Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.298
Reaction score
3.862
Локација
Kobasicarija "Venac".
Vise smo ocekivali ali jebi ga. Vece razocarenje mi je igra od rezultata. U prvom delu su nas cigosi iznenadili presingom i batinama. Steta za onih nekoliko situacija kad smo im oteli loptu u zadnjoj trecini. Falilo je vise koncentracije.
U drugom za nijansu bolje, ali opet ostade opor ukus. Onaj odozgo nas pogledao kod mrtve sanse vukanovica.
Savo na tri derbija nije primio gol.
Nadam se da povrede nisu ozbiljne.
Sve na kup!
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.550
Reaction score
10.857
Naravno da smo igrali prijateljski mec. I Stankeli lepo i Savo ne dobije otkaz. Na tabeli se usput nista ne promeni, a i da se promeni, nista nam ne bi znacilo.
Vazuri i Vuceli je svakako lepo.

Savo Milosevic je neverovatna prevara, sa svih strana smo bombardovani informacijama o njegovom karakteru, radnoj disciplini, strucnom stabu i slicno, a covek je vise puta dokazao da je obicni oportunista i klimac glavom, sto se na ovom derbiju i dokazalo.

Ako vec imas obraza da napravis ovako nesto, bar nemoj da se smeskas i glumis ludilo. Kazi da si sjebo nesto, prevario se, bilo sta, ali nemoj da jebes ljude u zdrav mozak i nerviras izjavama kako si zadovoljan sto nismo izgubili i da smo mogli da izgubimo.
Je li realno da iko ko je ikad gledao fudbal moze da kaze da ovo nije bila dosadna utakmica? Kako majstore nije bila dosadna utakmica? Kakve bre sanse, kakve po 3-4 na obe strane? Kako ima obraza da tako nesto kaze u utakmici u kojoj je ukupno imalo 8 suteva, inace isto kao i zutih kartona?!?!
Nije se bre igralo ni sat vremena. Sopstveni golman ti je pojeo 5-6 minuta, dobio covek zuti zbog odugovlacenja u 95-om minutu jebote. Jebote!

Gde su ti ta 3 pojacanja kojima si prezadovoljan? Gde ti je osovina tima koju ti je Vazura nadljudskim naporima sacuvao? Gde su te pripreme u Kataru, strucni stab, znanje, obraz, cast? Koga zajebavas?
Ne slusa covek obican narod, ipak je on strucnjak. Strucnjak kome je ovo prvi trenerski posao ikada.
Ovaj tim je preskup skup igraca koji nemaju veze sa vezom. Treba nam izmisljen penal da izvucemo bod protiv nekog TSC-a.

Je li realno da ni u jednom trenutku nismo pritisli stopere zvezde, ni minut jedini presinga. Setaju se svi. I jos Degenek i onaj degen uz njega ni sami ne znaju sta rade i poklanjaju nam lopte. Nismo imali tri normalna napada celu utakmicu. Prebise nas uz sve to...

I hajde konacno da prestanemo da pricamo o mitskom bicu zvanom Sadik. Ne postoji, ne postoji i ne postoji niko dovoljno lud da da te silne pominjane milione za ovakvog napadaca. Ti milioni postoje samo u Vazurinoj glavundzi, a neki Lion postoji samo u Savovoj i Sadikovoj masti.
Nije sposoban i nikad nece biti sposoban da konstantno daje golove. Niko ne moze da mu ospori da je cudan i nepredvidiv, da je ekstremno brz u odnosu na tu visinu koju ima, ali covek nema pojma sta radi plus skoro i da ne igra glavom. I ove dugacke lopte nekako juri grudima jebote, cak ih i nahvata nekako, meni fizicki neobjasnjivo.
Ali je li realno da u prvom poluvremenu jedinu krstenu akciju upropasti tako sto bukvalno otme loptu koja ide Asanu koji je u punom trku iza njega i koga nema sanse da ne vidi iza sebe?! Izasao bi 1 na 1 sa strane!! I to mu nije prvi put da otima lopte saigracima ove sezone. Ne zajebavam se, konstantno otima lopte saigracima.
U drugom poluvremenu mu dolazi na poklon lopta na 20 i nesto metara, on i Suma pored nje, samo jedan cigan na vidiku. Majstor se odlucuje da je sutne IZ PRVE bas tu gde mu je i dosla?!! Suma je poceo da cupa kosu kad je video sta je ovaj uradio. Ti se profesionalno bavis davanjem golova jebo ga ti, sta si ti radio i gledao 20 i kusur godina jebo ga ti?
Takve stvari mnogo stete ekipi. To unistava hemiju. Sreca pa je prvo oteo Asanu, a japanci su obicno stalozeni. Suma je vec dobio nervni slom. Za ono bi ga u tom ozbiljnom klubu koji mu Savo predvidja odstranili iz tima. Moze da da 30 golova, nikad nece biti ozbiljan napadac i nikad nece igrati za ozbiljniji klub.

Stavljati u isti kos Asana i Markovica je neumesno. Asano je spasio dve jako jako ozbiljne ciganske sanse. Prvu tako sto je posle kornera prvo glumio stopera koji je negde zalutao, pa posle izblokirao sut ciganskom beku, a drugu tako sto je u sprintu istrcao preko celog terena posle naseg kornera i usrao cigansku kontru u kojoj bi imali visak.

Mali Pavlovic je klasa. Ostojic je takodje imao dobru utakmicu...
Stojkovic je za mene mrtav. Oprostiti mu ruznu proslost je jedna stvar. Sabotirati svoj tim (po tudjem nalogu, ali svejedno, ciganski je) i bez srama cuvati vreme skroz druga stvar.

Ili radite u interesu Partizana ili ste neprijatelji Partizana! Nema izmedju. Da ne kazem - nema neresenog.
Za govna u upravi smo vec znali, stranka im je preca, sve joj duguju. Za Savu sam tvrdio i tvrdim da je amater i neznalica, ali nisam mislio da je neprijatelj Partizana i da moze raditi ovo sto upravo radi.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
I jos dali nesrecnim ciganima, povoda za sprdanja, srecni sto eto nisu izgubili , pa tako vrcavi Borjan izjavljuje kradu vreme kao da oni imaju +11, a njihov trener sa govedjom glavom da smo oborili rekord u dugim loptama.

Eto, malo nekom treba da bude srecan.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
319
Reaction score
1.219
Локација
Београд
Како се приближавам стадиону, тако је све јачи осећај и мисао "можемо ми ово, дај да их натрпамо у сред рупе". Улазим на исток неких 20 минута пре почетка (хвала Богу да нисам уживао присуствовао оној срамоти на стадиону пре утакмице) и видим да нас има баш пуно, бар пола истока смо ми заузели. Ови класично у њиховом фазону са балонима и ватрометима, а ми на истоку само срце, руке и глас - како и треба да буде. Могло је и боље навијање да буде, али свакако не бих мењао то за милион балона и ватромета. Најбољи део што се навијања тиче је био двоглас са кавезом.

Што се игре на терену тиче, пред почетак сам био пун оптимизма који је спласнуо јер је у првом полувремену изгледало као да у црно-белим дресовима игра нека друга екипа у односу на ону која је играла на прошлом дербију (на пример). У другом полувремену смо били бољи, али поново бакљада принципаша у најгорем могућем тренутку - када смо почели да улазимо ритам и играмо нашу игру.

Ваља поменути и срамотно одуговлачење игре и трошење времена од голмана који би требало да буде капитен ове екипе. Одбрани свака част, стварно су одиграли мушки данас. Павловић има све предиспозиције да буде велики играч са озбиљном каријером. Везни ред онако, било је ту и добрих и лоших ствари. Напад је морао бар један њихов кикс да искористи, пар пута су нам буквално дали лопту на њиховој половини. За тренера сте већ све рекли, баш ме разочарао данас јер сам очекивао да иде на победу.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Evo gledam opet onu šansu kad je Sadik od 25m šutirao ka polupraznom golu.Neverovatno mi je da nije pošao sa loptom ili bar dodao Sumi i izvuko se u desno da odigraju dupli pas, imali jednog igrača ispred, rešili bi to.
I sudiji da se najebem mater još jednom zato što nije svirao penal i što nije dao onom degeneriku crveni i rodicu za lakat zuti i posle jos jedan dobio_Osteceni smo drasticno u derbiju iako to ne menja picksti pristup utakmici
 

Laky

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.155
Reaction score
157
Локација
..
Jedan od najgorih derbija u istoriji!
Sasvim sigurno!
Vratio bih film samo na toplo ljeto 2011. kad smo htjeli da uđemo u LŠ sa malim, tada klincem Lakijem Markovićem. Ispadosmo od Genta ili Genka.. Igrao je poslje i u Liverpulu ali mislim da je to jedna prevara od igrača.
Savo je odigrao jajarski na -11. Trebalo je od početka sa dva špica.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Samo cu reci, šta ste vi radili u Katru, alal vam kurac!
Očuvali osovinu ekipe, a povezani kao da se vide prvi i poslednji put. Nažalost, trenerski pečat.
Stojković.... Ne znam dali to govori više o nama ili o njemu da je bio kapiten i zvezde i Partizana. Ipak to više govori o nama. Igrač koji je nosio našu kapitensku traku, nema teoretske šanse da bi posle nosio njihovu. Velika bruka za klub.
Jug na all time low.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
810
Reaction score
3.817
Ako me neko nekad bude pitao koji je najgori tim cigana koji pamtis ja cu im reci ovih 11 veceras, napamet cu nauciti i svaki dan obnavljati za slucaj da me probude u pola noci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top