Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Prelep prolecni dan u nasem glavnom gradu, a svog doma, sa stadiona JNA Partizan krece u drugu fazu borbe protiv vetrenjaca. Momci uz vas smo u ovoj uzaludnoj borbi, jer ste nam nedostajali i znamo da ste najbolji, a to i ocekujemo da danas na terenu pokazete.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Sve ispod 5 komada ciganskoj filijali, bio bi neuspeh po meni.Počastite partizanovce vatrometom golova a filijalu usmerite ka nižem rangu, što i zaslužuje već nekoliko sezona.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Састав: Стојковић - Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић - Шћекић, Натхо - Тошић, Сума, Асано - Садик
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Krećemo u ,,nemoguću,, misiju. Nadam se da igrači i stručni štab imaju dovoljno motiva da ostvare sve pobjede do kraja sezone, na svim frontovima a ostalo ako se poklopi, poklopi. Srećno, momci!
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Solidna igra za premijeru na proleću.Nije perfektno, ovi su stali nazad za 10 igrača, počeli da kradu vreme od 7 minuta, pokušali da unesu nervozu, idiot nije svirao penal kada je ona sirovina sa dve noge uklizala na Bambija i pokosila, ali smo ih načeli odličnom praćkom Bambija.
Bambi od povratka je danas odigrao najbolju utakmicu.Razlog?
Možda prošo cele pripreme bez povrede?Možda želi novi ugovor?
To je pitanje za Miloševića.
Katastrofalna igra Šćekića, Miletića i Uroševića.I mi moramo naći oba nova beka.To je činjenica.
Igra loša zbog tog cupkanja Ščekića i njegove nesigurnosti pri pasu, ubija igrača ponekad pasom, imam utisak da se on plaši kad ima loptu u nogama i da nešto počinje brzo da cupka pre pasa, stepuje u mestu faktički.Tu dolazi Zdjelar i otkloniće taj segment.Ali na spoljnim pozicijama nema ko da otkloni.Možda može Lutovac na desnoj strani, na levoj nemamo alternativu.
Asano je odlično odigrao.Sadik i Suma su bili lošiji.Natko je dao dva gola, malo lošije delio lopte ali se nadam da će to popraviti.
Dali bi 5,6 lagano da nije bilo golmana koji je odbranio 3,4 zicera.
Najvažnije je da smo opet odlično pripremljeni i da gazimo posle 70-og minuta.
Sve pobede do titule!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
losa igra, puno losih pasova, nervoze, greski pri driblingu, mora to da se pritegne pred derbi, ali i pores svega je trebalo da bude 5,6 golova u mrezi Radnika
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bas tako. Htedoh i ja reci... Slobodnjaci u pravi cas pred derbi, nekad smo voleli da ganjamo cigane slobodnjacima (Drincic, Jojic) tako da sekta i dalje ima stresove i strah u glavi od toga...

Solidna igra. Ubedljiva pobeda a mogla za 2-3 gola jos i ubedljivija. Opet smo osteceni za penal. Dva lepa gola iz slobodnjaka. Tosic napokon. Docekali smo i to. Natho je tata.

Idemo dalje.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.532
Локација
Žrnov
baš falio Zdjelar, ne može šćekara ovo da pokrpi.

nedosuđeni penal za nas i nepodignut ofsajd u napadu radnika ovaj put nisu imali uticaja, a moglo je... i onda bi bilo zašto ih nismo ranije otvorili, nismo dobro stajali itd itd..

sve u svemu, teraj dalje, da se niko ne povredi, da operemo cigane pa da vidimo šta će biti posle toga.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
760
Reaction score
2.815
Локација
Banja Luka
Rutinski odrađeno, rekao bih sa pola snage.Bitno je da do derbija pobjeđujemo a onda komšinici pokazati ko je gazda u Srbiji.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Koliko sam čekao nastavak sezone na kraju sam se smorio gledajući ovu utakmicu. Mnogo loša igra, rastrzana, igrači dekoncentrisani prilično, teren užasan... Na kraju 3:0 iz dva slobodnjaka i penala. Imali smo 18 šuteva, od toga 10 u okvir gola a opet nisam zadovoljan igrom. Ali igrati loše, šutnuti toliko puta, pobediti 3:0... ne znam šta će biti kada sve bude išlo po loju, neko će opasno najebati od protivnika!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top