Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Izgleda si ćorav, pošto Asano grudima prima loptu,. pravi dribling kojim bi izašao jedan na jedan sa golmanom ali to sprečava ruka protivničkog igrača.Školski primer PENALA.O ovome pišem od juče, oštećeni smo drstično i sam Asano je odmah digo ruke i tražio penal!
Eto zašto je neophodan VAR je bi imali penal.
@nemavise a i odlično što ti je ovo prvi komentar u vezi derbije, jednu reč nisi napisao osim da je Asano igrao kao dlanom, pošto si ti to vido kad si usporio snimak ili šta već.
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
I još +faul, guranje igrača, koji prima loptu, ispruženom rukom. Ne mogu cigani bez sudije, pa to ti je. Inače, ovo što su juče odigrali je njihov krajnji domet i malo više od toga i to samo zato što smo im mi to dopustili. Mi možemo i morali smo juče mnoooogo bolje. Prvo poluvreme su ladno dolazili do 35m ispred našeg gola, a da ih niko nije u tome sprečavao, kao da su jebena Barselona sa sve Mesijem i Suarezom u najboljoj formi. Neshvatljivo. U završnici se videla sva limitiranost ove imitacije fudbalskog kluba koja je napravila razliku u bodovima igrajući pozorišne predstave.
 
  • Like
Reactions: Zex

nemavise

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
120
Reaction score
569
Ipak Gobeljic udara rukom prvi, pa onda Asano dlanom :D
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.289
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Neozbiljna je to priča sad posle lošeg proleća, odjednom forumaši znaju više od stručnog štaba. Jeste, baš.
Suštinski, ista je to ekipa koja je odigrala jednu od naših najboljih evropskih jeseni u poslednjih 30 godina. Trenutno je ekipa u krizi, kao i svaka druga, ta kriza se prevazilazi treningom i vremenom.
Ne može svaka kriza da se prevaziđe promenom trenera.
Mislim može, tako i radimo već 30 godina, i zato nemamo ništa od rezultata sem 2 evropske jeseni i 2 lige šampiona, u kojoj smo u jednoj izgledali kao takmičarski tim.
Vidi sve to Savo i stručni štab, samo su drugo koncepcijski rizici u teoriji i praksi.
Meni je recimo nejasno kada smo znali da će biti ovako mesarski derbi, zašto nije počeo Šćekić, zašto smo na sredini onda imali Natha u paru sa Zdjelarom, koji je manje pretrčao od Stojkovića, a na "krilu" Asana, koji je igrao beka, a pri tome jedan jedini višak u napadu nije napravio ( ja se ovoga ne sećam od naših krila maltene nikad).
Lazara koji je jednostavno skandalozan.
Opet se vraćam na onu temu da mi na krilu imamo 5 igrača, ali nemamo ni jednog koji može da zadrži loptu, da odigra dupli pas, da centrira, da šutne...
Nemamo ni prekid, nemamo ni šut sa distance.
Zameram Savu i šablonske izmene opet, kao na početku sezone ( mora Matić za Sadika). A kad se njihovi igrači umaraju, otvara prostor, Matić je beskoristan, tu je Sadik neprikosnoven, ali je Matić jako koristan u gužvi, u centaršutu, u pozicionoj igri. Onaj pas Natha za Matića na kraju, Sadik bi istrčao već do golmana.
Sadik je iznudio 10ak faulova, da je postojao još jedan igrač u tim trenutcima u špicu, imao bi prostor. Jer nam ništa nije vredela "kreativna veza" kad fudbala tamo nije bila.
Kada duplira bekove, zašto to ne radi s Brežančićem, zašto ne upari Matića i njega. itd itd
Ima milion stvari koje očigledno nisu bile dobre, ali ja vidim i kad u KKP u nekim trenutcima ništa ne funkcioniše kako valja, pa ne mislim da bolje znam od Trinkijerija niti da ga treba smeniti.
Probali smo svašta nešto sa trenerima, samo jednu stvar nismo nikada.
Da probamo da pomognemo treneru i igračima da se izvuku iz bule i govana.
Da smo to možda pokušali s Jokanom posle žiline, ko zna gde bi bili.
Da smo pokušali sa Stanojevićem posle Šamroka ( nije smenjen ali je atmosfera bila neodrživa).
Postoje razni Drulovići koje kad vidimo na trenerskom mestu vidimo da neće nikada u životu postati trener, ali ono ako neko ima i nešto malo talenta, možemo da probamo, ništa nas ni ne košta, pošto ozbiljnog naslednika ne vidim, sve će ostati u domenu raznih Stolica...
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
231
Reaction score
1.354
Локација
Western filmova
U pravu si @Stojanče, samo pitanje je, kako da im pomognemo? Na koji način? Ako sam dobro razumeo... Da podržimo trenera i ekipu, tako što ćemo oterati ovu bagru od uprave? Pa tu su im Principaši ciganski murijaši i to u startu ne bi prošlo. Svaki vid otpora, oni će ugasiti, dokle god je ono govno na čelu ove zemlje. Ne možeš protiv ubica, robijaša i kriminalaca, koje štiti država. Sinoć su pokazali ovi sa Juga, šta im je sledeći cilj. Da oteraju ZBR sa tribine. I radiće na tome. A da su iole ozbiljna i prava priča, ispravna priča i tribina, ne bi se ZBR šibali sa ciganima juče na Vračaru, već bi oni organizovali neku akciju protiv ganfera.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.063
Reaction score
18.277
Moji razlozi ZA smenu Miloševića:

Jer mislim da je poslušnik, VVV poltron i da nema kičmu. Nama u ovoj zemlji krcuniji treba RATNIK, a Savo to nije.

Razlozi PROTIV:

Jer mislim da nijedan od te dvojice sa kičmom neće doći. Tako da nam je isti kurac sa Savom ili bez njega.

Kad rešimo tribinu, kad oteramo kancer (i kancelara) iz kluba, kad nam ponovo bude bilo u interesu da budemo prvi, tada će imati smisla promena trenera... Do tad sve iz šupljeg u prazno, sedeo na klupi Savo ili neko drugi.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.172
Reaction score
18.416
Локација
U Kinšasi
Ja cu da podrzim bilo koga kome ce prvi cilj da bude osvajanje titule. Kup, Evropa, to me trenutno nista ne zanima. Svi u FK Partizan deluju poprilicno nezainteresovano po tom pitanju.

Titula Marka Nikolica je jedan od razloga za ovakav stav. Ako i Trinkijeri izbaci mutante u ABA i osvoji nacionalno prvenstvo, to ce biti drugi razlog. Necu prihvatiti nikakve izgovore iz FK povodom odustajanja od borbe za titulu u septembru.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Pomocete ekipi tako sto vas nece biti 350 na stadionu npr.

Ne bi ni Kk ovakve rezultate pravio da ima gledalaca koliko i FK. Samo nemoj da bi neko napisao da ga gledate zbog pozrtvovanja i borbe, jer su ovi momci se borili jesenas i imali sasvim dobre rezultate pa je poseta bila bedna.


A kicma Marka Nikolica se videla kad je otisao iako je najavio velike planove sa Partizanom, al’ forinte lepse suskaju.
A ako ga je vec neko oterao zasto to svojom kicmom nije pokazao? Hvala njemu za pobede u derbiju, ali gorak ukus je ostavio svojim odlaskom.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Marku Nikolicu jednostavno nije ponudjen novi ugovor.
Istekao mu je ugovor. Nije bilo nove ponude.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Zaista ne želim da verujem, da je Savo tražio od Stojkovića, ono ciganisanje na kraju.
Ne znam, da li jeste ili nije. Samo, ne bi voleo da jeste.
Stojković.. Verovatno naš najbolji golman u zadnjoj deceniji. Ali, nevezano za ono juče, zaista smatram da je vreme da ustupi svoje mesto drugome.
Ako ništa drugo, barem da ostane u sećanju kao odličan golman. A, ne kao neko zbog kojeg u zadnje vreme, strepim kada će i kako da kiksira.
Ono jučerašnje zadržavanje lopte, ono je malo je reći bilo odvratno i nešto svojstveno pre svega ciganima, a ne nama.
Zaista bi voleo kada bi se na kraju saznala prava istina..
Dal je Savo tražio od Stojkovića..?!
Na konferenciji kaže, "Nije mi bitna statistika, ali u zadnje 4 utakmice, kako je on trener. Tri u rupi i nijedan poraz"
Nešto me navodi na zaključak da bi prethodno moglo da se protumači, kao "zabole me za - 11, meni bitno da će u mom CV-iju, stojati.."
Možda Stojke, zaista imao problemsa sa ledjima, svestan nemogućnosti zamene, "kupovao" vreme do kraja.
Dakle, pokušavam da ih opravdam i pred sobom i pred drugima (A, vidim da i pojedinim igračima Partizana), tih zadnjih 10 min, nisu baš najjasniji.
Sve u svemu. Ja još uvek verujem u ovaj tim. Samo bi voleo da se ono od juče (I igra i to ciganisanje), nikad više ne ponove. Igra.. Ono, možda se i ponovi.. Nekad si bolji, nekada lošiji.. Ali, ono ciganisanje je ipak stvar izbora. I ono bi voleo da ostane rezervisano samo za cigane.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Savo i mister su prijatelji celi zivot, ne bi ni Marko jebao mater nekom svom prijatelju.

a sto se tice njega nije bas da je ceo zivot navijaoza nas ;)
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.289
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja cu da podrzim bilo koga kome ce prvi cilj da bude osvajanje titule. Kup, Evropa, to me trenutno nista ne zanima. Svi u FK Partizan deluju poprilicno nezainteresovano po tom pitanju.

Titula Marka Nikolica je jedan od razloga za ovakav stav. Ako i Trinkijeri izbaci mutante u ABA i osvoji nacionalno prvenstvo, to ce biti drugi razlog. Necu prihvatiti nikakve izgovore iz FK povodom odustajanja od borbe za titulu u septembru.
Moram reći da je ovo jedan od retkih slučajeva gde se ne slažem sa tobom.
Meni je parametar svega Evropa i eventualno derbi.
I mislim da na osnovu toga treba da se ravnamo.
Daleko od toga da mi titula nije bitna, naravno da jeste, ali ako moram da biram, biraću Evropu.
Mi treba da se ravnamo po solidnim klubovima lige evrope, a to da li u ovoj nameštenoj ligi gde ciganlija prisvaja izmišljene titule, možemo da nabijemo više golova po oranicama nekim bunker ekipama, to je drugi sport u odnosu na evropski fudbal i praktično nikakav parametar kvaliteta.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.172
Reaction score
18.416
Локација
U Kinšasi
@Стојанче Ристевски
Kakav god tim da sklopimo, eventualni prolazak grupe LE bi bio najveci uspeh koji mozemo da ostvarimo sto prakticno znaci gubitak sportskih motiva najdalje u februaru. Ovo mrcvarenje vec nekoliko sezona od septembra pa nadalje, gde dolazimo u situaciju da niko nema volje ni zelje da prati fudbal (osim par stotina mentola medju kojima sam i ja, ali to je vec za dijagnozu), a bogami ni da ga igra, je nesto najgore sto moze da nam se desi. Mislim dugorocno. Mi moramo da imamo tim koji se bori za titulu do poslednjeg kola i to mora da bude prvi cilj, pa makar nikad nijednu ne osvojili. To drzi tenziju medju igracima, navijacima, to drzi publiku na stadionu.
Nama je potrebna atmosfera unutar i oko kluba da nas izdigne iz kanala u kojem se nalazimo, a ove alibi sezone koje igramo nas samo guraju u taj kanal jos dublje. Titula Marka Nikolica je uspela da ujedini sve Partizanovce, iako znamo da situacija nije bila mnogo bolja nego danas. Mi smo tesko bolestan klub i povremeni uspesni izleti u Evropi ce biti samo izuzetak, ne i pravilo. Da ne govorim o ovom sto @IN 10 upravo napisa.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Da ti jebem ja onakav derbi, pičkarski. I đukić je avgusta izašao pičkarski one godine kada je i otišao. Posle im se Savo posrao u živote što je mogao i juče da je kao čovek naredio presing na zadnju jebenu usranu liniju cigana, jer u par navrata kada god je bio presing mi smo im uzimali loptu. Pičketine su se izvukle samo tako, jebem im sve cigansko, ali, mnogo me više nervira što je ovaj naš tim izašao da "PAMETNO TRČI" ili koji kurac?! ?! ?! JEBOTE!!!!!! Dođu ti ljudi iz Makedonije ili CG, putuju po 2 dana jebena, i da odgledaju ovo?! TREBA DA VAS JE SRAMOTA TAKVE IGRE! Nisam gledao konferenciju nakon meča, pominje se neko smeškanje, ma koji kurac smeškanje i koje pičke materine, niste uspeli jebeno ovo da otkotrljate, jebeni TSC je bio motivisaniji protiv nas i odigrao bolje nego mi juče protiv onih pičketina.
Kako vas nije sramota, jedno jedino pitanje....
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.721
Reaction score
29.455
Локација
Beograd
15 000 ljudi dolazi u Arenu da podrži K.K. zato jer se nada trofejima i voli kada se pobeđuje, a da rezultati do sada nisu takvi kakvi jesu, ne bi ih došlo ni polovina od te cifre - ljudi vole uspeh i nadu...
A što se tiče posete, ja ne mislim tako, ja mislim da treba da se dođe i kad je dobro i kad je loše, i da se klubu pruža podrška, ali, takvih je tih 350 stalnih, a ostali nisu takvi...
A isto tako ne mislim i da je podrška biti ,,pevačko društvo,, pa otpevati nešto na kraju, kada se to ne zasluži, nego treba izviždati i igrače i trenera kada zasluže zvižduke, pa da malo porazmisle za neki sledeći put...
Nije to ništa strašno, i sasvim je pedagoški, a u sportu nema starih zasluga, prava publika te procenjuje po onome kakav si danas...
E sad, ako neko ne gleda utakmicu nego ,,fura neku svoju bitnu priču,, ja ga ne mogu ubediti da mi treba da budemo tamo i zbog Partizana, a ne zbog nekih svojih ličnih i grupnih priča, a Partizan treba da izgleda i igra kao Partizan a ne kao neki ziheraši kojima je drugo mesto u ovoj i ovakvoj ligi uspeh...
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.063
Reaction score
18.277
Da dođe 15.000 ljudi da gleda našeg kapitena kako čuva 0:0 na -11 protiv prejadnih cigana? Muka mi je od cele one slike od juče, kad će više da se završi ovaj košmar zvani naš FK.... A da, treba da se proda Filip i Laki Pavlović i da se podeli lova... MEGA.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top