Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Marko vrati se, ne budi pička!
Pa mi smo sa Markom imali ovakvu igru i ovako pobeđivali sa 1-0.Ja ne vidim kod njega apsolutno ništa što može da unapredi i napravi sa ovakvim Partizanom.A neću zaboraviti ni to da nas je ostavio i otišao za veću platu, pa se ovde branio da neće da radi u ovom mulju od fudbala.Šta je sada?Oćete da se vrati u ovaj mulj fudbala?
Njegove titule su osvojene kada su cigani imali daleko slabiji tim i veze u savezu i sudijskog organizaciji.Igra njegovog tima je bila lošija nego igra kod jebenog Kize MIlinkovića.Mislim na igru, koja je bila negledljiva.Kada se ovde shvati da ni mi ni cigani nismo više 3 ili 5 ili po nekima 10x kvalitetniji od ostalih timova i da mora da se gube utakmice, da se kiksa sa razlikom što ciganji ne smeju da kiksaju i budaju gurani od sudija a protivnički timovi se ne zalažu na utakmicama protiv njih kao na ostalim utakmicama, činjenica je da se u ovakvim uslovima teško može osvojiti titula.
Uporediću ove uslove sa uslovima izbora.Činjenica je da je slična situacija.
Pa ciganji igraju 80% prijateljske utakmice.Jedini klubovi koji igraju protiv njih su Javor, Indjija, Spartak, Lučani i možda TSC (videćemo uskoro) i možda još dva kluba.Pa imamo primer Voždovca koji se ubi trčajući protiv nas i onda sledeće kolo kući se šetkaju protiv ciganja na terenu.Ja pratim sve njihove i naše utakmice.Tačno se vidi ko igra protiv njih a ko se šetka.Pod šetačima podrazumevam i Čukarički, Vojvodinu, Radnički kooji spadaju u prvih 7,8 timova lige.
Onda pogledamo ostale lige sličnim nama, na primer Rumunsku, Kipar, Dansku i tamo vidimo situaciju da svako svakog pobedjuje.
Tu dolazimo do problema motivacije.Veoma je važan.Kako motivisati te igrače kada i oni gledaju njihove utakmice i znaju kako ti igrači igraju žestoko protiv nas a protiv ciganja se šetkaju.To ubija moral kod psihofizički zdrave osobe.
Ako sve ovo ostavimo po strani, imamo problem režimske uprave koja ne reaguje na očigldne pljačke, ne vrši pritisak na savez, sudijsku organizaciju, ne organizuje sa ostalim klubovima većinu za smenu kokeze.
Partizan je velkiki klub i morao je od prvog dana da krene u obračun sa savezom.Pa smo pre 2 godine došli u situaciju da samo Rad glasa protiv kokeze.Ali mi kao klub se obračunavamo medju sobom a sve to vodi onaj Pantic preko youtube.Lik napada savez preko youtube, a ovi iz kluba rec ne smeju da kazu bar preko portala.
Da li su se bar ovi iz kluba setili da postoji Ružić, da vidimo da li on ima neki kapacitet da se obračuna sa ovim sektašima.Na početku ove strahovlade jedini je on javno govorio o tome, sada svi ćute.Pa ako ćute, zabraniti svim političarima koji se deklarišu kao partizanovci, pristup klubu.Prvi sam za to da se ne meša politika i sport ali ovde je sve to izmešano, pa smo na čelo saveza dobili klasičnog političara, radikala koji je godinama govorio na mitinzima srs.Ima i snimaka gde se bije sa policijom 2011 mislim.
Pa onda naređenje ako se skandira tom radikalu ili velikom vođi, da se prekida utakmica.Skandiralo se svim predsednicima, premijerima ove države, nikad se nije prekidala utakmica.Tu se vidi kolikop im smeta to skandiranje a mi to još nismo shvatili, i retko upotrebljavamo taj najjači vid borbe.Ali i to je rizično, pa smo videli da privatna policija hapsi ljude koji su vodili skandiranje, snima ih i javno objavljuje to.
Smejete se Savi što je spominjao milione u vidu transfera.
Pa šta vi želite uopšte?
Da nas ugase?Pa da li ste svesni da je nama neophodno oko 15 miliona eura po sezoni.Mi nemamo sponzora.Mi moramo prodavati igrače da bi preživeli.Nije ovo 2012 kada smo mogli i sa 8 miliona da preživimo, tržište se promenilo.I činejnica je da je uprava ova nesposobna da obezbedi i pola miliona, ali činjenica je da i njihova zamena teško može da obezbedi budzet sa kojim ćemo funkcionisati a da ne mislimo o prodaji mladih igrača.O ovom problemu bi trebalo otvoriti posebnu temu za diskusiju.
Ja smatram da mi samo preživljavamo ovaj težak period.Ja smatram da se svima u klubu preti da ne smeju da primirišu borbi za titulu.Pa šta očekivati od zagrizenih cigana, kokeze i velikog vođe koji su isli čak u Slovačku da prate onomad zvezdu, gde su ih snimile kamere sos kanala.Šta smo mislili?Da će dozvoliti Partizanu da se pita za titulu?
Ne, njima je cilj da ugase naš klub.Nama preostaje da se borimo i volimo Partizan!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.535
Opet, na forumu navijaca Partizana, omalovazavanje duple krune iz 2017-e, jer eto, cigani su imali tanku ekipu. Jeste i tad bilo namestanja, ali...
Bravo majstore! :clap
Btw, cigani ove godine inace imaju ekstra ekipu, i u nastavku sezone ekstra ultra talentovanog trenera, pa je sasvim logicno da je remi bez primljenog gola, jos na strani, uspeh ravan prezimljavanju u evropi.

Sve, sve, ali za Kizin Partizan napisati da je igrao bolji fudbal od Markovog, pa to je za anale! Nema dalje :krsti:
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Bravo tebi.Prvo što izmišljaš da sam nešto napisao a nisam.Nigde nisam omalovažio titulu.Jasno sam napisao da cigani tada imaju slabiji tim i da imaju manji uticaj na savez i sudijsku komisiju.
Da jeste njegov fudbal bio negledljiv.U Evropi baš nikog nije mogao da dobije, dok je taj Kiza imao odlične utakmice u Evropi i pobede.To su činjenice.I svako ko malo prati fudbal, može da uporedi ta dva igračka sastava i igru.A tek igru u Evropi gde ni Grčki Egaleo nismo pobedili.
A da li bi ti meni zabranio pisanje na forumu navijača Partizana, pa pišeš opet na forumu navijača Partizana, šta alaudiraš da sam cigan?
Pa od tebe sam milion puta veći Grobar ako si to mislio.Što je lako dokazivo.Ali nisam u pitanju ja, niti ti, nego Partizan.
Pa cigani nas nisu pobedili ove godine, a imaju sigurno bolji tim nego te 2017, što pokazuju njihovi rezultati u Evropi koji su jedino merilo za njihov tim, uz derbije, sigurno nije naša liga.To svaki poznavaoc fudbala može reći.
Toliko o tvom poznavanju fudbalske igre
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa pogledaj suđenje te sezone i narednih sezona.Sve je jasno kada se pogleda suđenje a to je jedino merilo po kom možemo gledati uticaj na sudijsku organizaciju.Oni su već naredne sezone počeli da zatvaraju sve i da nam beže po 15 bodova septembra.
Oni su i te sezone imali naklonost sudija ali ne ovako izaženu kao danas,To je činjenica
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.535
Jedina razlika u odnosu na danas smo mi. Imali smo trenera koji je dosao u minut do 12, pre nego li je bodovna razlika otisla na nedostizno. Imali smo trenera koji nije pricao kako je zadovoljan, kako nema sta da zameri igracima i slicno. Imali smo trenera koji je, iako je igrao "negledljiv" fudbal, redom gazio ciganske filijale i njihove sudijske pomagace, pa cigani nisu nikako mogli otici na bezbednu udaljenost. Dobili smo dva derbija u prvenstvu, a u trecem smo zestoko pokradeni. Plus, pred plej of, bodovi su prepolovljeni. I dan danas, velika zahvalnost Vozdovcu, jedinoj ekipi koja im se nije sklonila, u utakmici u kojoj je sudija bio najbolji ciganski igrac, ali uzalud.
To su cinjenice.
Da li je moguce da o ovome raspravljamo na ovom forumu?!
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.904
Локација
Tu, odmah iza tebe
Rizikovacu da stanem u njegovu odbranu, ali donekle je u pravu.
Ovo za sudjenje je cista budalastina, jer su te sezone imali tri poraza a znamo svi od koga.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Moj je neki utisak da nismo korektni prema Đukiću, Kizi, Plavom, Vermezu, Druloviću kad ih nazivamo raznim imenima, a onda kad se podvuče linija Savo prosuo isto bodova, imao isti broj prejadnih izdanja, evo sad i derbi jadan. A opet Savu štedimo.

Ja nisam za teranje Save, to mi je uvek bilo neozbiljno posle godinu dana sa povremeno jako dobrim izdanjima, zato treba mu dati još prostora i vremena, ali onda bi trebalo da budem i malo umereniji prema nabrojanim.

Isto tako, ne treba slepo, po navici, štedeti i braniti Miloševića od kritika kad zasluži. Ovo sad što radi u ovih mesec dana je za svaku kritiku. A to što kaže Stojanče R - pad forme, pa zna se ko je kriv za to, igrači jesu isti. Drugo, ako si šablonizovao taktiku i izmene, ako nisi prilagodljiv, nemaš plan B, mogućnost improvizacije, nisam siguran da se to da naučiti i da govori dobro u prilog Savinoj perspektivi.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ne treba Savu mijenjati, ali možda nije ni zahvalno ga čekati nauštrb bodova. S tog aspekta, imamo prostora ovog proljeća, ionako sve i da smo dobili oba derbija do kraja, ne bismo ih stigli. Očigledno je da se Savo bolje snalazi pripremajući i trenirajući ekipu za evropske utakmice, nego za LLSL, ali smatram da je dovoljno inteligentan da nauči šta je potrebno Partizanu ovamo, a šta tamo. Katastrofalan prelazni rok smo imali, nikoga nismo doveli kako treba, niti nekog ko igra drugačije od postojećih igrača, nekoga ko može donijeti nešto novo u igru, neku promjenu, pogotovo kad je tim u krizi igre, kao što i jesmo sad. Dijelim Stojančetovo mišljenje za izmjenu Matić - Sadik. Matić sigurno nije jedan od igrača od kog možemo očekivati nešto novo u igri u odnosu na Sadika, niti je neko ko može uzeti loptu u noge. Isto tako smatram da nije realno očekivati da Sadik i Matić igraju u paru u napadu, tek onda ne bismo imali nikakvu igru i lopta bi još teže dolazila do 16 metara, osim nekih ubacivanja Ostojića i Milenkovića sa svoje polovine.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Meni, iskreno rečeno, priča "ume da spremi tim za Evropu a ne ume za JSL" ne pije vodu.

U domaćoj mora da nađe način da gazi, a Evropa da bude čista nadogradnja i trenerski šlif.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Voleo bi da Savo ostane u Partizanu, još dugo vremena. Iako sam mišljenja, da mu isuviše rano, data u ruke prilično skupa "igračka". Smatram da je trebalo da krene od nekog manjeg kluba, da onde stiče iskustva, pa tek onda da dodje za kormilo Partizana. Ali, sada, kako je, tako je. I za sada, kada ga istrpesmo do sada, ja sam za to da mu se da kontinuitet u radu i dalje.
Dakle, ono što ću dalje napisati, nije ništa zlonamerno, ili napisano u kontekstu toga da mu želim videti ledja, čak naprotiv.
Pre izvesnog vremena, izjavio je Sava, da su nas protivnici "pročitali" i da je sada teže igrati. Svestan on, svesni prethodnog i drugi i... Dal se barem u trenutku vodi mišlju da nešto promeni?!
Dal baš i uvek, moramo igrati u formaciji sa dva zadnja vezna?
Primer, poslednje utakmice protiv Radničkog. I više no očigledno da došli po bod. Došli da se brane (umalo da i oni uspeju u toj nameri). Moraju li Zdjelar i Šćekić pozadi?
Oboje ofanzivno, prilično limitirani.
Izmene Sadik-Matić.. Ne može li da se proba sa formacijom gde bi oboje bili u formaciji, nauštrb recimo Šćekića?
Stevanović-L. Marković... Zašto ne proba sa izmenom Šćekić-L. Marković, gde bi Marković-Stevanović igrali po bokovima, Asano lažnu devetku?
Toliko kornera, ja se ne sećam ni prilike da smo imali odande. A imamo prilično visokih igrača.
Igramo u jednoj formaciji. Postoji li mogućnost.. Vidi se da nešto ne ide. Pa pokušati sa promenom te formacije, probati bilo šta. A, ne slepo i tvrdoglavo, jedno te isto.. "Pročitani"?
Pa, "ono" bi i trener nekog tima iz zonske lige, lako nas "pročitao".
Ja već sada znam, u kojoj ćemo formaciji izaći u narednoj tekmi i ko će koga na kojoj poziciji eventualno zameniti.
A, sebe ne posmatram kroz prizmu experta ili vrsnog poznavaoca timskih taktika i formacija. Sve prethodno napisah kao običan gledalac, navijač omiljenog mi kluba.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Povlacit paralele izmedju Djukica, Kize pa i Vermeza u drugom mandatu sa Savom je nemoguce. Djukic i Vermez su dobijali u ruku sampionske ekipe i napravili od njih olupine, Kiza je dobio u ruke ekipu koja je bila prva na tabeli sa kojom je osvoijo titulu a kad je odlazio bili smo na -30 bodova. Sama pomisao da ponovo vidim neke face (koje nisu Marko Nikolic ili Stanojevic) na klupi Partizana stvara mi mucninu a pogotovo trojac sa pocetka posta kojem jos dodao i Drulovica.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.612
Reaction score
8.651
Локација
"preko bare"
Ljudi, mi ovdje pričamo o trenerima kao da oni u Partizanu imaju idealne uslove. Uprava je vrhunska; sve im je obezbjeđeno; igrači su plaćeni na vrijeme; na trenerima je da spreme ekipu i osvajaju titule.

Neće da je tako. Prošla polusezona je pokazala da ova ekipa i stručni štab imaju potencijal. Ali za kontinuitet rezultata moraju da imaju adekvatnu podršku cijelog kluba. Mi nemamo pojma šta se u klubu dešava, da li su igrači redovno plaćeni ( čisto sumnjam), stručni štab takođe. Situacija na tribini sigurno ne pomaže. Mnogo je faktora koji utiču na igru i formu tima.

Naravno da neke stvari treba kritikovati, ali ne trebamo da pretjerujemo. Pogotovo kada, ni izbliza, ne znamo u kojim uslovima stručni štab i tim rade.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.419
Reaction score
11.806
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Direktor_Grobar

A ko će tu da glumi Evertona?

Mi imamo ekipu u kojoj, osim Zdjelara donekle, ne postoji vezni igrač upotrebljiv u oba smera.

Dok se ne reše bekovi, neće se rešiti ništa.

Međutim, sigurno je da se neće rešiti ništa sve dok su snslopovi u upravi. I dok smo imali samo lopove, malo toga se radilo u korist kluba.

Brašanac, to nama trenutno treba kao hleb.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.535
Moj je neki utisak da nismo korektni prema Đukiću, Kizi, Plavom, Vermezu, Druloviću kad ih nazivamo raznim imenima...

Kada pricamo o Plavom, nemoj ga stavljati u isti kos sa pobrojanima. Ekipu je preuzeo u ne bas prijatnom trenutku, i glede atmosfere u ekipi, klubu, ali i glede onog od koga je nasledio klupu.
Turbulentna sezona, ali pamtim pobedu u rupi 2009 sa igracem manje. Ne zameram ja nesto preterano Plavom, osim tvrdoglavosti koja ga je kostala mesta trenera Partizana. Nije problem bio ispadanje u kupu od ns ciganke, ni pet bodova zaostatka za ciganima na 5-6 kola do kraja. Problem je logika da igraju nasi igraci, domaci po svaku cenu, sto je za posledicu imalo da je na klupi, a nekad ni tamo, prikovao Doktora i Dijaru. Jedina izmena koju je Stanoje napravio je upravo ta, vratio je u njih dvojicu u prvih 11.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.419
Reaction score
11.806
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ne znam da li je uopšte korektno da polemišem sa nekim ko nije bio lenj da pronadje jednu jaku rečenicu za koju se ni ja ne sećam da sam i kada rekao, doduše izolovano selektovan.

Elem, ne treba poznavati fudbal kao igru, već posedovati elementarnu logiku, pa zaključiti iz Sadikovih pojedinih poteza i reakcija da tu nešto debelo nije u redu.

Uzgred, u ovaj deo sa logikom se uklapa i zakon verovatnoće, pa ako neko provede određeno vreme na poziciji napadača i servira mu se određeni br. prilika, logično da će dati određeni br. golova pa makar bio doveden sa termina.

Sad sam uveren da o fudbalu nemaš pojma.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@ Direktor_Grobar

A ko će tu da glumi Evertona?

Mi imamo ekipu u kojoj, osim Zdjelara donekle, ne postoji vezni igrač upotrebljiv u oba smera.

Dok se ne reše bekovi, neće se rešiti ništa.

Međutim, sigurno je da se neće rešiti ništa sve dok su snslopovi u upravi. I dok smo imali samo lopove, malo toga se radilo u korist kluba.

Brašanac, to nama trenutno treba kao hleb.
Pored problema sa formom i ja bih istakao ovo kao glavni problem.
Osim toga dodao bih i krilo koje zna ponešto s loptom, a ne da očekujemo čuda od Markovića koji je poluinvalid sa 25 godina, Asana koji ne može da napravi višak i par mladih igrača. Ima ih puno na krilima ali niko konkretan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top