok nije doslo do tacke kad na ono sudijsko maltletiranje nije moglo vise da se cuti....ako u nasoj ligi moramo ovde vala ne moramo i nismo ni trebali da izadjemo na drugo poluvreme vec da se izmesamo unutar nase ekipe i istrcimo tih 45 min. Sto se nase lige tice bice ovakvih stvari ali ipak povlacenje nije resenje za nasu ligu....morace igraci nadljudske fizicke i mentalne napore da uloze u ovaj drugi deo prvenstva, nema nam druge.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.273
Reaction score
15.126
Локација
U pizdi materini
Fale nam oba beka i jedan štoper.Ja bi Miletića vratio na štopera, tu je on odličan.Čak bi sada odmah njega na štopera a kad oporavi Lutovac na beka.Za levog nemamo rešenje, ne znam kakvi su nam mladi.Ali definitivno bi doveo 2 Portugalca na poziciji bekova i jednog zadnjeg veznog i sa sadašnjim rosterom to bi bio odličan tim.

Ćelavi ne zna da proceni let lopte i gde ona pada tako da štoperska pozicija ostaje upražnjena ( znam potpisli su juče onog) a Lutovac nije bek pa sad zamislite koliko su nas uništili kada čekamo igrača kome to i nije primarna pozicija. Nego ima li ko na prodaju bagro uhlebljena nesposobna pas vam mater ?

Elem kaži mi brt kad sam te već citirao zašto baš Portugalci ? :D
 

Nikos

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
228
Reaction score
828
Локација
Novi Sad
Šta će povlačiš ekipu čovek zalutao u suđenje.Svira penal a Šćekić stoji u mesto a ova ciganštura ga udara nogom i pada.Daje dva žuta pa crveni, na prijateljski meč zbog prigovora.Misle da naprave sudije za svetsko ili šta, to se ne radi sa ljudima koji nisu ni na fizičko šutnuli loptu.Mora da ima smisao za suđenje, da je igrao bar u školi fudbal.Da gleda utakmice, prati suđenje.
Inače oba leva beka su nam katastrofalna.Ovaj Brežančić ne može ni da trči više.
Kako da umisle da su zvezde odigrali nekoliko utakmica za prvi tim?Šta ti smetaju deca?Trče, bore se.Ne vidim nikakav problem sa njima.Isto se bore i trče i na zvaničnim i na prijateljskim utakmicama.
Čovek "grobar" bez padeža ,a ja " početnik"? Hvala moderacijo ,da se ne ljubimo
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.085
Локација
Beograd
Dobro...ruska liga je itekako kvalitetom iznad naše Pingpong, i teško da neko u ovoj našoj ima neku izrazitu želju za nadigravanjem, ili da može da nas tako stisne i davi kao što su to (u nekim periodima utakmica) Rusi radili u Kataru...nekad smo na ovom turniru igrali u prvom, a nekad u ,,kombinovanom,, sastavu, ali zadavali smo i mi Rusima muke po terenu...ovo su bile tri žestoke provere da vidimo šta sve možemo i šta sve ne možemo...

Danas smo bili malo šuplji pozadi, malo promašili napred, malo pogodili, malo im ozbiljno pretili, malo se nervirali, malo ovo,, malo ono, sve po malo...a prelazni rok je takav kakav je...više puta je ponovljeno da nećemo da dovodimo tek da bismo doveli, može biti da čekamo promenu pravila o strancima, pa da dovedemo njih...znam da će na leto biti kasno za uigravanje, znam i da ćemo tada verovatno prodati nekog od najboljih, ali...daleko je do leta, daj prvo da ,,preguramo,, proleće...

Ovo danas je, recimo, bila jedna idealna priprema za derbi koji nam uskoro sledi:

Nepostojeći penal sviran za zvezdu (Spartak iz Moskve)...
Sviran nepostojeći ofsajd Partizanu da Partizan ne bi dao gol...
Ne svira se očigledan faul za Partizan, a kada se igrači i trener bune, onda ih ,,napuniš,, kartonima (i to crvenim)...

Ali, bilo kako bilo (na utakmici) - Sava je još mlad čovek (i trener) i mora još da uči - mi smo (ne znam kako i preko koga) došli u taj Katar, u najbolje moguće svetske uslove, i kada si negde gost, moraš i da poštuješ domaćina...
O.k. sudija nije video faul, verovatno bismo zbog toga primili gol, ali...te tamo sudije sigurno nemaju lošu nameru, samo ne znaju da sude - dobio si hotel sa ,,šest zvezdica,, vrhunsku uslugu, super terene, priliku da prikažeš svoj klub, da sediš u društvu jednog svetskog Bora Milutinovića, a ti bi da se ljutiš i povučeš ekipu sa terena jer sudija nije svirao faul, a još pre 10 dana si rekao da te rezultat ne zanima?!

O.k. onda istrpi grešku sa osmehom na licu i vidi da li ti je ekipa sposoban da pobedi UPRKOS nepravdi i golovima zaostatka...Trebaće ti to za ,,domaće situacije,,!
Šta se boriš za pravdu u Turskoj i Kataru, bori se za pravdu u svojoj zemlji! Ako treba da se napušta teren, napusti ga ovde, ali tek pošto daš protivniku gol više i pokažeš mu zube (i ostalo), uradi nešto u tom jebenom FSS-u, sudijskom savezu, državi...našoj državi, ne turskoj i katarskoj!
A tamo...tamo si gost, zahvali se domaćinima na gostoprimstvu, i to je to...

Znam ja da nije lako kada ti ,,pukne živac,, i razumem Savu i Birbasa...ali da se sete za ubuduće, i da biraju kad, šta i gde...

Ne znam da li je Lazar Marković izašao ,,preventivno,, ili...ali znaš kako je, Partizanu treba fudbaler koji može da igra...možemo mi i još da ga čekamo, ali ne znam koliko još možemo da ga čekamo...
Bilo bi dobro da je on u stanju da nastavi karijeru onako kako treba da je nastavi...

Matić još nije dao gol iz igre za nas...možda mu krene kasnije...ovako ,,u polju,, je mnogo slabiji od Sadika...Lakčevića sam gledao u Teleoptiku nekoliko puta...tamo ga zvali Mesko...sad je napredovao u odnosu na tu sezonu, lakše prodire, bolje vlada loptom, ali i dalje, isto kao i tamo, najređe ,,finalizira,, - nema gola, nema asistencije...on uradi nešto, ali, gde je ,,poentiranje,,? Fića Stevanović? Nešto konkretno?
Laki Pavlović, takođe, sve, sve, ali, kamo gol, kamo asistiranje? I, ako se kojim slučajem upita zašto mnogo više igra Suma (nego on), odgovor je - zato. Ko razume, kašće mu se samo. Mada ne mislim da naši ,,klinci,, čitaju ovaj Forum, preobimno je i preozbiljno ovo štivo ovde...
A za profi sportistu možda je i najbolje da ne čita komentare o svojoj igri...ni dobre ni loše...šta će mu komentari, valjda stručni štab zna i ima šta da mu kaže, matori igrači da nam budu načisto sa sobom šta još mogu i na kom nivou i da ne petljaju na terenu sa nečim što ne mogu, a mladi da nam budu načisto da se mnogo potrude da budu još bolji...

Sve u svemu i ukratko, rezime ovih priprema je kratak - ima da meljemo sve pred sobom do kraja sezone! :D
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Nećemo dovoditi da ne bismo nagomilavali, osim ako rešenje nije kvalitetno, a takva su nam svakako nedostupna. To mi je u rangu onog "imamo svoje mišljenje, ali nismo saglasni sa njim".
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Споменуо са то и када је Саво повукао екипу против оног румунског тима - Саво и играчи морају на неправду исто овао да реагују и у пролећном делу сезоне а не само на припремама.

Ево голова са утакмице:





 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Ruski,Grcki i Domaci cigani ista bagra,ista pomoc sudija kao zajednicka vrednost. Bili smo dekor u ovom takmicenju kao i u jos nekima. Ne daju nam da osvojimo i to ti je. Doveli stopera u 12 i minut da ne prodje nijedan deo priprema sa ekipom. Bravo genijalci.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.984
Reaction score
15.738
Локација
Beograd
Ne znam što se brinemo za štopera. 18god, omladinski reprezentativac, 188cm. :ziveli

 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
U nedelju naš Partizan kreće u novu-staru prvenstvenu bitku.
Prošlo je dva meseca i jače od poslednjeg meča u jesenjem delu.
Imali smo zahtevne pripreme i jake provere pogotovo protiv Rusa tako da ja verujem da je ekipa spremna i orna da odgovori izazovima u prvenstvu.
Nismo se nešto mnogo pojačali u igračkom kadru sem rotacije u špicu gde je kao ispomoć Sadiku došao Matić i Vitas na poziciji štopera.
Na kraju krajeva niko bitan nije ni otišo sem Pavlovića koji će opet odigrati ovih 6 meseci.
Otvaramo prolećni deo protiv Radnika iz Surdulice, a posle toga gostujemo Tsc i dolazi nam Proleter!
Mini ciklus od tri utakmice posle kojeg sledi derbi u rupčagi taman da uhvatimo zalet za isti.
Idealna prilika da vežemo 4 pobede odmah i u startu.
Verujem u čuda , verujem u ovaj tim,verujem u Savu Miloševića, verujem u titulu !!!

Ajmo crno beli.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.312
Локација
Brèko, BIH
Ako se ne varam,još nismo odigrali meč osmine finala Kupa protiv Spartaka, kad ono beše termin te utakmice ?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top