Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Krenuo maksimalno ofanzivno samo na tabli u svlacionici, mi sa tom maksimalnom ofanizvom odigrali najgore prvo poluvreme u derbijima ikada. Mogli da damo gol zato sto ovi invalidi kod cigana bacali dva ,tri puta nasima u noge loptu bez ikakvog razloga i pritiska.

Ocajna igra, takticka nepismenost, Savo pored terena laganeze ne dernja se da se drug Stankela ne naljuti na njega, sramota na sta smo mi licili veceras.

Tako su nam dali loptu na proslom derbiju pa je Suma dao gol. Tad nismo bili takticki nepismeni? a Savo je bio genije sto je izvadio Sadika malo prije toga? Jedino sto bi zamjerio treneru je to sto nije stavio Scekica od pocetka. Natko i Zdjelar nisu dobijali dovoljno duela na sredini a bez tih oduzetih lopti nema ni tranzicije iz koje smo najopasniji. On je pokusao sa Natkom i Sumom zajedno, sto je ofanzivnije od ove varijante sa Scekicem, medjutim to moze protiv ekipa koje kad izgube loptu idu da je oduzmu cisto do neke opasne zone, a ne da naprave faul pod svaku cijenu na bilo kom djelu terena kao sto su gurbeti radili veceras. Razumijem razocarenje al realno gledanu da je moglo bolje, bilo bi bolje. Tako je kako je idemo dalje borba. VOLIM PARTIZAN!
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Našu bednu igru u prvom poluvremenu treba zapamtiti dobro, da se više nikada, ali nikada ne ponovi! Kakve čekalice, kakve pizde materine...protraćeno poluvreme.
U drugom smo bili nešto konkretniji (i to samo zbog malog Stevanovića, svaka mu čast), ali sve u svemu - ništa.
Zadržavanje vremena i ostala ciganska sranja, ne znam ko je odgovoran, ali aman ljudi, koliko AZ Alkmara treba da nam se desi da naučimo da se to jednostavno ne radi...a da ne pričam o tome što čuvamo remi na -11, VELIKA SRAMOTA!
Hvalili jesmo, a sad bogami i kritikujemo po zaslugama.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213
auuuuu
nista, ali bukvalno nista
treba da budemo srecni sto nismo izgubili
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.001
Reaction score
11.779
Локација
JNA
E ovako. Markoviću, druže, koji kurac ti tražis u Partizanu? Nit trči, nit igra, nit dribla, ništa.. čuvaš te tvoje nogice, faca kao da je pre pola sata pijan došao na utakmicu pravo sa splava. Stojke... Poštujem te mnogo, spasao si nas bezbroj puta, ali čemu ono cigansko odugovlačenje?? Smučio mi se srpski fudbal, derbi, ma sve
 

napadaj

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2018
Порука
517
Reaction score
2.415
Локација
Srbija

“Propustili smo šansu da zakuvamo prvenstvo, ali kako je bilo prvo poluvreme, možda smo i dobro prošli. Crvena zvezda je imala svoje šanse i mogla je da nas kazni. Izdržali smo pritisak, a imali smo i neke naše šanse u drugom poluvremenu. Iskreno, ja sam bio malo u šoku sto smo čuvali rezultat na kraju, jer nemaš šta da čuvaš, u zaostatku si 11 bodova”, konstatovao je Bojan Ostojić.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.062
Reaction score
18.265
Cime li je zadovoljan cemu lise smeje
Pa zadovoljan čovek, očigledno su on i ono goveče što se odaziva na sinjor odradili šta se od njih tražilo... Sad će zajedno u kafanu tako zagrljeni, VVV kancer će da podeli pare od Fiće, Vožd zadovoljan, derbi protekao u najboljem redu, miljenica i dalje prva...

Sram bilo sve koji su u ovome učestvovali. "Kapitena" i "stručni" štab najviše! BRUKE!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Žao mi je što se desilo ono čega sam se pribojavao: Njihovi klinci i Ben se pokazali kao najopasniji na terenu. Potcijenili smo gurbete u njihovoj septičkoj. Gavrić bio najbolji pojedinac na čitavom terenu u prvom. Kasnije je zatvoren.

Stojke igrao X na kladži. Jebote, kao da nama odgovara X a ne raspalim egipćanima?!

Istini za volju, skoro sve šanse što su cigani stvorili, stvorili su u prvom (a i to iz tranzicije) pošto govno Lukić pušta da nas biju. Pa od 4 jbna žuta koja je trebalo da dobiju + penal za igranje rukom, dobili su samo jedan, a i taj "preko neke stvari"!

Povrh svega, naša kurčeva tribina raspalila bakljadu u JEDNOM MOMENTU KAD SMO IMALI NAPADAČKI ZAMAJAC NA TERENU?! PA JEBO VAS OTAC RASPALI, ZAR NE MOŽETE DA SE DOGOVORITE DA SE BAKLJADA POMJERI ZA 10 MINUTA?! AUPIČKUMATERINU!

ZNALI SMO DA ĆE DA NAS KRADU I SJECKAJU, ALI DA ĆEMO IM MI PISATI OPRAVDANJE ZA TO, TOME SE NISAM MOGAO NADATI NI U NAJGORIM KOŠMARIMA.

Danas su cigani igrali sa za nijansu većim žarom i mudima, što se nije desilo otkako je gdin Štitar otišao iz Partizana.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Niko ne sme nista da zucne Asanu, decko je jedan od retkih koji je PREORAOOO ceo teren, kao u onoj njihov kontri kad je istrcao 80 metara i zaustavio igraca...Jos mi je vruca glava, pa bih svasta napisao, kad se smirim napisacu analizu
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Jedino bednije od izdanja vecine nasih fudbalera u rupi je juzna tribina.

Principijelno na visini zadatka.



Golmane, nije zabranjeno ispucati jebeni balon ka centru, ka njihovih 16metara, ka autu... bilo gde, samo je jebeno sutni.


Ajmo " Savo&Deki" kod Ivana Ivanovica, mrs!


nusknvP
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.071
Reaction score
15.711
Локација
Храм фудбала
Svako kome to nije jasno je u teškoj zabludi.
Da smo igrali protiv Borče ne bi čuvao loptu, a da pokuša ubili bi ga saigrači a pogotovo trener.

Nego je treneru očigledno dovoljno 0:0, golman samo ispunjuje zadatak.

Što se tiče utakmice, katastrofa, to je to, ovo veze sa Partizanom nema.
To i jeste i nije tacno.
Stojkovicu ovo nije prvi put, pisao sam o tome i prosle i pretprosle godine. Pogledaj svaku nasu utakmicu xy puta nazad i ne bitno ko je protivnik uvijek to radi, nesto cesce kod naseg vodstva, ali nije mu strano ni u ovakvim situacijama. U njemu je ostala ta ciganska navika valjanja, zadrzavanja, i sa tim svojim postupcima on stvara nervozu i svojim saigracima.

Ja ne znam na kojoj poziciji je igrao Natko u CSKA, ali ova defanzivno orijentisani centralni vezni cini da ga nemamo ni u odbrani ni u napadu. Zbog njega su cigani i imali toliko prostora po bokovima.

Edit: 99% ekipa loptu izbija na napadaca, ali mi smo u onih 1% koji to rade uz samu aut liniju. I najvise sto mozemo dobiti je mrtvi aut za koji nam minut treba da ga izvedemo.
Pa grom je ubio zar nije logicnije ispucati paralelno i da napadac po prijemu ima mogucnost odigrati i lijevo i desno, i nazad.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Meni puca kurac od povratnika. Nije važno kako se zove, ako se igrač vrati u Partizan, vratio se da malo oživi karijeru ili da ladi muda po splavovima. Stavljanje Fiće na klupu, pokušavanje da se Markoviću titraju jajca, u kojima ima povišeni bol je krajne neinteligentno i najverovatnije uzrokovano nekim budućim transferom gde će da se podeli lova, a u toj deobi Partizan će dobiti ono severnije od Markecovih jaja.
Stojkoviću se treba zahvaliti, vreme je da nadjemo boljeg golmana, treba će nam, pošto nam je jedan štoper pred penziju , a drugi ide u gastarbajtere.
Utakmica je očekivano završila u x, da se ne talasa dok se glasa, u zemlji je blagostanje toliko da su i treneri dva najljuća rivala nerazdvojni drugari:puke:
Nego kroz glavu mi samo neki ćelavi šef prolazi, onaj što ne voli pičkice, pitam se šta li radi sad?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top